20.9.2017 SANOMA: MIKSI HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS TUOMITSI MEKSIKON HISTORIALLISILLA MAANJÄRISTYKSILLÄ - PROFEETTA DR. OWUOR (klikkaa tätä otsikkoa, niin saan suomennoksen auki)

Voit kuunnella Sanoman myös ääninauhaksi luettuna: TÄSTÄ.

 

HERRA on Puhunut kanssani tänä iltana. Rakastetut ihmiset, rakastetut kuuntelijat, missä ikinä olettekin kuuntelemassa. HERRA JEHOVA, Israelin JUMALA, Hän on puhunut kanssani hyvin valtavalla tavalla. Tänä yönä HERRA vei minut takaisin Meksikoon. Uudelleen, HERRA vei minut takaisin Meksikoon, ja näytti minulle ne valtavat maanjäristykset, jotka ovat tulleet tuohon maahan. Sitten HERRA vei minut takaisin kaikkiin niihin kaupunkeihin Meksikossa, joissa kävelin. Hän vei minut kirjaimellisesti Atlantin rannikolta Tyynenmeren rannikolle. Ja koko Meksikon leveydelle ja pituudelle, jonka kävelin vuonna 2004, kun kävelin kylästä kylään matkustaen bussilla kaupungista kaupunkiin, seurakunnasta seurakuntaan. Varoittaen niistä hirvittävistä maanjäristyksistä, jotka tulisivat Meksikoon. Muistan sen erittäin hyvin.

HERRA muistutti minua siitä, radio gobierno, valtion radioasemasta, joka vastaanotti minut ensin, kun juuri saavuin Meksikoon. Ja yksi niistä hallituksen johtajista Meksikossa tuolloin kuuli sen Sanoman, jota saarnasin, Juicio de Dios, JUMALAN Tuomiosta, joka tulisi Meksikoon. Terremoto fuerte, suuret maanjäristykset, jotka tulisivat Meksikoon vuonna 2004. Ja muistan, että Pueblan kaupungissa, jonne ensin saavuin, hallitus vei minut heidän radioonsa, kun he kuulivat Sanoman. Siellä oli kokous Colosseumissa. HERRA muistutti minua tästä tänä yönä. Siellä oli sunnuntain iltapäiväkokous Colosseumissa, Ciudad Pueblassa, Pueblan kaupungissa. Puebla on toiseksi suurin kaupunki Meksikossa. Tuossa paikassa minulle annettiin mahdollisuus puhua. Siellä oli iso kokoontuminen, ja sitten sanoin, näen, Juicio de Dios, HERRAN Tuomion tulevan Meksikoon. Tiedäthän, Meksiko on katolilainen valtio. Ja se tuomio, joka oli tulossa Meksikoon, liittyi katolilaisuuteen.

Sitten Hän vei minut. Tuolloin Pastori Mike Valera isännöi minua siellä. Hän vei minut suoraan valtion radioon tuona yönä. Hän sanoi, että se Sanoma, jota saarnaat, on erittäin tärkeä. Tämän kansakunnan tulee tietää, jos HERRA tulee tuomitsemaan sen. Sen täytyy olla vähintäänkin tietoinen. Muistan, kun menimme valtion radioon. Tiedäthän, että Meksiko on katolilainen valtio, katolilainen maa. Ja tuossa paikassa sanoin, että Meksikon täytyy tehdä parannus. HERRA pyytää Meksikoa tekemään parannuksen. Se oli Pueblassa, joka on toiseksi suurin kaupunki. Sanoin, että jos te ette tee parannusta, niin minä näen maanjäristyksen tuovan alas teidän korkean rakennuksenne. Se oli valtavaa, sillä Pastori Mike Valera juoksi karkuun studioilta. Hän tulkkasi minua tuolloin. Hän sanoi, este mensaje de terror! Tämä on kauhun sanoma! Hän juoksi pois sanoen: Ei, ei ei!

Sanoin, että tämä on JUMALAN Sanoma, ei kauhun sanoma. Muistan todella hyvin ne maanjäristykset, jotka julistin valtion radiossa Pueblan kaupungissa, jotka tapahtuvat Meksikossa. Tuona aikana, HERRA tänään muistutti minua siitä keskustelusta, mikä Hänellä oli kanssani, kun menin Ciudad Pueblaan, kun Hän näytti minulle ne Pueblan katedraalit ja kaikki ne epäjumalat, joita siellä on. Se on valtavaa. Siellä on paljon epäjumalia, niitä langenneita enkeleitä. Tiedäthän ne patsaat siellä. Lisäksi Hän näytti paljon muita asioita, kuten ne abortit, joita tapahtuu nunnien parissa. Siellä oli kuolleiden piispojen ruumiita haudattuina alttarille. Siellä on lasi, joita ihmiset menevät suutelemaan ja koskettamaan. Nämä ovat niitä asioita, joita HERRA nosti esille tuona aikana Meksikossa.

HERRA myös nosti sen suuren ristiriidan, konfliktin ja oikeudenkäynnin Meksikoa vastaan Cholulan takia. HERRA vei siis minut tuolloin myös Cholulaan, joka on Ciudad Pueblan vieressä. Tuolloin Pastori Mike Valera isännöi minua vielä. HERRA nosti esille vakavan tapauksen, koska Hän näytti minulle, kuinka he uhraavat ihmisiä. He ottavat neitsyen ja uhraavat hänet kerran vuodessa Cholulan pyramidin alttarilla. Aloitin suuren parannuksenteon liikehdinnän siellä, pyytäen ihmisiä tekemään parannuksen siellä Cholulan pyramideilla, Ciudad Cholulassa. Tuona aikana Cholulassa Pastori Pepe Teilasta tuli nyt isäntäni. Menin paikasta paikkaan Cholulassa Pastori Pepe Teilan kanssa: Tehkää parannus, tehkää parannus! Maanjäristyksiä on tulossa! Tehkää parannus! Näen rakennusten, korkeiden rakennusten järkkyvän ja tulevan alas. Tehkää parannus, tehkää parannus, Meksiko! Monia monia traktaatteja kirjoitettiin ja jopa sanomalehdet julkaisivat: "Profeta que viene de Kenya, Profeetta, joka on tullut Keniasta", traktaateissa sanottiin.

