2.10.2020 PROFETIA MERKITTÄVÄSTÄ HERRAN ISÄ JUMALAN ITSENSÄ VIERAILUSTA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, HERRA JEHOVA ELOHIM, HERRA JEHOVA SEBAOT, JEHOVA EL BETHEL, HERRA KAIKKIVALTIAS, JEHOVA ELOHEINU ISRAEL, JEHOVA ELION, Hän on Puhunut kanssani, JEHOVA EL GANA. Siunatut ihmiset, VÄKEVÄ VÄKEVÄ TAIVAAN JUMALA, ISRAELIN JUMALA, Hän on Puhunut kanssani, siunatut ihmiset.

Tämä on keskustelu, joka on ollut jo kahdesti. Kaksi päivää sitten ja sitten tänään vain pari tuntia sitten. Nyt, tulee olemaan merkittävän suuri HERRAN JUMALAN itsensä vierailu. HERRA JUMALA ITSE tulee. Uudestaan tulee olemaan merkittävän suuri historiallinen HERRAN JUMALAN itsensä vierailu. HERRA JUMALA ITSE tulee vierailemaan Hänen Ystäviensä luona. HERRA tuli siinä ensimmäisessä, jonka Hän näytti minulle noin kaksi päivää sitten. Näin JUMALAN Kirkkauden tulevan, kuin suppilo Taivaasta, JUMALAN PILVI, kuin suppilo, tullen aina Taivaasta saakka. Aivan kuten Hän tuli Kisumuun, paitsi, että tällä kertaa Hän tuli vertikaalisesti. Hän ei tule horisontista kaukaa. Hän tulee vertikaalisesti. Tällä kertaa Hän laskeutuu vertikaalisesti Taivaasta.

Se, jonka näitte Kisumussa, Hän tuli kaukaa horisontista kulman takaa tällä tavoin laskeutuen, mutta täällä nyt Hän tulee suoraan ylhäältä. Olen nähnyt JUMALAN Pilven, joka toi Israelin aina Egyptistä saakka Siinain vuorelta koko matkan Luvattuun maahan. Olen nähnyt JUMALAN Pilven tulevan vierailemaan Hänen Ystävänsä luona. Hän tulee vierailemaan luonani hyvin hyvin väkevällä tavalla. Hän tulee vierailemaan Kahden Väkevimmän Väkevimmän Loisteliaimman Profeettansa luona, Peljättävimmän Profeetan, joka on iskenyt Amerikan Yhdysvaltoja JUMALAN Tuomiolla, joka on juuri nyt meneillään.

Alle kahdessa viikossa sanani ovat täyttyneet, jopa Valkoisessa talossa. Olen nähnyt JAHVEN JUMALAN PILVEN, Pilven, joka toi Israelin Egyptistä laskeutuen Taivaasta. Taivas avautui ja Hän laskeutui alas Taivaasta. Tällä kertaa Hän tulee vertikaalisesti, laskeutuen alas ja kun se suppilo on muodostunut, siinä on toinen osa, joka on yhdistetty ylös sinne, kun suppilo tulee ja asettuu ylleni, sitten näen ylhäällä sen valtavan suuren suppilon ja toisen osan, joka on kaukana mennen paljon korkeammalle, mutta hiukan vasemmalle, vasemmalle tällä tavoin, vasemmalle puolelleni, kun katson eteenpäin.

Uudestaan, kuin suppilo, se suuri Pilvi, JUMALAN Kirkkaus, joka on JEHOVA ISÄ JUMALA ITSE, asettuu kokoukseen, jossa olen, paikkaan, jossa olen. Ylhäällä on se valtavan suuri Pilvi, suppilo, tornado. Ylhäällä siellä on nyt toinen osa, vertikaalinen osa JUMALAN Pilveä. Hieman kulman takaa vasemmalla tällä tavoin, mutta mennen ylöspäin osina, eri osasini ja rykelminä, muodostaen pilarin aina Taivaaseen kohden. Olen nähnyt KAIKKIVALTIAAN JUMALAN.

