19.10.2018 RADIO-OHJELMA / JEESUS ON HERRA RADIOSSA

AIHEENA: KUN HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA KÄSKI TAIVASTA AVAUTUMAAN JA SE TOTTELI!

Voimmeko jäljittää HERRAN JUMALAN jalanjäjet siitä saakka, kun Hän vapautti ne Kaksi HERRAN Valtavaa Profeettaa? Vuodesta 2005 HERRA alkoi esittelemään meille HERRAN Kahta Profeettaa. Tämä on se mitä tapahtui 5.6.2005. Tänään katsomme taakse, kuinka kaikki tapahtui, kun Kaksi HERRAN Valtavaa Profeettaa tulivat maisemiin. Kuulimme, mitä tapahtui Bukhungun stadionilla Kakamegassa, kun He saapuivat sinne. He astuivat kaikkien esteen julkisesti, Pastorit, Piispat ja Kristuksen lampaat seisoivat siellä kentällä. Kun katsot sen videon, näet Heidän astuvan esille aurinkoisena kesäpäivänä ja näet Heidän nostavan vasemman profeetallisen Kätensä ja He katsovat Taivaalle ja puhuvat auktoriteetissa. He käskevät Taivaita avautumaan ja vapauttamaan Pyhän Hengen Sateen. Kun kuuntelet tuon julistuksen, kuulet Heidän sanovan: Taivas kuuntele minua, kuuntele suuni sanoja! Se tarkoittaa, että HERRA JUMALA kuunteli nyt Heitä. Ja ihmisten ja seurakunnan tulisi myös kuunnella Heitä. Kuulit HERRAN Hengen myös julistavan Lopunajan Herätyksen. Nyt näet, kuinka nuo Sanat täyttyivät, jotka HERRAN Henki Puhui vuonna 2005.

Lokakuussa vuonna 2018 tapahtui se shokeeraava vierailu, kun JUMALAN KARITSA laskeutui alas Taivaasta ja vieraili HERRAN Kahden Profeetan luona. Juuri nyt katsomme taakse nähdäksemme JUMALAN jalanjäljet, kuinka HERRA toi Heidät maailmaan, kun He tulivat maisemiin. Kuulet HERRAN Hengen puhuvan HERRAN Alttarin ennallistamisesta. Kuulet Heidän Sanovan: Olen Puhunut HERRAN JUMALAN kanssa, tarkoittaen, että He kirjaimellisesti puhuvat JUMALAN kanssa, kuten kaksi ystävää puhuvat toisilleen. Tässä klipissä kuulet HERRAN Hengen Puhuvan seurakunnalle. Kun kuuntelet niitä julistuksia, HERRAN Henki Puhui Alttarin ennallistamisesta. HERAN Henki sanoi: HERRAN Alttari täytyy ennallistaa. Kuulet HERRAN Hengen Puhuvan Lopunajan Herätyksestä ja He sanoivat, että kukaan ei voi lopettaa sitä! Kuulet heidän julistavan myös myöhemmän Sateen ja jälkimmäisen Voitelun. He myös sanoivat, että niin paljon Sadetta sataa, hengellistä Sadetta. He sanoivat, olen nähnyt sen! Nämä ovat väkeviä julistuksia, jotka tehtiin kesäkuussa 2005. Se on hyvin shokeeraavaa, koska tuona päivänä 5.6.2005 näimme, että HERRAN Henki Puhui koko universumille ja kun kuuntelet sitä peljättävää vierailua, kuulet myös ne Kaksi HERRAN Valtavaa Profeettaa puhuvan myöhemmästä voitelusta. Kuulet HERRAN Hengen sanovan. Taivas kuuntele minua! Maa kuuntele minua! Kuuntele suuni sanoja!

Kun HERRA Sanoi: Taivas kuuntele minua, se tarkoittaa, että Taivas aina kuuntelee Heitä. HERRAN Henki itseasiassa käski kaikkia maailman kansakuntia kuuntelemaan Heitä. Se on hyvin selvää, että Taivaan ja maailman kansakuntien tulee kuunnella Heitä, jos he haluavat mennä sisälle JUMALAN Kirkkaaseen Valtakuntaan. Kuulet HERRAN Hengen sanova: Olen puhunut valkoisen hevosen vapauttamisesta. Kun HERRAN Henki Puhui Heidän kauttaan, näet Heidän astuvan esille julkisesti, Pastorien, Piispojen ja seurakunnan eteen. Ja He saapuivat Bukhungun stadionille ja astuivat esille aurinkoisena kesäpäivänä. Voitteko kuvitella, että joku astuu esiin, ja nostaa vasemman profeetallisen kätensä alkaen puhumaan Taivaalle, julkisesti, ihmisten edessä, ison ihmisjoukon edessä julkisesti? Koskettaen suutaan ja sanoen: Taivas kuuntele minua, kuuntele suuni sanoja! Tämä oli vain vierailija ja hyvin vähän tiedettiin Heistä. Jopa ennen kuin tulkkaaja oli toistanut tämän, niin tuossa hetkessä välittömästi Taivas totteli alle minuutissa ja vapautti Pyhän Hengen Sateen kuivana aurinkoisena kesäpäivänä! Oli todella shokeeraavaa mitä tapahtui. Ihmiset kaatuivat maahan tuossa hetkessä. Kun alkoi sataa, niin Pyhän Hengen Sade kaatoi ihmisiä maahan. Ihmiset itkivät hämmästyksestä.