Miksi hän on tullut Keniasta? Mistä hän oikein varoittaa? Hän sanoo, Meksikon täytyy tehdä parannus, koska, terremoto fuerte viene, maanjäristyksiä on tulossa. Sisältäen sen räjähdyksen Popocatépetlissa, joka on Pueblan kaupungin viereinen vulkaaninen vuori. Sitten HERRA muistutti minua jälleen tänä iltana, kuinka Pastori Felipe Nyole isännöi minua, Casa de Oracionissa. Tästä tuli nyt minun keskukseni Meksikossa. Se on nimeltään Kaikkien kansojen rukoushuone, jota isännöi Pastori Nyole Felipe. HERRA muistutti minua tänä yönä, kuinka lanseerasin missioni tuosta paikasta käsin. Hän vei minut sinne takaisin ja pystyin näkemään itseni kävelemässä siellä. Pastori Nyole Felipestä tuli isäntäni Meksikossa ja kontaktihenkilö kaikkiin niihin seurakuntiin, jotka pyysivät minua tulemaan ja puhumaan tästä varoituksesta.

Muistan, kuinka menimme Ciudad Meksikoon, Distrito Federaliin, saarnaten siellä seurakunnissa ja varoittaen. Varoittaen. Minä varoitin seurakuntia siellä, että maanjäristyksiä on tulossa. HERRA muistutti minua tästä tänään, viime yönä, ja näytti minulle ne maanjäristykset, jotka tapahtuvat siellä tänä päivänä. Ihmeellistä, ihmeellistä, että HERRAN Sanat, eivät koskaan raukea tyhjiin. Itseasiassa tuolloin ihmiset kysyivät, että mehän olemme en tiempo de gracia? Mehän elämme armon aikaa, miksi sinä saarnaat maanjäristyksistä? Sanoin, että näen maanjäristyksen tulevan. He sanoivat, ”No, esta es mensaje de terror. Tämä on kauhun sanoma!” Sanoin, että: Ei tämä ole kauhun sanoma, tämä on JUMALAN Sanoma. Tämä on HERRAN Sanoma. Hän sanoo, tehkäämme parannus. Maanjäristyksiä on tulossa! Tehkää parannus katolilaisuudesta! Muistan, kuinka HERRA puhui erityisesti katolilaisuudesta, moraalittomuudesta, noituudesta ja ihmisten uhraamisesta Cholulassa. Minä olen tulossa luoksenne. HERRA on johdattanut minut tulemaan luoksenne. Te rakkaat ihmiset Meksikossa, jotta voitte ymmärtää, miksi nuo asiat tapahtuvat teille.

Ne Sanat, jotka Puhuin Meksikossa olivat JUMALAN Sanoja. Sitten HERRA vei minut sinne, Casa de Oracion para todas las Naciones. Tämä on se keskus, josta nyt lanseerasin tuota varoitusta matkustaen paikasta paikkaan. Ja muistan menneeni myös Abizaco Tlaxcalaan. Ja siellä tuossa suuressa kirkossa varoitin myös heitä. He soittivat minulle, sillä he kuulivat siitä Sanomasta, jota saarnasin. Parannuksenteosta ja pyhyyteen palaamisesta ja tien valmistamisesta MESSIAAN tulemusta varten. Ja Meksikon kansakunnan tarpeesta tehdä parannus. Uudelleen, kun Pastorit, Alianza de Pastores, Abizaco Tlaxcalassa kutsuivat minut pastorien liiton kokoukseen, jälleen, tuossa suuressa seurakunnassa varoitin heitä. Se oli todella voimallinen kokous. HERRA vieraili noiden ihmisten luona hyvin massiivisella tavalla tuossa seurakunnassa tuona iltana. Seurakunnan kokous oli illalla. Ja pastori, tuon seurakunnan omistaja, ennen kuin hän kuoli, hän tuolloin kutsui minut ja pyysi minua puhumaan sen, mitä he olivat kuulleet. Tuon varoituksen. Ja Abizaco Tlaxcalassa varoitin jälleen näistä maanjäristyksistä, joita näet tapahtuvan Meksikossa tänä päivänä.

Ja sen jälkeen HERRA vei minut Guerreroon, joka on koko matkan aina etelässä saakka. Guerrerossa oli niin suurta. Sillä Guerrerossa oli avoin kokous, jonka paikallinen hallitus järjesti. Ja se oli heidän ulkoilmastadionillaan. Se oli ulkoilma-kolosseumi. Se ei ollut edes, se oli kuin stadion. Ja tuona iltana oli täyttä. Uudelleen, HERRA vieraili väkevästi ja kosketti ihmisiä todella voimakkaasti siellä. Uudelleen, tuossa paikassa Guerrerossa, varoitin maanjäristyksistä, terremoto fuerte que viene. Varoitin siis suuresta, voimakkaasta maanjäristyksestä, joka on tulossa Meksikoon. Ja sanoin, että näen teidän rakennuksenne romahtavan alas. He sanoivat, oo, es el mensaje de terror. Sanoin, No! Es el mensaje de Dios, el mensaje del venia de Cristo. Ja sanoin, ei! Tämä on Sanoma HERRAN tuomiosta, Sanoma MESSIAAN Tulemuksesta! Ja jatkoin sanoen heille: Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa! Hän tulee pian! Kaikkialla Meksikossa varoittaen heitä näistä maanjäristyksistä. Ja pyytäen heitä kääntymään pois synnistä, ja tekemään parannuksen.

Mutta on ihmeellistä, että hallituksen radio oli yksi ensimmäisistä, joka kutsui minut. Kun Pastori Mike Valera isännöi minua tuolloin, ennen Pastori Nuyoles Filipeä. Joten myös Guerrerossa, pitkän matkan päässä alhaalla etelässä, varoitin suuria seurakuntia, monissa seurakunnissa siellä varoittaen suuresta maanjäristyksestä, joka olisi tulossa. Suurista maanjäristyksistä tulossa Meksikoon.

