17.10.2017 PROFETIA: ILMESTYSKIRJAN LUVUN 13 TOISEN PEDON NÄKY: AHDISTUS TULOSSA YLÖSTEMPAUKSEN JÄLKEEN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA, Hän Puhui kanssani viime yönä. Jälleen viime yönä HERRA JEHOVA Puhui kanssani, rakkaat ihmiset, jotka olette tulleet kuulolle joka puolelta. Se keskustelu, joka HERRA JEHOVALLA, Israelin Väkevällä JUMALALLA, Taivaan JUMALALLA oli kanssani viime yönä, liittyy niihin tapahtumiin, jotka tapahtuvat maailmassa sen jälkeen, kun seurakunta on otettu. Viime yönä HERRA JEHOVALLA, Taivaan JUMALALLA, Hänellä oli valtava keskustelu kanssani. Hän Puhui kanssani niistä tapahtumista, jotka tulevat tapahtumaan maailmassa sen jälkeen, kun seurakunta on otettu.

Nyt, näin sen vakavan ahdistuksen, joka on tulossa maailmaan. Uudestaan, olen nähnyt; HERRA on vienyt minut ajassa eteenpäin. Hän on vienyt minut viime yönä yli tämän todellisuuden, tämän aikakauden, jossa olemme nyt. Hän vei minut siihen aikakauteen, kun seurakunta on otettu ylös Taivaaseen. Se on hyvin vaikeaa aikaa maailmassa. Näin hyvin vakavan ahdistuksen kuluttavan maailmaa. Sitten HERRA näytti minulle tämän toisen pedon, toisen pedon. Joten olen nähnyt sen toisen pedon. HERRA vei minut tulevaisuuteen, olen elänyt tulevaisuuden. Hän näytti minulle, kuinka ne tapahtumat tulevat levittäytymään täällä maailmassa. Sitten pystyin näkemään sen toisen pedon, jonka näet Ilmestyskirjan luvussa 13. Ja se mitä näin oli hyvin vaivaannuttavaa, koska oli paljon ahdistusta halki maailman.

Sitten tuli se aika, kun HERRA nyt esitteli minulle sen toisen pedon. Puhuin jopa hänen kanssaan. Ja mikä ihmetytti minua, että kun oli markkinoita; näin markkinoita, joissa myytiin tavaroita. Markkinoilla oli meneillään myymistä, näin nuo markkinat, HERRA näytti minulle nuo markkinat ja sen tavaroiden myymisen, tavarat, kaupankäynnin, sen myymisen, jonka näet meneillään tässä maailmassa juuri nyt. Ja sitten yhtäkkiä, kun toinen peto nyt ilmestyi, kaikki markkinat, kaikki markkinat pysäytettiin. Ja ne kaikki niputettiin yhteen ja tuotiin yhdelle tietylle alueelle tässä väkevässä, väkevässä keskustelussa, joka tapahtui viime yönä, ja jossa ISÄ JUMALA, JEHOVA ELOHIM, ISÄ JUMALA, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA EL SHADDAI, JEHOVA ELOHEINU tässä keskustelussa kiinnitti huomioni, liittyen siihen, mitä tulee tapahtumaan maailmalle sen jälkeen, kun koko tämä armon aikakausi tulee loppuunsa. Joten kun ne kaikki markkinat koottiin yhteen ja se toinen peto ilmestyi, silloin näin nyt ihmisten jonottavan. Näin monien ihmisten, näin monien ihmisten jonottavan, ennen kuin he hyväksyivät heidät sinne markkinoille myymään.

Mutta mikä ihmetytti minua, niin pystyin näkemään, miten tämä peto oli pukeutunut. Hänellä on hattu. Hänellä on päällään virkapuku, univormu, mutta hatun kanssa, aivan kuten poliisin hattu, jossa on kruunu, kuten kuninkaallinen hattu, tai jotain sellaista. Siinä on se yläpuoli. Sitten siinä on se etupuoli, joka varjostaa ja peittää hieman kasvoja. Pystyn näkemään sen olevan vaalean vihreä väriltään. Ja se osa, joka on lipan ja hatun yläosan välissä, se on kuin tyypillinen poliisin hattu, poliisin hattu. Ei sellainen pesäpallohattu, vaan tyypillinen virallinen poliisin hattu tai kuninkaallinen hattu, sellainen, joita kuninkaat pitävät. Pystyin kuitenkin nähdä, että sillä alueella lipan ja hatun yläosan välissä, sillä kaistaleella, joka on niiden välillä, on aivan kuin se olisi harmahtavan vihreä, vaalean vihreä. Näen sen jopa nyt vieläkin Puhuessani teille. Ja sen yläpuoli oli kuin kellertävän tai kerman värisen vihreä. Vaalea, hieman vaaleampi.

