24.9.2017 NOLLATOLERANSSI SYNNILLE: MIKSI HERRA TUOMITSEE KANSAKUNTIA TÄNÄ HETKENÄ – PROFEETTA DR. OWUOR

Tiedän, että ihmiset ovat kokoontuneet seurakuntiinsa joka puolella tässä kansakunnassa ja myös muissa kansakunnissa. Tänä aamuna, ennen kuin aloitatte kokoukset tässä maassa. Te, jotka olette Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyössä. Halusin tuoda tämän teidän tietoonne tänä aamuna. Olette itse nähneet mitä HERRA tekee ympäri maailman. Olette nähneet itse kuinka HERRA Puhuu ja mitä Hän tekee. Voitte nähdä itse, ennen kuin aloitatte tämän päivän sunnuntaikokoukset tässä maassa. Olette itse nähneet, että tässä hetkessä, HERRA tekee hyvin selväksi kaikille kansakunnille, että aika on muuttunut Taivaassa. Aika on totisesti muuttunut Taivaassa liittyen MESSIAAN Tulemukseen. Tiedän, että olen puhunut teille hyvin selvästi. Olen puhunut uskollisesti kaiken, minkä HERRA on Puhunut kanssani liittyen MESSIAAN Tulemukseen. Seurakunta, joka on siellä Taivaan sisäänkäynnillä, Taivaan portilla. Näen teidät 20-30 metriä ovelta, teidät, seurakunnan, joka on pyhä, menevän sisälle.

Olen myös puhunut hiljattain. Pari päivää takaperin tai alle viikon sisällä, kuinka MESSIAS on tulossa Taivaallisen Sotajoukon saattelemana. HERRA JUMALAN ISÄN Ääni ohjeistaa minua ja kertoo minulle siitä Taivaallisesta Sotajoukosta, joka tulee Hänen kanssaan. Voitte nähdä hyvin selvästi, että HERRA Puhuu hyvin avoimesti seurakunnalle ja kansakunnille, että on olemassa ikuisuus tämän maailman tuolla puolen. Nyt on se aika, kun kristityt ja kansakunnat, jotka kuuntelevat, voivat olla enemmän Taivaalliseen keskittyneitä. Joten kun aloitatte kokouksenne tänään, haluan nostaa tämän asian eteenne. Esimerkiksi 2 Tim. 2:19-21, Hän sanoo:

”19 Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä (synnistä, pahuudesta) jokainen, joka Herran nimeä mainitsee". 20 Mutta suuressa talossa ei ole ainoastaan kulta-ja hopea-astioita, vaan myös puu-ja saviastioita, ja toiset ovat jaloa (eritystä, arvokasta), toiset halpaa (alhaista, arkista) käyttöä varten. 21 Jos nyt joku puhdistaa itsensä tämänkaltaisista, tulee hänestä astia jaloa (eritystä) käyttöä varten, pyhitetty, isännälleen hyödyllinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmis.”

Haluan alleviivata tätä teille, sillä elätte ajassa, jossa ymmärrätte, että HERRA Puhuu hyvin selkeästi koko maailmalle. HERRA Sanoo tälle maailmalle, että tämä maailma tulee loppuunsa. Tämä maailma on tulossa loppuunsa. Ja jos on mitään sanomaa, joka tulee tästä kaikesta mitä näet tapahtuvan ympäri maailmaa ja paljon lisää on tulossa. Monia maanjäristyksiä on tulossa, kuten se maanjäristys Tasmanian ja Australian välissä, joka ei ole vielä tapahtunut. Ja monia monia eri Profetioita, jotka on puhuttu planeetoille ja kaikelle tälle. Te ymmärrätte, että kaikista tärkein Sanoma, jota HERRA alleviivaa seurakunnalle on valmistautua ja kääntyä pois synnistä.

Tänä aamuna, mitä haluat nostaa esille, on se tosiasia, että tämä on se hetki, jolloin sinun tulee nähdä tietoista ja henkilökohtaista vaivannäköä kääntyä pois synnistä. Tiedän, että ensi vuoden alusta alkaen, minulla tulee olemaan suurempi keskittyminen muihin kansakuntiin. Nyt HERRA alkaa laittamaan kaiken yhteen tässä Herätyksessä tässä maassa, kun nyt alamme valmistautumaan mega-kokoukseen, kansalliseen juhla- ja kiitoskokoukseen Mama Rosan kuolleista heräämisen takia. On myös tulossa vierailu Chepartenissa (paikka jossa Mama Rosa kuoli ja heräsi kuolleista). Valmistaudumme tekemään kaiken tämän. Olette hyvin tietoisia, että ensi vuonna tulee olemaan suurempi keskittyminen toisiin kansakuntiin, jotta hekin voivat olla nyt herätetyt niillä monumentaalisilla tapahtumilla ympäri maailman. He voivat nyt ottaa nämä vierailut enemmän tosissaan. Samalla tavoin kuin te kenialaiset olette ottaneet ne vakavammin.