Sitten menin Tamazulaan. Alianza pastores jälleen kutsui minut sinne. Mutta tämä oli Iglesia Bautista, Babtistikirkko, konservatiivinen kirkko tällä tavoin. Varoitin jälleen siellä Tamazulassa Meksikon kanssa. Se on viimeinen paikka, luulen, että se on Guatemalan vieressä. Tamazula. Uudelleen, Tamazulaan, saavuin sinne pitkän matkan yön yli bussissa. Ja aloin saarnaamaan kaikkalla kaduilla. Pastorit kutsuivat minut heidän taloihinsa. Ja sen jälkeen Babtistikirkon johtajat veivät minut seurakuntaan sunnuntaina. Ja Puhuin hyvin voimallisen Sanoman: Kääntykää pois synnistä! MESSIAS on tulossa! Ja varoitin, että maanjäristykset ovat tulossa Meksikoon. Temblores muy fuerte, terremoto fuerte. Väkeviä ja hyvin, hyvin ankaria, todella suuria, kuoleman vaarallisia maanjäristyksiä on tulossa Meksikoon.

Tietysti Pyramides de Tulum. Ja ongelma oli se tosiasia, että katolilaisilla oli siellä epäjumalanpalvontaa: Guadalupe. Sillä HERRA Puhui myös Virgine di Guadalupesta, Guadalupen neitsyestä, jota palvottiin siellä. Toinen Maria; heillä on siis meksikolainen Maria. Neitsyt Maria, mutta he ovat vieneet epäjumalanpalvonnan vielä pidemmälle. Joten heillä on nyt Gudalupe, meksikolainen neitsyt Maria. He halusivat yhden heistä; heidän ihonvärinsä mukaan. Kaikkea. Guadalupe, siis. Ja muistan, että minut kutsuttiin jälleen Pastorien liiton toimesta Pueblaan. Tämä on nyt Pastori Enrique Dojasin alla. He kutsuivat häntä silloin apostoliksi. Sanoin heille, älkää kutsuko itseänne apostoleiksi. Te olette valheapostoleja. Joten muistan, kun astuin sisälle Pastorien kokoukseen, he kaikki odottivat minua tuona päivänä.

Ja HERRA on ihmeellinen, sillä kun astuin vain ulos yhtenä päivänä kadulle. Silloin kysyin eräältä ihmiseltä, jota tervehdin, voitko osoittaa minulle seurakunnan täällä? Minulla on Sanoma HERRALTA. Tervehtiessäni häntä, hän katsoi minua päästä varpaisiin, ja hän kysyi, mitä tarkoitat, että sinulla on Sanoma? Vastasin: HERRA on lähettänyt minut tänne. Kyllä. HERRA on lähettänyt minut tänne. Ja ennen kuin palaan USA:han, minun tulee antaa tämä Sanoma. Ja hän kysyi, milloin lähdet? Sanoin: Lähden pian. Sitten hän katsoi minua päästä varpaisiin kysyen, minkä Sanoman? Sanoin: HERRA Sanoo, että Meksikon tulee tehdä parannus! Siksi menen seurakunnasta seurakuntaan. Erään kerran kävelin kaduilla mennen seurakunnasta seurakuntaan, Sanoen: Pyydän, tehkää parannus! Helluntaiseurakunnissa, evankelisissa seurakunnissa. Sanoen, johtakaa tämä kansakunta parannuksentekoon! Teillä kuuluisi olla valkeus. Lopettakaa seksuaalisynti! Ja kun katsoin häntä, hän katsoi minua.

Ja tämä oli itseasiassa Enrique Doja, Alianza Pastores, Pastorien liiton johtaja. Se oli todella shokeeraavaa. Ja hän vei minut Pastorien liiton kokoukseen Pueblassa. Ja kun tapasin Pastorit, he odottivat minua. Ja varoitin heitä. Mutta tiedättehän, he olivat vääriä profeettoja siellä. Kun astuin sisälle, he olivat puhaltamassa torviin, he alkoivat puhaltaa torviin. He luulivat, että he ovat profeettoja. He sanoivat, oo, Herra sanoo, oo, Herra sanoo. Sitten pyysin heitä tekemään parannuksen! Siellä oli monia valheapostoleja. Jopa Enrique Doja itse. Ja pyysin heitä: Tehkää parannus valheellisuudesta! Tehkää parannus valheapostoleista! Tehkää parannus vääristä profeetoista, Meksiko! Ja se oli valtava asia, sillä he olivat järkyttyneitä. He nousivat ylös. Ihmisiä häiritsi. Se oli todella myrskyisä Pastorien liiton kokous. Sillä heillä oli oma ohjelmansa. Joten kun he toivat minut sinne heidän normaalin protokollansa jälkeen, aamiaisen, ja kaiken sellaisen, ja puheiden ja luentojen jälkeen. Silloin kaikki muuttui myrskyisäksi. Sanoin: Tehkää parannus, Meksiko! Maanjäristykset ovat tulossa tänne! Julistin nuo maanjäristykset Pueblan Pastorien liiton kokouksessa, suuri pastorien yhteys Pueblassa. Julistin nämä maanjäristykset siellä. He olivat todella shokissa. He kysyivät, mutta minkälainen oppi tämä on? Miksi julistat JUMALAN tuomioita? Hän julistaa JUMALAN tuomioita. Sanoin, että: HERRAN Suu on Puhunut. Maanjäristykset ovat tulossa! Pastori Enrique Doja, joka oli Pastorien liiton johtaja tuona aikana.

Ja sen jälkeen kun Pastori Manuel Guzman kuuli minusta, Manuel Guzman kustui minut hänen seurakuntaansa. Hän oli ollut aiemmin työssä valtiolla, presidentin linnassa. Uudelleen, hän kutsui itseään apostoliksi. Sanoin hänelle, tee parannus! Mutta HERRA teki suuren asian. Sillä tuossa seurakunnassa, kun menin nyt sinne. Kun astuin vain sisälle ovesta tällä tavoin, niin HERRAN Henki pyyhkäisi ylitse. Ja kaikki kaatuivat maahan. Se oli todella rajua. Ja julistin maanjäristykset uudelleen siellä, Manuel Guzmanin seurakunnassa. Eih!