Joten kun ihmiset jonottivat, jotta heidät hyväksyttäisiin markkinoille, niin HERRA esitteli hänet siellä. Ja hän tutki jokaisen henkilön ja heidän henkilöllisyytensä. Hän tutki jokaisen henkilön ja heidän henkilöllisyytensä. Se ihmetytti minua, sillä kun hän tarkasti heidät, salliakseen jokaisen ihmisen, ja tarkastaen heidät ennen kuin heidän sallittiin päästä sisälle markkinoille. Jokainen henkilö täytyi tutkia liittyen heidän henkilöllisyyteensä, ennen kuin heidän sallittiin pääsevän sisälle markkinoille. Ja mikä ihmetytti minua hyvin paljon, on se, että se henkilöllisyys oli puhelimessa. Hän otti jokaiselta ihmiseltä, joka saapui hänen luokseen puhelimen ja avasi sen takaosan ja puhelimen takana oli siru. Siellä oli siru, tämä siru, SIM, SIM-kortti. Se mitä näin oli kuin puhelimen SIM-kortti. Hän siis irrotti sen ja tsekkasi, että tämä on se ja se henkilö. Sitten hän laittoi sen takaisin paikoilleen, sulki sen takaosan ja sanoi, että nyt voit mennä ostamaan, ja myymään. Se meni tällä tavoin. Siellä oli pitkä jono.

Hän kontrolloi kauppaa, hän kontrolloi kaupankäyntiä, hän kontrolloi myymistä ja ostamista. Sillä hän niputti yhteen kaikki markkinat ja toi ne hänen hallintavaltansa alle. Joten hän kontrolloi sitä siellä portilla, kuka pääsee sisälle markkinoille myymään ja ostamaan. Ja jos ihmiset pystyivät tuomaan puhelimensa hänelle, hän kääntää sen ympäri ja avaa taka-osan. Luulin, että hän poistaisi akun, mutta kun katsoin tällä tavoin, niin hän poisti sen pienen sirun ja tutki sitä ja todensi, että tämä on se henkilö. Ja sitten hän laittoi sen takaisin, sulki sen ja antoi sen takaisin ja sanoi, voit nyt edetä.

Sitten joitakin heistä hän varoitti, heitä, jotka tekivät hyväntekeväisyyttä, jotka yrittivät auttaa toisia ihmisiä, jotka eivät pystyneet pääsemään markkinoille. Näin, että hän varoitti heitä, hän varoitti heitä. Oli siis paljon kärsimystä. Näen paljon kärsimystä tulevan maailmaan. Sitten tämän jälkeen näin myös ne myyjät, kauppiaat. Näin myös ne kauppiaat. Ja ne myyjät jotka näin, pystyin näkemään, että heidän kauppansa ei sujunut hyvin. Sillä näin yhden heistä pukeutuneena valkoiseen takkiin. En tiedä, oliko se lihakauppias vai leipuri, mutta hän myi elintarvikkeita ja asioita. Ja sitten hän meni sinne ja otti, hän maksoi ja osti noin viisi leipäviipaletta, joissa oli hieman margariinia, voita päällä. Hän osti ne ja lähti ulos ja sitten pystyin näkemään hänet nieleskelevän sylkeään, kun hän käveli leivän kanssa ja hän sanoi: Aah, vihdoinkin olen saanut edes tämän, jotta voin syödä.

Oli siis tilanne, joka voi melkein näyttää aivan kuin nälältä. On myös nälänhätää; nälänhätää, nälkää, puutetta. On myös puutetta, koska pystyin näkemään, että jopa tämä myyjä, kun hän sai ostettua nämä viisi leipäpalaa ja laitettua ne pieneen leivänpaahtimeensa, ja niissä oli vähän voita, margariinia päällä, mitä se nyt olikaan. Ja näin hänen nieleskelevän sylkeään ja sanovan: Aah, vihdoin sain jotakin syödäkseni. On siis tulossa valtava nälänhätä maailmaan myös samanaikaisesti. Pula, turmelus, resurssien ehtyminen, puute, nälkä ja nälänhätä. Viime yönä, tämä on sen kaltainen keskustelu, johon HERRA JEHOVA on kiinnittänyt huomioni. Viime yönä. Se on ihmeellistä, se on kauhistuttavaa ja todella shokeeraavaa nähdä tämä.

Raamattu sanoo hyvin selvästi tässä, Ilmestyskirjan luvussa 13. Luen jakeesta 11. Hän sanoo: Peto nousee maasta. Ja Hän sanoo:

11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. 12 Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. 13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. 14 Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. 

Ilm. 13, jakeessa 15, Hän sanoo:

15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. 16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, 17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. 