Nyt, Sanoma on tämä. Hän sanoo: Tämä on aika kääntyä pois synnistä. Hän sanoo, että tämä on se aika kun HERRA määrittelee ihmisensä. Hän sanoo, että he, jotka ovat Hänen, Hän tuntee heidät. He ovat kääntyneet pois synnistä, joten nyt he ovat jaloa käyttöä varten, joten HERRA voi käyttää heitä. On valtavan suuri Herätys ja tämä Herätys on avoin kaikille kansakunnille. Näen, että seurakunta Keniassa on syleillyt tätä Herätystä suuremmalla kunnioituksella. Haluan todella rohkaista teitä jatkamaan siinä syvässä kunnioituksessa ja nöyryydessä, jota olette näyttäneet tätä Herätystä kohden. Ainoastaan tämä vie teidät Taivaaseen. Älkää olko niin kuin nuo toiset seurakunnat, seurakunnat Meksikossa, jonne menin, jossa on paljon ylpeyttä ja kaikkea tätä tiedättehän. Te näette Casa de Oracion Para Todas Las Naciones, tiedättehän, horisontaalista evankeliumia. Niin paljon tapahtuu siellä. Sanon, että se kaikista tärkein sanoma, jonka seurakunnan täytyy ottaa nyt, on se että tämä on hetki näyttää nöyryyttä HERRAN edessä ja kääntyä pois synnistä. HERRA ei tule kunnioittamaan mitään statusta, kansallisuutta, mitä tahansa tässä hetkessä.

Näin salamoiden iskevän Liitonarkin sisälle kolme kertaa. Salamat iskivät Liitonarkin sisälle kolme kertaa. On niin paljon, jota en ole jakanut siitä liitosta. Joten näet hyvin selvästi, että tämä on se sama salamointi, joka iski Ristille. Se on se sama maanjäristys, joka iski maailmaan, kun JEESUS ristiinnaulittiin. Sanoin, että Raamattu oli auki, joka tarkoittaa että ne sinetit olivat murretut. Ihmisen pelastuksen alkuperäinen suunnitelma paljastettiin nyt. Sana avattiin. Alussa oli Sana ja Sana oli JUMALAN kanssa ja Sana oli JUMALA. Sana oli elämä ja valkeus. Tämä valkeus oli elämä ja pimeys ei ole ymmärtänyt sitä tähän päivään saakka. Se ajoi pois pimeyden. Ei ollut kompromissia eikä keskustelua pimeyden kanssa. Kaikki mitä tapahtui oli pimeyden voittamista.

Joten tämä on se hetki, kun haluan rohkaista seurakuntaa Keniassa ja kaikkia teitä, jotka kuuntelette ulkomailla, kääntymään pois synnistä. Tee kaikkesi kääntyäksesi pois synnistä ja ylpeydestä. Pidä ylpeys poissa. Näette, kuinka monet kansakunnat kärsivät tällä hetkellä. Tämä on peljättävä hetki. Näen suurempia asioita tulevan tapahtumaan. Suurempia asioita on tulossa tapahtumaan kansakunnissa. Daniel sanoo, että heidät, joiden nimet ovat kirjoitettuna Karitsan Elämän Kirjaan tullaan vapauttamaan. Näen siis paljon enemmän mitä on tulossa tapahtumaan kansakunnissa, kun MESSIAS on tulossa seurakuntaa varten.

Kuitenkin se tapahtuu heille ylpeyden takia. Se ylpeys ja maailmallisuus, jonka näet tulleen seurakuntaan muuttaen palvonnan kokemuksen. Se ylpeys, jonka näet USA:n seurakunnassa. He ovat niin ylpeitä. He tietävät jo sen kaiken. He tietävät kaiken, joten tästä syystä monta kertaa JUMALAN Mies ei voi toimia heidän kanssaan. He tietävät kaiken. Jos tiedätte kaiken, niin olen merkityksetön, ette silloin tarvitse minua. He tietävät kaiken, mutta se nöyryys jonka te Kenian seurakunta olette ottaneet, kun JUMALAN MIES tuli. Kun HERRA lähetti Palvelijansa, suuren Profeettansa tänne. Luovutitte kaikkenne ja sanoitte, että aivan kuten lapset haluamme oppia ensi askeleista lähtien. Te muutitte. Ihmiset antoivat seurakuntansa ja tulivat seurakuntiensa kanssa ja sanoivat, pyydän, opeta meille HERRAN Teitä.