Ja sitten HERRA lähetti minut myös Pastori Sue Perezin luo, kun kuulin, että hänellä oli TV-ohjelma. Sanoin: Valmistakaa tie, Meksiko! Aika on paha. Ja sitten menin myös Puerto Escondidoon, ja luulen, että tämä on Oaxacassa. Ja pidin siellä kokouksen Pastorien kanssa. Pyysin heitä istumaan alas, ja varoitin maanjäristyksistä Puerto Escondidossa. Tämä oli historiallista! Sillä Puerto Escondidossa kerroin heille, ja luulen sen olleen noin 7. tai 8. elokuuta, että jos te ette tee parannusta, niin huomenna tulee maanjäristys. Ja HERRA ravisteli Oaxacaa seuraavana päivänä. Olin hotellihuoneessa. Juoksin myös henkeni edestä. Tapasin Pastorit Oaxacassa. Jäälleen, seurakunnat siellä kutsuivat minut halki koko Oaxacan, seurakunnasta seurakuntaan julistaen siellä maanjäristyksistä, jotka olivat tulossa Meksikoon.

Myös Trapala kutsui itseään silloin apostoliksi, Ciudad Meksikossa, Meksikon pääkaupungissa. Julistin siellä Juicio de Dios, HERRAN tuomio on tulossa. Ja tehkää parannus niistä valhe. Tiedättehän, Meksikossa on monia valheapostoleja, monia vääriä profeettoja, valheoppeja. He rakastavat menestysteologiaa. Se on lihallinen seurakunta.

Sitten HERRA vei minut Monterreyhin, moniin moniin seurakuntiin Monterreyssa. Moniin seurakuntiin siellä. Julistin Juicio di Dios, HERRAN tuomion tulevan katolilaisuutta vastaan, epäjumalanpalvelusta, vääriä profeettoja vastaan helluntaiseurakunnissa, ja valheapostoleja vastaan helluntaiseurakunnissa, menestysteologiaa, moraalittomuutta, alastomuutta vastaan. Se on suurta Meksikossa.

Sen jälkeen HERRA vei minut Acapulcoon. Seurakunta Acapulcossa kutsui minut sinne. Varoitin jälleen maanjäristyksistä, jotka näet tapahtuvan Meksikossa. Ja sitten HERRA vei minut Veracruziin. Menin kaikkialle ympäri Meksikoa kuuden kuukauden ajan varoittaen maanjäristyksistä vuonna 2004. Sanoin heille, että olen lähdössä takaisin USA:han. Pyydän, kuunnelkaa: Tehkää parannus, ennen kuin lähden maasta! He eivät tehneet parannusta. He ihmettelivät, minkälainen oppi tämä oikein on? Kuka hän on? He sanoivat, Profeta que viene de Kenya. He sanoivat, Profeetta, joka on tullut Keniasta. Meksikossa. Varoitin Meksikoa koko Meksikon maan pituudelta, alas Tapazulaan saakka. Ja Meksikon leveydeltä. Menin Ciudad Meksikoon. Puebla oli tukikohtani, Casa de Oracion para todas las Naciones, Pastori Noyoles Filipe. Itseasissa tässä pastori Noyoles Filipen seurakunnassa, he julkaisivat monia traktaatteja. Joitakin niistä toin tänne Keniaan mukanani.

Terremoto fuerte viene, sanoin: Tehkää parannus! Tehkää parannus! Massiivinen maanjäristys on tulossa. Massiiviset maanjäristykset ovat tulossa Meksikoon. Casa de Oracionissa, Pueblassa. Pastori Valera, ensimmäinen, joka vastaanotti minut. Sen jälkeen, pastori Noyoles, Casa de Oracion. Pastori Valera vei minut hallituksen radioon. Julistin hallituksen radiossa ja sanoin, että maanjäristyksiä on tulossa. Näen, kuinka korkeat rakennukset sortuvat tässä maassa. Ja hän huusi, oo, mensaje de terror. Hän juoksi pois ja lopetti tulkkaamiseni. Hallituksen johtaja oli siellä ja sanoi, ei, ei! Sano sinä vain se, mitä HERRA on Puhunut. Ja tuo oli katolinen hallitus, katolinen radio. Ja sanoin: Tehkää parannus katolilaisuudesta! Ja HERRA vei minut pois yöllä, ja näytti minulle, kuinka katolilaisten kirkkojen alla tapahtui koirien uhraamista. Hän näytti minulle myös nuo kuolleet ruumiit, jotka makasivat alttarilla. Ja ihmiset tulivat polvistuen alas ja suudellen niitä. Hän näytti minulle nämä tuubit, en tiedä, mitä ne ovat. Luulen, että ne ovat franciscana. Nunnat, franciscana. Luulen, että siellä on paljon abortteja, joita tapahtuu seurakunnissa siellä, ja katolilaisissa seurakunnissa.

Hän näytti minulle Tulumin noituuden. Hän kutsui sitä, brujeria. Jos muistan oikein. Chiceria, noituuden, jota tapahtui. Ihmisten uhraamisen, jota tapahtui Tulumissa. Ja sanoin: Tehkää parannus! Ja tuolloin minut vastaanotti Pastori Pepe Teila. Menin Apizaco Tlaxcalaan ja varoitin heitä. Guerrero, siellä oli suuri kokous. Apizaco Tlaxcalassa oli myös hyvin suuri kokous. Ei vain yhden kerran, vaan noin kolme kertaa. Menin myös muihin kaupunkeihin, joita olen unohtanut, tuolla matkalla. Tamazula, Iglesia Bautista. Tulum Pyramids. Puebla, Pastori Manuel Guzman. Koko matkan, jopa pastori Sue Noyoles, menin hänen seurakuntaansa, radio-ohjelmaan. Puerto Escondido. Monterrey. Acapulco. Veracruz. Menin kaikkialle Meksikossa varoittaen heitä.