Jakeessa 18, Hän sanoo:

18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

Tämä on siis se, mitä näin. Tähän HERRA kiinnitti huomioni viime yönä, valtavaan keskusteluun, jossa on mukana toinen peto. Tiedän, että ensimmäisessä keskustelussa HERRA on esitellyt sen yhteenoton. Hän on lähettänyt minut ja asettanut tuon tilanteen, ja siellä oli vakava, brutaali yhteenotto, joka tapahtui hänen, joka Puhuu kanssanne, ja pedon välillä. Ja hän haavoitti petoa kuolettavasti, ja peto lyyhistyi. Ja vuonna 2007 vapautin jo tuon Sanoman. Ja annoin jopa graafisia kuvailuja, graafisia esittelyjä ja graafisia muotoiluja, ja piirsin tuon ensimmäisen pedon. Sen kuinka se makasi kuolleena, se makasi siellä lyyhistyneenä edessäni. Kun HERRA sai minut hyökkäämään pedon kimppuun ja löin sitä, ja se lyyhistyi eteeni.

Mutta nyt Hän on jälleen antanut minun kohdata toisen pedon. Ja toinen peto, näin sen tarkastelevan, sen kontrolloivan, sen harjoittavan ensimmäisen pedon auktoriteettia. Ja se aukaisee puhelimia ja tarkastaa kaikkien ihmisten identiteettejä ennen kuin he pystyivät myymään tai ostamaan, ostamaan tai myymään, ellei heillä ollut pedon merkkiä.

Nyt tämän kaltainen keskustelu tulee hyvin, hyvin tärkeänä hetkenä, hyvin kriittisenä hetkenä, hyvin, hyvin vaikeana aikana. Sillä juuri tänä aikana, HERRA on nyt kiihdyttänyt hänen Sanojensa täyttymistä, joka Puhuu kanssanne nyt, hänen Palvelijansa Sanojen täyttymistä, joka Puhuu kanssanne. Hän on kiihdyttänyt; on profeetallinen kiihtyminen. Kaikki maan päällä, joilla on henki, voivat juuri nyt nähdä tämän, että on profeetallinen kiihtyminen, joka tapahtuu juuri nyt Puhuessani.

Profetiat, jotka Puhuin vuonna 2005, 2004, 2006, 2007, ne toteutuvat nyt, samanaikaisesti. Joten kaikki maan kamaralla voivat nyt huomata, että on valtava, ennennäkemätön, profeetallinen kiihtyminen. Ja tämä on yhtä hämmästyttävää, kuin shokeeraavaa ja hämmentävää. Mutta kaikki heidän sieluissaan, he, jotka ovat uudestisyntyneitä pystyvät huomaamaan, että maailma istuu merkittävän, merkittävän, merkittävän, historiallisen vierailun partaalla: seurakunnan ylöstempaamisen partaalla.

Tämä keskustelu tulee nyt kasvokkain tämän kaltaisten profeetallisten täyttymisten kiihtyessä. Profeetallinen kiihtyminen. Profetiat, jotka annoin; tiimi ICM:ssä (Kansainvälinen lasten missio), radio-asemalla, tiimi Nairobissa, he työskentelevät nyt käyden läpi arkistoja. He etsivät nyt kaikki Profetiat, jotka annoin, nuo monumentaaliset Profetiat, jotka annoin.

On todella shokeeraavaa löytää se tarkkuus, ne yksityiskohdat, jotka Puhuin silloin, kokonaan vuosien 2005, 2004, 2006 läpi, ja niiden hämmästyttävät täyttymiset tänä hetkenä. Ja kaikki ne täyttyvät melkein samanaikaisesti! Tulvat, jotka tulevat Floridaan. Tulvat, jotka tulevat Meksikonlahdelle, Houstoniin Teksasiin. Maanjäristykset, jotka tulevat Meksikoon. Tulvien Tuomiot Karibialle.

Neutronitähtien törmäys maan yläpuolella täällä. Ja sanoin, että jäänteitä; tulee olemaan jäänteitä. Ja kyllä, eilen, kun se löydettiin, niin oli lehdistön tiedotustilaisuuksia halki koko maailman, ja siellä oli jäänteitä. Sanoin sen eräässä Profetiassa, yhdessä Profetioista, jonka tiimi Nairobissa löysi tänä aamuna, joka nauhoitettiin täällä päätoimistossa. Valtavaa! Shokeeraavaa! Toinen nauhoitettiin Saksassa, Berliinissä. Toinen nauhoitettiin Eagertonin yliopistossa julkisen luennon aikana. Jotkut niistä annoin livenä radiossa, livenä radiossa Profetioina. Voit nähdä noissa videonauhoituksissa, että näytän hyvin erilaiselta, kuin olen tänään. Valtavaa, shokeeraavaa aikaa seurakunnan historiassa!