Olen nähnyt HERRAN JAHVEN. Olen nähnyt Taivaan ja maan Luojan. Olen nähnyt ISÄN, ISÄ JUMALAN Kirkkautensa Pilvessä, peljättävimmässä Kirkkautensa Pilvessä tullen koko matkan, koko matkan Taivaasta laskeutuen päälleni. Samaan aikaan Hän Puhui kanssani ääneen. En pysty jakamaan mitä HERRA Sanoi tässä hetkessä. Uudestaan, tämä oli noin 2-3 päivää sitten, tämä keskustelu, kun HERRA näytti minulle, että katso, Hän on tulossa alas vierailemaan Kahden Palvelijansa luona, kuten Hän teki Kisumussa, koska aika on ohi.

Aivan kuten voitte kertoa, niin on profeetallinen kiihtyminen. Kieleni sanojen täyttymisen kiihtyminen on meneillään juuri nyt. Tiedätte, että suuni sanojen täyttyminen liittyy MESSIAAN Tulemukseen. Olen nähnyt HERRAN ISÄ JUMALAN. Hänet, joka vie ihmisiä Taivaaseen, Hänet, joka vie ihmisiä myös helvettiin. Olen nähnyt Hänen tulevan Vierailemaan Hänen Kahden Mega Profeettansa luona. Hän tuli Vierailemaan luonani todella mega tavalla. JUMALAN Muinainen Peljättävin Pilvi, joka liikkui Israelin kanssa koko matkan erämaahan, halki erämaan, kunnes Hän toi heidät Luvattuun maahan, Kotkan siipiensä alla. Olen siis nähnyt HERRAN ISÄ JUMALAN tulevan.

Sitten tänään täällä iltapäivällä HERRA vaivuttaa minut, sitten kun Hän vaivuttaa minut, silloin Hän nyt näyttää minulle sen tarkan hetken, kun nyt JUMALAN Kirkkaus, joka on tullut Taivaasta, aivan kuten Pilvi, tumma paksu valtava Pilvi, JUMALAN Läsnäolo, Kirkkaus, joka on ISÄ JUMALAN Läsnäolo, ISÄ JUMALA ITSE, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA.

Tänään Hän näyttää minulle nyt tänä iltapäivänä sen jälkeen, kun Hän on vaivuttanut minut uneen ja nukahdin. Silloin Hän näyttää minulle, kuinka Kirkkauden Pilvi tuli ja peitti nyt minut ja se virtasi, Hän virtasi kaikkialla, Pilvi virtaa kaikkialla. Se on ihmeellistä! Kieppuen ylläni tällä tavoin, kieppuen ruumiini yllä täällä, peittäen pääni, kieppuen noin kaksi metriä edelläni.

Koko tuo paikka siellä oli JUMALAN Pilveä, mutta tällä kertaa loisteliaan kirkas. Nyt kun Hän saapuu Hänen loisteliaan Kirkkaassa valkoisessa Pilvessään, ja kaikki se kieppuu rykelmissä tällä tavoin, kieppuen rykelmissä, noin kaksi metriä maaperän yllä, kieppuen noin 1-2 metriä maaperän yllä, maan yllä, kieppuen tällä tavoin, kieppuen.

Se tarkka kohta, jossa ISÄ JUMALA ottaa kontaktin minuun. Sitten nyt Pilvi kieppuu tällä tavoin liikkuen eteenpäin, vasemmalle oikealle, joka suuntaan ja peittäen pääni tällä tavoin ja tällä tavoin, ja peittäen tuohon suuntaan ja tuohon suuntaan ja tuohon suuntaan useaan kertaan, sitten näin myös sen toisen Profeetan Pilven sisällä Kirkkaassa ruumiissaan.

Olen nähnyt HERRAN ISÄN JUMALAN ITSENSÄ Vierailun, siunatut ihmiset. HERRA tulee Vierailemaan luonani mega mega tavalla, vierailemaan Hänen kaikista Väkevimpien, Väkevimpien, Hirvittävimpien ja Peljättävimpien Profeettojensa luona, mitä on koskaan lähetetty, Muinaisimpien Profeettojensa, mitä on koskaan lähetetty.

