2.1.2018 PROFETIA: KUOLLEEN RUUMIIN KUOLLEISTA NOUSEMISESTA HAUDASTA

HERRA JEHOVA, JEHOVA GANAN, HERRA JEHOVA TSORI, HERRA minun Voimani, HERRA JEHOVA YASHA, HERRA minun Pelastajani, HERRA JEHOVA SELI, HERRA minun Kallioni, Hän on Puhunut kanssani tänään. Uudelleen, Siunatut ihmiset, jotka ovat kuulolla, HERRA on Puhunut kanssani tänä yönä. Ja on ihmeellistä, että HERRA on Puhunut kanssani tällaisena yönä. Ja HERRA vei minut erääseen paikkaan ja silloin HERRAN voima ja auktoriteetti tuli minusta ulos. Ja tuossa paikassa oli hauta, ja se hauta avautui. Ja se henkilö, joka oli haudattuna tuossa haudassa, murtautuu siitä haudasta. Ja se oli käsi, joka tuli ulos ensimmäisenä. Ja pelkäsin, että se on vasen käsi. Ja hän murtautui ulos ja heilutti sitä kättä, vasenta kättä, tällä tavoin. Ja tietysti, ihmiset juoksivat pakoon. Ja joku tuli ulos haudoista, joku joka oli haudattu. Sillä näen ruohoa haudan päällä.

Uudestaan, HERRA JEHOVA, JEHOVA ADONAI HERRA JUMALA, JEHOVA MAGEN, HERRA minun Kilpeni, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA SEBAOT, Hän on Puhunut kanssani hyvin hyvin hämmästyttävällä ja shokeeraavalla ja hyvin peljättävällä ja hirmuisella tavalla. Olin kävelemässä erääseen paikkaan ihmisryhmän kanssa. Ja sitten tuossa paikassa oli hauta, ja silloin sen voitelun auktoriteetin voima, jonka HERRA on asettanut Hänen Palvelijaansa, huomasi haudan ja murtaa sen haudan auki. Ja kun hauta repesi auki, niin se oli shokeeraava tapahtuma ja ihmiset juoksivat pakoon. Sillä se henkilö, joka oli haudattuna sinne, en tiedä, kuinka kauan aikaa sitten, murtaa auki haudan, hän nosti käden ylös. Luulen, että se on vasen käsi, joka heilutti tällä tavoin. Hän heilutti tällä tavoin, kun hän nousi ylös kuolleista ja hauta repeää auki. Ja se ihminen poistettiin siitä haudasta. Ja sitten kaikki muuttui. Kaikki tuli hyvin erilaiseksi. Ihmiset juoksivat pois Hänen Palvelijansa luota. He juoksivat kokonaan pakoon.

On siis ihmeellistä, että HERRA Puhuu kanssani tällaisena yönä, kun me tiedämme, että tänä aamuna tulee olemaan kuolleen, mätänevän ruumiin kuolleista ylösnousemisen ensimmäisen juhlinnan avajaispäivä. Kun HERRA käytti Hänen Väkevintä Profeettaansa Puhumaan niin monien kilometrien päässä Nairobista täällä ja nosti kuolleista kuolleen ja mätänevän ruumiin, tämän naisen, joka oli kuollut ja mätänemässä. Nyt me tiedämme, että häntä kutsutaan nimellä Mama Rosa. Se on ihmeellistä ja ehdottoman tyrmistyttävää ja shokeeraavaa, että tänä sytyttämisen aattona, sytyttää, saattaa alulle, käynnistää, se suuri kansallinen juhlinta, joka tulee puhkeamaan tässä maassa. Juhlinnan ja kiitosjuhlan avajaispäivän aattona HERRAN edessä, silloin HERRA Puhuu nyt kanssani siitä valtavasta kuolleista nousemisesta, joka on edessä tässä. Se on aavemainen ja hyvin peljättävä sellainen. Ja muistan, että kaikki juoksivat pakoon. he juoksivat pakoon tämän Palvelijan luota, he menivät todella kauas, he eivät tulleet takaisin. Kun Hän nyt poisti tuon henkilön haudasta ja lähti kävelemään hänen kanssaan.

Elämme näin valtavia aikoja, rakkaat ihmiset. Ja HERRA Sanoi, te ette seuraa minua, koska te olette kuulleet Sanan ja te olette nähneet ne ihmeteot, vaan te seuraatte minua sen tähden, että saitte syödä niitä leipiä ja tulitte ravituiksi. Ja toisessa paikkaa Hän Sanoo: Älkää hankkiko sitä ruokaa, joka katoaa, vaan tehkää työtä Ikuisuuden eteen, hankkikaa sitä ruokaa, joka pysyy hamaan Iankaikkiseen Elämään. Toisessa paikassa Hän Sanoo: Paha ja perverssi sukupolvi etsii merkkejä, mutta, rakkaat ihmiset, Hän jatkaa varoittaen heitä, että: Heille ei anneta muuta merkkiä, kuin Joonan merkki. On siis suuri suuri tarve parannuksenteolle, jotta kansakunnat voisivat valmistautua MESSIAAN tulemukseen.

Näen itseni kävelevän erääseen paikkaan, ja HERRAN voima ja auktoriteetti tulee ulos minusta ja murtaa auki haudan. Ja haudan päällä kasvaa ruohoa, joten hänen on täytynyt olla siellä jo jonkin aikaa. Se henkilö, joka on nostettu kuolleista sisällä haudan alla, nostaa, se on ensimmäinen asia, joka tulee ulos, kun hauta repeää auki, hän nostaa vasemman käden tällä tavoin maaperästä, tällä tavoin, tällä tavoin, vasemman käden, ja tällä tavoin. Ja sitten ihmiset juoksevat pois. Ja tuo henkilö poistetaan sieltä. Ja on valtava muutos, joka tapahtuu tässä maailmassa.

MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Ja tämä on se Sanansaattaja, joka luvattiin Malakian kirjassa, kun Hän Sanoi, että totisesti, Hän tulee lähettämään sen hirmuisen Profeetan, joka tulee valmistamaan kaiken ja asettamaan kaiken ennalleen ennen sitä hirmuista ja peljättävintä HERRAN tulemuksen päivää. Valmistakaa HERRALLE tie. Aika on lopussa. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Olen seisonut JUMALAN Valtaistuimen edessä ja Hän on Ohjeistanut minua MESSIAAN tulemuksesta. Tänään maailman kansakunnat, heitä on totisesti neuvottu. Toda. Shalom.

HERRAN Profetia 2.1.2018. Profeetta Dr. Owuor.

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)