Ja nyt näette suurimman Herätyksen Raamatun historiassa sykkivän tässä maassa. Haluan rohkaista teitä jopa tänään kun aloitatte kokouksenne ymmärtämään, että on nolla toleranssi synnille, sillä se salamointi joka iski kolme kertaa Liitonarkin sisälle puhui JUMALAN Vihasta syntiä kohtaan. Toisin sanoen JUMALAN raivosta syntiä kohtaan. JUMALA ei pidä synnistä. Hän vihaa syntiä kuten voitte nyt kertoa. Hän sanoo, että se oli se sama salamointi, joka iski Ristille. Samassa paikassa myös JEESUKSEN Veri on vuotanut sinne armoistuimelle. Tämä on nyt sitä armoa, mutta tällä armolla ei ole toleranssia synnille. Tästä syystä haluan rohkaista kaikkia teitä missä tahansa olettekin kaikissa näissä seurakunnissa, seurakunnissa, jotka ovat nöyrtyneet ja vastaanottaneet HERRAN Sanoman, syleillen parannuksentekoa, kääntyen pois synnistä elämäntyylinä seurakunnassa, kristillisyydessä. Haluan rohkaista kaikkia teitä, nöyrää seurakuntaa Keniassa. Haluan rohkaista teitä, että jatkatte synnistä pois kääntymistä. Pysykää pois synnistä ja pahuudesta!

Te ette tule pääsemään sisälle Taivaaseen synnissä. Ei ole väliä oletko professori, lakimies, lääkäri, leski, köyhä poika, koulutettu, niillä asioilla ei ole merkitystä. Mutta synti, synti, synti pidättää seurakuntaa pääsemästä sisälle. Olen nähnyt seurakunnan menevän sisälle. Minulle on annettu ohjeistukset liittyen seurakunnan sisäänpääsyyn, joten pyydän pysykää pois synnistä ja syleilkää nöyryyttä, jotta voitte vastaanottaa suuremman osuuden Lopunajan Herätystä, joka sykkii maailmassa tässä hetkessä.

Uudelleen, haluan toistaa tämän. Hän sanoo, he jotka ovat Hänen, ovat kääntyneet pois synnistä. HERRA tuntee heidät, jotka ovat Hänen ja jokainen, joka tunnustaa HERRAN Nimeä, Hän sanoo, kääntyy pois pahuudesta. Tämän täytyy olla palvontanne mittapuu ja standardi päivittäin ja se nöyryys, joka teillä on täällä. Minun rukoukseni on, että monet muut kansakunnat maailmanlaajuisesti, missä tahansa he ovat. Kaikki nuo kansakunnat Euroopassa ja joka puolella, he tulevat syleilemään nöyryyttä. Menen noihin kansakuntiin. Näet, että he tietävät jo kaiken. Joskus he eivät halua. HERRA raportoi heidät minulle, ennen kuin menen heidän luokseen. Joten te olette siunattuja, koska teille viisaus on paljastettu. Teidän nöyryytenne tässä maassa. Teidän parannuksentekonne ja murtuneisuutenne HERRAN edessä. Teidän kunnioituksenne tätä Herätystä kohtaan. Nämä ovat aarteitanne, joita jatkatte pitämään liikkeessä kun liikumme kohti MESSIAAN Tulemusta.

Palvonnassanne tänään tärkeimpänä on nolla toleranssi synnille, joka HERRALLA vieläkin on. Hän tietää varsin hyvin, että Hän antoi Hänen ainokaisen Poikansa, jonka Veri vuosi tuolla armoistuimella. Kuitenkin, Hän varoittaa Hepr. 6:4-6, Hepr. 10:21-36; 2 Piet. 2: 19-21, armon väärinkäytöstä. Tästä syystä näet sen salamoinnin, joka iski Liitonarkkiin. Se puhui JUMALAN Vihasta syntiä kohtaan. JUMALA vihaa syntiä! JUMALAN Viha tulee jatkamaan kuluttaen syntiä tämän ajanjakson aikana, puhdistaen palvontaa ja valmistaen seurakunnan MESSIAAN Tulemusta varten. Olen Siunannut kokouksenne. Olen siunannut teidät JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Aamen.

(Profeetta Dr. Owuor 24.9.2017 / https://www.youtube.com/watch?v=vxp8J3cFPFo&feature=push-u-sub&attr_tag=...)

 

 

 

 

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)