20.10.2018 PROFETIA:PYHYYDEN VALTATIE JA POIS HAARAUTUVAT POLUT - PROFEETTA DR. OWUOR

Rakkaat ihmiset, tiedän, että on todella suuri kokoontuminen meneillään juuri nyt. Olen tietoinen, että tässä maassa koko seurakunnan johto; yli 20.000 tai suunnilleen sen verran Vanhempia Piispoja, Vanhempia Pastoreita, aluevalvojia ja heitä, jotka ovat vastuussa seurakunnan johtamisesta, olen hyvin tietoinen, että he kokoontuvat Nakurun Pääalttarilla. Mutta rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani tänä yönä, HERRA JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, ISÄ JUMALA, Hän Puhui kanssani tänä yönä uudestaan MESSIAAN Loisteliaasta tulemuksesta.

Ja tässä tietyssä keskustelussa HERRA JUMALA laittoi minut tielle. Hän halusi näyttää minulle tuon tien tilan ja sen määrän työtä, jota tulee tehdä. Ja se on tie, joka menee halki koko maailman. Ja kun Hän laittoi minut sille tielle, siihen osaan, joka on tehty, ja sitten me tulimme vaikeakulkuiselle tielle, tulimme siihen osaan sitä tietä, jota ei oltu tehty. Se toinen osa oli hyvin tehty; sen HERRA JEHOVA on tehnyt. Se on hyvin päällystetty, hyvin merkattu, tasainen, leveä, voimallisesti valmistettu KUNINGASTA, Kirkkauden KUNINGASTA, JEHOVA JAHVEA, KRISTUSTA JEESUSTA MESSIASTA, vanhurskauden KUNINGASTA varten, KUNINGASTA varten, joka on tulossa.

Kuitenkin me tulimme, matkustaessani HERRAN kanssa, tulimme tien luo, jota ei oltu tehty. Ja se kulki eteenpäin, se oli rosoinen tie, hiekkatie, siinä ei ollut päällystettä. Mutta tulessamme sille tielle, sille osalle, joka tulee valmistaa, minua ihmetytti, että kun aloimme edetä sillä tiellä, jota ei oltu tehty, silloin välittömästi siinä oli haarautuma, joka meni oikealle; siinä oli haarautuma, joka meni vasemmalle ja toinen meni oikealle. Tie jakautui siis kahtia. Joten se hiekkatie, se tomuinen tie, se ei ollut niin paljoa tomuinen, se oli kaikkea; multaista, tomuista ja mutaista. Ja siellä oli myös kuoppia ja se oli kapea. Pystyin näkemään, että jotkut kulkuneuvot olivat yrittäneet ajaa siellä.

Matkustin HERRAN kanssa autossa, matkustin HERRAN JUMALAN JEHOVAN, ISÄ JUMALAN kanssa autossa. Ja Hän laittoi minut ajamaan tätä autoa. Joten pystyin näkemään, että edessäni joitakin renkaan jälkiä oli kulkenut täällä. Joitakin autoja oli kulkenut täällä. Pystyin siis näkemään, että jotkut renkaat olivat kulkeneet enemmän vasemmalla ja joissain kohdassa ne olivat kulkeneet enemmän oikealla. Mutta saavuimme paikkaan, jossa HERRA näytti minulle nyt, että tie oli jakautunut kahtia. Yksi osa tiestä meni siis vasemmalle ja se toinen meni oikealle. Ja sitten HERRA JEHOVA, ISÄ JUMALA pyysi minua kääntymään oikealle. Me siis jatkoimme sillä tiellä, joka jatkui oikealle.

Mutta kulkiessamme sillä oikeanpuoleisella tiellä, pystyimme näkemään samansuuntaisen tien, pystyimme näkemään toisen tien, joka haarautui vasemmalle. Se kulki hieman samansuuntaisesti vasemmalla puolellamme, joten pystyimme näkemään sen myös kulkevan siihen suuntaan. Mutta lopulta pystyin näkemään joitakin taloja siellä. Näin kaksi taloa, se törmäsi kahteen taloon. On auto. Se auto, joka seurasi sitä tietä, törmäsi taloon, kahteen taloon. On se ensimmäinen talo, johon se törmäsi sillä oikealla puolella, ja he tuhosivat katon, osan katosta, sen sadevesikourun. Ja se iskeytyi siihen toiseen taloon niin suurella voimalla, että se tuhoutui. Mutta nyt se tie loppuu siihen. Se loppuu onnettomuuteen. Pystyin siis näkemään, pystyin näkemään tältä puolelta, HERRA näytti minulle sen toisen tien. Katso, se toinen tie on päättynyt. Ja siellä on myös onnettomuus, joka tapahtuu niille autoille, jotka ottivat sen toisen tien.

Mutta tämä toinen tie myös kaipasi melkoisen paljon työtä. Joten HERRA laittoi minut tekemään työtä tämän tien läpi, kunnes viimein se pääsi läpi; me pääsimme nyt läpi, ja se oli kaunis tie. Siitä tuli kaunis tie, ja se yhdistyi todella hyvin siihen paikkaan, mihin meidän tuli päästä.

Uudestaan, viime yönä HERRA JEHOVA, ISÄ JUMALA on Puhunut kanssani MESSIAAN, KUNINKAAN, Lunastajamme, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN, JUMALAN Loisteliaan Karitsan, HERRAN KRISTUKSEN, Loisteliaan kirkkaasta tulemuksesta. Ja tässä keskustelussa MESSIAAN Loisteliaasta tulemuksesta HERRA JEHOVA matkusti kanssani. Hän laittoi minut autoon, joten ajoin. Pystyin siis näkemään sen kojelaudan ja sen konepellin siellä edessä, kun ajoin tätä autoa, ISÄ JUMALA ollen sisällä siellä autossa. Ja kun ajoin tätä autoa, Hän ohjasi minua jatkuvasti, kunnes nyt kuljimme sen hyvän tieosuuden läpi ja tulimme nyt sille huonolle tieosuudelle. Kun tulimme sille vaikeakulkuiselle tieosuudelle, niin heti kun tulimme sille vaikeakulkuiselle tieosuudelle, se haarautui, se erottautui toisesta; toinen meni oikealle, toinen meni vasemmalle.

