16.5.2019 PROFETIA ISÄ JUMALAN PELJÄTTÄVÄN KIRKKAUDEN PILVEN PILARIN VIERAILUSTA KOKOUKSESSA

Siunatut ihmiset, on suuri etuoikeus tulla luoksenne tänä yönä ja suuri kunnia puhua tästä hyvin hyvin väkevästä HERRAN Vierailusta, joka tapahtui tänään. HERRA toi minut tänään päivällä teidän eteenne, kansakuntien eteen. Valtava keskustelu, historiallinen HERRAN Vierailu. Haluan katsoa taaksepäin jälleen tuota vierailua ja jakaa kanssanne siitä ällistyttävästä vierailusta, joka on edessämme täällä. Tässä keskustelussa, jonka jaamme tänään, tänä päivänä, joka on nyt kestänyt 30 minuuttia. HERRA JEHOVA tuli Kirkkautensa Pilvessä ja Hän peitti minut täysin. Se oli valtava, peljättävin, pyhin, valkoisin, loisteliain ja säteilevin ISÄ JUMALAN itsensä Pilvi. Hän peitti minut täysin siellä missä olin kokouksessa. Sitten Pilvi, suuri Pilvi seisoi pilarina edessäni, valtavan suuri JEHOVA JAHVEN Pilari.  

Nämä ovat hyvin shokeeraavia Raamatun vierailuita. Nämä ovat niitä vierailuita, joita Raamatun vanhurskaat miehet itkivät, kaipasivat, halusivat ja toivoivat, että heille annettaisiin mahdollisuus nähdä se sukupolvi, joka pitelee tätä vierailua ja ottaa osaa näihin ällistyttäviin ja historiallisiin Raamatun vierailuihin. Tämä profetia, jonka jaan tänään, on jotakin, joka on tapahtunut minulle. Se tapahtui minulle tänään. HERRA ISÄ JUMALA itse tuli ja peitti minut Kirkkaudellaan. Olen jo kokenut tämän vierailun. Kuinka shokeeraavaa aikaa seurakunnassa!

Antakaahan, kun aloitan alusta. HERRA vei minut kokoukseen, joka on tulossa. On kokous, joka on tulossa ja näen, että siellä on tiukat turvatoimet sen valtavan suuren väkijoukon takia tuossa kokouksessa. Sitten tuossa kokouksessa, kun olen siellä kokouksessa saarnaten ja palvellen HERRAN ja kansakuntien edessä, niin yhtäkkiä, kun nostan ylös vasemman profeetallisen käteni, kuvaten hyvin tärkeää pointtia, silloin massiivinen voima, astronauttisen suuri uskomaton voima iskee kokoukseen, PYHÄN HENGEN voima, pyyhkäisten paljon ihmisiä alas maahan kiivaasti pyyhkäisten, kirjaimellisesti pyyhkäisten.

Sitten mitä tapahtui seuraavaksi, on se, että HERRAN Kirkkaus tuli ja pyyhkäisi läpi kokouksen kuin sumu, kuin valkoinen sumu tai lumi. Se pyyhkäisi yli tietyn alueen tällä tavoin. Hyvin shokeeraavaa! Hänen Kirkkautensa peitti koko paikan kuin sumu, kuin lumi. Se leijaili koko paikan yli aaltoina pyyhkäisten tällä tavoin heidän päidensä yltä. Sitten tuona aikana muistan, kuinka nousin seisomaan ja puhuin JUMALAN PYHÄLLE HENGELLE, että Hän koskettaisi ihmisiä ja Hän kosketti heitä enemmän. Sitten välittömästi tuona hetkenä JUMALAN Pilvi tuli Taivaasta kuin Pilarina, valkoisena JUMALAN Pilven Pilarina, osoittaen aina Taivaasta saakka suoraan minuun. Ja sen liikehdintä; Pilvi on elävä, Hän on elossa. ISÄ JUMALA itse laskeutui ja asettui Pilvessään ylleni. Se oli shokeeraava asia. Se oli niin shokeeraavaa, että itseasiassa kaaduin maahan ja aloin itkemään ja itkemään ja valittamaan hyvin hyvin tosissaan ja katkerasti.

