21.9.2018 PROFETIA KOSKIEN LIMA PERUN GRAND MEGA HERÄTYSTÄ & UUTTA PÄIVÄMÄÄRÄÄ HERRAN MISSIOLLE

 

Se HERRAN Missio joka suunniteltiin tapahtuvan Lima Perussa 10 tuntia tästä eteenpäin nyt, kun puhumme. Se väkevä kolmen päivän HERRAN Mission olisi tullut alkaa 10 tuntia tästä eteenpäin. Tuo Missio, kolme päivää väkevää väkevää Herätystä ja avoimia Taivaita Perun kansakunnassa olisi tullut alkaa. Tämä on se mistä haluan puhua, koska vihdoin HERRA JEHOVA Puhui. Hän Puhui hyvin väkevällä tavalla, että Missio Lima Peruun täytyy siirtää myöhemmäksi. Olen jo puhunut niiden Pastoreiden kanssa kentällä. Kaikki on nyt selvää HERRAN Missiota varten Peruun, sitä HERRAN Grand Mega vierailua varten, joka on tulossa Peruun. Se on nyt hyvin asetettu Pastoreiden kanssa keskustelun jälkeen ja se on nyt hyvin hyvin selvä. He ovat nyt laittaneet paikoilleen kaiken, mitä tarvitaan tätä HERRAN Missiota varten.

Joten se syy, miksi soitan tänään, on numero 1, koska HERRA JEHOVA rakastaa Perun kansakuntaa, perulaisia ja Perun johtajistoa. Tiedän erittäin hyvin, että tähän aikaan minun olisi pitänyt jo olla Perussa, sisällä Lima, Perussa. Minun olisi tullut olla Lima Perun kaupungin sisällä tähän aikaan. Minun olisi tullut olla jo Perussa, mutta en pysty nyt olemaan Perussa, koska HERRA Puhui ja tämä Missio on nyt siirretty myöhemmälle. HERRAN Missio Peruun tulee olemaan vielä paljon paljon suurempi, kuin mitä se olisi ollut nyt. Tämä on se syy, miksi tulen luoksenne tänään, että se HERRAN Missio, jonka Hän oli suunnitellut, asettanut ja valmistellut Perun kansakuntaa ja ihmisiä kohtaan tulee nyt olemaan paljon paljon suurempi, niiden yksityiskohtien jälkeen, joista olemme Pastoreiden kanssa nyt jutelleet.

Tämä missio tulee tapahtumaan lokakuussa. Uusi päivämäärä tullaan antamaan ja tulen soittamaan livenä suoraan lähetykseen ja antamaan uuden päivämäärän Perulle. Se tulee nyt olemaan lokakuussa. Ennen kuin HERRA vie minut Missiolle Eurooppaan, Hollannin kansakuntaan. Tästä syystä en ole nyt Lima Perussa. Minun olisi pitänyt olla sisällä Lima Perussa nyt. 10 tuntia eteenpäin tästä hetkestä sen olisi pitänyt käynnistyä ja alkaa, kolme päivää väkevää Herätystä, JEHOVA JUMALAN väkevää Missiota.

HERRA rakastaa Perun kansakuntaa hyvin paljon. Hän on laittanut suuren rakkauden perulaisia kohtaan myös minun sydämeeni. Tämä on hyvin upea HERRAN rakkauden mielenlaatu Perun kansakuntaa ja perulaisia kohtaan, sekä perulaisten johtajia kohtaan. Nyt, se päivämäärä, joka annetaan, tulee olemaan lokakuussa. Juuri nyt kaikki on hyvin selvää keskustelussamme Perun Pastorien kanssa. Jos HERRA Puhuu tämän ja huomisen välissä, silloin meillä saattaa olla neljä päivää. Se saattaa olla neljä päivää Herätystä Perussa. Kaksi päivää Konferenssia ja kaksi päivää Parantumiskokousta, massiivinen Parantumiskokous Lima Perussa.

Joten se tulee olemaan paljon paljon suurempi, paljon isompi. Nyt HERRA on antanut suuremman nälän jopa niille naapurimaille sen ympärillä. Tästä syystä soitan puhuen kaikille niille, jotka suunnittelivat matkustaa Peruun, Lima Peruun, kertoakseni, että en ole nyt Lima Perussa. Olen tulossa Lima Peruun lokakuussa. Se päivämäärä tullaan antamaan. Lokakuussa HERRA tulee tuomaan Hänen Kaksi Profeettaansa, Hänen Kaksi hirvittävämpää Profeettaansa, voimallisinta JAHVEN Profeettaansa, Hän tulee tuomaan heidät Lima, Peruun lokakuussa ja päivämäärä tullaan antamaan.

Tulen istumaan alas kansainvälisten missioiden tiimini kanssa ja katsomaan kalenteria, mutta se tulee olemaan ennen sitä mega Kokousta Hollanissa. Joten tämä on Siunata Pastoreita Perussa ja kertoa heille, että suurempi missio on tulossa, jopa paljon suurempi, jopa suurempi on tulossa. Olen nähnyt noin vajaa kaksi päivää sitten, noin 36 tuntia sitten, kun HERRA näytti minulle jälleen sen suuren mission Peruun, Lima Peruun. Haluan sanoa, että nyt on paljon suurempaa, ottaen huomioon sen, että itse Perun Presidentti on ohjeistanut niitä asioita ja yksityiskohtia kentällä.