Ja ISÄ JUMALA ohjasi minua ääneen kuultavalla Äänellä kääntymään sille tielle, joka meni oikealle. Mutta kun olimme täysin sillä tiellä, joka kääntyi oikealle, sillä oli omat haasteensa, koska sitä ei oltu tehty. Sitä ei ole tehty, sitä ei ole päällystetty. Sitä ei ole tasoitettu ja siellä on paljon kuoppia. Mutta näen, että joitakin autoja on kulkenut siellä, mutta ne yrittävät väistää kuoppia. Joten näen renkaita, näen renkaita. Mutta kun olimme tällä tiellä, joka haarautui oikealle ja jatkaa suoraan eteenpäin, silloin pystyimme näkemään myös sen tien, joka haarautui vasemmalle sekä ne autot, jotka kulkivat sillä. Joten pystyimme näkemään hyvin selvästi, että siellä oli onnettomuus.

Yhtenä hetkenä, kun me jatkoimme eteenpäin, pystyimme näkemään vasemmalla puolella, ISÄ JUMALA kiinnitti huomioni siihen tosiasiaan, että se tie päättyi. Se päättyi, koska se iskeytyi siihen edessä olevaan rakennukseen. Yhtäkkiä siinä edessä oli rakennus, melkein kuin asuintalo. Se siis iskeytyi siihen edessä olevaan rakennukseen, mutta se iskeytyi siihen vesikourun ja katon kautta, katon kautta. Ja sen jälkeen, kun auto paiskautui siihen kattoon, se jatkoi ja iskeytyi nyt seuraavaan. Sillä se ensimmäinen rakennus, johon se iski, kun se iskeytyi siihen kattoon, se kenen se katto oli, niin se oli hieman kadulla, mutta hieman vasemmalla. Joten se iskeytyi siihen, ja silti pystyi menemään läpi. Mutta se seuraava oli suoraan tiellä, se tie tuli loppuunsa. Joten se paiskautui siihen rakennukseen ja siellä oli tuho. Mutta autot eivät voineet mennä eteenpäin, se tie loppui siihen.

Kun tämä tie vielä eteni, väistelin kuoppia, ja niin edelleen. Ja ISÄ JUMALA laittoi minut sinne valmistamaan tämän tien. Tämän tässä, jota ei oltu vielä tehty. Joten aloin tekemään työtä siellä, kunnes siitä tuli tasainen tie, hyvin päällystetty ja kaikki, ja yhdistetty siihen määränpäähän, jonne olimme matkustamassa. ISÄ JUMALA, JEHOVA JAHVE ja minä itse sen auton sisällä.

Joten mitä HERRA Sanoo? Tiedän, että meillä on melkein 20.000 seurakunnan johtajaa, Vanhempi Arkkipiispa, vara-Arkkipiispat, hallitsevat Vanhemmat Piispat, Vanhemmat Pastorit, aluevalvojat, Vanhemmat Pastorit, evankelistat, kirjeenvaihtajat, kaikki, seurakunnan johto, seurakunnan vanhimmat, seurakunnan johto on kokoontunut juuri nyt. Ja tietysti koko maailma on kytkettynä ja kuulolla. Mutta mitä HERRA tässä Sanoo? Luen seuraavat Sananpaikat ja sitten kuvailen teille, mitä HERRA Sanoo. Jes. 57:14. Uudestaan, Jes. 57:14, tämä on se, mitä Hän Sanoo. Tässä tietyssä Sananpaikassa jakeet 14 ja 15, mutta se, minkä halusin lukea, on jae 14. Ja Hän Sanoo:

14 Hän sanoo: Tehkää, tehkää tie, tasoittakaa tie, poistakaa kompastuskivet minun kansani tieltä. 15 Sillä näin sanoo Korkea ja Ylhäinen, jonka asumus on iankaikkinen ja jonka nimi on Pyhä: Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä ja niitten tykönä, joilla on särjetty ja nöyrä henki, että minä virvoittaisin nöyrien hengen ja saattaisin särjettyjen sydämet eläviksi.

Todella voimallista! Hän Sanoo: Tehkää, tehkää tie, tasoittakaa tie HERRALLE, valmistakaa tie, poistakaa kompastuskivet Minun kansani tieltä. Ja luen toisen Sananpaikan heti. Jes. 62:10, tämä on se, mitä Hän Sanoo:

10 Käykää, käykää ulos porteista, tasoittakaa kansalle tie, tehkää, tehkää valtatie, raivatkaa kivet pois, kohottakaa lippu kansoille.

Uudestaan:

Käykää, käykää ulos porteista, tasoittakaa kansalle tie, tehkää, tehkää valtatie, raivatkaa ne esteet, kivet pois, kohottakaa lippu kansoille.

Ja luen seuraavan, ennen kuin selitän teille, mitä HERRA Sanoo. Jer. 18:15, Hän Sanoo:

15 Mutta minun kansani on unhottanut minut, he polttavat uhreja turhille jumalille. Nämä ovat saaneet heidät kompastumaan teillänsä, ikivanhoilla poluilla, niin että he ovat joutuneet kulkemaan syrjäpolkuja, raivaamatonta tietä.

Uudestaan, toistan, Jer. 18:15:

15 Mutta minun kansani on unhottanut minut, he polttavat uhreja turhille jumalille. Nämä ovat saaneet heidät kompastumaan teillänsä, ikivanhoilla poluilla, niin että he ovat joutuneet kulkemaan syrjäpolkuja, raivaamatonta tietä.

Joten se, että he ovat hyljänneet Hänet, on se, mikä on saanut heidät, ensinnäkin, polttamaan uhreja turhille jumalille, jotka eivät ole mitään jumalia. Ja sitten kompastumaan teillänsä niillä muinaisilla teillä, joita he seuraavat. Ja Hän Sanoo, että niillä syrjäpoluilla, sen sijaan, että he vaeltaisivat HERRAN Valtatiellä, jossa eivät edes tyhmätkään tee virhettä, vaan löytävät sen tien. Nyt, luen myös Jesajan kirjasta, Jes. 35. Voin aloittaa Jes. 40:1-5. Ja tämä on se, mitä Hän Sanoo. Jesaja 40:1-5, rakkaat ihmiset. Annahan kun otan Kuningas Jaakon -käännöksen, tämä on se, mitä Hän Sanoo, Jesaja 40: 1-5:

1 "Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani", sanoo teidän Jumalanne. 2 "Puhukaa suloisesti 

Toinen käännös sanoo: Puhukaa hellästi.

