21.6.2018: VÄKEVÄ NÄKY SUURIMMASTA HERRAN PARANTUMISVOITELUSTA HÄNEN PALVELIJANSA YLLE - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, kello on nyt 22.45 Itä-Afrikan aikaa ja HERRA JEHOVA JAHVE Puhui kanssani tänään hyvin hyvin väkevällä tavalla keskustelussa, jonka haluan jakaa teille. HERRA, ISÄ JUMALA, JEHOVA ELOHIM. HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA. Hän, joka tuo meille MESSIAAN ottamaan morsiamen. Hän, joka valmistelee kaikki tapahtumat Taivaassa KARITSAN loisteliasta Hääjuhlaa varten, sitä suurta loppumatonta ikuista juhlaa, joka tulee alkamaan, kun seurakunta menee ikuisuuteen.
 
Nyt, HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA SEBAOT, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA ROHI, JEHOVA HOSEINU, JEHOVA TSIDKEINU, JEHOVA EL GIBBOR, JEHOVA JIRE, JEHOVA GANAN. VÄKEVÄ VÄKEVÄ JUMALA, JEHOVA ADONAI. TAIVAAN JUMALA, VALTAVA ISRAELIN JUMALA. Hän, joka sanoi: Kyllä! Ja Hän sanoi minulle eräässä suuressa vierailussa: Hän nosti minut ylös maasta ja Hän näytti minulle Jerusalemin. Sitten Hän sanoi: KYLLÄ! JERUSALEM ON MAAILMAN KESKIPISTE. Tämä on Hän, Israelin JUMALA, joka on Puhunut kanssani. Haluan jakaa teille tämän keskustelun mitä HERRA Puhuu seurakunnalle tässä hetkessä. Tiedämme, että istumme ikuisuuden partaalla. He, jotka ovat viisaita, uudestisyntyneitä ja ymmärtäväisiä tässä hetkessä, he hiovat ja puhdistavat itseään MESSIAAN Tulemusta varten.
 
Sanoma vanhurskaudesta on saarnattu. Sanoma pyhyydestä ja pyhyyteen kääntymisestä on saarnattu. Sanoma synnin hylkäyksestä, synnin hylkäämisestä on saarnattu hyvin. Joten kun JEHOVA JAHVE Puhui kanssani tänään. HERRA, Hän tuli hyvin uniikilla tavalla tänään. Hän vei minut aina Kaikkivaltiaan Taivaan JUMALAN Valtaistuinsaliin asti. Kun Hän vei minut tuonne Valtaistuinsalin paikkaan Taivaassa. Se oli ihmeellinen paikka, jonka Hän avasi minulle. Sitten ymmärsin, että olimme itseasiassa Uudessa Jerusalemissa. Olimme Uuden Jerusalemin uudessa kaupungissa, vanhurskaiden kodissa, pyhien pyhien kodissa. Heidän, jotka kestivät luopumuksen aaltojen keskellä tässä maailmassa ja olivat kestäväisiä, vastustivat sitä ja voittivat. He, joiden nimet ovat kirjoitettuna Teurastetun Karitsan Elämän Kirjaan.
 
Joten kun me olimme tässä upeassa Uuden Jerusalemin kaupungissa. Ymmärsin, että olimme liikkuneet. Olimme JUMALAN Valtaistuinsalin takana. Tämä on ISÄ JUMALA itse nyt, joka avaa tämän minulle, tämän valtavan keskustelun. Sitten Hän näytti minulle sen Elämän Puun mahtavan kukoistamisen, voimallisen kukkimisen. Hän teki sen hyvin erityisellä tavalla tänään, koska Hän näytti, kuinka ne lehdet kukoistivat hyvin voimallisesti. Hän näytti minulle erilaisia lehtiä nyt. Eri satoa. Se oli niin tuore. Ne lehdet olivat niin tuoreita. Sitten sanoin Hänelle: ”Pyydän, leikkaa minulle tämän verran, jotta voin palata niiden kanssa takaisin.” Pystyin jakamaan tämän Hänen kanssaan, ennen kuin Hän katkaisia niitä. Sitten Hän sanoi: ”mutta katso, kaikki tämä kasvaa sinun vasemmassa profeetallisessa kädessäsi”.
 
