21.10.2018 PROFETIA – HÄN KOSKETTI MINUA - PROFEETTA DR. OWUOR

 
Siunatut ihmiset, kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Aivan kuin olen sanonut uudestaan ja uudestaan, tämä on hetki olla uudestisyntynyt. Tämä on kaikista voimallisin aika seurakunnassa ja myös voimallisin hetki maailman historiassa, koska nyt koko maailma, maailman kansakunnat valmistautuvat suuressa odotuksessa. He odottavat valtavaa loisteliasta MESSIAAN tulemusta. Tästä tulee totuuden hetki seurakunnalle. Siksi HERRA uudelleen priorisoi seurakunnan mission, seurakunnan toimeksiannon, seurakunnan agendan, jotta se voi nyt ankkuroida HERRAN agendan pelastukseensa ja vaellukseensa tässä maailmassa, sadonkorjaten enemmän sieluja, kastaen ihmisiä ja tehden heistä JEESUKSEN opetuslapsia.
 
Tiedän, että monet seurakunnan halki maailman ovat tänään katsoneet tämän hyvin upean vierailun, joka esiteltiin seurakunnalle tämän maan halki ja monissa maissa. Haluan vain sanoa yhden tai kaksi asiaa siitä. Missio Peruun on käynnissä nyt. Juuri nyt HERRA navigoi Hänen Kahta Profeettaansa Peruun. Se on ihmeellistä, koska eilen He istuivat ja tapasivat toisensa. Se on hyvin valtavaa aikaa, hyvin shokeeraavaa aikaa seurakunnan historiassa. Missio Peruun on käynnissä. Olen nähnyt ne saapumiset sinne. Olen nähnyt toisen saapuvan, kuten tiedät, he liikkuvat valon nopeutta nopeammin. He vaihtelevat kahden aseman paikkaa ja tietysti niitä kahta persoonallisuutta. Siihen pisteeseen saakka, että yhdessä puhelinsoitossa ne Kaksi ovat mukana. Aloitat tämän kanssa ja lopetat sen toisen kanssa.
 
Mutta joka tapauksessa, JUMALAN ihmeet tapahtuvat tänä päivänä. Olette katsoneet niitä seurakunnissanne. Katsoitte, kun osa niistä rammoista, en tiedä onko heitä 40 vai 30, mutta näitte ne rammat lapset, jotka on nostettu ylös. Nyt he opettelevat tasapainottamaan ja kävelemään vakaasti, iloiten, nauttien kävelemisestä. Ihmiset, kuten Leah Wanjala, jolle HERRA asetti polvilumpiot. Hän asetti polvilumpiot, kaksi uutta polvilumpiota. Tiedän, että sokeat eivät olleet tässä tietyssä vierailussa mukana, siinä dokumentissa, jonka katsoitte. Tämä liittyi vain siihen Kiitosjuhlaan, joka tapahtui viime viikolla.
 
Mutta teillä on myös ne sokeat. Teillä on tämä nainen, joka oli sokea 60 vuotta, täysin sokea, täysin, täysin, täysin sokea, täydellisessä pimeydessä. Sitten HERRAN fyysinen Käsi kosketti hänen silmäänsä. Lääkärit olivat sanoneet, että hänen silmälinssinsä olivat täysin tuhoutuneet ja niitä ei voi käyttää. Tästä syystä hän oli sokea. Hänellä ei ollut linssejä, mutta näet, että HERRA kosketti häntä fyysisesti. Hän puhuu vain heimokieltä. Kun puhut hänen kanssaan tulkin kanssa, hän sanoo, että fyysinen käsi kosketti hänen kahta silmää ja itseasiassa HERRA vaihtoi hänen silmälinssinsä ja asetti upouudet linssit hänen silmiinsä.
 