2 "Puhukaa suloisesti Jerusalemille ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on päättynyt, että sen velka on sovitettu, sillä se on saanut Herran kädestä kaksinkertaisesti kaikista synneistänsä." 

Jakeessa 3 Hän Sanoo:

3 Huutavan ääni kuuluu: "Valmistakaa Herralle tie erämaahan, tehkää arolle tasaiset polut meidän Jumalallemme. 

Jakeessa 3 Hän Sanoo:

4 Kaikki laaksot korotettakoon, 

Toiset versiot sanovat, nostettakoon ylös

4 Kaikki laaksot korotettakoon, kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; 

Tarkoittaen, leikattakoon alas.

koleikot tulkoot tasangoksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi. 

Sitten jakeessa 5, Hän Sanoo:

5 Herran kunnia ilmestyy: kaikki liha saa sen nähdä. Sillä Herran suu on puhunut."

Sitten Jes. 35, päättäessämme, Jes. 35:8-9, ennen kuin selitän teille, mitä HERRA Puhuu juuri nyt. Juuri nyt kuumana Taivaasta. Se, mitä HERRA Puhuu seurakunnalle. Ja kuinka mahtava asia, että kaikki te olette yhdessä Nakurun pääalttarilla, ja sitten koko maailma on kytkettynä ja kuulolla tänä lauantaina. Kuinka mahtava hetki vastaanottaa HERRALTA. Ja Hän Sanoo, uudestaan, Jes. 35:8-9, Hän Sanoo:

8 Ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on "pyhä tie": sitä ei kulje saastainen; se on heitä itseänsä varten. Joka sitä tietä kulkee, ei eksy-eivät hullutkaan. 

Tarkoittaen, edes hullutkaan eivät epäonnistu löytämään sitä. Jakeessa 9, Hän Sanoo:

9 Ei ole siellä leijonaa, ei nouse sinne raateleva peto; ei sellaista siellä tavata: lunastetut sitä kulkevat.

Joten uudestaan, rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA, Hän laittaa minut autoon, tällaiseen autoon, todella todella väkevään autoon. Ja sen auton sisällä on ISÄ JUMALA Itse, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN ISÄ, ISÄ JUMALA, koko luomakunnan Luoja, JEHOVA JAHVE. Ja ratti oli oikealla, se oli oikealta puolelta ajettava. Olin siis ajamassa. Ja sitten tulimme tälle vaikeakulkuiselle tielle, joka täytyy valmistaa. Kun etenemme sitä vaikeakulkuista tietä vain hieman, heti kun tulemme sille vaikeakulkuiselle tielle, siellä on kuoppia, se on hiekkatie, se ei ole päällystetty, sitä ei ole valmistettu.

Kun poistuimme siltä päällystetyltä tieltä ja tulimme tälle tielle, niin heti suoraan se haarautui. Yksi puoli meni vasemmalle ja toinen meni oikealle. Ja ISÄ JUMALA ohjeisti minua ääneen kuultavalla Äänellä ottamaan sen, joka menee oikealle. Kun menimme oikealle, mennen sitä pitkin. Se tie, joka menee oikealle, on suorempi joka tapauksessa. Se oli ennemminkin kuin olisimme menneet suoraan eteenpäin. Se toinen teki pienen kiertotien. Kun teimme näin, pystyimme näkemään sen toisen menevän samansuuntaisesti, se toinen yritti mennä samansuuntaisesti. Se, joka haarautui vasemmalle, kulki melkein samansuuntaisesti kanssamme.

Ja sitten tuli vastaan paikka, jossa ISÄ JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN JUMALA kiinnitti huomioni siihen tosiasiaan, että se toinen tie, ne autot, jotka seurasivat sitä, ne törmäsivät iskien kattoon, vesikourun ympäri, joka kerää vettä, kun katolle sataa. Sen ensimmäisen rakennuksen vesikourun ympäri. Ja sitten se toinen rakennus oli suoraan siinä tiellä, joten auto iskeytyi siihen rakennukseen, ja se auto pysähtyi. Tie päättyi. Mutta kun etenemme tätä tässä, kun Hän, joka Puhuu kanssanne, teki työtä tällä tiellä, niin Hän viimein saapui siihen määränpäähän ISÄ JUMALA mukana kyydissä.

HERRA Puhuu siis tässä todella todella syvällisellä ja vakavalla tavalla, ja myös todella oikeaan aikaan tälle sukupolvelle, ja tälle seurakunnalle, tälle siunatulle sukupolvelle, siunatulle KRISTUKSEN seurakunnalle, KRISTUKSEN seurakunnalle, joka on elänyt kuullakseen julistuksen MESSIAAN Loisteliaasta tulemuksesta, nähdäkseen ne Sanansaattajat, jotka tulevat valmistamaan HERRALLE tien KUNINKAAN, KIRKKAUDEN KUNINKAAN, vanhurskauden KUNINKAAN, koko Taivaan ja koko maan, ja kaiken mitä on Taivaassa ja maan päällä, Lunastajan Loisteliasta tulemusta varten. Hänen, jonka kautta, ja jota varten kaikki on luotu, MESSIAAN, JUMALAN Karitsan, JUMALAN Loisteliaan Karitsan, minun Vapahtajani, HERRANI ja Ystäväni tulemusta varten.

Joten tämä sukupolvi on niin siunattu, sillä se on nähnyt tämän hetken, tämän aikakauden tien valmistamiselle MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Ja tämä on todella voimallinen hetki, todella voimaannuttava hetki, sillä tämä tien valmistaminen on tullut joidenkin alentamattomien minimien kanssa, koskien pelastuksen standardeja. He ovat tulleet takaisin ennalleen asettamaan. HERRA on lähettänyt Heidät ennallistamaan pelastuksen mittapuut, jotka ovat itseasiassa Taivaan mittapuut; vanhurskaus, pyhyys. Tuomaan takaisin paikalleen parannuksenteon, sen todellisen evankeliumin, jota JEESUS saarnasi, ja jonka JEESUS tallensi seurakuntaan.