Viime yönä HERRA vei minut takaisin Meksikoon, ja muistutti minua siitä matkasta, jonka tein Meksikossa. Ja Hän näytti minulle nuo maanjäristykset, jotka tapahtuvat siellä. Ja tämän lasisen rakennuksen, joka pirstoutui alas tuossa unessa, ja tuhoutui. Rakkaat ihmiset, HERRAN Sanat eivät koskaan katoa, ne ovat Ikuiset. Meksiko kieltäytyi tekemästä parannusta. Muistan sen viimeisen päivän ennen kuin lähdin. Se oli nyt gobierno, hallitus, joka järjesti kokoukseni. Sillä pastorit eivät halunneet. Meksikon pastorit eivät ollenkaan halunneet järjestää kokouksiani. Sillä he sanoivat, ei, hän saarnaa Vanhasta Testamentista. Hän saarnaa Vanhasta Testamentista. Me elämme en dispensacion de gracia, armon aikakaudessa Meksikossa. Joten hallitus järjesti minulle suuren Kokouksen Ciudad Pueblassa. He vuokrasivat stadionin, he antoivat turvamiehet, he tekivät kaiken. Ja sitten he kirjoittivat kirjeen, ja he kutsuivat kaikki Pastorien liitot. He sanoivat, varmistakaa, että olette tässä Kokouksessa. Katolinen hallitus, voitteko kuvitella? He järjestivät Kokouksen ja lähettivät kutsukirjeet kaikille Pastorien liitoille. Sillä yksin Pueblassa on todella monia Pastorien liittoja. Mutta suurin niistä oli Enrique Dojan johtama.

Kaikki tämä. he olivat kutsuneet kaikki. Ja kaikki he tulivat tuohon Kokoukseen. Sitten hallitus sanoi minulle, mene nyt sinne seisomaan ja varoita tätä seurakuntaa. Pyydä tätä seurakuntaa uudistumaan. Katolinen hallitus teki tämän! Hei! Ja seisoin siellä ja varoitin heitä katolilaisuudesta. Ja sanoin: Tehkää parannus katolilaisuudesta! Kääntykää pois katolilaisuudesta! Ja varoitin helluntaiseurakuntia armon väärinkäytöstä. Varoitin heitä moraalittomuudesta, vääristä profeetoista siellä, valheapostoleista siellä. Ja muistan, kun olin viimein lähdössä mennen lennolleni ja ollen lähdössä, kerroin heille. Tämä on ihmeellistä! Kun lähdin, luin Hesekielin kirjasta, jossa Hän sanoo: Kun kaikki nämä asiat tapahtuvat, silloin tullaan tietämään, että HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA on ollut täällä, Hän on kävellyt täällä. Sitten muistan, että seuraavana päivänä menin lennolleni ja lähdin pois Meksikosta, takaisin USA:han.

Joten Meksikoa varotettiin. Viime yönä HERRA muistutti minua siitä varoituksesta, jonka annoin Meksikolle. Hän vei minut takaisin kaikkiin noihin paikkoihin. Se on ihmeellistä ja valtavaa! Ciuadad Meksiko, Puebla, Casa de Oracion, pastori Noyole Filipe, Pastori Noyo. Pastori Mike Valera, Puebla. Apizaco Tlaxcala. Guerrero. Tamazula, Iglesia Bautista. Tolum, Pastori Pepe Teilan alla. Siellä on suuri seurakunta. Puebla, jälleen, Pastori Manuel Guzmanin alla. Pastori Sue Perez, alhaalla Oaxacassa. Puerto Escondido, monia Pastoreita. Sen lisäksi kanadalaiset Pastorit, jotka olivat siellä. Keräsin heidät kaikki yhteen. Ja kanadalaiset Pastorit alkoivat sanomaan meksikolaisille Pastoreille, ei ei ei. Heitä kutsutaan evankelistoiksi, tai paremminkin lähetystyöntekijöiksi. He sanoivat, ei, ei, ei, älkää kuunnelko tätä miestä, hän saarnaa Vanhasta Testamentista. Hän saarnaa maanjäristyksen tuomiosta. Ja heitä johdettiin harhaan. Pastori Trafala, hän kutsui itseään, 'apostoli Trafala'. Ciudad Meksikossa. Monterreyssä. Monissa seurakunnissa siellä, ja monia, monia oppeja.

Joten se, mitä HERRA teki tuona aikana, oli, että HERRA pyysi minua lopulta ajamaan pääni. Sillä unessa näin HERRAN Käden ajavan minun pääni. Unessa näin HERRAN Käden. Kun viimein saavuin Monterreyhin, näin HERRAN ajavan pääni. Ja kun HERRA ajoi pääni tuossa unessa, niin silloin näin HERRAN jakavan hiukseni kolmeen osaan. Ensimmäisen osan Hän puhalsi pois Monterryn vuorille. Toisen osan, näin HERRAN polttavan sen kaupungin torilla. Hän siis sytytti sen liekkeihin. Kolmannen osan, con cuchillo; he kutsuvat sitä, con cuchillo, Hän lävisti veitsellä, tällä tavoin. Kun siis heräsin aamulla, niin ajoin pääni. Ajoin partani. Ja jaoin ne kolmeen osaan. Ensimmäisen osan puhalsin kohti Monterreyn vuoria. Toisen osan vein ja ajoin sen aina Pueblaan saakka. Ja siellä oli lääkäreitä ja lakimiehiä, joista nyt tuli poikiani. Ja kysyin heiltä, missä on kaupungin tori? Ja he tulivat kanssani, ja he seisoivat siellä ja sanoivat, tämä on kaupungin tori. Ja poltin kolmannesosan hiuksiani siellä. Ja viimeisen kolmanneksen lävistin veitsellä, tällä tavoin. Sitten sanoin: Ja kun kaikki nämä asiat tapahtuvat Meksikolle, silloin te tulette tietämään. Te tulette tietämään, että HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA on ollut täällä. HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA on kävellyt tässä maassa.