Sitten on tämä toinen nuori mies Homa Bayssa, jolla ei ollut sarveiskalvoja. Hänelle HERRA itseasiassa laittoi kaksi uutta sarveiskalvoa. Nämä eivät olleet mukana dokumentissa, mutta saatte ne ensi viikonloppuna, ensi sunnuntaikokouksessa. Kaikki mitä sanon, tämä on valtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Nyt HERRA on laittanut kansakunnat jonoon, valmistaakseen heidät MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen. Se pyytää ihmisiä noissa kansakunnissa ja pastoreita todella panostamaan siihen, että he voivat toivottaa tervetulleeksi tämän Herätyksen, parannuksenteon Herätyksen, vanhurskauteen kääntymisen, pyhyyteen kääntymisen, valmistautumisen, tietoisen ja tarkoituksenmukaisen valmistamisen MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle, JUMALAN KIRKKAAN KARITSAN.
 
Mutta miksi tulen tämän kanssa nyt? Miksi kysyin Pastori Getrudea soittamaan Kahdelle HERRAN Profeetalle tuon laulun, jossa Hän sanoi, että ’Hän kosketti minua’. Hän muistuttaa minua paljon 4.7.2003, kun HERRA päätti kävellä sinne asuntoon, jossa asuin toisella puolen, Amerikan Yhdysvalloissa, Oklahomassa, kun Hän päätti kävellä sisälle. Vasta myöhemmin ymmärsin, että koko Kolmiyhteinen JUMALA oli kävellyt sisälle ja sitten oli se Pilvi, joka oli sillä ovella. Sitten Hän varovasti asetti Kätensä ja olen kuvaillut tätä kaikkea. Hän asetti Kätensä seinälle ja Kirkkaus peitti Käden. Pystyin näkemään myös naulanlävistykset. Se oli vasen käsi, koska kämmen osoitti sisäänpäin seinää vasten. Joten tiesin, että se oli Hänen vasen Kätensä. Sen jälkeen, kun Hän pyysi, niin sallin Hänen tulevan sisälle. Sitten Hän tuli sisälle ja kosketti minua. Hän kosketti minua. Hän otti vasemman Kätensä ja kosketti vasenta rintaani.
 
Kun Hän oli tehnyt näin, sen jälkeen HERRA nosti minut ylös. Hän nosti minut ylös tuosta päämakuhuoneesta. Hän nosti minut toiseen huoneeseen. En tiedä miten se tapahtui. Tähän saakka en tiedä, kuinka kauan olin sillä toisella puolella. Muistan ainoastaan, että nousin ylös tuossa huoneessa ja kävelin takaisin tälle puolelle käytävää pitkin. En tiedä kuinka kauan tämä on kestänyt. Kävelin takaisin päämakuhuoneeseen ja nukahdin uudestaan. Hän kaatoi minut ja sitten jälleen näin ITSE ISÄ JUMALAN kirjoittavan omalla kädellään ja sormi kirjoitti Jesaja 43:11 ja 1, tässä järjestyksessä. Sitten Hän ottaa aivan kuin läpinäkyvää kelmua ja kirjoitus on valkoista ja sitten Hän ottaa yhden tälle puolen ja toisen tuolle puolen sitten Hän sinetöi sen suojellen Sanansa. Tuo oli se hetki, kun ymmärsin, että Hän oli enemmän kuin yksi täällä. Se oli suuri vierailu.
 
Sen jälkeen tietysti ISÄ JUMALA laski Mooseksen sauvan. Hän otti Mooseksen sauvan ja asetti sen sängylle. Hän laittoi sen sängylle ja sitten tuona hetkenä näin nyt itseni Israelissa. Näin itseni paikassa, jossa Johannes Kastaja aloitti kastamaan ensiksi. Hän ei aloittanut kastamista Jordanin joessa. Hän aloitti kastamisen toisessa paikassa ja tuo vesi on säilynyt yli 2000 vuotta. Se mistä ensin aloitin ja Hän sanoi, että kun kerta olet nyt tullut tänne, Hän tulee avaamaan tämän arkeologeille ja he tulevat löytämään tuon alueen. Joten Hän asetti Mooseksen sauvan sängylle ja tämän jälkeen näin itseni lähdössä ulos ja saarnaavan monille kansakunnille, valmistaen monia kansakuntia ympäri maailmaa hikoillen ja kulkien joka paikkaan.
 