Ja Hän Sanoo, ennen kuin tuon tämän ilmestyksen, jonka tuon teille nyt, tästä unesta, jonka ISÄ JUMALA on antanut seurakunnalle tänä yönä, tänään. Hän Sanoo, että tämä sukupolvi on elänyt nähdäkseen Heidän julistuksensa, jotka tulevat ennalleen asettamaan kaiken ja valmistamaan tien kuningasten KUNINKAAN ja herrain HERRAN, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN, Lunastajan Loisteliasta tulemusta varten. Ja tässä prosessissa Jälkimmäinen Voitelu on myös tullut HERRAN huoneeseen ja valtava voima on esitelty HERRAN huoneessa, näin ennalleen asettaen Veren voiman ja Ristin voiman ja Loisteliaan kirkkaan evankeliumin voiman, niiden Loisteliaan kirkkaiden evankeliumien voiman, jotka JEESUS tallensi jälleen seurakuntaan.

Toisin sanoen, aiemmin jotkut ihmiset ovat tehneet asioita HERRAN huoneessa ja he ovat varastaneet, he ovat ottaneet, he ovat pesseet pois, he ovat syövyttäneet evankeliumin avun ja hyödyt, osallistumalla väärinkäytökseen, korruption tekoihin, tekoihin, jotka eivät voi sopia sille valtavalle evankeliumille, joka laulettiin, sille hymnille, jonka meidän HERRAMME JEESUS lauloi sillä kovalla Golgatan Ristillä. Joten tämä luopumus on nyt paljastettu esille avoimesti.

Joten HERRA JEHOVA, Hän Sanoo, että ne Sanansaattajat, jotka valmistavat tien, valmistavat tien itseasiassa yhdessä Hänen, Itsensä ISÄ JUMALAN kanssa. Siksi näet, että Hän oli siellä autossa. Ja se auto on ihmeellinen, kun menin eteenpäin, on aivan kuin se olisi valmistanut tietä, kun ajoin sillä päällystäen ja puhdistaen pois kaikkea. Ja se auto saavuttaa syvälle syvimpään maailman ääreen, sillä näyttää aivan kuin olisi syvempiä kyliä myös. Ja sitten HERRA JEHOVA Sanoo, että aiemmin, sillä me menimme ja sitten löysimme sen tien haarautuvan, että aiemmin jotkut eksyttävät ihmiset, jotkut väärät opettajat ovat tulleet ja he ovat ottaneet kiertotien, he ovat haarautuneet ulos seurakunnan kanssa. He ovat ottaneet sen risteyksen, joka menee vasemmalle, he ovat kääntyneet vasemmalle. Se miten se haarautuu, he kääntyivät vasemmalle ja lähtivät pois siltä päätieltä, joka johtaa sinne päämäärään, seurakunnan Lupaukseen, ylöstempauksen maahan, JUMALAN Valtakunnan maahan, JAHVEN Loisteliaaseen Valtakuntaan.

Tämä on koko tämän keskustelun perusta. HERRA JUMALA Kaikkivaltias Puhuu pääasiassa luopumuksesta tämän päivän sukupolvessa, tämän päivän seurakunnassa, tämän päivän uskovan sydämessä. Joten sillä luopumuksella on eri tasoisia seuraamuksia, jotka on esitetty ja hyvin kuvattu siinä haarautumisessa siltä päätieltä, tieltä, Valtatieltä. Joten silloin he ottavat ne syrjäpolut, he ottavat ne toiset tiet, kun se Valtatie on selvä tässä, ja se pysyy melkoisen suorana. Se ei ole vaikeakulkuinen, eikä valmistamaton, vaan se eteni suoraan eteenpäin. Se, joka haarautui vasemmalle, oli se, joka haarautui ulos. Mutta tämä tässä meni suoraan. Joten ihmettelet. Ihmettelet todella, kuinka kukaan haarautuisi vasemmalle, sillä voit melkein ymmärtää, että sinun tulisi kulkea suoraan eteenpäin.

Joten uudestaan, ISÄ JUMALA matkustaa kanssani tällä tiellä. Ja sitten yhtäkkiä siellä on vasemmalle haarautuva polku, joka tarkoittaa, että jotkut ihmiset haarautuivat ulos seurakunnan kanssa, joka tarkoittaa, että he ottavat sen vasemmalle haarautuvan polun, sen joka kääntyi vasemmalle, hiukan vasemmalle. Ja se on niin eksyttävää, sillä yhtenä hetkenä näet, kuinka ISÄ JUMALA siinä autossa, jota ajoin, Hän pystyi kiinnittämään huomioni niihin tapahtumiin sillä toisella tiellä, joka oli haarautunut vasemmalle, mutta näyttää aivan kuin se menisi samansuuntaisesti kanssamme. Tarkoittaen, että he vieläkin valehtelevat heille sillä toisella tiellä, että he ovat menossa samaan yleiseen suuntaan, samaan määränpäähän, kun totuus on, että se tie johtaa umpikujaan, ja vain tämä tässä vapauttaa; vapauttaa seurakunnan Lupaukseen, Iankaikkisuuteen, JUMALAN Valtakuntaan.

Voit siis ymmärtää, että tämä on melko syvällinen keskustelu, jonka HERRA on laskenut suoraan seurakunnan eteen tänään. Ja tämä tulee olemaan keskeinen teema siinä keskustelussa, johon tulemme tuomaan mukaan seurakunnat, joka tulee kiertämään ympäri maailman, yhdessä niiden Loisteliaiden Taivaan Portaiden kanssa, ja kaiken tämän kanssa. Mutta voitte kuvitella, että kun matkaan kohti Perua, Lima Perua, niin tämä tulee olemaan se pääteema, se keskeinen teema siinä keskustelussa, joka tulee sykkimään seurakunnassa jonkin aikaa nyt. Sillä tämä on tien valmistamisen aikakausi. Mutta olen todella shokissa, että yksi tie on jo haarautunut vasemmalle. Se tie, HERRAN Valtatie ei ole ainoastaan tuhottu, tarviten siten täyden kunnostuksen, ja raapaten sen pois, tarviten uuden tien, johon lasketaan oma perustus. Aivan kuten Hän teki seurakunnalle Keniassa.

