24.3.2018 NÄKY TAIVAAN SISÄÄNKÄYNNISTÄ AVOINNA & HERRAN KIRKKAUDESTA TAIVAAN SISÄLLÄ - PROFEETTA DR. OWUOR

 

HERRA JEHOVA Puhui kanssani rakkaat ihmiset, tänä yönä, viime yönä, sinä yönä, joka meni jo, se joka on ennen tätä. HERRA Puhui kanssani yöllä. Ja HERRA näytti minulle taivaan ja tässä keskustelussa taivas aukeaa, joten näen HERRAN Kirkkauden taivaalla. Samalla tavalla, kuin Hän Puhui kanssani siitä Kokouksesta, Konferenssista, joka tapahtui Nakurussa, jossa Hän esitteli ne Portaat. Samalla tavalla nyt, olen nähnyt Taivaat avautuvan ja näen HERRAN Kirkkauden tulevan. Joten tämä tulee olemaan jälleen hyvin hyvin tärkeää aikaa, kun HERRA tulee vierailemaan.

Uudestaan, näen Taivaat aukenevan ja sitten HERRA näyttää minulle HERRAN Kirkkauden, JAHVEN Kirkkauden, Taivaan Kirkkauden. Ja rakkaat ihmiset, samalla tavoin, se oli samalla tavoin, jolla Hän näytti sen minulle, kuin se Kirkkaus, joka itseasiassa nähtiin sen Konferenssin aikana, ennen kuin menimme HERRAN Missiolle Mosambikiin, jolloin HERRA laski alas taivaan Loisteliaat portaat Pilviin taivaan ylle, Pilviin taivaalle maan ylle, ne todelliset loisteliaat portaat. Mutta olen nähnyt Taivaan avautuvan ja HERRAN Kirkkauden liikkuvan, näin Kirkkauden liikkuvan. MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Olkoot kaikki valmiina. Shalom.

***

 

Aamen. Kun HERRA Puhui kanssani eilen siitä vierailusta, joka on tulossa, Taivaan avautumisesta. Haluan vain toistaa tämän kaikille heille, jotka ovat kuulolla. Tuossa keskustelussa HERRA laittoi minut katsomaan ylös taivaalle. Ja muistan erittäin hyvin, kun olin juuri nukahtamaisillani ja sitten Hän pyysi minua katsomaan ylös. Ja kun katsoin ylös taivaalle, silloin HERRA JEHOVA avasi Taivaan. Hän avasi Taivaan.

 

Näin Taivaan sisäänkäynnin avoinna ja näin HERRAN Kirkkauden sisällä Taivaassa. Tämä on se, minkä haluan tehdä hyvin selväksi täällä. Olen nähnyt Taivaan sisälle. HERRA laittoi minut näkemään Taivaan sisälle, teidän ikuisen kotinne, jonne kaikki ihmiset kaipaavat, josta kaikki ihmiset uneksivat ja pyrkivät menemään varmistaen, että Pyhä Henki auttaa heitä menemään sisälle ikuisuuteen JUMALAN kanssa Taivaassa.

 

Joten uudestaan, halusin vain olla selvä tässä, kun HERRA avasi Taivaan eilen, kun Hän tuli puhumaan kanssani ikuisuudesta. Hän laittoi minut näkemään sisäänkäynnin läpi Taivaaseen. Näin sisälle Taivaaseen. Näin Taivaan sisälle. Ja tämä on hyvin vakava keskustelu tässä ajassa, koska Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä MESSIAAN paluulle ottamaan seurakunnan. Kuitenkin aikakauden voit nähdä. Luulen, että kaikki kristityt, jotka ovat vakavissaan ikuisuutensa suhteen tässä ajassa, he ovat hyvin tietoisia, että tyrmistyttävä ihme, Taivaan Portaat, JUMALAN Portaat, JUMALAN loisteliaan Kirkkaat Portaat, jotka puhuin tällä kielellä 15. tammikuuta 2017 on laskettu.

 

Nyt ne on laskettu taivaalle, pilvien yläpuolelle tänne. Ja ne on kuvattu kameralla. Ihmiset ovat taltioineet ne puhelimillaan ja laittaneet WhatsAppiin, Twitteriin ja joka puolelle. Koko maailmaan maailmanlaajuisesti, kaikki saarnaajat ympäri maailmaa lähettävät sitä eteenpäin vasemmalle ja oikealle. He ovat nyt tietoisia, että JUMALAN Portaat, joista puhuin 15.1.2017 ovat nyt laskettu taivaalle pilviin maan yläpuolelle. Ja tuo Pilvi tuli Taivaasta. Tämä on se Kirkkaus, josta puhuin.