Nyt olen nähnyt, kun Taivas avautuu ja JUMALAN Pilvi tulee ulos, valtavan suuri Pilvi, se, jonka näitte Kisumussa. Tällä kertaa Hän laskeutuu vertikaalisesti sinne missä olen. Olen nähnyt myös tänään vihdoin sen kosketuksen, sen kohdan, kun JUMALAN Pilvi, suppilo koskettaa minuun, koskettaa alas. Hän peittää minut täysin valkoisella loisteliaan kirkkaalla Pilvellä ja Hän kieppuu edessä tällä tavoin. Hän kieppuu taaksepäin, kieppuu joka suuntaan.

Hän liikkuu rykelminä kieppuen tällä tavoin, kieppuen joka puolella minua, peittäen kasvoni ja kieppuen kasvojeni yllä, melkein muodostaen muotoni, mutta suuri Pilvi, hyvin peljättävän muotoinen, sitten näin sen toisen Profeetan kirkkaassa ruumiissa. Valtava valtava vierailu on tulossa seurakuntaan, tulossa maailmaan. Aika on ohi. MESSIAS on Tulossa. Nämä ovat MESSIAAN Tulemuksen hyvin sensitiivisiä ja kriittisiä aikoja. Pitäkää huolta, että ette jää maailmaan.

Mikä tahansa se on, mitä teet, joka voi pysäyttää sinut, joka voi laittaa sinut konfliktiin näiden Kahden Profeetan kanssa, niin lopeta se! Mikä tahansa se onkaan, joka voi laittaa sinut konfliktiin JUMALAN vanhurskauden kanssa, niin lopeta se! Mikä tahansa se onkaan, joka voi laittaa sinut konfliktiin JUMALAN pyhyyden kanssa, pyydän lopeta se! On ikuisuus, pyydän. Katsokaa miten sanani ovat tuhonneet Amerikan Yhdysvallat tänään, alle kahdessa viikossa.

Katsokaa, kuinka Sanani täyttyivät alle kahdessa viikossa, kun puhui JUMALAN Tuomion Amerikan Yhdysvaltojen Valkoiseen Taloon ja tuohon maahan. Pyydän, kukaan ei ole lapsi tämän suhteen. Pitäkää huolta, että ette ole näiden Kahden Profeetan väärällä puolella! Koska HERRA JUMALA on peittänyt ja ympäröinyt Heidät. He seisovat HERRAN kanssa. Jos on jotakin, joka pysäyttää sinut vastaanottamasta kristillisyyttä, voit jättää sen pois, jotta voitte vastaanottaa JEESUKSEN armon Pelastuksen.

Jos on jotakin, joka estää teitä vastaanottamasta KRISTUKSEN Pyhyyttä, pyydän, lopettakaa se! On olemassa ikuinen helvetti. Hän, joka vieraili luonani tänään, on Hän, joka vie ihmiset Taivaaseen ja myös helvettiin. MESSIAS on Tulossa. Olkaa hyvin varovaisia. Olen varoittanut teitä. Olen varoittanut kirjaimellisesti katsoen kaikkia. Olkaa hyvin varovaisia! Pyydän. On olemassa ikuisuus helvetissä ja ikuisuus Taivaassa. Tämä on aika ottaa hyöty irti läsnäolostamme täällä. Palvelemme ja saarnaamme täällä jonkin aikaa nyt. Ottakaa hyöty irti läsnäolostamme täällä. Ottakaa HERRAN Sanoma.

Olen nähnyt ISÄ JUMALAN jälleen tulevan ulos Hänen Valtaistuimeltaan Taivaasta, jättäen Valtaistuimen ja tullen koko matkan Taivaallisen Sotajoukon kanssa, tullen ja asettuen ylleni. Se oli uskomaton ja tyrmistyttävä hetki, koska silloin tuo Kirkkauden Pilvi, loistelias ja säteilevä Kirkkaus kieppui joka puolella peittäen minut, joka puolella, suuri, kieppuen joka puolella tuossa paikassa, kieppuen joka suuntaan, paksu Pilvi, painava. MESSIAS on Tulossa. Eikö HERRA olekin puhunut tälle sukupolvelle? Enkö olekin varoittanut tätä sukupolvea? Enkö olekin varoittanut teitä? MESSIAS on Tulossa. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 3.10.2020)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)