Kaikki te, jotka kokoonnutte tänään siellä kokouksessa, missä olette nyt, se vanhempi johto, aluevalvojat, Vanhemmat Pastorit, ja niin edelleen. Voitte nähdä, että heti alusta alkaen, kun Hän lähetti minut, nämä Kaksi Profeettaa luoksenne, niin se mitä He tekivät, oli, He näkivät, että se lankeemuksen tila oli niin paha, että Heidän täytyi rakentaa uusi seurakunta laskien uuden perustuksen. Siksi te olette siellä, missä te olette tänään. Siksi te olette siellä kokouksessa. Ja olen todella shokissa, että se sama kansakunta, jota siunattiin valtavalla tavalla eilen, siunattiin mittaamattomasti, on tänä aamuna syvässä itkussa ja valituksessa, vaikertaen aivan kuin jokin olisi mennyt pieleen. He kieriskelevät maassa, kaikilla heillä on tuhkaa ja säkkipuku yllä. He huutavat JUMALAN puoleen. Siksi te olette siinä muodossa.

Sillä nämä Kaksi Profeetta itseasiassa laskivat uuden perustuksen rakentaen uuden tien. He eivät paikanneet sitä. Paikkaaminen on yleinen käytäntö tänä päivänä. Katsoessasi kaikkia valtateitä Afrikassa, Euroopassa, jopa Usassa. Kun he löytävät kuopan, he paikkaavat sen, he paikkaavat sen ylhäällä täällä. Mutta niihin tulee aina sade, vesi tulee ja syövyttää ne. Ja sinulla on silloin sama tie kuoppien kanssa. Ja muistattehan, että KIRKKAUDEN KUNINGAS, MESSIAS, Loistelias JUMALAN Karitsa ei tule tulemaan tielle, jossa on kuoppia, kukkuloita, töyssyjä ja kaikkea sellaista, joka on valmistamaton. Siksi se Etujoukko on juuri nyt täällä.

Te tiedätte, että joka kerta kun presidentti, pääministeri, kuningas menee johonkin paikkaan, on aina etujoukot, jotka aina lähetetään valmistamaan tie. Siksi näette kaupungeissanne, että on tien puhdistaminen, tien päällystäminen, kaistojen maalaus, ja kaikki se, puhdistaminen, liikennevalojen laittaminen paikoilleen, niiden korjaaminen, jotka eivät toimi oikein, ja niin edelleen. Miksi? Sillä kuningas on tulossa.

Sama tapahtuu JUMALAN Valtakunnassa. Etujoukko on jo täällä. He, jotka Puhuvat kanssanne, ovat se Etujoukko. Kaikki tietävät sen maailmanlaajuisesti juuri nyt. Ja nämä ovat He, jotka ovat itseasiassa on lähetetty valmistamaan tie, merkkaamaan tie, katsomaan, missä tie tulee kulkemaan. Jos löydät kompastuskiven täällä, niin He sanovat, siirretään se tähän suuntaan. Nämä ovat liian vaikeita. Valmistetaan vain tie. Tuodaan KUNINGAS tätä tietä. Annetaan Hänen kulkea tältä toiselta puolelta täällä. Jos Hän löytää, että tie ei ole valmistettu, niin Etujoukot eivät salli Hänen kulkevan yhteisöjenne läpi, kulkemaan maanne läpi, kulkemaan alueenne läpi, kulkemaan maakuntienne, provinssienne läpi.

He tulevat aina valmistamaan parhaimman tien JUMALAN Loisteliasta Karitsaa varten. He tulevat aina kartoittamaan sen parhaimman paikan. He Sanovat, ei ei ei, KUNINKAAN täytyy kulkea tätä toista pitkin täällä. Tämä kansakunta valmistautui niin hyvin, varmistetaan, että Hän kulkee tämän toisen kansakunnan läpi tällä toisella puolella. Tämä on se sama asia, joka tapahtuu tämän päivän kuninkaiden kanssa täällä maailmassa ja presidenttien ja pääministerien. Mutta kuinka paljon enemmän silloin KIRKKAUDEN KUNINKAAN, JUMALAN Loisteliaan Karitsan kanssa, MESSIAAN, HERRAN KRISTUKSEN, Lunastajan, Pelastajan, kuningasten KUNINKAAN ja herrain HERRAN kanssa.

Joten se, mikä on hämmästyttänyt minua niin paljon tässä keskustelussa, jonka ISÄ on paljastanut minulle tänä yönä, ei itseasiassa ole ainoastaan se tosiasia, että tie on tuhottu, ja näin ollen tarviten, että se kaivetaan täysin ulos. Ja sitten uusi tien perustus lasketaan ja uusi päällyste lasketaan. Uusi päällyste valutetaan ja koneet menevät sen ylitse tehden sen puhtaaksi, ja sitten se merkitään. Se päätie, HERRAN Valtatie ei ole ainoastaan vaurioitunut, vaan jotkut ihmiset ovat myös ottaneet kiertotien. Jotkut ihmiset ovat haarautuneet ulos seurakunnan kanssa. Ja näistä tuli nyt kaksi eri määränpäätä. He ovat johtaneet seurakunnan haarautumaan umpikujaan. Sillä se toinen tie päättyi umpikujaan. Olin todella shokissa sillä se rakennus oli suoraan keskellä tietä.

HERRA itseasiassa nosti minut ylös autosta ja laittoi minut menemään katsomaan sitä tosiasiaa, että se toinen tie. Se oli niin shokeeraavaa, oli kokonainen keskustelu niiden Kahden Profeetan ja JEHOVAN välillä. Oli ääneen kuultava keskustelu, kunnes Hän nosti ne Kaksi Profeettaa ylös menemään katsomaan. Sillä en ymmärtänyt ensin. Luulin, että kattoon oli osunut. Luulin, että se tie vielä navigoi itsensä ulos, se toinen tie, joka menee vasemmalle. Mutta Hän nosti ne Kaksi Profeettaa sinne katsomaan, ja totisesti, tie oli tullut umpikujaan. Sen talon toisella puolen, joka oli murskattu, joka nökötti suoraan keskellä tietä, siellä ei ollut ollenkaan tietä.