Se oli aurinkoinen kesäpäivä, mutta yksi ainoa julistus, kun He puhuivat Taivaalle ja Taivas avautui välittömästi. Tämä vierailu ravisteli maailmaa. Aivan kuin HERRA JUMALA olisi sanonut, että nyt He ovat saapuneet ja Taivaan ja maan tulisi kuunnella Heitä. Olemme nähneet Taivaan kuuntelevan Heitä. Katsokaa, kuinka HERRA JEHOVA JAHVE on koko matkan yrittänyt identifioida meille Hänen Kaksi Profeettaansa. Ja nyt olemme tulleet siihen paikkaan, kun kuulimme, kuinka JUMALAN KARITSA laskeutui alas ja vieraili Heidän luonaan kaksi päivää sitten. Vuodesta 2005 HERRA on halunnut ja yrittänyt esitellä ja identifioida Heidät meille. Kuinka me emme ole nähneet? Kun katsomme takaisin, näemme näiden Kahden HERRAN Valtavan Profeetan merkit, joka vihdoin toi meidät sille vierailun paikalle, joka tapahtui muutama päivä takaperin, kun ITSE JUMALAN KARITSA tuli aina Taivaasta saakka ja istui Kahden HERRAN Profeetan edessä ja nukahtaen Heidän jalkojensa juurelle! Kuulet HERRAN Hengen Puhuvan Lopunajan Herätyksestä, jota kukaan ihminen ei voi pysäyttää. Näemme HERRAN Suun sanojen täyttymisen. Väkevän Lopunajan Herätyksen puhjenneen. Ja HERRAN Henki Puhui koko universumille shokeeraavimmalla tavalla.

Nyt näemme, kuinka pelastus on tullut HERRAN Huoneeseen, jopa muslimit vastaanottavat JEESUKSEN elämäänsä, jopa kokonaiset kylät täällä kääntyvät JEESUKSEN puoleen vastaanottaen JEESUKSEN elämänsä HERRAKSI. Ne monet monet rammat, jotka kävelevät nyt, et edes pysy mukana laskuissa enää.

”6 Sillä näin sanoo Herra Sebaot: Vielä vähän aikaa, ja minä liikutan taivaat ja maan, meren ja kuivan. 7 Ja minä liikutan kaikki pakanakansat, ja kaikkien pakanakansojen kalleudet tulevat, ja minä täytän tämän temppelin kunnialla, sanoo Herra Sebaot. 8 Minun on hopea, ja minun on kulta, sanoo Herra Sebaot. 9 Tämän temppelin myöhempi kunnia on oleva suurempi kuin aikaisempi, sanoo Herra Sebaot. Ja tässä paikassa minä annan vallita rauhan, sanoo Herra Sebaot." (Haggai 2:6-9)

Tämä on se, mitä tapahtuu juuri nyt. Tämä on shokeeraavaa, että JUMALAN LOISTELIAS KARITSA tuli Heidän luokseen ja meni makaamaan Heidän jalkojensa juureen nukahtaen siihen. Tämä on shokeeraavaa. Kenet tässä maailmassa olet koskaan nähnyt astuvan esiin julkisella paikalla stadionilla nostaen ylös kätensä ja puhuen Taivaalle kovalla Äänellä: Kuuntele minua Taivas, kuuntele minua maa, Kuunnelkaa Suuni Sanoja! Miettikää sitä rohkeutta, mitä tämä vaatii! Siitä saakka, kun HERRAMME JEESUS KRISTUS kuoli Golgatalla keskimmäisellä Ristillä, niin mistä saakka olet koskaan kuullut kenenkään puhuvan tällä tavoin? Kuinka oikein sivuutimme ne merkit, jotka HERRA JAHVE asetti Heihin? Miksi emme koskaan huomanneet näitä merkkejä Heissä? Miksi olemme nyt niin ihmeissämme ja yllättyneitä, että HERRA JEHOVA JAHVE on lähettänyt KIRKKAAN JUMALAN KARITSAN heidän luokseen? Tämä ei ole pieni asia. Tämä on valtavan hämmästyttävää, mitä HERRAN Henki tekee juuri nyt Kristuksen seurakunnassa.

(Lähde: www.jesusislordradio.info / Pastori Getrude)

 

KATSO VIDEO TÄSTÄ: https://www.youtube.com/watch?v=PPqEe29rwSs&t=24s&fbclid=IwAR3UdzpGLM1t_...

Whoelsale The Newest UA Yeezy Boost 350 Pirate Black Online For High Quality At Martha Sneakers.

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)