26.3.2018 HERRAN PROFETIA: YLÖSTEMPAUKSEN JÄLKEINEN AIKA

Tämä on kuudes keskustelu, joka HERRALLA oli kanssani toissayönä. Ja tiesin, että ihmiset ovat todella väsyneitä valvoen myöhään, kun oli tämä dialogi HERRAN kanssa. Ihmiset valvoivat myöhään yöllä noin yli 03.
 
Joten se kuudes keskustelu, joka HERRALLA oli seurakunnan kanssa, Hänen Palvelijansa kanssa, ja sen jatkeena seurakunnan kanssa.
 
Nyt, HERRA otti minut tuossa hetkessä ja Hän näytti ne kaksi petoa. Ne kaksi petoa. Ne kaksi päätoimijaa, jotka ovat mukana sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. Näen sen ensimmäisen. Sillä on monia päitä. Se leijonan pää, ja olen kuvaillut näitä asioita aikaisemmin. Kuten tiedätte, HERRA on haastanut minut heidän kanssaan useasti useasti. Ja olen kuvaillut niitä joka kerta, kun HERRA on puhunut heistä.
 
Joten näen sen ensimmäisen, jolla on monia päitä ja leijonan pää, liikkuen ohi. Ja sitten sen seuraavan tulevan. Joten se on se toinen, jonka kanssa otan ensin yhteen. Se ensimmäinen menee ohi ja sitten se toinen tulee, se toinen, jonka kanssa HERRA laittaa minut yhteenottoon, se on se väärä profeetta. Ja välittömästi vakava yhteenotto, jättimäinen yhteenotto, josta opetin eilen. Sanoin, että olen kätkenyt sen. En ollut jakanut siitä kanssanne.
 
Vakava yhteenotto, kun hän avasi hampaansa ja pelotteli hyökkäävänsä minua vastaan. Ja HERRA saa nyt minut hyökkäämään sitä vastaan. Ja jättimäinen yhteenotto tapahtuu. Historiallinen yhteenotto, jota maailma ja universumi ei ole koskaan ennen nähnyt. Ei koskaan ei ikinä.
 
Kuten tiedämme se on se paha kolminaisuus, joka yrittää jäljitellä, joka tulee tapahtumaan sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois ja jossa on itse lohikäärme , jonka näet Ilmestyskirjassa, joka on paholainen, se vanha käärme. Nyt energisoiden ja voimaannuttaen antikristusta, sitä petoa, joka nousee ylös merestä.
 
Ja sitten nyt peto, joka tulee ulos maasta, se väärä profeetta, joka alkaa matkia yrittäen väärentää minua, yrittäen jäljitellä HERRAN Kahta Todistajaa. Näette pääasiassa, yrittäen käyttää joitakin valheellisia demonisia voimia, demonisia voimia kutsuen alas tulen, tällaisia asioita, yrittäen matkia minua. Vakava jättiläismäinen yhteenotto, jota et halua nähdä, tapahtuu. Ja luulen, että maa järkkyi.
 
Joten rakkaat ihmiset, seurakuntaa on Ohjeistettu, pysy pois tältä tieltä, pysy pois täältä, ota turvallinen ulospääsysi pois. Varmista, että otat hyödyn irti jokaisesta hetkestä. Jos tulee olemaan Konferenssi, jossa HERRA tulee Puhumaan ihmisille kuten tänä tulevana viikonloppuna Nakurussa, niin varmista, että olet siellä. Varmista, että otat hyödyn irti jokaisesta hetkestä, joka voi sinua hyödyttää.
 
Jotkut ihmiset lentävät kaikkialta maailmasta pitkiä matkoja. Australiasta, Euroopasta, Usasta, Etelä-Amerikasta, ja niin edelleen. Mutta te, ottakaa hyöty irti tästä, sillä ei ole väliä, missä te olette. Siksi me lopulta avasimme sen kaikille, jotka tulevat kaikkialta maailmasta. Niin kauan kuin he lähettävät meille lentolippunsa, he tulevat mukaan kuulemaan, mitä HERRALLA on Puhuttavana.  
 
Erityisesti Pastoreille annetaan prioriteetti, jotta he voivat mennä takaisin ja valmistaa omat seurakuntansa. Mutta, jos olet Keniasta, odotamme, että siellä tulee olemaan vähintään 5 miljoonaa ihmistä. Varmista, että otat hyödyn irti tästä hetkestä ennen kuin Ovi sulkeutuu. Ohjeistus seurakunnalle on hyvin selvä: Ota hyöty irti jokaisesta hetkestä, jossa seurakunnalle annetaan Neuvonantoa Taivaasta, jotta voitte valmistautua ja päästä pakoon tältä näyttämöltä.
 
Täällä tulee olemaan sotanäyttämö. Täällä tulee olemaan taistelukenttä, se on uskomatonta! Ja luulen, että maa järkkyi. Kun HERRA kutsui minut nyt iskemään häntä, hyökkäämään hänen kimppuunsa ensimmäisenä. Ja sitten ne Kaksi HERRAN valtavaa Kenraalia, ne JUMALAN Todistajat, alkoivat taistelemaan, alkoivat taistella, se oli vakava isku. Se oli valtava näyttämö, et halua olla siellä. Ja luulen, että rakennukset ja kaupungit romahtivat maahan. Joten et halua olla silloin täällä.
 
Ohjeistus seurakunnalle on selvä: valmistakaa tie, rakkaat ihmiset. Tämä on kuudes keskustelu, jonka paljastin, sillä ajattelin, että ihmiset olivat hyvin väsyneitä klo 04 saakka aamuyöllä.
 
MESSIAS on tulossa. Se Sanansaattaja, joka tultaisiin laskemaan alas Taivaasta, suoraan Taivaasta alas maahan. Hänet on laskettu alas. Joten pyydän anoen: Valmistakaa tie! Shalom. Toda rabah. Toda chaverim. Toda lachem.
 
(Profeetta Dr. Owuor 26.3.2018)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)