Ja tiedän, että me olemme julkaisseet joitakin näistä vuoden 2008 lehdessä, ja niin edelleen. Tuomio Meksikossa. Ja näin, tuolloin näin ruumiin osia leviteltyinä, siroteltuja ruumiin osia. Ja maanjäristyksen, kun olin lähdössä. Ciuadad Meksiko, Puebla, Casa de Oracion, Pastori Noyole Filipe. Te kaikki tiedätte minut, kuinka nuhtelin seksuaalisyntiä, abortteja seurakunnassa, katolilaisuutta tuossa kansakunnassa, catedrales, monia monia katedraaleja, katolilaisia kirkkoja, joissa oli monia monia monia epäjumalia, enkeleitä kaikkialla. Ja HERRA jatkoi Puhumistaan tauotta, joka ilta. Ja HERRAN Ääni Pueblassa. Te meksikolaiset tunnette todella hyvin tämän Äänen. Sillä se julkistettiin. Ja sitten HERRA Sanoi: Tehkää parannus! Ja sitten maanjäristys iski tuohon maahan. Te tiedätte tuon Sanoman. Te kaikki meksikolaiset tiedätte, te, jotka muistitte sen. Traktaatteja oli kaikkialla. Ihmiset kaduilla antoivat traktaatteja. Profeta viene de Kenya. Profeetta. Itseasiassa he kysyivät, miksi Profeetta Keniasta on tullut? Sitten he sanoivat terremoto fuerte viene, Tehkää parannus, Meksiko! Casa de Oarcion otti ohjat tehden traktaatteja ja jakaen niitä kaikkialla Meksikossa.

Pastori Mike Valera, Apizaco Tlaxcalassa, suuri seurakunta. Guerrero, suuri Kokous, johon pieniä ja suuria seurakuntia osallistui. Suuri Kokous stadionilla. Tamazula, Iglesia Bautista. Cholula Pyramids, Pastori Pepe Teila. Puebla, Pastori Manuel Guzman. Monia, koko matkan alas saakka, Puerto Escondidoon. Tamazula, Monterrey, Acapulco, Veracruz. Menin joka puolelle Meksikoa. Sanani eivät koskaan kuolleet, ne ovat HERRAN Sanoja. Tiedän, että maailma on keskittynyt Hurrikaani Mariaan. Mutta viime yönä HERRA Puhui minulle noista maanjäristyksistä Meksikossa. Ja Hän vei minut takaisin koko sille matkalle. Koko sille reitille, jonka menin halki Meksikon kuuden kuukauden ajan. Kuuden kuukauden ajan. Ei yhden kuukauden ajan, vaan kuuden kuukauden ajan, ennen kuin otin lennon takaisin USA:han. Kuusi kuukautta.

Meksikon kansa, ne synnit, joiden tähden HERRA tuomitsee teidät, ovat samat. Samat synnit. Ne eivät ole muuttuneet. Katolilaisuus. HERRA Sanoo, että: Tehkää parannus epäjumalanpalvonnasta! Vastaanottakaa JEESUS, ja olkaa uudestisyntyneitä. Siellä on monia monia monia enkeleitä. Jos menet katolilaisiin kirkkoihin, he ovat laittaneet sinne monia monia monia patsaita. Suuria, erikokoisia enkelipatsaita, joita ihmiset menevät sinne palvomaan. Sanoma on vieläkin sama. Helluntaiseurakunnat; moraalittomuutta seurakunnassa, menestysteologian evankeliumia.

Ja kun amerikkalaiset menevät sinne, he melkein palvovat heitä, he ihailevat heitä. He tulevat saastuneen menestysteologian evankeliumin kanssa, kanadalaiset. Joten he eivät pystyneet kuuntelemaan minua, sillä he vastaanottivat nyt muita evankelistoja. Suuria sellaisia. Suuria nimiä, joilla on rahaa, USA:sta. He eivät pystyneet kuuntelemaan minua. Kanadasta, he sanoivat, ei ei ei, älkää kuunnelko tätä Miestä. Hän saarnaa Juicio de Dios. Hän saarnaa vanhaa Testamenttia, Hän saarnaa JUMALAN tuomioita. Mutta katsokaa nyt, minun Sanani ovat lopulta toteutuneet. Se saattaa viipyä, mutta ne täyttyvät. Guerreo, Tamazula, Tolum Pyramids. Casa de Oarcion para todas las Naciones, Pastori Noyo. Monterrey, Veracruz. Ja monia monia monia muita paikkoja, jotka olen unohtanut. Olen unohtanut ne nyt. Monia monia monia seurakuntia. Pieniä seurakuntia, suuria seurakuntia. Missioita, stadioneja, TV-asemia, Radio-asemia. Hallitus vei minut hallituksen radioon, katolilaiseen radioon. Sillä hallitus on katolilainen. Ja nuhtelin heitä, sanoin: Katsokaa! Jopa teidän Catedral Puebla kerää rahojanne. Tämä on epäjumalanpalvontaa. Tehkää parannus, Meksiko! Vastaanottakaa JEESUS, ja olkaa uudestisyntyneitä. Ja erottautukaa katolilaisuudesta. Meksiko tuntee minut todella hyvin!

Mutta HERRA pyytää Meksikoa nyt, tämän maanjäristyksen keskellä. Sanoma on selkeä. Älkää ohittako tätä Sanomaa. Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! MESSIAS on tulossa! Tiedän, että HERRAN keskittyminen on ollut USA:ssa. HERRA on Puhunut Hurrikaani Irmasta, Hurrikaani Mariasta. Mutta viime yönä Hän vei minut tähän lasiseen rakennukseen, ja Hän näytti minulle, kuinka se tuhoutui. Sitä ravisteltiin maanjäristyksen voimasta, ja sitten tuhoutui. Ja sitten Hän vei minut halki Meksikon. Hän seurasi minun reittiäni. Ja sitten Hän muistutti minua; näin itseni saarnaamassa Casa de Oracionissa, näin itseni Apizaco Tlaxcalassa. Näin itseni kaikkialla, Tulum Pyramidseilla. Viime yönä HERRA muistutti minua niistä maanjäristysten varoituksista, jotka annoin Meksikolle vuonna 2004. Mukaan lukien, räjähdyksestä Popocatépetlissa, Montana de Volcano, Vulkaanisella vuorella.