Joten Elämän Puussa oli paljon kukintaa, niissä lehdissä, vihreissä, voimallisissa, tuoreissa, terveissä Elämän Puun lehdissä. Kun sanoin Hänelle, koska yritin ottaa niitä nipun. Tiedäthän: ”Leikkaa tällä tavoin”. Se oli keskustelu ISÄ JUMALAN, HERRAN JEESUKSEN JUMALAN ja minun välillä. Tällä kertaa pystyin kertomaan Hänelle, koska Hän sanoi: ”Katso kaikkea tätä”. Hän soi minulle tutkimusretken niiden Elämän Puun lehtien kukoistamiseen ja kukkimiseen. Se oli spektaakkelimainen paikka ja sitten ymmärsin, että olimme menneet JUMALAN Valtaistuinsalin taakse ja nyt olimme Uudessa Jerusalemissa. Uuden Jerusalemin kaupungissa. Vanhurskaiden kodissa, heidän, jotka ovat valinneet vanhurskauden nyt, nyt, nyt, nyt, kun puhumme.
 
Se oli niin kaunis paikka katsella. Hän kosketti niitä lehtiä Kädellään ja sitten myös minä koskin niihin, koska Hän pyysi myös minua koskettamaan kädelläni ja sormillani lehtiin. Sitten sanoin: ”Ok, tämä nippu, leikkaa minulle tämä, jotta voin palata takaisin sen kanssa”. Hän sanoi: ”Ei, kaikki tämä on kukkinut sinun vasemmassa profeetallisessa kädessäsi. Se on kaikki sisällä siellä. Se on kädessäsi. Näytän sinulle, mitä on kukoistanut ja kukkinut vasemmassa profeetallisessa kädessäsi”. Se oli niin mahtavaa kukkimista. En tiedä kuinka monta hehtaaria ja hehtaaria ja hehtaaria näitä mahtavia, terveitä, vihreitä lehtiä, siitä mahtavasta ikuisuuden Puusta, Elämän Puusta.
 
Se oli kaunis paikka olla. Tällä kertaa HERRA, ISÄ JUMALA varmisti, että oli vain minä ja Hän, me kaksi, jotka kävelimme tässä paikassa, tässä Puutarhassa ja sitten tämän jälkeen minä vihdoin heräsin. Sitten ymmärsin, että HERRA Sanoo, että Hän tulee nostamaan sen valtavan suuren KAIKKIVALTIAAN JUMALAN VOITELUN tason, jonka Hän on asettanut Häneen, joka puhuu kanssanne, tähän Palvelustyöhön. Ymmärsin äkkiä, että tulee olemaan valtava kasvu JEHOVAN KIRKKAUDEN VOITELUN VIRTAAMISESSA, jonka Hän on nyt vapauttanut toiselle tasolle tässä Palvelustyössä ja näille Kahdelle, jotka puhuvat kanssanne.
 
Ymmärsin äkkiä, että: Vau! Se seuraava missio, jonne olen menossa… Tiedän että on suuri kokous, joka on tulossa Nairobiin. Monia Pastoreita on tulossa ulkomailta. Nyt meillä on tulossa Nairobi. Emme ole edes varmoja vielä uudenvuoden kokouksesta. Tämä on se, minkä ajattelemme olevan Mega Kokous. Meillä ei välttämättä ole uudenvuoden kokousta. Uudenvuoden päivämäärä saatetaan antaa toiselle kansakunnalle. Miksi? Koska nyt Hän on sallinut minun pitää niitä Parantumiskokouksia Nairobista ja yksinkertaisetsi pyytäen Pastoreita ja seurakuntia kokoontumaan, 100 seurakuntaa, 50 seurakuntaa, ja kokoamaan rampansa, sokeansa, syöpäpotilaansa, sairaansa, mielisairaansa, kaikki heidät, kuuronsa. Se on paljon tehokkaampaa tällä tavoin.
 
Joten mitä tulee Parantumiskokoukseen Keniassa, todella, todella, todella HERRA on täydellistänyt, jopa PYHÄN HENGEN PERSOONA tapasi minut ja istui kanssani. Istui edessäni ja kertoi minulle, että minun ei tarvitse lähteä kokouksiin enää, vaan minun tulee vain julistaa täältä ja parantumiset tulevat tapahtumaan. Nyt näet, että se Profetia, jonka annoin livenä tässä radiossa on täyttynyt kaikista spektaakkelimaisimmalla ja tyrmistyttävällä tavalla. Näette, että käsittelemme nyt viimeaikaisimpia parantumisia 10. kesäkuuta 2018 ja voitte nähdä niin paljon rampoja, yli 110 rampaa, jotka nousivat ylös ja alkoivat kävellä. Niin monet mielisairaat vapautettiin, niin monia kuuroja, niin monia ontuvia, halvaantuneita, haavaumia, kaikkea. Meillä ei ole edes sitä kokonaismäärää ihmisistä, jotka parantuivat. Kuten Kisiissä me olemme kuulleet siitä kuurosta lapsesta, joka parantui, tämä poika.
 
