22.5.2018 PROFETIA: VALTAVA PYHÄN HENGEN HERÄTYS  TULOSSA BARCELONAAN, EUROOPPAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

 

HERRA JEHOVA Puhui kanssani eilisyönä, rakkaat ihmiset. Viime yönä HERRA Puhui kanssani hyvin hyvin väkevällä tavalla. Olen jo saapunut Barcelonaan. Olen jo nähnyt itseni saapuvan. Ja näen ne Kaksi HERRAN Palvelijaa saapuvan Barcelonaan, kävellen siellä. Ja HERRA on Puhunut kanssani valtavasta Missiosta, joka Hänellä on Barcelonassa Espanjassa. Ja näen, että tämä on hyvin hyvin väkevä hetki Espanjan kansakunnalle. Sen tähden, koska HERRA vei minut jo sinne, se tarkoittaa, että kaikki Taivaalliset Lähettiläät, kaikki Taivaalliset Lähetystöt ovat nyt keskittyneet Espanjaan. On paljon keskustelua, on paljon kommunikaatioita JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuinsalin ja Espanjan kansakunnan välillä tänä hetkenä. On paljon edes takaista kommunikaatiota JUMALAN Valtaistuinsalista Espanjaan Barcelonaan. Koko ajan on paljon edestakaista kommunikaatiota ISÄ JUMALALTA Itseltään, Puhuen kanssani.

Ja olen nähnyt sen toisen, sen toisen. Se toinen, minun partnerini on jo saapunut. Hän on saapunut sinne, Hän kävelee siellä. Hän näkee paljon asioita siellä. Joten se tulee olemaan hyvin virvoittavaa aikaa. Tämä tulee olemaan todella kultainen aika Espanjan kansakunnalle. Espanjalaiset ihmiset rakastavat HERRAA. Yksi asia, mistä espanjalaiset tunnetaan, on, että he rakastavat HERRAA JEHOVAA, ja he rakastavat HERRAA JEESUSTA todella paljon. Ja he odottavat innokkaasti suurta Herätystä. Joten on suuri odotus, suuri odottaminen sille maalle. Sillä he alkavat hiljalleen ymmärtää, kenet HERRA on lähettänyt sinne.

Joten se toinen partneri kävelee ympäriinsä siinä maassa, Hän kävelee ympäriinsä siinä Kokouksessa. Hän on jo tavannut ne Pastorit. Hän on jo nähnyt, kuinka he tulevat vastaanottamaan JUMALAN MIEHEN. Ja tämä on todella tärkeä aika. Todella virkistävä aika KRISTUKSEN seurakunnalle Espanjassa, palauttaen maan takaisin vanhurskauteen ja pyhyyteen. Ja HERRA tulee Puhumaan valtavan Sanoman, koskien MESSIAAN tulemusta. Se tulee olemaan itseasiassa julistus. Se tulee olemaan virallinen ilmoitus, että MESSIAS on tulossa, että Espanjan kansakunnan täytyy nyt valmistautua ja organisoida kansallinen parannuksenteon Herätys puhdistaakseen seurakunnan, jotta seurakunta voi nyt elää missiotaan valmistaen maan MESSIAAN tulemukseen. Tiedämme, että seurakunta ei ole tällä hetkellä millään paikalla, sillä ei ole mitään asemaa johdattaakseen lampaita ja seurakuntaa kohti MESSIAAN loisteliasta tulemusta.

Toisessa osassa näen valtavan vierailun, mega Parantumiskokouksen. Näen tämän miehen, kypsässä iässä olevan miehen. En tiedä onko tämä Parantumiskokouksessa vai jossain muualla, mutta hän tulee hyvin pahalta paikalta ja sitten hän pääsee ulos ja sitten hän kävelee. Hän kävelee. Näen hänen kävelevän, melkein nostaen peukut ylös minulle tällä tavoin. Hän on jo kypsässä iässä oleva mies. Näen myös pienen lapsen parantuvan, pienen tytön. Hän näyttää tummaihoiselta. Tällä tytöllä oli hyvin hyvin laihat jalat. Luulen, että hän oli täysin rampa ja hän myös nousee ylös ja kävelee. Se tulee olemaan suuri vierailu, joka tarkoittaa, että monet rammat tulevat kävelemään, monet sokeat tulevat näkemään, monet kuurot kuulemaan, mykät puhumaan. Halvaantuneet nousevat ylös ja alkavat kävelemään. Ontuvat jalat tulevat suoristetuksi ja vahvistetuiksi. Kasvaimet tulevat häviämään. Kaikki syövät, leukemia tulee häviämään. Se tulee olemaan suuri HERRAN vierailu.

