16.5.2019 PROFETIA: HERRA OJENSI JUMALAN MITTAKEPIN PROFEETOILLEEN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA EL SHADDAI, IKUINEN JUMALA, JEHOVA EL OLAM, HERRA KAIKISTA KORKEIN, JEHOVA ELION, KAIKKIVALTIAS HERRA, JEHOVA ADONAI, IANKAIKKINEN LUOJA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA EL GIBBOR, VÄKEVÄ JUMALA, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA, Hän Puhui kanssani viime yönä, siunatut ihmiset. Viime yönä 16.5.2019 HERRA JEHOVA TSIDKENU, VANHURSKAUDEN HERRA, JEHOVA ROHI, PAIMENEMME, SIELUJEMME PAIMEN. Hän Puhui kanssani viime yönä hyvin hyvin tyrmistyttävässä keskustelussa, jonka haluan jakaa kanssanne nyt, avaten sitä hiukan teille.Tämä keskustelu koskee sitä aikaa, kelloa, joka on tikittänyt, sitä aikaa, joka on kulunut melkein koko pituuden. Se osoittaa tälle sukupolvelle, että kello on tikittänyt Taivaassa ja se jatkaa tikittämistään. Siitä tulee jälleen yksi niistä ihmeistä, joiden tarkoitus on herättää sielunne, jotta voitte valmistautua MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Nyt tässä keskustelussa viime yönä näin itse ISÄ JUMALAN Käden. Näin HERRAN ISÄ JUMALAN itsensä Käden ojentavan minulle mittakepin. HERRA ojensi minulle mittanuoran. En tiennyt, että tällä puolen mittakeppiä, sillä Raamattu ei maininnut siitä. Se sauva, mittakeppi, jonka HERRA ojentaa alas Hänen Profeetoilleen Ilmestyskirjan luvusta 11, sen lopussa on itseasiassa lyijykynä. Sen loppupää on terävä, kuin lyijykynä, joka on myös teroitettu. Joten kun mittaat, niin merkkaat samalla. Mittaat ja merkkaat.


Uudestaan, viime yönä HERRAN JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Käsi ojensi minulle alas mittanuoran. Mittanuora annettiin minulle viime yönä. En tiennyt sitä, että itseasiassa sen mittakepin pää on terävä kuin lyijykynässä. Joten pohjimmiltaan, kun mittaan, niin teen merkin. Se lyijykynä on teroitettu, joten se tekee merkin. Se on kynä, joka ei kulu pois, kuten tiedätte kynät tänä päivänä tässä maailmassa. Se on lyijykynä, joka merkkaa. Se on lyijykynä, JUMALAN lyijykynä, joten kun mittasin, niin merkkasin. Mittasin ja merkkasin. Minne tahansa pysähdyin, siihen tuli merkki. JUMALAN lyijykynä. Tämä on se keskustelu.


Sitten ääneen, ääneen, ennen kuin minulle annettiin se lyijykynä, ääneen, HERRA näytti minulle jonkun. En pystynyt näkemään Häntä kunnolla. En pystynyt erottamaan sitä, kuka hän on. Hän kertoi minulle ääneen, että tuo henkilö tulisi rakentamaan Ahdistuksen ajan Temppelin. Uudestaan, ääneen HERRA Puhui Ahdistuksen ajan Temppelin rakentamisesta. Se Temppeli, joka rakennetaan Suuressa ahdistuksen ajassa, se on Temppeli, jossa antikristus tulisi istumaan, hänen figuurinsa.


Se Temppeli, jossa väärä profeetta tulee myös olemaan, se väärä profeetta, joka on juutalainen. Tämä on se keskustelu, joka HERRALLA on ollut seurakunnan kanssa ja maailman kansakuntien kanssa viime yönä. Avasin tätä vain hieman teille, jotta voitte ymmärtää, miksi HERRA on ojentanut minulle mittakepin, jonka päässä on lyijykynä, JUMALAN lyijykynä.  Joten mittasin ja merkkasin, mittasin ja merkkasin, sillä Hän sanoi, että nouse ylös ja mene mittaamaan! Ilmestyskirjan luvussa 11, Hän sanoo seuraavaa: Jakeesta 1:


”Ja minulle annettiin sauvan kaltainen ruoko ja enkeli sanoi: ”Nouse ja mittaa Jumalan temppeli ja alttari ja ne, jotka siinä kumartaen rukoilevat.” (-38)


Toinen Raamatunkäännös sanoo:


”Sitten minulle annettiin mittakeppi, joka oli kuin sauva, ja minulle sanottiin: "Mene mittaamaan Jumalan temppeli ja alttari ja laske ne, jotka siellä rukoilevat.” (-92)


New American Standard -käännös sanoo:


”Sitten siellä minulle annettiin mittakeppi, joka oli kuin ruoko ja joku sanoi: ”Nouse ylös ja mittaa Jumalan temppeli ja alttari ja he, jotka palvovat siellä.”


NIV-käännös sanoo:


”Minulle annettiin sauva, kuin mittakeppi ja sanottiin: Mene ja mittaa Jumalan temppeli ja alttari ja laske ylistäjät siellä.”


Jakeessa 2, Hän sanoo:


"Mutta temppelin ulkopuolella oleva esikartano jätä pois, äläkä sitä mittaa, sillä se on annettu pakanakansoille; ja pyhää kaupunkia tallataan jalkojen alla neljäkymmentäkaksi kuukautta."