Miksi tuon tämän nyt? Koska Hän kosketti minua. Muistan, kuinka Hän kosketti minua. Kun Hän käveli sisälle Hänen vasen naulanlävistämä Kätensä, jonka Hän on asettanut seinää vasten. Hän seisoi käytävällä ja asetti Kätensä seinää vasten. Hänen vasemman Kätensä kämmen oli seinää vasten. Tästä syystä tiesin, että se oli vasenkäsi. Sitten Hän kysyi, sen jälkeen, kun sallin Hänen tulevan sisälle, Hän kosketti vasenta rintaani, joten Hän kosketti minua. Siitä saakka, kun Hän kosketti minua asiat ovat olleet melkoisen suuria. Se ilo, joka on pursunnut sydämestäni. Sitten koittaa 2.4.2004, kun seison JUMALAN Valtaistuimen edessä. Valtaistuin on täysin puhtaan valkoisen Kirkkauden peittämä. Hän antoi minun tietää, että HERRA JUMALAN KAIKKIVALTIAS istui Valtaistuimella ja KARITSA istui Valtaistuimellaan.
 
Sitten on tämä keskustelu Johannes Kastajan kanssa. Hän ilmestyy sinne Valtaistuinsaliin. Johannes Kastaja kävelee Valtaistuimelta ja ilmestyy ja puhuu kanssani ja katoaa minuun. Sitten hän häviää minuun. Se keskustelu, joka Hänellä oli kanssani, oli se, että loistelias KARITSA on tulossa. Sitten jonkin ajan päästä, tietysti on ne tapahtumat Israelissa, tiedättehän. Sen jälkeen, kun Hän näytti minulle tämän, Hän vei minut Israeliin, mutta jonkin ajan päästä takaisin JUMALAN Valtaistuinsaliin, Valtaistuimen eteen. Vuorimainen Kirkkaus peitti Valtaistuimen. Sitten puhtain valkoinen KARITSA tuli luokseni. Kaikesta tuli vieläkin kirkkaampaa, kun KARITSA tuli luokseni. KARITSA tuli jalkojeni juurelle. Tuli jalkojeni juurelle tuossa hetkessä ja sitten Hän kosketti minua jälleen. Hän koski minuun. Sitten saapuu viimekertainen 17.10. tänä vuonna, kolme päivää sitten. Liitonarkki ilmestyy päämakuuhuoneeseen täällä. Sitten näen KARITSAN istuvan Liitonarkin Armoistuimella. Se shokeerasi minua hyvin paljon. Sitten tämän jälkeen se koko kertomus ja narratiivi, jonka annoin. Haluan painottaa tätä osaa. Yhdessä kohtaa, kun Hän nukahti ja sitten Hän heräsi ja Hän nousi seisomaan. Hän otti oikean Kätensä ja kosketti minua, Hän kosketti rintaani jälleen.
 
Tämän jälkeen se on ollut valtavaa. Hän on koskettanut ihmisiä. Siitä syystä näet, että mitä katsoit tänään, Hän on koskettanut ihmisiä. Ihmisiä, kuten Catherine Muthoni, Hän kosketti heitä, jotka olivat kaikista hirvittävimmissä tilanteissa koskaan. Hän oli sokea, kuuro, rampa, sairastaen epilepsiaa. Hän kaatui tuleen, kunnes tuli poltti hänen päätään, niin kauan kunnes se tuli sammui. Neljä päivää, voitteko kuvitella, poltti hänen päätään, kunnes se tuli sammui itsekseen. Hän sai kohtauksen ja kaatui ja pää valitettavasti iskeytyi tuleen. Hän paloi neljä päivää. Täysin rampa, täysin sokea, täysin kuuro, joten voit vain kuvitella kuinka Hän on koskettanut ihmisiä. Hän vieläkin koskettaa ihmisiä, rakkaat ihmiset. Näet nyt Leah Wanjalan. Hän kosketti hänen jalkojaan ja laittoi uudet polvilumpiot. Hän kosketti häntä. Siitä lähtien, Hän on koskettanut ihmisiä.
 