Se mitä ihmisten Espanjassa tulee tehdä on valmistautua vastaanottamaan HERRAN vierailu. Toistan uudestaan, että espanjalaiset aina rakastavat HERRAA. He tuntevat HERRAN ja rakastavat Häntä hyvin paljon. Tämä on se hetki jota he ovat odottaneet jo hyvin pitkän aikaa. Kaikista odotetuin hetki. He ovat odottaneet tätä hetkeä. He odottavat innolla tätä aikaa, kun vihdoin Lopunajan Herätys julistetaan ja HERRAN HENKI tulee ottamaan maan ja alkaen suorittamaan JUMALAN agendaa maassa liittyen MESSIAAN tulemukseen.

Tämä on hyvin puhtaan evankeliumin saarnaamista ja vanhurskauden evankeliumia. Hyvin voimallinen sanoma, sanoma pyhyyteen kääntymisestä. Hyvin valtava taivaallinen sanoma parannuksenteosta ja synnistä pois kääntymisestä. Sanoma tien valmistamisesta. MESSIAS on tulossa! Sanoma, jossa kerrotaan Espanjalle mennä sinne Pyhyyden Valtatielle, Pyhyyden Valtatielle, joka johtaa JUMALAN Kirkkaaseen Valtakuntaan.

Olen jos saapunut Espanjaan. Tiedän, että aloitan nyt. Olen nähnyt sen toisen partnerin saapuvan. Hän kävelee siellä ja tapaa Pastoreita ja kaiken tämän maassa. Olen nähnyt jo sen Kokouksen, joten tämä on hyvin voimallista aikaa, rakkaat ihmiset, Espanjan siunatulle kansakunnalle ja Espanjan kansalle, yleisesti puhuen Euroopalle, koska olen tietoinen, että paljon Pastoreita liikkuvat Euroopan halki matkaten kohti Barcelonaa, Espanjaa tässä hetkessä. Tämä tulee olemaan hyvin hyvin tärkeää aikaa myös Euroopalle, ihmisille Euroopassa päästä samoihin askeliin, olla samoissa askelissa PYHÄN HENGEN kanssa, siinä mitä HERRA Sanoo seurakunnalle, mitä HERRA Sanoo kansakunnille tässä hetkessä. Joten HERRA Siunatkoon Euroopan kansakuntia. HERRA Siunatkoon ihmisiä Barcelonassa, ihmisiä Espanjassa.

Näen ihmisten tulevan joka puolelta, jopa valtameren halki aina Latinalaisesta-Amerikasta saakka he ovat tulossa tähän Kokoukseen ja se tulee olemaan hyvin voimallista aikaa, hyvin vakava keskustelu, virvoittava aika seurakunnassa. Se tulee tuomaan uudistuksen ja Herätyksen. Uudistaen ihmisten sydämet Espanjassa. HERRA tulee käsittelemään monia asioita, näen sen jo täältä, kuten seksuaalisyntiä ja runsasta eksytystä seurakunnassa. Hän on muistanut laupeudessaan Espanjan kansakuntaa. Hän on nyt tullut valmistamaan heidät, jotta myös he, kun kansakunnat kokoontuvat HERRAN eteen, niin he tulevat myös kokoontumaan.

Nyt Portaat on laskettu alas Taivaasta. Ne Portaat, joista puhuin ja jotka profetoin 15.1.2017, on nyt laskettu alas. Saapuu 11.3.2018 ja ihmiset ottivat niistä kuvan pilvissä taivaalla. Joten meidän tulee valmistautua rakkaat ihmiset. Tästä syystä sanon, että tulen Barcelonaan hyvin hyvin kriittisen tärkeänä aikana seurakunnan historiassa. Kuinka siunattu on Espanjan kansakunta, Barcelonan kansakunta, Espanja, että HERRA lähettää minut luoksenne tänä kriittisen tärkeänä hetkenä seurakunnan elämässä.

HERRA Siunatkoon teitä. HERRA Siunatkoon ihmisiä Euroopassa, kun Hän tuo ja navigoi minut teidän kaupunkiinne, maahanne, kansakuntaanne. Kiitos hyvin paljon. Kiitos, kiitos, kiitos totisesti. MESSIAS on tulossa. Pyydän, valmistakaa tie, rakkaat ihmiset ympäri maailman, missä tahansakin olette kuulolla ympäri maailman. Valmistakaa vain se tie! Valmistakaa itse se tie. Olette sitten omassa huoneessanne nyt, olohuoneessa kotonanne. Te, jotka olette kuulolla ja matkustatte. Tehkää vain parannus, eläkää oikein HERRAN kanssa ja pysytelkää pois synnistä, koska Raamattu sanoo, että ilman pyhyyttä kukaan ei tule näkemään HERRAA. HERRA Siunatkoon teitä. Gracias.

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)