Tämä keskustelu seurakunnan ylöstempauksen ylitse, seurakunnan tempaamisen ylitse, tapahtuu aikana, jolloin on Profeetallinen kiihtyminen liittyen Ihmeisiin Taivaalla. On ihmeellistä, kuinka HERRA käyttää häntä, joka Puhuu kanssanne, nyt käyttäen Hänen Palvelijaansa ravistelemaan Taivaita! On ihmeellinen aika! On shokeeraava aika maailmassa! Ja taivaalla maan yläpuolella, syvällä avaruudessa. Se nauhoitettiin 7. lokakuuta, 2007 juuri täällä Nairobissa. Katsoin sen itse tänä aamuna, ja se on todella shokeeraavaa, hämmästyttävää ja hämmentävää! Se on ällistyttävää! Se tarkkuus, nuo yksityiskohdat, joita tieteilijät kuvailevat, että on tapahtunut syvällä avaruudessa, syvän avaruuden syvyyksissä.

HERRA käyttää nyt Hänen Väkevintä Profeettaansa ravistelemaan Taivaita ja sen kappaleita. Ja se, kuinka he raportoivat siitä uutismediassa täällä: he sanovat, että se ravisteli maailmankaikkeutta ja oli huojumista, avaruus huojui. Avaruus huojui. Kun oli sähkömagneettisia aaltoja aiheuttaen monia vetovoimia, jotka väreilivät halki avaruuden. Hei! Ihmeitä, joista Joel puhui! Ihmeitä, jotka näit minun lukevan Luukkaan evankeliumista halki maailman tänä viime sunnuntaina. Ihmeitä, joista luin Karibialla, Karibian kaupungeissa: merten pauhaaminen. Ja täällä ylhäällä Taivaalla, Taivaiden ravisteleminen. On ihmeellistä lukea, kuinka tieteilijät eilen median tiedotustilaisuuksissa, ydintiedemiehet, astrofyysikot, astronomit, kaikki tiedottivat lehdistötilaisuuksissa halki maailman, se oli kaikissa uutisissa tuoreimpana pääuutisena!

He sanoivat, että se yhteentörmäys aiheutti väreilyä, horjumista avaruudessa, taivaankappaleissa ja avaruuden infrastruktuurissa. Kun Raamattu puhuu avaruuden ravistelusta, Taivaiden ravistelusta maan yläpuolella, meren pauhaamisesta! Wow! Kuinka väkevä on tämä hetki, että Hän voi käyttää häntä, joka puhuu kanssanne nyt, Hän voi käyttää tätä Palvelijaa, joka Puhuu kanssanne nyt, Hän voi käyttää Hänen Väkevintä Profeettaansa ravistelemaan Taivaita ja syvää avaruutta aiheuttaen väreilyä, ja maa tulee loppuunsa! Kuinka valtavaa aikaa maailmassa olla uudestisyntynyt, olla elossa ja jopa todistaa tätä hetkeä maailmassa!

Ja nyt Hän tuli eilen yöllä ja Hän puhuu siitä, kun seurakunta on otettu ja suuri ahdistuksen aika on nyt meneillään. Ja Hän esittelee nyt sen toisen pedon. Luulen, että sanoma on hyvin selvä jokaiselle: Valmistakaa tie, olkaa pyhät, tehkää parannus, vastaanottakaa JEESUS! MESSIAS on tulossa! Ei ole kysymystäkään siitä tällä hetkellä, että MESSIAS on tulossa!

Katsokaa, kuinka HERRA on roskannut kaikki väärät profeetat, kaikki valheapostolit, Kaikki toiset palvelustyöt, tuoden ne alas, ja nostanut Hänen Äänensä. Kirjaimellisesti Hän sivuutti heidät kaikki! Ja Hän nosti Hänen Äänensä valmistamaan kansakunnat Kirkkauden Kuninkaan, MESSIAAN Loisteliaan Kirkasta Tulemusta varten.

Kuka ei voi nyt nähdä? Kuka on hän, jolle voidaan valehdella tässä hetkessä? Kaikki tietävät nyt, että MESSIAS on tulossa, ja että kaikkien täytyy tehdä parannus! Olla vanhurskas ja pyhä ja kuunnella HERRAN Ääntä! Aivan niin kuin ennusmerkki, joka kulkee edellä, samoin on tämä Ääni nyt. Ja jos siis seuraat tätä Ennusmerkkiä, tulet päätymään MESSIAAN luo.

He, joilla on korvat, valmistautukoot! Seurakunta, jonka näen Hänen ottavan, on hyvin Pyhä seurakunta Shalom Shalom. Toda toda raba. Toda lahem. Shalom chaverim. Toda toda.

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSSA

(Suomennos Profetiasta 17.10.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)