 

Mutta nyt kun menen jälleen Nakuruun, niin HERRA avaa Taivaan ja näen Taivaan sisälle, rakkaat, teidän tulee olla hyvin varovaisia rakastetut ihmiset. Olkaa hyvin varovaisia. Näen Taivaan sisälle. Näen myös joitain olentoja siellä. En halua sanoa paljoa, en halua sanoa enempää.

 

Mutta näen Taivaan sisälle, joten teidän tulee olla hyvin varovaisia, rakkaat ihmiset. Tiedän, että olen nähnyt sen Kokouksen, jossa olen ja sitten ylöstempaus tapahtuu. Tiedän, että olen nähnyt sen Kokouksen. Olen nähnyt sen Kokouksen, jossa olen, sillä olen nähnyt joitakin turvallisuushenkilöitä vasemmalla, jotka huolehtivat Kokouksen turvallisuudesta, ja niin edelleen. Tiedän sen Kokouksen, olen nähnyt sen Kokouksen. Näin sen aiemmin, n. 3 tai 4 vuotta sitten, sen Kokouksen, jossa olen ja HERRA tulee ja seurakunta otetaan. Ja näen heidät otettavan maaperästä sieltä käsin, missä olin siinä Kokouksessa.

 

Joten kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Kuitenkin, teidän tulee olla hyvin varovaisia, rakkaat ihmiset. Meidän JUMALAMME ei ole demokraattinen. Meidän JUMALAMME ei ole koskaan ikinä demokraattinen. Muistatteko, kuinka Johannes Kastaja ilmestyi ainoastaan Jordanin alueen ympärille: Valmistakaa tie! Valmistakaa tie! Huutaen: Valmistakaa tie! Ja MESSIAS tuli. Ja kun MESSIAS tuli, niin Hän saarnasi ainoastaan Galilean järven ympäristössä, Kinneretin ympäristössä, Galilean ympäristössä, sen jälkeen Hän lähti. Mutta nuo tapahtumat muuttivat maailman ja Ikuisuuden Iankaikkisesti. Hänen ei tarvinnut mennä ja saarnata Kiinassa tai saarnata Usassa tai saarnata missä vain muualla, saattaakseen päätökseen Missionsa ihmisen Ikuisuutta koskien. Joten JUMALAMME ei ole demokraattinen, rakkaat ihmiset.

 

Tiedän, että olen laittanut jonoon maita moniin kansakuntiin, johon mennä. Älköön se johtako teitä harhaan. Olkaa valmiina jokainen sekunti, jokainen tunti, sillä kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Mutta te olette hyvin varmoja, kaikki maailmanlaajuisesti ovat hyvin varmoja siitä, että ennen kuin ylöstempaus tapahtuu, on yksi henkilö, jonka tulee tietää se, ja se on Hän, joka Puhuu kanssanne. olen nähnyt Taivaan avautuvan. Olen nähnyt sisälle Taivaaseen. Ja näin Kirkkauden siellä sisällä plus muita olentoja, joista en halua jakaa. Kukaan ei tiedä päivää.

 

Tiedän, että jonossa on monia kansakuntia; olemme menossa Ruotsiin, sen jälkeen menossa Espanjaan, Portugaliin, Peruun, olemme menossa moniin kansakuntiin. Kuitenkin, olkaa hyvin varovaisia. Rukoilemme, että HERRA saa minut menemään saavuttamaan nämä kansakunnat ennen kuin MESSIAS tulee. Mutta muistakaa, että se on Hänen valtaoikeutensa, se on Hänen oikeutensa alla JUMALANA. Se on JUMALAN Kaikkivaltius. HERRAN Kaikkivaltius on tuotu julki siinä. Se on Hänen etuoikeutensa päättää, milloin MESSIAS tulee.

 

Mutta jos on yksi henkilö jonka te kaikki tunnette, joka tulee tietämään ennen kuin se tapahtuu, niin se on Hän, joka Puhuu kanssanne tänään. Näiden Kahden tulee tietää. Heidän tulee tietää. ja olen nähnyt Taivaan avoinna, ja näin taivaan sisälle.  Näin sen Kirkkauden Taivaan sisällä. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan, rakkaat ihmiset. Valmistakaa tie ja olkaa pyhät. Shalom.

 

(Profeetta Dr. Owuor 24.3.2018)

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)