18.4.2018 PROFETIA: HERRA TULEE LOISTAMAAN KIRKKAUTTA HÄNEN PALVELIJANSA YLLE

HERRA on Puhunut kanssani tänä yönä. HERRA Puhui kanssani tänä yönä, rakkaat ihmiset. Näen, että on kokous, minne olen menossa ja sitten HERRA tulee loistamaan Kirkkautta Hänen Palvelijaansa. Valtava määrä Kirkkautta tulee Hänen Palvelijansa ylle, kun HERRA loistaa Kirkkautta Hänen Palvelijansa ylle. On kokous, johon olen menossa ja HERRA tulee loistamaan Kirkkautta Hänen Palvelijaansa. Valtava HERRAN Kirkkaus tulee, melkein aivan kuten tapahtui Helsingissä, kun Hän täysin Kirkasti Hänen Palvelijansa, peittäen Hänet Hänen Kirkkaudellaan, valkoisella täydellä Kirkkaudella. Tulee olemaan suuri säteilevä Kirkkaus, ja kun JUMALAN MIES liikkuu, niin se Kirkkaus loistaa ja säteilee joka puolelle ja täyttää sen koko paikan ja huoneen.

Joten on kokous, johon olen menossa. En tiedä, onko se Ruotsi, koska olen menossa Ruotsiin suureen Konferenssiin Eurooppaan, Ruotsiin, vai onko se se myöhempi kokous, seuraava kokous Espanjassa, ehkä Australiassa. Mutta on kokous, johon olen matkalla, jossa HERRA tulee loistamaan Kirkkautta Hänen Palvelijaansa. Juuri nyt olen matkalla Ruotsiin. Joten ehkä se on Ruotsi. Jos ei Ruotsi, niin sitten Espanja tai Australia, mutta on kokous, johon olen menossa, jossa HERRA tulee loistamaan minuun Kirkkautta täysin, puhdasta valkoista Kirkkautta. Ja kun kävelen sisälle, niin Kirkkaus loistaa, puhdas valkoinen Kirkkaus loistaa, hohtaa ja säkenöi.

Joten nämä ovat niitä aikoja, mitä elämme, rakkaat. MESSIAS on tulossa. Tämä on se Palvelija, josta Raamattu kirjoitti, että Hän lähettäisi Sanansaattajan valmistamaan kansakunnat ja ihmiset MESSIAN loisteliasta tulemusta varten. Joten pyydän, kääntykää pois kaikesta synnistä ja pahuudesta. Kääntykää pois valheista, kääntykää pois perversiosta, kääntykää pois valheellisuudesta ja korruptiosta, seksuaalisynnistä, kääntykää pois siitä valheellisesta korruptiosta, siitä prostituutiosta, jonka näette seurakunnassa. Siveettömyydestä, hengellisestä siveettömyydestä, jossa ihmiset ovat uudestisyntyneitä sunnuntaisin ja toisina päivinä he kävelevät alasti, naisten ja miesten pukeutumisesta, joka on täysin välinpitämätöntä.

Korruptiosta, siitä saarnaamisesta, HERRAN armon turmelemisesta, muistakaa, että Hepr. 6:4-6 varoittaa armon väärinkäytöstä. Ja muistakaa, Hepr. 10:26-31 varoittaa armon väärinkäytöstä. 2. piet 2:19-22, jonka näette seurakunnassa. Ja muistakaa, että 2. Pietarin kirje 2:19-22 varoittaa myös armon väärinkäytöstä. On vain yksi uhri, JEESUKSEN Veri, joka uhrattiin Golgatan Ristillä. Et voi siis väärinkäyttää sitä. Tämä on se veriuhri, joka tuo seurakunnan pelastukseen, vapautukseen ja sisälle pääsyyn Ikuisuuteen Taivaassa.

Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Profetiat, jotka olen antanut, ovat täyttyneet. Mukaan lukien se, kun HERRA Kirjoitti niin paljon tekstiä Taivaan halki minulle. Sanoin nämä asiat Piispojen Opetuksessa, Sanoin ne myös radiossa. Nämä Profetiat ovat täyttymässä. MESSIAS on tulossa. Ja Hän tulee ottamaan pyhän seurakunnan, vanhurskaan seurakunnan, seurakunnan, joka on kuuliainen ja uskollinen, luotettava, johon voi luottaa, joka on JUMALAN pelossa, viisaudessa, sydämen rehellisyydessä, puhtaudessa.

Nämä ovat kauniita asioita, joita Sanon seurakunnalle. Kukaan ei sano näitä asioita. Kaikki rakastavat pelejä pelejä pelejä pelejä, rahaa rahaa rahaa rahaa rahaa, ja korruptiota seurakunnassa. Mutta teillä on se etuoikeus, että teille on kerrottu Taivaan hyveistä, Ikuisuuden hyveistä. Kuinka te voisitte epäonnistua pääsemään sisälle, kansakuntana, seurakuntana, sukupolvena, kaikkialla maailmassa. MESSIAS on tulossa.

Älkää pelleilkö tämän Äänen kanssa. Te tulette menemään helvettiin, jos te pelleilette. Pitäkää poissa jumalattomuus ja pahuus. Valitkaa pyhyys, valitkaa vanhurskaus, valitkaa JUMALAN pelko, rehellisyys, viisaus, uskollisuus, kuuliaisuus, luotettavuus, että olette moitteettomia, riman yläpuolella. Muuttakaa se tapa, miten tanssitte, poistakaa moraalittomuus seurakunnasta. Kiitos.

(Profeetta Dr. Owuor, 18.4.2018, Jesus is LORD –radio, www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)