Joten HERRA Puhuu todella valtavalla tavalla, Hän Puhuu todella syvällisellä tavalla, että tällä kertaa on eri hierarkioita ja tasoja siinä luopumuksessa. Sitä kiertotien ottamista kutsutaan luopumukseksi, todellisesta uskosta luopumiseksi, todellisesta kristillisyydestä luopumiseksi. Ja muistakaa nämä asiat, jotka saavat teidät luopumaan; se tämän päivän moraalittomuus, rahan rakkaus enemmän kuin KRISTUSTA rakastaminen seurakunnassa, jossa he vain saarnaavat rahan evankeliumia. Itseasiassa jotkut heistä sanovat, että puhumme rahasta, jos et halua puhua rahasta, älä tule tänne. Saavut ovelle ja ensimmäinen asia, joka sinulle annetaan, on kirjekuori. Jos tarvitset kasteen, annat heille tuhat shillinkiä, jos tarvitset jotain, niin se maksaa 200 shillinkiä, jos tarvitset jotain, niin rahaa rahaa rahaa. Ja nyt se on avointa, juuri nyt se on avointa. He tekevät sitä avoimesti maailmanlaajuisessa TV:ssä.

Ja silti, HERRA ei koskaan Sanonut heille, että jos tulet palvelemaan Minua, niin kiellän sinut, en tule huolehtimaan sinusta. Sen sijaan Hän Sanoi: Älkää olko mistään huolissanne. Huolehtivatko nämä linnut ylhäällä täällä koskaan huomisesta? Mutta siinä luopumuksen, siinä lankeemuksen prosessissa, siinä lankeemuksessa pois seksuaaliseen moraalittomuuteen, valheisiin, vääriin profetioihin, vääriin evankelistoihin, vääriin opettajiin väärän evankeliumin kanssa, maailman evankeliumiin, evankeliumiin, joka ei ole saarnannut pyhyyttä, joka ei nosta ja korota vanhurskautta, evankeliumiin, joka ei syleile parannuksentekoa ja sydämen herkkyyttä syntiä vastaan, niin että joka kerta, kun näet syntiä, olet raivoissasi, huudat. Evankeliumi, joka ei tee näin, ei herkistä seurakuntaa syntiin, se on haarautunut ulos.

Joten tämä haarautuminen pois, minkä näet sillä tiellä, on itseasiassa luopumusta. Tämä on se, minkä HERRA näytti minulle. Hän Sanoi: Katso! Luopumus on tapahtunut. Sillä välin, kun valmistelet Valtatietä, jotkut ihmiset ovat menneet toiselle puolelle. Keniassa se on totta. Voit nähdä, että on tiettyjä seurakuntia. Täällä Keniassa on tiettyjä seurakuntia ja pastoreita, voitte kutsua heitä Voitelun vihollisiksi. He vihaavat kaikkea, jota kutsutaan PYHÄN HENGEN Voiteluksi, HERRAN Voiteluksi. He vihaavat sitä, koska se osoittaa sen, että JUMALA ei kutsunut heitä. Kun he näkevät tämän Palvelustyön ja rampojen kävelevän, he voivat jopa nousta ylös ja yrittää saarnata sitä vastaan. Kuinka oikein kehtaatte? Kuinka teistä voi tuntua pahalta, kun KAIKKIVALTIAS JUMALA on nostanut ylös ramman ja avannut sokeat silmät? Tästä syytä HERRA kutsuu heitä JUMALAN Voitelun vihollisiksi, PYHÄN HENGEN Voitelun vihollisiksi. Joten he ovat jatkaneet sillä toisella tiellä. He aina toivovat: Mikä kokous se on? Ai, se on Keskuspuiston kokous. Saatetaan se loppuun nopeasti, jotta voimme jatkaa johonkin muuhun. He aina haluavat jatkaa johonkin muuhun.

Suuri asia on juuri tapahtunut Nairobissa. Ne Peljättävät HERRAN Profeetat ovat juuri kävelleet yli 40 ramman ja 25 Aidsista parantuneen kanssa ja niin monen sokean. Se on joka puolella nettiä nyt. Se oli niin tyrmistyttävää. Se on ihme. Sitä ei ole Raamatussa. Se on shokeeraavaa. Yksi ainut rampa on kokonainen luku Raamatussa. Ja HERRA Sanoo, että tätä et voi toivoa pois. Tämä on se tie, joka johtaa Iankaikkisuuteen. Nyt katsokaa, he saapuivat siihen kuolettavaan loppuun. He ovat ottaneet toisen tien. Jopa tässä maassa on seurakuntia, jotka ovat kiireisiä tehdessään jotakin muuta, toista ohjelmaa, sillä välin kun HERRA uudelleen painottaa joka kerta: Valmistakaa tie! Valmistakaa tie! Valmistakaa tie! Tästä syystä sanoin, että tämä luopumus, jota HERRA on kuvaillut tässä liittyen sen toisen tien ottamiseen mennen ensin vasemmalle, ja se päätie on se valtatie, joka menee oikealle, sillä on eri hierarkioita.

On kansakuntia, kuten Nigeria, joka toivoisi, että tämän Palvelustyön voisi toivoa pois. Sanoen, mitä on tapahtunut? Pilvi on tullut. Seuraava asia kiitos! Jotta voimme mennä eteenpäin, kuten tapasimme. Etelä-Afrikka ja erityisesti Nigeria ja monet muut maat, myös Eurooppa. Ruotsi, muistan, kuinka eräänä kertana HERRA lähetti minut Ruotsiin. Yksi pastoreista sanoi: En pysty tulemaan kokoukseesi, koska olen menossa sen ja sen kiertueelle. Kuinka oikein voit? Kenelle oikein luulet puhuvasi tuolla tavalla? Voitte vain kuvitella. Puhut HERRALLE JUMALALLE tällä tavoin. Hänelle, joka lähetti minut. Hänelle, joka lähetti nämä Kaksi Peljättävää Profeettaa. On seurakuntia ja kansakuntia, jotka ovat seuranneet toista tietä. He eivät halua ottaa sitä Valtatietä. He haluavat mennä omaa tietään. He sanovat, ei ei ei ei, tässä maassa meillä on hengellinen johtajamme, meillä on kansakunnan isä. Kuten Nigeriassa heillä on niin sanottuja kansakunnan isiä. Tässä maassa meillä on kansakuntamme isä. Tämä ja tämä pastori, Ugandassa tämä on meidän vanhempi isämme tälle kansakunnalle, tai Etelä-Afrikassa, tämä on kansakuntamme isä.