Joten sanon, että Italia, Italia tulee mitä luultavammin olemaan nyt massiivinen. Kuinka massiivisen parantumisvoitelun Hän on nyt vapauttanut kokoukseen. En tiedä kokouksesta Nairobissa, sillä tämän kokouksen olin tarkoittanut olemaan kaksi päivää Sanaa (WORD EXPLOSION), jolla ruokkia seurakuntaa, sillä mitä JUMALA on sanonut ja miksi Portaat on laskettu alas Taivaasta. Ne ikuisuuden loisteliaat Portaat. Minun Ystäväni, JUMALAN JEHOVA JAHVEN Portaat. Siksi annoin sen Profetian 15.1.2017 ja sitten koittaa 11.3.2018 ja Hän laskee alas ne Portaat. Tiedän sen Profetian koko kulun, kuinka seurakunta tulee kävelemään niitä Portaita pitkin.
 
Minä todella tarkoitin sen kaksi päiväiseksi Sanakonferenssiksi (WORD EXPLOSION) Nairobissa yksinkertaisesti valmistaen seurakuntaa JEHOVAN luokse Taivaassa, kirkkaassa ikuisuudessa. Seuraava Parantumiskokous, jonka näen, tulisi olla Italiassa. Se tulee olemaan massiivista, massiivista, massiivista Italiassa. Se tulee olemaan todella massiivista, koska Hän on puhunut kanssani tänään ja vei minut Valtaistuinsalin taakse ja näin Hänen Käden. Hän näytti minulle Kätensä koskevan niitä lehtiä tällä tavoin, niitä tuoreita lehtiä, levittäen niitä. Sitten Hän pyysi minua koskettamana ja tunnustelemaan niitä ja sitten myös koskin niihin lehtiin. Me kaksi kävelemässä siellä valtavassa Puutarhassa, hyvin voimallisessa paikassa olla. JUMALAN ikuisuus, Uusi Jerusalem. Tänään, tänä päivänä. Tänä historiallisena päivänä, rakkaat ihmiset. Kuinka valtavaa aikaa seurakunnan historiassa.
 
Joten Hän sanoi, että Hän tulee nostamaan tämän Palvelustyön voitelun. Hän on nostanut sen nyt tänään. Se on astronomista, Taivaallista. Muistakaa, että hiljattain Hän näytti minulle, että kaikki muut palvelustyöt olivat loppuneet ja kaatuneet, ne romahtivat. Kaikki palvelustyöt maailmassa, kirjaimellisesti kaikki, Hän näytti ne kaikki. Ne olivat romahtaneet ja loppuneet. Sitten Hän näytti näiden kahden Taivaasta tulleen hirvittävän Todistajan Palvelustyön, ratsastavan läpi Taivaan tällä tavoin, hyvin voimallisesti Kirkkaudessa vaikuttaen maailmaan. Kuinka shokeeraava Totuuden hetki maailmassa. Totuuden, absoluuttisen Totuuden. Valheet tulevat nyt loppuunsa! Jos jotkut ajattelivat sivuuttaa tämän JUMALAN liikehdinnän, luulenpa, että he ovat olleet väärässä. Nyt Hän sanoo, että Hän tulee nostamaan sen ja Hän on nostanut sen voitelun tänään.
 
En siis edes tiedä, mitä tulee tapahtumaan Nairobissa seuraavan kahden viikon päästä, kun nyt kansakunnat ja tämä maa kokoontuvat sinne. En edes tiedä. Mutta Hän on vienyt minut ja näyttänyt minulle sen valtavan lisääntymisen siinä parantumisvoitelussa, jonka Hän on nyt asettanut näiden Kahden ylle, jotka Puhuvat teille tänään. Ja silti on Nairobissa, Hän on myös näyttänyt minulle, että kun tuo Kokous tapahtuu, näen niiden Kahden lopulta jakautuvan kahtia, he jakaantuvat kahtia julkisesti ja tekevät asioita. Ja Hän sallii joidenkin ihmisten saavan nauhoitettua Heidät videolla, nauhoitettua Heidät nyt livenä.
 