HERRA pyytää Meksikoa ottamaan kiinni tästä hetkestä, ottamaan otteen tästä hetkestä. Ja tekemään parannuksen, jotta Herätys voisi tulla. Nyt, näet, että ne maanjäristykset, joista Puhuin, liittyvät MESSIAAN Tulemukseen. Aivan hiljattain eilen HERRA Puhui kanssani MESSIAAN tulemuksesta Taivaallisen saattueen, Taivaallisen joukon kanssa.

Nämä maanjäristykset ja tulvat, joita näet USA:ssa, HERRA puhdistaa pois syntiä. HERRA ravistelee kansakuntaa, kiinnittääkseen kansakunnan huomion. Te ette voi ikinä olla huomioimatta HERRAA. Olen saattanut puhua vuonna 2004 Meksikolle. Minun Sanani ovat voineet viipyä. Menin ympäri Meksikoa kuusi kuukautta joka päivä. Ja Meksikossa meillä oli seurakunnan kokous joka päivä. Joka kerta, kun menin seurakuntiin, he kokoontuivat sinne. Menin sinne maan ääriin saakka, ultimo de tierra. Kun menet Oaxacaan, on reitti, jonka ylität veneellä. Ylitin veneellä sinne viimeisimpiin yhteisöihin meren toisessa päässä. Nämä olivat niitä orjia, jotka asuivat siellä meren toisessa päässä. Menimme sinne veneellä. Menin suuren joen yli veneellä, saavuttaakseni ne viimeisimmät yhteisöt, he kutsuvat niitä, ultimo de tierra, siellä meren toisella äärellä. Ja kun palasin takaisin, HERRA siirsi jokea minulle, kulkeakseni sen halki. HERRA teki suuria asioita Meksikossa. Hän liikutti jokea, tehdäkseen minulle tien siitä kulkea. Ja kuljin siitä. Suuria asioita; Pastorit olivat suuresti hämmästyneitä ja vapisivat. Otimme sen veneen Pastorien kanssa ja menimme joen halki sen loppuun saakka Pastori Nyole Filipen kanssa. Kun palasimme, HERRA liikutti sitä jokea, jotta pääsin kulkemaan sen läpi. Te tiedätte minut Meksikossa! Te tiedätte HERRAN Sanoman. Te tiedätte sen syyn, miksi maanjäristykset ovat tulleet. Ne ihmiset, joille puhuin ovat vieläkin elossa tänään.

HERRA teki suuria asioita. Muistan, että tuossa paikassa Oaxacassa me ylitimme joen veneellä. Sinun täytyy ylittää joki veneellä, päästäksesi toiselle puolelle. En tiedä, onko se pieni järvi vai joki, mutta meidän tuli ylittää se veneellä, päästäksemme toiselle puolelle. Ja mennä nyt sinne, mitä he kutsuvat, ultimo de tierra, heidän mukaansa, maailman ääri. Koska he ovat niitä viimeisiä orjayhteisöjä, jotka asuttivat sen alueen monia, monia vuosia sitten. He ovat meren rannalla. Sinun täytyy mennä joen poikki, tavoittaaksesi heidät. Minä menin ja tavoitin heidät, ja jopa nukuin siellä. Saarnasin isossa kokouksessa yöllä ja varoitin maanjäristyksistä ja varoitin MESSIAAN Tulemuksesta. Nukuin siellä noissa kylissä. He antoivat minulle huoneen. Minä viivyin siellä. Kun seuraava aamu tuli, HERRA liikutti jokea. Joki liikkui ja menin sen yli, ja sitten joki meni takaisin. Te tiedätte nämä asiat, Meksiko. HERRA teki isoja asioita siellä.

Se syy, miksi HERRA ravistelee Meksikoa, on sama asia. Hän Puhuu seksuaalisynnistä, joka on iso, iso asia heidän asialistassaan. Tehkää parannus katolilaisuudesta! Tehkää parannus, Meksiko! Kääntykää pois epäjumalanpalvonnasta! Guadelupana, franciscana. Guadalupe, he palvovat sitä. Angeles, niitä langenneita enkeleitä, he palvovat niitä. Heillä on suuren suuria patsaita kaikkialla ympäri kaupunkia. HERRA näytti minulle noita patsaita joka yö. Hän sanoi: Tehkää parannus! Ja sitten: Ahaa, maanjäristys tapahtuu. Tehkää parannus! Ja sitten maanjäristys ravisteli. Se oli ISÄ JUMALAN Itsensä Ääni. Menin joka puolelle ja asuin hostelleissa. Joskus pysyttelin seurakunnissa. Pastori antoi patjan ja nukuin seurakunnissa. Heräsin aamulla, saarnasin ja lähdin eteenpäin. Kuusi kuukautta varoitin tästä tuomiosta, Juicio de Dios que viene. Katsokaa nyt, se on saattanut viipyä. Se on saattanut viipyä, Meksiko, mutta vihdoin se tuli. Mutta kuinka kaunista, että se tulee nyt yhtenä merkittävänä merkkinä MESSIAAN Tulemuksesta.

Matteuksen evankeliumissa 24:7 sanotaan, että tulee olemaan nälänhätää ja maanjäristyksiä monin paikoin. He kysyivät: HERRA, kuinka voimme tietää, milloin olet tulossa? Kuinka me voimme ikinä tietää, milloin olet tulossa? Ja Hän sanoo, että nämä ovat niitä merkkejä: tämän päivän eksytys, jonka näet, jossa jopa netissä on kaikkea valheellisia epäaitoja klippejä. Eksytystä on kaikkialla, valheuutisia, kaikenlaista valheellisuutta, petosta. Hän sanoo, että tämän petoksen keskellä tulee olemaan nälänhätää ja maanjäristyksiä monin paikoin. Maanjäristyksiä ja nälänhätää. Eih! Kaikki nämä asiat olen Profetoinut.

