2.10.2020 PROFETIA: JUMALAN TUOMION KIIHTYMINEN USASSA JA KENIASSA - HERRA KUTSUU KAIKKI KANSAKUNNAT PARANNUKSEN TEKOON

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset. Tänä päivänä JEHOVA ELOHIM, HERRA JEHOVA ADONAI JEHOVA, HERRA JUMALA, HERRA JEHOVA ELI, HERRA JUMALANI, HERRA ELION, JEHOVA ELION, HERRA KORKEIN JUMALA, JEHOVA EL GIBBOR, HÄN on Puhunut kanssani. JEHOVA ELOHIM, VAHVA LUOJA.

Siunatut ihmiset, Hän on Puhunut kanssani tänään hyvin hyvin valtavalla tavalla. Nyt, se Tuomio, jonka näette tapahtuvan Amerikan Yhdysvalloissa, Tuomio, jonka puhuin hiljattain, kun sanoin, että olet nähnyt HERRAN ja näin suuren Kotkan ja sitten Hän iski Valkoiseen Taloon. Hän tuli ja iski Valkoista Taloa Amerikan Yhdysvalloissa. Tämä Tuomio tulee kiihtymään.

Viime yönä, itseasiassa aamulla, olen nähnyt, että tämä Tuomio tulee kiihtymään ja tulee kiihtymään, joten HERRA pyytää parannuksentekoa Amerikan Yhdysvalloilta ja kaikilta maailman kansakunnilta. Ei vain Amerikan Yhdysvalloilta, Usalta, vaan kaikilta maailman kansakunnilta. Sillä tämä on todella kriittinen hetki, kriittinen käänne, jonka olemme ottaneet kohti MESSIAAN loisteliasta tulemusta.

On niin paljon keskustelua, jota en aio jakaa tässä, jonka Hän Puhui, koskien uudestaan, tätä Palvelustyötä, jossa olemme mukana, tätä Palvelustyötä täällä nyt ja MESSIAAN tulemusta. Ehkä ajan kanssa pystyn jakamaan, mutta näen, että Tuomio tulee kiihtymään, HERRAN Tuomio, jonka Puhuin Amerikan Yhdysvaltojen Valkoista taloa vastaan, jonka näette alkaneen todella hirvittävällä tavalla. HERRA pyytää parannuksentekoa. Hän pyytää parannuksentekoa.

Numero 2) näen, kuinka HERRAN Tuomio Keniassa tulee myös kiihtymään, joten HERRA pyytää parannuksentekoa. MESSIAS on tulossa. Te, joilla on korvat, pyydän, vastaanottakaa HERRA ja tehkää parannus ja kääntykää pois kaikesta synnistä, ja pyrkikää vanhurskauteen ja pyhyyteen. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan, ja se seurakunta, jonka Hän ottaa, on pyhä seurakunta. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 2.10.2020)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)