Yhden liikkuvan tähän suuntaan tehden asioita, saarnaten tässä suunnassa. Se Toinen saarnaten tässä suunnassa. Kahdessa eri suunnassa, saarnaten. Mutta yksi Heistä on super kirkas, aivan kuin Hänellä olisi yllään valkeat vaatteet ja valkoiset kengät. Hän, joka Puhuu kanssanne. Ja sitten Hän kääntyy, Hän väreilee, ja Hänestä tulee jälleen Tämä tässä. Ja ihmiset juoksevat, ihmiset nauhoittavat, ja on suuri hämmästys. On shokki viimein nähdä Hänen Kaksi peljättävää Todistajaansa saarnaavan yhdessä. Tämä on Ihme, rakkaat ihmiset.
 
Tämä on todella shokeeraavaa aikaa seurakunnan historiassa. Kuinka mahtavaa aikaa Herätykselle! Kuulen, kuinka kenialaiset juhlivat toista rampaa klo 22, klo 22 kylässä, kylien uumenissa. Kuinka mahtava onkaan kylien Herätys! Kuinka voimallinen on se kylien nöyrä, Raamatullinen Herätys! Ja Hän ei asettanut tätä Herätystä tuuliseen kaupunkiin Chicagoon, Hän ei asettanut Chicagon läntiseen osaan, Hän ei asettanut sitä New Yorkin Times Squarelle, Hän ei antanut sitä Los Angelesiin, Hän ei antanut sitä Frankfurtiin, Hän ei antanut sitä Berliniin, Hän ei antanut sitä Helsinkiin. Hän ei antanut sitä Incheoniin, Beijingiin, Shanghaihin. Hän ei antanut sitä Sidneyiin Australiaan, Hän ei antanut sitä Cape Towniin. Hän antoi sen vain niihin kyliin, jotka kantoivat sitä nöyryyttä, joka sopii Herätykselle, juhlien klo 22, kuinka mahtavaa!
 
Ja silti sydämeni huutaa itkien kaikkien kansakuntien puolesta, jotta jokaiselle kansakunnalle annettaisiin mahdollisuus todella kokea se, todella maistaa tätä, ja nähdä, että HERRA, Hän on Hyvä. Tämä voitelu, jonka HERRA on vapauttanut toiselle tasolle; voin jo käskeä täältä käsin ja rammat kävelevät monien monien tuhansien mailien päässä. Kuinka paljon enemmänkään nyt, kun Hän on lisännyt sitä voitelua. Rakkaat, MESSIAS on tulossa! Olen Puhunut ja kävellyt ISÄ JUMALAN kanssa tänään. MESSIAS on tulossa!
Kääntykää pois synnistä, rakkaat ihmiset. Kääntykää pois siitä valheellisuudesta, jonka näet ulkona tuolla, siitä eksytyksestä. Näet Amerikan vääriä profeettoja niin kutsutussa kristillisessä TV:ssä, he puhuvat, profeetallista, profeetallista, profeetallista, profeetallinen sana, profeetallista, herra puhui henkeeni, herra puhui. Ja HERRA Puhuu minulle heistä ja Hän Sanoo, että: "Nämä ihmiset valehtelevat. Minä en Puhu heidän kanssaan. Minä en Puhu näille ihmisille." Ja silti löydätte, että ihmiset uskovat heidän oikkujaan, uskoen heidän juoniaan, uskoen heidän näkemyksiään, heidän teorioitaan, heidän filosofioitaan, heidän paradigmojaan. Ja silti Totuus on vakiinnutettu täällä.
 
Ja nyt HERRA nostaa sen voitelun ja Kirkkauden toiselle tasolle. Kuinka mahtava tuleekaan olemaan Kokous Nairobissa! Kuinka voimallinen tuleekaan olemaan Parantumiskokous Palermossa Italiassa! HERRA on Puhunut valtavaa armoa. Hän on Puhunut Hänen Palvelijoidensa kanssa, Hänen Kahden Profeettansa kanssa suuresta armosta ja rakkaudesta seurakuntaa kohtaan. Valmistetaan Tie, MESSIAS on tulossa! Ilman vanhurskautta sinulla ei ole ylläsi vaatetta. Ja Hän kysyi häneltä: Ystävä, haver sheli, mon ami, amigo mio, mitä sinä teet täällä? Miten sinä pääsit tänne sisälle ilman vaatetta?
 
