20.12.2018 PROFETIA MASSIIVISISTA PARANTUMISISTA TULOSSA NAKURUUN - PROFEETTA DR. OWUOR

Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA, JEHOVA EL OLAM Kaikkein Korkein HERRA, JEHOVA ELYON, HERRA JEHOVA EL OLAM, Iankaikkinen JUMALA, Hän Puhui kanssani viime yönä, rakkaat ihmiset. Ja Hän vei minut HERRAN Kokoukseen, joka on tulossa Nakuruun. Ja Hän näytti minulle valtavan historiallisen Parantumisvoitelun, joka tulee iskemään tuohon Kokoukseen sinä hetkenä, kun Hän tuo Hänen Kaksi Profeettaansa, Valtavaa Profeettaansa tuohon Kokoukseen. Ja olen nähnyt ne Kaksi HERRAN Profeettaa, Yhden näen vasemmalla puolellani tehden, palvellen ja saarnaten melkoisen paljon ihmisille. Ja se Toinen liikkuu oikeaa puolta kohti, palvellen ja saarnaten. Tulee siis olemaan todella shokeeraavan vierailun hetki jälleen maailmassa.

Mutta tässä vierailussa, jonka Hän on näyttänyt minulle tänä yönä, näen, että kun astun sisälle sille kentälle ja alan palvelemaan ja saarnaamaan, niin HERRAN Parantumisvoitelu iskee siihen Kokoukseen, ja ihmiset; rammat alkavat nousta ylös kaikista suunnista, ja sokeat silmät avautuvat, ja kuurot, mykät, ontuvat, halvaantuneet, jalat, luomisia; HERRA luo kolumneja jalkoihin. Hän venyttää heikot jalat, ja laittaa joitakin maaperään, maahan, jotta he voivat kävellä, ja vahvistaa ne, kääntää ne jotka olivat epämuodostuneita, jotta ne voivat astua maahan. Ja se tulee olemaan shokeeraava vierailun hetki, rakkaat ihmiset.

Ja samaan aikaan, ja tällä kertaa Hän laittaa minut; Hän tuo paljon, näen paljon lapsia, näen kuinka silitän heidän päitään, kosketan heidän päitään Siunaten heitä. Hän tulee parantamaan paljon rampoja lapsia, paljon sokeita lapsia. Näen paljon heitä, jotka ovat tulleet, parantuneina. He näkevät nyt. He voivat kävellä; paljon rampoja lapsia voi kävellä, paljon sokeita lapsia, kuuroja lapsia voi kuulla ja kuulla, he jotka ovat mykkiä, ja niin edelleen. Se tulee olemaan suuri suuri vierailu. HERRA on näyttänyt minulle sen Kokouksen, joka on tulossa Nakuruun, Menengaille, Menengai II:seen, Nakuruun Keniaan tänne.

Ja tiedän, että tämä tulee kohokohdassa, tämä on se huippukohta, ottaen huomioon tämän päivän parantumistodistuksen, jota te kaikki kuuntelitte radiossa. Kuinka ne lääketieteen spesialistit puhuivat livenä radiossa, oli todella shokeeraavaa kuulla heitä. Lääkärit puhuivat nyt uudesta kohdusta, naisesta, jonka kohdun he olivat leikanneet pois, kirurgisesti poistaneet, sekä munatorvi ja heittäneet ne pois. Ja sitten nyt HERRA antoi hänelle uuden kohdun ja hänellä on nyt kolmen kuukauden ikäinen vauva. Se on hämmentänyt ja shokeerannut lääketieteellistä veljeskuntaa sen ytimeen saakka. He ovat todella hämmästyneitä nyt; he eivät tiedä nyt miten puhua, miten käsitellä tätä. Paitsi tullen esiin kahden eri kansion kanssa; toinen näyttää, kuinka kohtu on poistettu. Toinen näyttää, kuinka kohtu on aivan normaali, hän on juuri synnyttänyt.

