26.3.2018 PROFETIA MASSIIVISESTA HYÖKKÄYKSESTÄ TULOSSA ISRAELIIN SEURAKUNNAN AIKAKAUDEN JÄLKEEN -PROFEETTA DR. OWUOR

Aamen. Joten neljännessä osassa tätä keskustelua, joka HERRALLA JEHOVALLA oli kanssani täällä eilen, tämän haluan tuoda teille tänään, rakkaat ihmiset. Puhumme ehkä noin klo 03.17 aamuyöllä, se neljäs osa sitä keskustelua, joka HERRA JEHOVALLA oli kanssani viime yönä, kun HERRA vieraili Hänen kahden Ystävänsä luona. Siinä keskustelussa HERRA vei minut Israeliin, ja silloin näin massiivisen hyökkäyksen Israelia vastaan. Se näyttää aivan kuin joka ikinen kansakunta olisi suuntaamassa sinne.
 
Se ensimmäinen osa sitä hyökkäystä, oli joukko ihmisiä, ja he puhuivat maasta. He puhuivat maasta, joten oli jotakin koskien katkeruutta maasta. Joten se hyökkäys; todella suurilukuinen hyökkäys. On dokumentti, jonka HERRA asetti käteeni. Ja siellä oli niin paljon pelkoa ja kauhua, pelon kauhua.
 
Joten HERRA vei Hänen kaksi Palvelijaansa ja Hän laittoi minut seisomaan puolustaen Israelin selustaa, seisoen ja puolustaen Israelia. Joten puolustaessani Israelia, HERRA laittoi minut seisomaan takana. Kun he ovat edessä, niin seisoin siellä keskellä niiden pahojen ihmisten ja heidän välillään. Ja sitten sen jälkeen oli tämä dokumentti, jonka HERRA asetti käteeni.
 
Kaikki koskee sitä maata. On siis tämä katkeruus ja hyökkäys, joka tapahtuu. Monia ihmisiä tulee sisälle. Ja sitten sen jälkeen, suurempi hyökkäys. Joten siinä puolustamisessa asetin yhden jalkani yläpuolelle, Israelin pohjoispuolelle ja toisen alemmalle puolelle.
Ja sitten ne olivat turvattuja.
 
Sitten sen jälkeen, kun ne saivat turvallisen ulospääsynsä pois, silloin näin heidän pakenevan laakson halki. On siis vakava pakomatka, he pakenevat. Sen jälkeen, kun heidät on turvattu turvaan, he pakenevat onnistuneesti. Ja pahat ihmiset eivät koskeneet heihin. Ne pahat ihmiset eivät saaneet heitä kiinni, jotka suunnittelivat tehdä pahaa heille. Monia monia aseita ajoi heitä takaa.
 
Mutta he eivät seuranneet tietä, mutta he pakenivat laakson kautta. Pystyn näkemään sen vihreän laakson. He pakenivat laakson kautta, ja he yhdistyivät sinne tielle vain kaukana. Ja Israelista tuli turvallinen. Tulee siis olemaan suuri taistelu myös siellä Israelissa.
Joten seurakunnalle on todella tärkeä Sanoma tänä hetkenä, että teidän aikanne on nopeasti loppumassa. Ja HERRA on vienyt minut Israeliin ja sitten Hän laittoi minut seisomaan ja puolustamaan pohjoista ja etelää. Siellä oli ongelma koskien maata. Ne ihmiset, jotka hyökkäsivät, heillä oli ongelma ja katkeruus koskien maata. Ja HERRA asetti dokumentin käteeni. Ja sitten pystyin nyt suojelemaan heidän selustansa, kun he saavat poispääsynsä ulos, viime yönä.
 
Ja nämä kaksi Sanansaattajaa taistelivat heidän puolestaan. Ja sitten kun he olivat turvattuja, niin HERRA antoi joillekin heistä, näin ne, näin, että ne olivat pyöriä. He ajoivat pyörillä todella kovalla vauhdilla. Ja he pakenivat, he pakenivat laakson kautta, joten he eivät seuranneet tietä. Sillä sillä tiellä oli jonkin verran tiesulkuja ja esteitä pahojen ihmisten toimesta. Mutta he pakenevat ja kulkevat halki laakson, sen vihreän laakson. He siis pakenevat laakson halki, eikä kukaan koske heihin.
 
HERRA tulee siis turvaamaan Israelin sen jälkeen kun tämä seurakunnan aikakausi on ohi. Mutta se Sanoma seurakunnalle on, että teidän aikanne on nopeasti päättymässä. Joten pyydän anoen, valmistakaa tie KUNINKAAN tulemukselle, MESSIAAN tulemukselle, HERRAN JEESUKSEN KRISTUKSEN, minun HERRANI ja Pelastajani, teidän HERRANNE ja Pelastajanne tulemukselle. Valmistakaa vaatteenne. ja on suuri näyttämö, sotatantere, joka tapahtuu Israelissa, jossa Hän, joka Puhuu kanssanne, tulee olemaan mukana Israelin suojaamiseksi.
 
Mutta Sanoma menee ulos seurakunnalle, että teidän aikanne on nopeasti tulossa loppuunsa. Pyydän anoen, valmistakaa tie ja pääskää pois, ottakaa turvallinen ulospääsy pois täältä. Lähtekää pois täältä, sillä on hieman sotanäyttämöä edessämme tässä. Ja se on uskomatonta, en voi edes kuvailla sitä teille. Jopa tämä koskien Israelia, olen yksinkertaistanut sen yksinkertaiseksi. Mutta se on liian monimutkaista. Se on vakavayhteenotto, se on jättiläismäinen yhteenotto.
 
Joten MESSIAS on tulossa ja Sanoma seurakunnalle on, että aikasi on pian tulossa loppuunsa, pyydän anoen, valmistautukaa, ja pääskää pois tältä näyttämöltä. Shalom Shalom. Toda rabah. MESSIAS on tulossa! Aamen.
 
(Profeetta Dr. Owuor 25.3.2018)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)