Itkin shokissa, että katso, mitä HERRA tekee! ISÄ JUMALA on täällä! Tämä on hetki, kun suoraan edessäni oli suurempi Pilvi, valkoinen Pilvi, seisoen, Pilari seisoi suoraan edessäni kokouksessa, suurempi Pilari. Michael Nieswand kuvasi sen Pilven Pilarin, joka oli asettunut ylleni suoraan edessäni, mutta hieman vasemmalla puolellani. Sitten kerroin Piispa Nieswandille, että katso! Älä sivuuta vierailua edessäni, katso, HERRA JUMALA vierailee tässä paikassa. Katso, ISÄN Pilvi on täällä! Sitten hän kääntyy kuvaamaan ja kun hän kuvaa sen, niin itkin ja valitin. Itkin suuressa shokissa. Kaikki olivat alhaalla maaten maassa vatsallaan kyynelehtien. Se oli hyvin shokeeraava vierailu, jota katsella maassa, seurakunnassa ja Kristuksen ruumiissa. Mikä sukupolvi katsella tätä!

Joten itkien, huutaen ja valittaen maassa. Nieswand nauhoittaa sen. Pyysin häntä nauhoittamaan tämän. Sitten hän nauhoittaa sen suuren Pilven Pilarin, joka seisoi suoraan edessäni. Sen jälkeen hän tuli luokseni ja sanoi: Isäni, Isäni, katso mitä olen nauhoittanut! Silloin katsoin kameran ruudulle ja näin, että suuren Pilarin sisällä on Hän, joka puhuu kanssanne. Se toinen.

Se toinen Profeetta on valtavan suuri, mutta Hän on Pilven sisällä, ja Hän on korotettuna ja Hänellä on yllään valkoista. Hänellä on yllään erilaista, kuin Hänellä, joka on tällä puolella puhumassa kanssani täällä. Ja on hiukan paljon suurempi. Mutta ISÄ JUMALAN Pilven sisällä, korotettuna ylös maasta Pilven sisällä, sillä aikaa, kun tämä tässä pyysi Nieswandia nauhoittamaan. Kuinka shokeeraava Vierailu HERRAN huoneen sisällä, siunatut ihmiset. Olen nähnyt ISÄ JUMALAN Vierailun. Ja sanoin, että en tiedä, onko se Keskuspuiston Kokous, vai onko se JUMALAN Pilven Päätoimistojen avaamisen tapahtuma. Mutta se näyttää ennemminkin Keskuspuiston Kokoukselta.

Joten Keskuspuiston Kokous on pakollinen jokaiselle elävälle olennolle, joka kävelee tässä maassa. Keskuspuiston Kokous on todella todella pakollinen. On todella shokeeraavaa, että olen nähnyt ne Kaksi HERRAN Profeettaa, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä, seisovan ja palvelevan kaiken maan HERRAN edessä. Ja pystyit näkemään, että JUMALAN Pilvi peitti tämän Profeetan kohotettuna, nostettuna tällä tavoin. Ja se toinen oli puhumassa Nieswandille.

Valtavan suuri JUMALAN Pilvi peitti tämän Profeetan, mutta nostettuna maasta, yllään valkoista. Ja toinen Pilari peitti sen toisen, joka puhui Nieswandille. Tämä on todella shokeeraavaa, todella hämmästyttävää. Se on hyvin hyvin hämmentävää. JUMALAN Vierailujen hämmentävyys. Se valtava Super loistelias, loistava, säteilevä, mahtava JEHOVAN Pilvi peitti minut, valtavan suuri Pilvi. Ja olin nostettuna ylös Pilven sisällä. Ja näin sen toisen Profeetan puhuvan Nieswandille, pyytäen häntä nauhoittamaan.