Näin sen sähköpostin ja viestin, jonka lähetitte minulle, kuinka teidän valtionne on ottanut osaa korkeimmalla tasolla saakka. Minä tulen kunnioittamaan sitä! Minun täytyy kunnioittaa sitä ja tulla Lima Peruun, ennen kuin menen Hollantiin. Joten uusi päivämäärä tullaan antamaan sen tähden, että teidän korkein johtajistonne on mukana HERRAN Missiossa, joka on tulossa Lima Peruun, näiden Kahden hirvittävän JUMALAN Profeetan, JAHVEN voimallisimman Profeetan. Se miten teidän kansakuntanne johtajisto on tullut mukaan. Näin teidän viestinne ja kuinka Kongressi on mukana. Teidän johtajanne ovat mukana.

Näin teidän viestinne, jonka kirjoititte minulle sähköpostissa. "Tulen kunnioittamaan sitä", Sanoo HERRA. Joten Missio Lima Peruun tulee olemaan jopa suurempi. Ja se delegaatio, jonka kanssa matkustan, tulee myös kasvamaan. Vanhempi Arkkipiispa John Litunda itse on myös tulossa tuolle Missiolle nyt, sen Mission vakavuuden ja suuruuden tähden. Kuinka paljon suurempi ja valtavampi se tuleekaan olemaan. Tämä on siis Siunatakseni ihmisiä ja KRISTUKSEN seurakuntaa Perussa. Ja antaa teidän tietää, että teidän vierailunne on teidän vierailunne. Se on annosteltu teille. Kukaan ei tule ottamaan sitä teiltä pois. Ja minä, JUMALAN orjana, olen valmis tulemaan Peruun. Tulen Lima Peruun lokakuussa. Päivä annetaan.

Vastaanotin teidän sähköpostinne, kuinka hallituksenne huippujohto tuli mukaan ja kuinka he laskivat huippuavustuksen kentälle tuloani varten Peruun, sitä tulee kunnioittaa. "Tulen kunnioittamaan sitä", sanoo HERRA. Joten se tuleva Kokous Perussa, se tuleva Herätys Lima Perussa ei ole muuttunut. Se on vain muuttunut olemaan suurempi ja valtavampi ja aikaa on siirretty, jotta he voisivat laskea ne käytännön asiat paremmin. Se tulee olemaan suuri Herätyksen räjähdys. Ja en tiedä, mitä HERRA haluaa tehdä Lima Perussa. Mutta näyttää siltä, että HERRA haluaa käyttää Lima Perua räjäyttämän valtavan suuren Herätyksen Etelä-Amerikan maanosassa, historiallisen Herätyksen.

Joten kaikki te Arkkipiispat, jotka olitte valmistautuneita matkustamaan, vanhempi seurakunnan johto, Arkkipiispat monista kansakunnista, tietäkää, että te tulette menemään takaisin Peruun. Tiedän, että jotkut teistä ehkä olette jo saapuneet. Mutta huomaatte, että en ole siellä. Mutta te menette takaisin Peruun. Siellä tulee olemaan suurempi vierailu, suurempi Grand, Mega HERRAN vierailu Perussa. Se vierailu, jonka JEHOVA on annostellut Perun ihmisille, kuuluu heille. Vain aika on hieman siirtynyt, jotta voimme laskea jopa suuremmat käytännön järjestelyt sille. Joten se tulee olemaan suurempi. Jopa isompi, josta on puhuttu.

Joten tämä on Siunatakseni Perun ihmisiä ja kertoa teille, että: "Minä Olen tulossa", Sanoo HERRA. HERRA tulee tuomaan minut sinne ja tulen puhumaan MESSIAAN loisteliaan kirkkaasta tulemuksesta, valmistaakseni Perun ihmiset, jotka rakastavat HERRAA niin paljon. Ja siellä tulee olemaan valtavan suuri vierailu. Rammat tulevat kävelemään, olen nähnyt heidän kävelevän. Sokeat tulevat näkemään kuurot tulevat kuulemaan. Olen nähnyt nämä kaikki Ihmeet. Ihmeitä tulee tapahtumaan. Avoimet Taivaat, JUMALAN vierailu. Olen nähnyt JUMALAN Sateen laskeutuvan alas. Olen nähnyt näiden Kahden Profeetan käskevän Taivasta ja Sade tulee laskeutumaan alas. Joten se vierailu kuuluu Perulle. Se tulee tapahtumaan siellä.