Tämä on todella suurta aikaa seurakunnan historiassa, rakkaat ihmiset. Tämä on voiman hetki. Tämä on huipentuman hetki seurakunnassa. Ja minun rukoukseni on, että kun aloitamme ensi vuoden 2019 aallon, niin paljon enemmän kansakuntia tulee järjestämään suuria Kokouksia ja kutsumaan nämä Kaksi Profeettaa heidän maahansa tuomaan esille Herätyksen urotöitä, Myöhemmän voitelun urotöitä, tämän hetken vierailun urotöitä, JEESUKSEN Veren ja Ristin urotöitä. Olen nähnyt, että Nakuruun on tulossa paljon parantumisia. Massiivinen Parantumisvoitelu tulee iskemään Kokoukseen. Paljon rampoja tulee kävelemään, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, halvaantuneet kävelevät, haavat kuivuvat, syövät kuivuvat pois, kasvaimet kuivuvat ja sulavat kokonaan pois, aivot, kallot, rikkoutuneet selät, rikkoutuneet luut, heikot niskat tullaan vahvistamaan ja ennallistamaan. Se tulee olemaan täysin käsittämätöntä ja kontrolloimatonta.  Piispojen ja seurakunnan palvelijoiden täytyy olla kunnolla valveilla ja järjestelyt kunnossa vanhempien lääkäreitten kanssa.

Minulle on kerrottu, että lääkäreitä ja lääketieteen ammattilaisia on paikalla 723, jotka ovat tulossa vapaaehtoisiksi lääketieteen palvelujen apulaisjohtajan tohtori Toromo Kosgein johdolla. He ovat tarjoutuneet vapaaehtoistyöhön tähän kokoukseen. Se on historiallista ja myös ennätyksellistä. Yli 723 vanhempaa lääketieteen ammattilaista, lääketieteen tohtoria ja erikoisasiantuntijaa, sekä vanhempaa lääketieteen ammattilaista ovat tarjonneet palveluitaan tähän Kokoukseen. Tulemme todella tarvitsemaan heidän apuaan. Kaikkien vieraiden on upeaa mennä portille numero 1 ja nähdä, kuinka kaikki sairaat kuvataan, kuinka rammat ja ontuvat kuvataan siellä. Sillä kun he paranevat, voitte nyt reflektoida takaisin mitä näitte portilla 1.

Olen nähnyt paljon rampoja lapsia nousevan ylös ja kävelevän, paljon rampoja aikuisia nousevan ylös ja kävelevän ensimmäistä kertaa. Heidän heikot jalat vahvistetaan ja heille annetaan nyt toivoa. Juosten, jotkut heistä yrittävät juosta ja kaatuvat ja nousevat jälleen ylös siitä innostuksesta, että heidät on vapautettu. Aivan kuten näet Malakia 4:2. Kun vasikat vapautetaan tallista ja he hyppivät ja juoksevat innosta tästä uudesta näkymästä. Heidän silmänsä näkevät ja heillä on uudet aistit ja he voivat haistaa kukkien tuoksun uusilla laitumilla uudessa vapaudessa. Tämä tulee tapahtumaan tuossa Menengain Kokouksessa.

Olen nähnyt monien monien rampojen massiivisia parantumisia, monien sokeiden, monien kuurojen, monien mykkien ja monien halvaantuneiden parantumisen. Jopa te, jotka tulette ulkomailta, jos sinulla on minkälainen tila tahansa, pyydän että tule odottaen parantumistasi täällä. Näin myös, kuinka HERRA tulee vierailemaan Kokouksessa hyvin väkevällä tavalla. Joten rakkaat ihmiset, valmistaudutaan MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Nämä ovat niitä vierailuita, jotka Raamattu lupasi tulevaksi, tänä aikana, ennen kuin MESSIAS saapuu. Olen nähnyt MESSIAAN Tulemuksen. Kaikki nämä Kokoukset ja vierailut, jotka tulevat maailmaan, JUMALA käyttää niitä valmistamaan tietä MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. MESSIAS on Tulossa. Tehkää parannus. Tehkää parannus maailman kansakunnat ja kääntykää pois synnistä! Vastaanottakaa JEESUKSEN pyhyys ja JEESUKSEN vanhurskaus.

On ainoastaan yksi tie, mitä kautta ihmiset voivat pelastua; JEESUKSEN Nimen kautta, JEESUKSEN Veren kautta. On ainoastaan yksi tie JUMALAN Valtakuntaan, ISÄMME Valtakuntaan Taivaassa. Se on JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta, joka on Tie. Ei ole toista tietä, ei ole toista uskontoa, joka voi viedä teidät Taivaaseen, kuin JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta. Rakkaat ihmiset tehkää parannus JEESUKSESSA KRISTUKSESSA ja ottakaa osaa tähän upeaan Herätykseen ja valitkaa vanhurskaus ja hylätkää synti. Olkaa pyhät. Raamattu sanoo, että ilman pyhyyttä kukaan ei tule näkemään HERRAA. JUMALAN Valtakunta on lähellä. Kiitos paljon. Todah Shalom.

(20.12.2018. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Nike Tiempo Legend VI FG

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)