HERRA siis pyytää siis seurakuntaa tunnistamaan sen tosiasian, että tämä on vaatteen hetki, olkaa valmiita. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. HERRA on nyt vakiinnuttanut Totuuden tässä Palvelustyössä. En tiedä, kuka ei pysty nyt näkemään tätä? Se tarkoittaa silloin, että olet todella tarkoitettu toisaalle. HERRA on Puhunut äärimmäisen selvästi, tehden kutsuhuudon parannuksentekoon, synnistä pois kääntymiseen, pyhyyteen palaamiseen, ja puhtaaseen palvontaan.
 
Ja katsokaa, mitä Hän tekee Kenian köyhien kylien kanssa, katsokaa sitä nyt. Tarkoittaen, että HERRA Sanoo: Katsokaa, Olen nyt roskannut sen niin kutsutun ihmisen sivistyneisyyden. Ja Olen nyt korottanut kylien nöyryyden niiden palvojien sydämen asenteen tähden siellä. Hän Sanoo, että: Olen käyttänyt sitä tuomaan halveksuntaan tämän päivän modernismin, tämän päivän sivistyneisyyden, jonka näet niin kutsutussa, häpeällisessä, niin kutsutussa kristillisessä TV:ssä. Se on häpeällistä. he ovat häpäisseet JEESUKSEN. He tulevat menemän helvettiin, jos he eivät tee parannusta.
 
HERRA Sanoo, että tämä on se hetki Hänen nöyryydelleen, sille Lopunajan Herätykselle, sille vanhalle muinaiselle Herätykselle, sille kylien Herätykselle. Sille Herätykselle, kun rampa nousee ylös ja koko kylä juhlii. Se ei ole, "Oi, minä kuulin, minä kuulin, minä kuulin siitä puhuttavan, tai muuta sellaista. Ei! Kokonainen kylä, se on nyt heidän rampansa, he ovat nyt niitä jotka juhlivat, seurakunta myös juoksee sinne. Seurakunta on virrannut ulos kaduille siellä kylissä. Halleluja! MESSIAS on tulossa!
 
Hän on nyt vuodattanut valtavan suuren voitelun. Ja tänään oli ihmeellistä, sillä Hän käveli, me kaksi kävelimme. Hän käveli kanssani Uuteen Jerusalemiin, vanhurskaiden kotiin, Ikuisuuden kotiin, niiden, jotka tulevat näkemään Taivaan. Ja sitten HERRA nosti Hänen Kätensä ja Hän kosketti vasemmalla kädellään niitä Lehtiä, tällä tavoin, niitä kukkivia Lehtiä. Ja se oli melko laaja kukinta, laaja. En tiedä, kuinka kauas. Sitten Hän pyysi minua koskettamaan niitä kauniita Lehtiä, Elämän Lehtiä, Ikuisuuden lehtiä, Lehtiä, jotka tuovat parantumisen kansakunnille. Sitten keräsin melkoisen suuren nipun, ja sanoin: "Nyt voit leikata nämä minulle." Sillä se oli kaksisuuntainen keskustelu. "Leikkaa minulle nämä, menen niiden kanssa." Sitten Hän Sanoi: "Ei, mutta kaikki nämä ovat kukoistaneet vasemmassa profeetallisessa kädessäsi." Niitä oli todella laajasti, hehtaareja ja hehtaareja.
 
Kuinka valtavaa, se tapa, millä Hän Puhuu. Kuinka valtavaa, se rakkauden luonne, jonka Hän on nyt tuonut seurakuntaan. Hän tavoittaa ihmiskuntaa. Hän yrittää parantaa seurakunnan. Jotta kun se on terve, se menisi nopeasti ja elpyisi. Ja toisi Herätyksen kadotetulle maailmalle ennen kuin aika sulkeutuu sille. Ajan verho on juuri sulkeutumaisillaan. Tehdään Hänen työtään, joka minut lähetti, ennen kuin yö laskeutuu, ennen kuin pimeys tulee. Ollaan pyhiä, rakkaat ihmiset. Varmistakaa, että noudatat pyhyyttä.
 
Olen kävellyt HERRAN, ISÄN JUMALAN kanssa, HERRAMME JEESUKSEN JUMALAN kanssa tänään, TÄNÄÄN TÄNÄÄN TÄNÄÄN TÄNÄÄN TÄNÄÄN. Olen kävellyt Hänen kanssaan, kävellyt Hänen kanssaan Uudessa kaupungissa, Jerusalemissa. Se on niin kaunis; se on niin kaunis kaupunki. Ja Hän vei minut suoraan Elämän Puulle. Ja se on todella ihmeellinen levittäytyminen, siinä on niin paljon syvyyttä. Sillä nämä Lehdet, jotka Hän näytti minulle; nämä ovat erilliset Lehdet, tämä on toinen sato. Ja voitte kuvitella, nyt jälleen tulee olemaan paljon parantumisia. Monet rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään, monet sokeat, monet mykät, monet kuurot. Jopa kuolleet tulevat nousemaan uudelleen kuolleista, toisia.
 