Tämä on Kuningas Jaakon -käännös. Amplified -käännös sanoo, Ilm. 11:2:


"Mutta Jumalan temppelin ulkopuolella oleva esikartano jätä pois mittauksestasi, jätä se pois, sillä se on annettu pakanakansoille ja kansakunnille; ja he tallaavat pyhää kaupunkia jalkojensa alla neljäkymmentäkaksi kuukautta, kolme ja puoli vuotta."


Hän antaa sen tässä. Joten siunatut ihmiset, ennen kuin selitän tämän teille, annahan kun luen Hesekielin kirjasta. Hesekiel 40:3, Hän Sanoo:


"Hän vei minut sinne. Ja katso, oli mies, näöltänsä vasken kaltainen, ja pellavanuora oli hänellä kädessänsä sekä mittaruoko, ja hän seisoi portilla."


Ja niin eteenpäin. Ja annahan kun luen Psalmien kirjasta 19:4, Hän Sanoo:


"Niiden mittanuora ulottuu yli (maan) kaiken maan ja niiden sanat maanpiirin ääriin. Auringolle hän on tehnyt niihin majan." (1933/38)


Amplified -käännös sanoo:


"Silti heidän äänensä ulottuu yli kaiken maan ja heidän lausahdukset maanpiirin ääriin. Taivaasta Jumala on tehnyt auringolle majan."


Ja New American Standard -käännös sanoo:


"Niiden mittanuora on ulottunut yli kaiken maan ja niiden sanonnat maailman ääriin. Auringolle hän on tehnyt niihin majan."


Joten mitä HERRA Sanoo tälle sukupolvelle, siunatut ihmiset, kun Hän ojensi minulle mittakepin. Se on sauva, mutta sen päässä on teroitettu lyijykynä. Teroitettu. Se oli jopa teroitettu. Mittasin ja merkkasin, mittasin; kun mittaat, niin se merkkaa. Se on ihmeellistä, siunatut ihmiset. Me tiedämme liiankin hyvin, että aika on juoksemassa loppuunsa, juoksemassa nopeasti loppuunsa pakanamaailmassa. Ja HERRA Puhuu todella selvästi tapahtumista, jotka liittyvät seurakuntaan nyt, ja myös Israeliin.


Hän Puhuu pakanaseurakunnan Herätyksestä, ja myös Israelin kansakunnan Herätyksestä, Israelin kansallisesta Herätyksestä, Israelin lunastuksesta. Te tiedätte liiankin hyvin, että Hän, joka Puhuu kanssanne, Hänellä on tehtävä, Hän on tehtävään sidottu tässä Missiossa, mitaten palvonnan HERRAN huoneessa. Hänet on lähetetty pakanamaailmaan, mitatakseen palvonnan JUMALAN temppelissä, HERRAN huoneessa.


Tuo sauva on JUMALAN standardi. Tuo sauva on palvonnan mittakeppi, JUMALAN mittakeppi, pyhyyden mittakeppi, vanhurskauden mittakeppi. Ja se edustaa JUMALAN keskivertoa standardia, JUMALAN standardia, joka ei muutu. JUMALAN tarkka laki siinä, mitä tulee sisälle pääsyyn ikuisuuteen. Opin mitta, uskosi mitta, uskon HERRAAN JEESUKSEEN KRISTUKSEEN. Joten siksi tuo laki on toiminnassa nyt valmistaen tietä MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten.


Mutta sen jälkeen, kun seurakunta otetaan ylös ylöstempauksessa, silloin kuulet nyt sen Äänen, joka Sanoo: Tämä on nyt se päätoimija, se persoonallisuus, joka tulee rakentamaan, tulee rakentamaan Ahdistuksen ajan temppelin. Ja en pystynyt näkemään häntä hyvin, en ole pystynyt identifioimaan häntä. Mutta nuo ovat nyt ne päätoimijat, jotka ovat mukana siinä romahduksessa, siinä kampanjassa, joka tulee tapahtumaan Jerusalemissa.


Ja uudestaan siellä nyt mittakeppi tulee nyt todella keskeiseksi, perustuen Ilm. 11, mennen HERRAN temppeliin ja mitaten temppelin. Ja mitaten suitsutusalttarin, toisin sanoen, sen uhrin, joka siellä uhrataan. Ja mitaten palvojat siellä. Toisin sanoen, tuoden korjauksen sen kaltaiseen palvontaan, jota he tulevat uhraamaan siellä, tuoden korjauksen. Hän tuo korjauksen. Juuri nyt.


MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Valmistakaa tie. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS on antanut minulle mittakepin, ja sen terävässä päässä on lyijykynä, jonka JUMALA ITSE on teroittanut. JUMALAN lyijykynä. Mittasin ja merkkasin. Mittasin ja merkkasin. Olkaa pyhät. Olkaa vanhurskaat. Muistakaa, kun kaikki on sanottu ja tehty.


Matteus 22, Hän tulee odotushuoneeseen ennen sisälle pääsyä JUMALAN Valtakuntaan ja Hän tulee mittaamaan käyttäen JUMALAN mittakeppiä, JUMALAN mittasauvaa. Tämä on se, mitä Hän tekee nyt kutsutuille vieraille. Hän käyttää juuri nyt Kahta Profeettaa mittaamaan, kenellä on vaate, mittaamaan, kuka sopii Taivaan standardiin, kuka yltää Taivaan mittapuuhun. Hän mittaa vanhurskauden vaatetta, nyt! Jotta he, jotka yltävät siihen mittaan, he pääsevät sisälle ikuisuuteen JUMALAN kanssa! MESSIAS on tulossa. Shalom todah, todah chaverim, todah lachem. Yom tov.


(Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info. 16.5.2019)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)