Tänä yönä HERRA vei minut takaisin Meksikoon. Hän jäljitti uudelleen koko matkani Meksikossa. Ja Hän sanoi, että se ei ollut turhaa. Ja muistan, että ennen kuin lähdin, luin Hesekielin kirjasta, luulen, että se on jakeesta 33. Luin sieltä ja sanoin, että: Kun kaikki nämä asiat tapahtuvat, tullaan tietämään, että HERRAN Väkevä Profeetta on kävellyt täällä. Hän on ollut täällä. Ja HERRA ajeli hiukseni. Heräsin ja ajelin pois hiukseni. Kolmannes siitä meni tuulen mukana. Menin aina Monterreyhin saakka ja puhalsin ne Monterreyn vuorille. Sitten ajoin takaisin Pueblaan, ja poltin kolmanneksen niistä Pueblan kaupungin aukiolla. Viimeisen kolmanneksen, con cuchillo, käärin veitsen ympärille, tällä tavoin, tällä tavoin, tällä tavoin.

HERRAN Tuomio; HERRA käski parannuksenteon Meksikoon, kansallisen parannuksenteon. Ainostaan Pastori Nyole Felipe Casa de Oracionissa otti tämän nyt itselleen. He lähettivät traktaatteja eri kaupunkeihin. He laittoivat ihmisiä kaduille jakamaan traktaatteja, että maanjäristys on tulossa. Ainoastaan Pastori Nyole Felipe, Casa de Oracion para todas las Naciones Pueblassa, vain he ottivat tämän vakavasti. Nuo toiset seurakunnat olivat toisessa agendassa. He rakastivat kutsua minut, koska he pystyivät näkemään HERRAN Voitelun. He pystyivät näkemään HERRAN vierailun. Mutta he eivät lanseeranneet kansallista parannuksentekoa. He menivät takaisin omaan agendaansa. Tapasin siellä niin sanottuja apostoleja, joilla oli alkoholia seurakunnissaan. He joivat. Meksiko, te tunnette minut. Nuo Pastorit tietävät minut. Minun piti puhdistaa alkoholit, Vodkat ja Whiskeyt seurakunnista ja toimistoista. Suuria pulloja säkeissä. Keräilin niitä pois siellä, haluten viedä ne kauas sieltä ja tuhoten ne. He saattoivat soittaa minulle ja sanoa, tule auttamaan meitä, JUMALAN Mies. Tule auttamaan minua, olen alkoholismissa täällä. Tule auttamaan minua, olen melkein menossa naimisiin toisen naisen kanssa. Jostain syystä he siis kutsuivat minua.

Mutta miksi he eivät kutsuneet kansakuntaa kansalliseen parannukseen? Meksikon aika tehdä parannus on nyt. Tiedän, että aika USA:lle tehdä parannus on tullut. Hurrikaani Maria liikkuu uskomattomalla tavalla. Valtameri on täydellisessä kuuliaisuudessa. Mutta katsokaa sitä ravistelua, joka tapahtuu! Kuka voi olla huomaamatta sitä tosiasiaa, että MESSIAS on tulossa! Tehkää parannus, Meksiko! Tehkää parannus, Ciudad Meksiko! Tehkää parannus, Ciudad Puebla! Tehkää parannus, Apizaco Tlaxcala! Tehkää parannus, Guerrero! Tehkää parannus, Oaxaca! Tehkää parannus, Tamazula! Tehkää parannus, Tulum Pyramids! Tehkää kaikki Meksikon kaupungit parannus! Monterrey, Veracruz, Acapulco, Cancun Meksiko, melkein unohdin sen. Saarnasin siellä seurakunnassa. Pastorit Pastorien liitosta kutsuivat minut sinne. Varoitin näistä maanjäristyksistä.

Kansakunnat tehköön parannuksen! MESSIAS on tulossa! HERRA on vienyt minut takaisin Meksikoon. Vuonna 2004, kuljin kuusi kuukautta joka puolella Meksikoa, kylästä kylään, kylästä kylään. Mutta Pastorit olivat todella pahoja. He kutsuivat itseään apostoleiksi. Kun menin sinne Pastorien yhteyskokouksiin, nuo niin kutsutut profeetat, väärät profeetat, puhalsivat torviin. He puhalsivat noihin torviin. Kun nousin seisomaan puhuakseni, siellä oli kaaos, he sanoivat, vau! Mikä Sanoma tämä oikein on? He nousivat ylös ja jotkut heistä halusivat kävellä pois. Sanoin, että tehkää parannus valheapostoleista! Tehkää parannus vääristä profeetoista! Kunnes aloitin kokoukset ja seurakunnan Pueblassa. Ihmisiä tuli nyt. Monia ihmisiä tuli. He sanoivat, että tämä on oikea Sanoma. Tämä on oikea Sanoma.

Tehkää parannus, Meksiko! Nyt te tiedätte, miksi nämä asiat tapahtuvat teille. Menkää takaisin sinne kyliin, kaupunkeihin ja seurakuntiin, joissa kävelin ja Sanomiin, jotka saarnasin. Nuhdellen moraalittomuutta, nuhdellen valheita, nuhdellen seksuaalisyntiä, nuhdellen alastomuutta, nuhdellen abortteja, nuhdelleen katolilaisuutta Meksikossa. Valtion radio, katolilainen hallitus kuuli Sanomani. Ja he olivat ensimmäisiä, jotka avasivat radion, ja kutsuivat minut saarnaamaan koko Meksikolle radiossa tuona yönä, Pueblassa. Suuri hallituksen johtaja sanoi: Tämä sanoma on tärkeä. Jos suuria maanjäristyksiä tulee tähän maahan, vaikka olenkin katolilainen, sillä ei ole merkitystä. Pyydän, sinä vain tulet ja varoitat. Tuona aikana olin Pastori Mike Valeran kanssa, ennen Nyole Felipea. Tehkää parannus, Meksiko! Tehkää parannus, kansakunnat! MESSIAS on tulossa. Shalom.

(Suomennos Profetiasta 20.9.2017. Profeetta Dr. owuor)

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=HsJ9Yf-HEeM

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)