Ja silti JUMALA tekee uusia asioita. Hän sanoo: Valmistakaa, valmistakaa Valtatie HERRALLE. Ja Hän sanoo: Ja Valtatie on oleva siellä ja sitä kutsutaan Pyhyyden tieksi ja saastaiset eivät siellä kulje. HERRA rakentaa tietä. Kuinka voitte vielä sanoa, että tässä kansakunnassa meillä on isämme, kansakunnan isä. Teillä on kansakunnan isä ja hän ei valmista teitä iankaikkisuutta varten. HERRA on päihittänyt kaikki muut ja lähettänyt nämä Kaksi valmistamaan tien loisteliaalle JUMALAN KARITSALLE, MESSIAALLE, kuningasten KUNINKAALLE. Se syy, miksi seurakunta luotiin, oli tämä päivä, kun se pääsee Taivaaseen. Te sanotte, että teillä on oma kansallinen hengellinen isänne.

Tämä luopumus, josta HERRA on Puhunut tänään, sillä on eri tasoja, sillä on kansallisia tasoja, sillä on maakohtaisia tasoja, kuten esimerkiksi Australia, jossa he ovat tehneet sen niin vaikeaksi teidän tulla Australiaan valmistamaan heidät. He sanovat ei, ei ei! Australiassa meillä on omat seurakuntamme. Näette ne maailmanlaajuisessa televisiossa joka päivä. Joten se voi olla jopa vaikeaa navigoida tiesi sinne auttamaan heitä. Muistakaa, se sana on: Auttamaan heitä. Tämä on niin käsittämätöntä, rakkaat ihmiset. Siellä on se kansallinen taso. He sanovat, että tässä maassa jopa valtio kuuntelee sitä ja sitä hengellistä johtajaa. Joten he ovat sulkeneet tien HERRALTA tulla auttamaan heitä. He ovat sulkeneet oven.

Tämä on se, mitä HERRA tarkoittaa sillä tiellä, joka haarautui pois. Jotkut ihmiset ovat sillä toisella tiellä, kun HERRA JEHOVA on täällä Kahden Profeettansa kanssa valmistamassa HERRAN Valtatietä, vapauttaakseen seurakunnan Ikuisuuteen. Kuinka surullista. Hyvin surullista. Kuinka kamalaa. Kamalaa totisesti, mutta sitten on myös se seurakunnan taso, jossa eri seurakunnat sanovat, että meillä on oma kristillinen televisiomme Keniassa. Me olemme tämän tyyppinen seurakunta ja meillä on tämä tv-kanava. Joten he voivat melkein kääntyä ympäri ja saarnata HERRAA vastaan ja saarnata JUMALAN liikehdintää vastaan. Voit vain kuvitella. Paholainen on valehtelija! He ovat mukavuusalueella siellä seurakunnan tasollaan kirkkokunnassaan. Tämä on meidän seurakuntamme. Meillä on oma tv-kanavamme ja radio. Meillä on mukavaa täällä ja me jatkamme täällä, koska se on toiminut meille.

Mutta JUMALAN tekee nyt uuden asia, koska kelloa Taivaassa on muutettu. Hän sanoo, että Hän on voittanut ja päihittänyt kaiken. Katsokaa sitä voitelua, voittaen kaiken. Jopa aurinko voi taputtaa. Hän tekee näitä asioita, luodakseen ihmeen ja saadakseen ihmiset ihmettelemään ja saamaan heidän hälytyskellonsa soimaan, jotta he voisivat tulla näiden Kahden luokse. Kun he sanovat, että taputetaan, niin jopa aurinko taputtaa. Hän laskee Heidät Taivaasta, varmistaakseen, että sitä ei voi ymmärtää väärin, että nämä ovat He. Hän tekee asioita, jotka ovat täysin päihittämättömiä, kuten julistamalla asunnostaan, ja rammat nousevat ylös. Rammat nousevat ylös maan tomusta, sokeat silmät avautuvat. Se on ihme, se on shokki, se on hälyttävää. Se on tarkoitettu hälyttämään sinut, jotta voit juosta sinne ja nopeasti ja kysyä: Mitä HERRA Sanoo? Voitko auttaa meitä? Voitko valmistaa meidät?

Mutta sitten on heitä kiertotien ottamisen takia, jotka ovat ottaneet sen toisen tien ja he saavuttavat umpikujan. He eivät saavuta Taivasta. Tämä on se, minkä HERRA näyttää minulle tässä. Joten se tie ei ole ainoastaan tuhottu, se valtatie, he jotka kävelevät sillä valtatiellä, vaan Hän sanoo, että se haarautuu. He ovat ottaneet toisen tien ja tämä on luopumusta. Sanoin, että tällä on myös uskovan taso, henkilökohtainen taso. Sinä neiti, joka olet uudestisyntynyt ja sinun tulisi olla Pyhyyden Valtatiellä, mutta sanot: ei! Minä hieman sekoitan mukaan lyhyitä minihameita ja tiukkoja housuja, mutta olen vieläkin uudestisyntynyt. Tämä on lankeemus, luopumus henkilökohtaisella tasolla. Olet ottanut toisen tien. Olet poikennut vasemmalle. Tarkoittaen, että olen uudestisyntynyt, mutta puen lapseni tuolla tavalla. Tämä on lankeemus henkilökohtaisella tasolla.

HERRA Puhui melkoisen syvällisesi, rakkaat ihmiset. Hän Puhui hyvin vakavalla tavalla, kalliit ihmiset. Hän on Puhunut hyvin vakavalla tavalla. Ja Hän sanoi: tehkää tie, tasoittakaa tie, poistakaa kompastuskivet minun kansani tieltä, rakentakaa se, valmistakaa tie, poistakaa kaikki esteet Minun kansani tieltä. Pois HERRAN tieltä. Halleluja! Tämä on hyvin voimallista aikaa seurakunnan historiassa! Todella voimallista, koska HERRA yhdistää seurakunnan nyt tällaisiin iankaikkisuuden asioihin, tien valmistamisen asioihin. Hän Puhuu seurakunnan vapauttamisesta siihen Luvattuun määränpäähän. Joten rakkaat ihmiset, tämä on se, mitä HERRA on sanonut, että on lankeemus, ja olkaa varovaisia, missä tahansa olettekin, olkaa varovaisia, minne pastorinne vie teitä. Tästä syystä sanoin, että jotkut heistä näkevät rampojen nousevan ylös ja he yrittävät saarnata sitä vastaan. Miksi? Lankeemuksen takia. Se Voitelu, se astronominen, valtava Voitelu, Taivaallinen Voitelu on haaste heille.

