26.12.2018 PROFETIA JUMALAN PILVESTÄ, JOKA TULEE LASKEUTUMAAN NAKURUUN

Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, HERRA Israelin väkevä JUMALA, Hän, joka on valinnut Jerusalemin maailman keskipisteeksi. HERRA JEHOVA ELOHIM, EL OLAM, Ikuinen Israelin JUMALA, Taivaan Luoja, Hän, joka vie ihmisiä Taivaaseen ja jotkut ihmiset helvettiin. HERRA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA on Puhunut kanssani tästä tulevasta vierailusta, joka on tulossa Nakuruun.

Tämä tulee olemaan valtava vierailu. Tämä keskustelu, Taivaan delegaation jatkuva vierailu puhuen tästä tulevasta Kokouksesta Nakurussa, HERRAN Vierailusta. HERRA Puhui ääneen ja sanoi, että odotukset ovat hyvin korkealla. Sitten Hän nosti minut maan yläpuolelle, joten pystyin näkemään Kokouksen Nakurussa. Näin myös Alttarin ja kuinka JUMALAN Pilvi tuli. Näen sen spiraalin, kun se on koskettamaisillaan HERRAN Kahteen Profeettaan spiraalina osoittaen Heihin kärjellään. Joten ISÄ JUMALA on periksiantamaton tämän vierailun suhteen, joka on tulossa Nakuruun.

Uudestaan, Hän nosti minut maan yläpuolelle ja pystyin näkemään Taivaasta käsin. Hän nosti minut ylös maan yläpuolelle ja vei minut Taivaan Valtakuntaan. Pystyin näkemään, kuinka Hän tuli ulos massiivisessa valtavan suuressa Pilvessä. En tiedä minkäkokoinen se oli, luultavasti suurempi kuin maailma, kun Hän tulee ylhäältä. Hän tulee kaventuen Kokousta kohden spiraalina osoittaen terävällä kärjellä. Näen, kuinka se on kierteellä ja koskettaa HERRAN Kahta Profeettaa, joita Hän haluaa koskettaa, joiden luona Hän haluaa vierailla ja joiden ylle Hän haluaa asettua. Tämä tapahtuu samalla tavoin, kuin silloin kun ISÄ JUMALA JAHVE asettui Hänen Kahden Profeettansa ylle Keskuspuistossa tänä vuonna ja Ääni Puhui Taivaasta.

Muistatte, kuinka HERRA nosti minut ylös Taivaaseen ja Hän asetti olkapääni koskettamaan ISÄ JUMALAN Olkapäätä. Sitten Hän osoitti ja laittoi myös minut osoittamaan alas ja Hän sanoi: ”Tuo on Elia, tuo on Elia! Olkaa varovaisia nyt! Tämä on Hän! Tämä on Hän! Olkaa varovaisia nyt! Tuo on Elia!” Tämä keskustelu tapahtui ennen Keskuspuistoa. Ja muistatte sen vierailun, joka tapahtui Keskuspuistossa. Kun Hän tuli itse ja totisesti osoitti Häneen asettuen Hänen ylleen. Joten tämä on hyvin valtavaa aikaa. Näyttää siltä, että niin paljon on muuttunut Taivaan Valtakunnassa lähestyessämme kohti MESSIAAN Tulemusta. Se jatkuva keskustelu ja Lähettiläs, joka on lähetetty puhumaan kanssanne, Hän, joka puhuu kanssanne. Se on jatkuva keskustelu, jatkuva keskustelu JUMALAN Valtaistuimelta koskien Nakurun Kokousta.

Tämä on hyvin kriittistä aikaa seurakunnan historiassa, tämän vanhenevan maapallon historiassa, rakkaat ihmiset. Ja HERRA Sanoi uudestaan ääneen, että on suuret odotukset. Näen Pilven. Näen Pilven taivaalla, jonne Hän nosti minut, valtavan suuren Pilven, joka tulee alas kaventuen alaspäin kierteellä ja koskettaa maahan. Näen sen ylhäältä käsin. Joka tapauksessa HERRA Vierailee Kokouksessa hyvin valtavalla tavalla. Tämä on hyvin hyvin shokeeraavaa aikaa ja kriittisen tärkeä hetki seurakunnan historiassa. Monet asiat, joita HERRA tekee nyt, Hän ei ole tehnyt niitä koskaan aikaisemmin, joitakin niistä siitä saakka, kun maailma luotiin. Ja nyt Hänen täytyy tehdä ne MESSIAAN painoarvon tähden.

KRISTUS MESSIAS on tulossa. HERRA vapauttaa nyt kaiken vaivannäkönsä ja resurssinsa KUNINKAAN loisteliasta Tulemusta valmistautumista varten. Joten tämä on se, minkä HERRA on Puhunut. Joten Nakuru tulee olemaan valtava Kokous, luultavasti emme ole nähneet tämänkaltaista Kokousta aikaisemmin. Nyt niiden Kahden Profeetan aktiviteetit tässä koko paikassa on melkoisen uskomattomia juuri nyt. On myös niin paljon, mitä emme voi jakaa täällä, mutta vierailu Nakurussa tulee olemaan historiallinen, ällistyttävä ja hyvin syvällinen keskustelu, joka HERRALLA on seurakunnan kanssa.

Kaikki tämä osoittaa yhteen asiaan: Käänny pois synnistä, vastaanota JEESUS KRISTUS MESSIAS ja mene kasteelle! MESSIAS on tulossa. MESSIAAN loistelias tulemus on tullut lähelle. Se on näiden keskustelujen pohja. Kaikki nämä vierailut liittyvät yhteen asiaan. Saada sinun huomiosi, sielusi huomio, että sinä, joka olet kuulolla, uskova, joka kuuntelet minua, voisit mennä sisälle ikuisuuteen Taivaassa. Tämä tulee olemaan Kokous, jollaista ei ole koskaan ennen ollut. Joten totisesti siunaamme HERRAA, että Hän on valinnut muistaa seurakuntaa tässä ajassa. Seurakunta on mennyt niin paljon läpi luopumusta ja kaikenlaista turmeltuneisuutta ja turhuutta, mutta nyt HERRA asettaa keskiöön JEESUKSEN Veren ja Golgatan Ristin. Hän asettaa mittapuuksi vanhurskauden ja pyhyyden, jotka tarvitset uskovana mennäksesi Taivaaseen.

PYHÄ HENKI lähetettiin auttamaan seurakuntaa. PYHÄ HENKI lähetettiin yhtä tarkoitusta varten; auttamaan seurakuntaa saavuttamaan ja pitämään vanhurskauden ja pyhyyden standardin JUMALAN Kirkasta Valtakuntaa varten. HERRA Siunatkoon teitä rakkaat ihmiset, kun valmistaudutte HERRAN JUMALAN Vierailua varten, JEHOVAN, Ystäväni, JUMALANI, ISÄNI ja Lähettäjäni. Shalom, todah.  

(Profeetta Dr. Owuor. 27.12.2018. www.jesusislordradio.info)

nike air max 1 fashion

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)