Juuri nyt olemme suuntaamassa Lima Peruun. Hän tulee koskettamaan ihmisiä siellä. Rakkaat ihmiset, nämä ovat päiviä, kun HERRAN koskettaa ihmisiä. Joten pitäkää huolta, että myös te, kansakuntanne, seurakuntanne, te henkilöinä, pitäkää huolta, että HERRA koskettaa teitä! Hän vierailee ihmisten luona valtavalla tavalla. Olemme matkalla Lima Peruun. Olen nähnyt ramman nousevan ylös, joka tarkoittaa, että Hän tulee nostamaan monia rampoja siellä, sokeita, kuuroja, mykkiä. Asioita tulee tapahtumaan monissa kansakunnissa. Hän kosketti minua ja siitä saakka, kun Hän kosketti minua, en ole koskaan ollut entiseni. JUMALAN KARITSA, JUMALAN LOISTELIAS KARITSA, jopa vain muutama päivä takaperin, 17.10., uudelleen, kun Hän tuli tänne. Sitten sen jälkeen Hän nousi ylös ja kosketti minua. Totisesti HERRA koskettaa seurakuntaa tässä hetkessä. Hän koskettaa kansakuntia. Hän koskettaa uskovia. Hän koskettaa kristittyjä. Hän koskettaa heitä, jotka seuraavat Häntä. Hän koskettaa ihmisiä. Hän koskettaa JUMALAN valittuja. Hän valmistaa ihmisiä JUMALAN Kirkasta Valtakuntaa varten.
 
Joten se, mitä katsoitte tänään seurakunnissanne, se tuo sanoman, että Vau! HERRA koskettaa juuri nyt ihmisiä tässä hetkessä. Hän nostaa monet rammat kävelemään, avaa sokeain silmät, monet ovat parantuneet Aidsista. Heistä 52:sta tuotiin 25 tänne. Jos mene nettiin: www.jesusislordradio.info tai www.repentandpreparetheway.org. Näet niissä kuvissa, kuinka ne Kaksi Profeettaa kävelevät Aidsista parantuneiden kanssa, kävellen rampojen kanssa. Hän koskettaa ihmisiä. Joten pitäkää huolta, että myös te valmistaudutte elämänne vierailua varten, vierailunne hetkeä varten. Kun näitte nuo monet rammat kävelevän, joita katsoitte seurakunnissanne, eri tiloissa. Tiedättehän, että emme juhlineet vielä niitä kaikkia. Monet rammat lapset, kuten Shanen, hän, joka oli täysin halvaantunut vasemmalta puolelta. Nyt hän kävelee ja ottaa ensimmäisiä askeleita kauniisti. Tämä on se upea tyttö, en tiedä onko hän 7, 9 vai 11 -vuotias, Narokista, Masai-maan maaseutukylistä. Hänelle vain vietiin se vaate ja Hän kosketti häntä. Joten Hän koskettaa ihmisiä.
 
Tästä syystä haluan rohkaista teitä, kun katsotte niitä videoklippejä, vierailuja, muistakaa, että Hän koskettaa ihmisiä. Toisin sanoen Hän vierailee ihmisten luona. Hän vierailee seurakunnassa. Hän valmistaa kansakuntia, joten valmistakaa itsenne! Muistakaa olla kestäväisiä. Taistelkaa tämän puolesta! Tämä on taistelun arvoista. Tämä on kaunis asia, joka on taistelun arvoista. Taistelette tämän puolesta, jotta HERRA voi vierailla luonanne. Sanoen HERRALLE: HERRA älä jätä minua ulos! Kun vierailet ihmistesi luona, älä jätä minua ulkopuolelle. Kosketa myös minua! HERRA Siunatkoon teitä, rakkaat ihmiset. Pyydän Getrude, soita minulle taas nuo kolme laulua, nimeltään: ’Hän kosketti minua’. Muistan, että tämä on mahtavaa aikaa. Kolme päivää sitten Hän tuli ja kosketti minua jälleen, kuningasten KUNINGAS ja herrojen HERRA. LOISTELIAS KARITSA, MESSIAS. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Valmistaudutaan. Toda. Shalom.
 
(Profeetta Dr. Owuor 21.10.2018. www.jesusislordradio.info)

Air Max 90 Ultra 2.0 Essenti

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)