Kuinka mahtava onkaan tämä hetki, jota elämme, rakkaat! Lopunajan Herätys, suloinen Pyhän Hengen Herätys. Silti löydät, että kristillisessä TV:ssä toiset vieläkin eksyttävät maailmaa, valehdellen maailmalle, myyden asioita TV:ssä, puhuen avoimia valheita, ja voitte huomata, että nämä amerikkalaiset ovat valehtelijoita, täällä TV:ssä. He valehtelevat maailmalle. Saatana käyttää heitä johtamaan maailman harhaan. Sillä aikaa, kun HERRA Sanoo, että tämä on se hetki kuunnella Hänen Ääntään ja valmistautua Ikuisuutta varten. Ja he johdattavat ihmiset muualle, "rahaa rahaa", ja mitä vain, ja moraalittomuuden skandaaleja.
 
Silti aika on lopussa. Seurakunnan tulisi täydellistää heidän pyhyyttään. Pyhien täydellistämisen tulee tapahtua nyt. Tämä on se vaatteen puhdistaminen ja vahaaminen ja viimeistely. Ja mikään muu ei tee sitä, kuin parannuksenteko ja vanhurskauden elämäntyyliin palaaminen, pyrkien vanhurskauteen. Harkitusti ja tarkoituksellisesti valiten pyhyyden, ilman minkäänlaista kompromissia.
 
Kuinka kaunis aika Herätykselle. Voitte kuvitella, kuinka Italialla on mahdollisuus. Toivon, että italialaiset Pastorit tulevat tarttumaan tähän! Mutta Nairobilla on myös mahdollisuus. Seuraava on Nairobi. Emme edes Puhu enää loppuvuoden Kokouksesta. Puhumme nyt Nairobista, Nairobista ja Nairobista. Ja se on mielestäni noin 7. ja 8. heinäkuuta, Nairobissa. Suuren suuri Kokous Nairobissa. Kuinka mahtava onkaan tämän päivän Herätys. Kuinka voimallista onkaan kävellä ISÄ JUMALAN kanssa. Se on todella mahtava kokemus. Ja Puhua ja näyttää kaikki tämä, näyttäen Taivaan aarteet, näyttäen Uuden Jerusalemin, sen kaupungin, vanhurskaiden kodin. Kuka ei haluaisi olla siellä?
 
Sinun tulee hylätä ne väärät profeetat, jos kuuntelet niitä. Jos pastorisi valheellinen ja hän ei ole valmis kuuntelemaan tätä HERRAN Ääntä, voit hylätä hänet! Sillä et koskaan tule seisomaan HERRAN edessä ja sanomaan, "Mutta katso, HERRA, minun pastorini, hän ei koskaan kertonut minulle tästä. Oh, minun pastorini." Et tule koskaan käyttämän pastoriasi tekosyynä. Jokainen ihminen tulee seisomaan yksin HERRAN edessä. Olet sitten pankkiiri, poliitikko, olet sitten pääministeri, kylän nainen, opettaja, poliisi, kassa, yrityksen johtaja, sillä ei ole väliä. Sillä ei todellakaan ole väliä. Lääkäri, lakimies. Sillä ei ole väliä, sillä ei tule olemaan väliä. Olen nähnyt Ikuisuuden.
 
Tänään kävelin Ikuisuuteen ISÄ JUMALAN kanssa. Se oli mahtavaa. Nämä ovat ne uutiset, jotka teille tuon. Olen nähnyt Ikuisuuden. Ja Ikuisuus on lähellä. HERRA Siunatkoon teitä ja antakoon teille ymmärryksen. Olkaa ymmärtäväisiä. MESSIAS on tulossa!
Tämä on Hän, jonka ISÄ JUMALA lupasi Malakian kirjassa 4:5, kun Hän Sanoi: Katso, Minä lähetän teille Profeetta Elian valmistamaan teidät ennen kuin peljättävä HERRAN päivä saapuu. He, joilla on korvat, kuunnelkoot he, mitä HERRA JEHOVA JAHVE Sanoo kansakunnille. Shalom. Todah rabah, todah lachem. Kiitos todella.
 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)