Kuinka mahtavaa aikaa olla kristitty. Kuinka voimallinen hetki seurakunnan historiassa olla uudestisyntynyt. Keskuspuisto. Keskuspuisto on pakollinen. Tiedän, että tulee olemaan parannuksenteon osuus, jonka jälkeen parantuneiden esittely; ne valtavat rammat, jotka ovat alkaneet kävellä, ne sokeat, kuurot, mykät. On vain rajallinen aika. Me yritämme saada joitakin muutamia näytteitä esitelläksemme ne, ajan tähden. Tarvitsemme myös enemmän aikaa Sanomalle. Mutta kuka tietää, ehkä tämä Vierailu tulee tapahtumaan keskuspuistossa, koska se paikka näyttää ennemminkin Keskuspuistolta.

Kuinka mahtavaa aikaa olla uudestisyntynyt, ja olla kristitty ja olla pyhä ja vanhurskas. Ja kääntyä pois synnistä, ja vastaanottaa JEESUS KRISTUS HERRAKSI ja Vapahtajaksi. Ja vaeltaa Hänen määräyksissään ja omata JUMALAN pelko. Ja omata JEHOVAN, ISÄ JUMALAN, HERRANI, JUMALANI, ISÄNI ja Ystäväni syvä kunnioitus. Kuinka mahtavaa aikaa nähdä niiden Kahden Profeetan Vierailu Ilmestyskirjan luvusta 11. Ja te näette heidän hallinnon muotin ja tavan. Ja kuinka He ovat suoraan kiinnitettynä ISÄ JUMALAN ITSENSÄ käskyn alle, navigoiden Heitä. Ja kuinka He toimittivat JUMALAN KAIKKIVALTIAAN tehtäviä, julistaen HERRAN Tuomion kansakuntaan, ja julistaen MESSIAAN Tulemusta.

Tämä on kaunista aikaa, siunatut ihmiset, olla uudestisyntynyt. MESSIAS on Tulossa. Valmistakaa tie, kallisarvoiset ihmiset. HERRA JEESUS on tulossa. Valmistetaan Tie. Käännytään pois synnistä. Kääntykää pois seksuaalisynnistä seurakunnassa. Kääntykää pois menestysteologian evankeliumista, palatkaa takaisin parannuksenteon ja pyhyyden evankeliumiin. Kääntykää pois tästä metelöinnistä ja horisontaalisesta elämäntyylistä maailmassa, pastoreina, lampaina, seurakuntana, sukupolvena. Seurakunta ja JUMALAN ihmiset, valitut, keskittykööt nyt enemmän Taivaallisiin. Istumme ikuisuuden partaalla. Ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA.

Kääntykää pois tästä pahuuden ja jumalattomuuden epidemiasta ja pandemiasta, pahuuden ja jumalattomuuden pandemiasta seurakunnassa ja maassa. Ja siitä pahuuden ja jumalattomuuden pandemiasta, joka on pyyhkäisemässä halki maailman, mukaan lukien seurakunnassa. Pyrkikää vanhurskauteen, JUMALAN pelkoon, viisauteen. MESSIAS, minun Pelastajani on tulossa, HERRANI on tulossa. JEESUS KRISTUS on tulossa. Ja ISÄ JUMALA on lähettänyt minut valmistamaan Tien MESSIAALLE.

Olen nähnyt ISÄ JUMALAN Mega Vierailun tulevan. Ja näin, että kun ISÄ JUMALA nosti minut Hänen Pilvessään, niin näin tämän toisen Profeetan puhuvan Nieswandille pyytäen häntä nauhoittamaan. Ja olin täysin puhtaan valkoinen. He, joilla on ympärileikatut korvat, kuulkoot HERRAN Henkeä. MESSIAS on tulossa. Kääntykää pois synnistä. Valmistakaa HERRALLE tie. HERRA moittii ja nuhtelee seurakuntaa nyt. Todah todah, todah lachem, todah. Boker tov. Todah.

(Profeetta Dr. Owuor. 16.5.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)