Nyt olen pääasiassa tullut livelähetykseen Siunaamaan teitä Perun Pastorit, Siunaamaan Perun kansakunnan johtoa ja kaikkia hallituksen ja seurakunnan johtajia, jotka ovat mukana tässä vierailussa. Olen nähnyt teidän sähköpostinne. Kunnioitan todella teidän ponnistuksianne. Olen nähnyt sen sähköpostin, jonka lähetitte eilen. Perun ihmisten johto, Perun johto. "Olen siis tulossa Peruun", Sanoo HERRA. HERRA tulee lähettämään Hänen Kaksi Palvelijaansa Peruun valmistamaan pyhän seurakunnan, loisteliaan kirkkaan seurakunnan. Joten HERRA Siunatkoon Perun kansakuntaa. Olemme siirtäneet vain hieman aikaa, jotta tekisimme siitä jopa suuremman, laskien sen perustavan työn, asettaen sille paremmat käytännön järjestelyt, jotta siitä tulee paljon suurempi, jopa viisi kertaa suurempi.

Joten HERRA Siunatkoon teitä; Perun kansakunta, Perun johto Perun seurakunnan johto, Perun ihmiset ja Lima Perun kaupunki, jopa Apiscon kaupunki, ja kaikki Perun kaupungit. HERRA Siunatkoon teitä. Ja tiedän, että lähetän delegaation, saatan lähettää jonkun delegaation edeltä. Tulen lähettämään tiimin edeltä auttamaan teitä asettamaan käytännön järjestelyt jopa paremmin. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom. HERRA Siunatkoon teitä, todah. Toda rabah. Kiitos.

 

 

 

OSA 2

Nyt, nämä ovat niitä päiviä Grand Mega Herätykselle Lima Perussa. Sen jälkeen, kun olen keskustellut muutaman Vanhemman Piispan kanssa täällä, olemme katsoneet sitä kalenteria, ja tämä on se, mitä HERRA on tuonut esille Lima Perua varten. Päivämäärät sille Grand Mega Herätykselle Lima Perussa ovat seuraavat. Grand kansallinen Pastorien ja evankeliumin saarnaajien Konferenssi tulee olemaan 18. ja 19. lokakuuta vuonna 2018. Uudestaan, Grand kansallinen Pastorien ja evankeliumin saarnaajien Konferenssi Lima Perussa tulee olemaan kaksi päivää, 18. ja 19. lokakuuta vuonna 2018. Uudestaan, kaksi päivää, 18. ja 19. lokakuuta 2018. Ja Konferenssi tulee olemaan torstaina ja perjantaina. Ja sitten se Grand Mega, Mega Parantumiskokous, jossa tulee olemaan HERRAN Ihmeitä, tulee olemaan kaksi päivää, 18. ja 19. lokakuuta, lauantaina ja sunnuntaina, 2018.

Uudestaan, Grand kansallinen Pastorien ja evankeliumin saarnaajien Konferenssi tulee olemaan 18. ja 19. lokakuuta, kun taas  kansallinen Mega Parantumiskokous tulee olemaan 20. ja 21. lokakuuta. Joten tulee olemaan kaksipäiväinen kansallinen Pastorikonferenssi ja kaksipäiväinen Mega Parantumiskokous
Lima Perussa tänä vuonna 2018.

Joten sen suuren suuren vierailun siirtämisen tähden Perussa, nyt heillä on kaksipäiväinen Konferenssi ja kaksipäiväinen Mega Parantumiskokous. Joten se tulee olemaan suurempi ja suurempi, ja jopa valtavampi. Ja täällä Keniassa tulee olemaan tiimi Piispoja, jotka tulevat myös mukaan siihen saattueeseen. Ehkä 20-30 Piispaa Keniasta tulee suuntaamaan tuohon Kokoukseen Lima Perussa. Ja tiedän, että paljon Pastoreita kaikkialta maapallolta, kaikkialta maailmasta tulee myös suuntaamaan Lima Peruun, näiden valtavien Herätyksen päivien aikana täällä Perun kalliissa kansakunnassa.

Uudestaan, Grand kansallinen Pastorien ja evankeliumin saarnaajien Konferenssi on 18. ja 19. lokakuuta, kaksi päivää. Ja Mega Parantumiskokous tulee olemaan 20. ja 21. lokakuuta, lauantaina ja sunnuntaina. Nämä ovat niitä Mega päiviä, jotka on nyt erotettu suurelle Perulle, sille suurelle Herätykselle, joka tulee iskemään ja järisyttämään tuota kansakuntaa. Joten kalenterit on merkattu. Ja tällä kertaa saattue tulee olemaan suurempi, suuremmat tiimit tulevat kaikkialta joka puolelta maailmaa. Hän on laajentanut telttaa hieman suuremmaksi. Ja delegaatio Keniasta saattaa olla 20-30 Piispaa myös Keniasta, jotka tulevat mukaan ja suuntaavat Peruun tällä kertaa.

HERRA Siunatkoon Perun kansakuntaa ja Perun ihmisiä ja Liman kaupunkia, jotta se voisi valmistautua ja tunnistaa vierailunsa hetken, sen vierailun päivät. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom. Todah rabah.

(Lähde: www.jesusislordradio.info / 21.9.2018 / Profeetta Dr. Owuor)

Nike Huaraches Are Hyped

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)