Mutta näette, että Herätys on niin suuri. Muslimiperheet tulevat mukaan, kuten Mombasassa Mishi Muhammed nostettiin ylös ja koko yhteisö on siellä ihmeissään ja he haluavat JEESUKSEN. Perheet tulevat seurakuntaan sunnuntaina. Se on suuri asia. Milloin tällaista on tapahtunut, rakkaat ihmiset? Milloin tällainen asia on tapahtunut? Missä olet nähnyt tällaista? HERRA Sanoo, Hän on vuodattanut voimansa ja todistus siitä on täysin kyseenalaistamatonta, että totisesti tämä on se Tie! Nämä ovat ne Sanansaattajat, edelläkävijät, se edelläkäyvä tiimi, joka on tullut valmistamaan tietä. Kirkkauden Kuningas on tulossa. MESSIAS on tulossa! Kirkas JUMALAN KARITSA on tulossa! Minun täytyy tehdä työtä lapion kanssa joka päivä. Minun täytyy jatkaa lapiointia, täyttääkseni ne kuopat, tasoittaen teille perustan, tasoittaen sen telan kanssa ja maalaten sen sivut, maalaten sen Valtatien, sillä KUNINKAANI on tulossa, MESSIAS, JUMALAN LOISTELIAS KARISTA, TAIVAAN RAKAS, on tulossa. Hän, joka vieraili luonani täällä kaksi päivää sitten vakavassa jatkuvassa keskustelussa. Tämä on universumin KUNINGAS. Tämä on kaiken Taivaan ja maan Luoja. Hän on tulossa. Meidän täytyy valmistautua pelossa ja vavistuksessa.

Tästä syystä Hänen Orjansa, Hänen Palvelijansa ovat täällä alhaalla valmistamassa Tietä ja ISÄ JUMALA on mukana ja Hän auttaa Heitä valmistamaan tien KUNINKAALLE, valmistamaan tietä Hänen Kirkkaalle Pojalleen. Hän teki jo täydellisen työn Golgatalla. Nyt nämä Kaksi JUMALAN Läsnäolon Profeettaa, He, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä, nyt He työskentelevät ISÄ JUMALAN kanssa, Hänen, joka tietää päivän ja hetken. Työskennellen ja valmistaen tietä KUNINGAS JEESUKSELLE, MESSIAALLE, JUMALAN LOISTELIAALLE KARITSALLE, Hänelle, joka maksoi kovan hinnan. Verelläsi lunastit kaikki ihmiset JUMALALLEMME. Nyt heistä kaikista on tullut pappeja palvelemaan HERRAN Huoneessa. Juutalaiset ja pakanat ovat samanlaisia, jotta he voisivat kaikki olla JUMALAN kansa.

Joten MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. HERRA on Puhunut hyvin väkevällä tavalla. Tiedän, että tämä tulee olemaan jatkuva kertomus. Pysykää kuulolla Jeesus on Herra -radiossa ja tulette tietämään, mitä HERRA paljastaa enemmän tästä keskustelusta. Muistakaa, että ne loisteliaat Portaat on laskettu alas maan yläpuolelle tänne. Jatkan sanomista teille, että he, jotka kävelevät kapealla tiellä, he joista Raamattu puhuu Matteus 8:10-11, että niin kaukana kuin itä ja länsi on, monet pakanakansakunnat tulevat ottamaan sen pakanaherätyksen ja tulemaan tänne ja ohittamaan teidät kävellen niitä loisteliaita Portaita pitkin JUMALAN Valtakuntaan. He tulevat nauttimaan Karitsan Hääateriasta, Israelin Patriarkkojen kanssa, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa, ja Aabrahamin JUMALAN, Iisakin JUMALAN ja Jaakobin JUMALAN kanssa. HERRA Siunatkoon teitä! Siunaan kaikkia Piispoja ikuisuudella!

Se oli hyvin shokeeraavaa herätä ja kuulla, että itkette säkkivaatteessa tuhkassa maassa kieriskellen. Sitten sanoin: Vau! Tämä on Taivaallinen seurakunta. Toivon, että tämä voisi olla luokkahuone, josta oppia. Keniasta on tullut luokkahuone opettamaan muita kansakuntia, mikä on Kenian salaisuus? Miksi Herätys kasvaa suuremmaksi ja suuremmaksi, se ei ole loiva nousu, vaan pystysuora nousu ylöspäin. Se kasvaa ylöspäin, nostaen rammat, avaten sokeain silmät, evankeliumi saarnataan, JUMALA Puhuu sieltä käsin. Mikä on se salaisuus? Sanoin, että salaisuus on se, että koko viime yön oli kansallinen juhlinta, HERRA Siunasi teitä ikuisuudella. Ja heräätte tänä aamuna ja pukeudutte säkkivaatteeseen ja sirottelette tuhkaa päänne päälle ja kieriskelette maassa, yli 20 000 tämän palvelustyön seurakunnan johtoa. Kuinka upea kansakunta. Kuinka upea seurakunta. Joten tämä olkoon esimerkki kaikille kansakunnille.

Jos haluat tietää, miksi HERRALLA on ollut näin upea rakkauden mielenlaatu tälle maalle, niin tässä nyt on se salaisuus. Seurakunnan johto maailmanalaajuisesti haluaa tietää, miten Kenia pääsi tälle paikalle. HERRA Siunatkoon teitä, valmistetaan tie, seurataan tätä tietä ja näitä ohjeistuksia, sillä KUNINGAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. JEESUS on tie. Hän on yksin tie totuus ja elämä. Hän on lähettänyt Sanansaattajansa, jotka ovat täynnä ohjeistuksia JUMALALTA, kuinka valmistaa tämä tie, JEESUKSEN loisteliaalle tulemukselle, joka on tiemme JUMALAN Kirkkaaseen Valtakuntaan. HERRA Siunatkoon teitä.

(Profeetta Dr. Owuor 20.10.2018. www.jesusislordradio.info)

Womens Shorts

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)