16.10.2018 HERRAN SANOMA – MESSIAS ON TULOSSA! - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, halusin puhua teille hiukan. Tiedän, että hurrikaani Michael, joka on iskenyt on vieläkin käynnissä. Monet ihmiset kysyvät kysymyksiä juuri nyt ympäri maailmaa. Olemme saaneet paljon kysymyksiä, siitä että mitä tämä tarkoittaa nyt ottaen huomioon sen, että tämä profetia annettiin marraskuussa 2017 ja nyt se on täyttynyt lokakuussa 2018. Välissä on melkein yksi vuosi. Mitä se tarkoittaa, koska näemme hyvin selvästi, että HERRA Puhui hyvin väkevällä tavalla ja sanoi muutaman asian, joita haluan painottaa täällä liittyen tämän hurrikaanin tuloon. Voin myös sivuta muita asioita, jotka ovat tapahtuneet, kuten Haitin maanjäristys, Chilen maanjäristys, se maanjäristys, joka iski Nepaliin. Voisin myös puhua siitä maanjäristyksestä Iranissa, jonka profetoin ja joka tapahtui viiden päivän sisällä ja se, joka tapahtui Venäjällä. Voisin puhua hurrikaani Irmasta, hurrikaani Mariasta, kaikista joista profetoin hyvin ja menin aina Karibialle saakka varoittamaan heitä. Varoitin Floridaa useaan kertaan. Varoitin Yhdysvaltoja, että nämä asiat tulevat tapahtumaan, jos he eivät tee parannusta. Joten mielestäni tämä on hyvin parasta aikaa tulla luoksenne tämän keskustelun kanssa.

Tarkastellaan tätä hurrikaani Michaelin profetian täyttymistä ja sitä sanomaa, jota HERRA tuo siitä. Voimme nähdä hyvin selvästi, että se profetia oli marraskuussa 2017 ja sitten lokakuussa 2018 se täyttyi, melkein yhden vuoden profetian jälkeen. Joten voimme nähdä hyvin selvästi, että tässä keskustelussa HERRA Puhui erittäin selvästi, kun Hän sanoi muutamia hyvin tärkeitä asioita, joita haluan painottaa tässä, jotta voimme muodostaa ymmärryksen siitä sanomasta, jota HERRA lähettää kansakunnille. Numero 1) HERRA Sanoi, että MESSIAS on tulossa. Luulen, että tämä on otsikko tälle koko keskustelulle Taivaan ja maan välillä, HERRAN ja Amerikan Yhdysvaltojen välillä, sekä kaikkien kansakuntien sen jatkumona. Numero 1) MESSIAS on tulossa, MESSIAS on tulossa!

Jos katsot sitä narratiivia koko tuosta profetiasta, mistä se puhuu? MESSIAS on tulossa ja on tarve valmistautua. Tämä nousee hyvin selvästi tästä esille tuosta profetiasta marraskuussa 2017 ja joka täyttyi lokakuussa 2018. Voitte nähdä hyvin selvästi rakkaat ihmiset, että se otsikko tässä keskustelussa JUMALAN Valtaistuimen ja maailman välillä on se, että MESSIAS on tulossa, MESSIAS on tulossa. Toisin sanoen JUMALAN Valtakunta on tulossa, MESSIAS on tulossa! Sitten se profetia sisältää niitä yksityiskohtia: Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa! Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa! Valmistakaa tie!

Joten se on tässä Valmistakaa Tien, MESSIAS on tulossa kontekstissa. Valmistakaa tiessä, HERRA puhuu vakavista olosuhteista, jotka ovat tulleet ihmisen elämään maailmassa. Nyt Hän astuu esille ja puhuu hyvin vakavista asioista, jotka tulee ennallistaa, jotka tarvitsevat korjausta, hyvin vakavista aspekteista kristityn elämässä, ihmisen elämässä tässä maailmassa. Muistakaa, että tämä koko keskustelu on itseasiassa se, että JUMALA rakastaa ihmistä ja yrittäen saavuttaa heidät, saadakseen ihmiskunnan huomion. Vieläkin huutaen saavuttaakseen ihmiskunnan. Hän sanoo: Katsokaa, MESSIAS on tulossa, JEHOVA HAMELEK, MESSIAS on tulossa, mutta te ette ole valmiita! Ette ole tietoisia. Ette ole valmistautuneita. Ette ole vielä valmiita ja kuitenkin MESSIAS on tulossa.

Ajattelen, että ei ole parempaa profetiaa, joka alleviivaa profeetallista aikajanaa, jossa olemme ja sitä nolla lähtölaskentaa, kuinka lähelle olemme tulleet MESSIAAN tulemusta, kuin tämä hurrikaani Michaelin profetia, joka annettiin marraskuussa 2017 ja täyttyi lokakuussa 2018. Se oli melkein yksi kokonainen vuosi. Uudestaan, otsikoituna: MESSIAS on tulossa! Ja nyt sen alla narratiivina on: Valmistakaa tie! Ja tässä Valmistakaa Tien -aspektissa Hän nyt puhuu asioista, kuten seksuaalisynnistä. Hän näkee ihmiskunnan eksyneenä seksuaalisyntiin. Ihmiskunta on eksyneenä kaikenlaiseen syntiin: valheisiin, eksytykseen, vääriin profetioihin, vääriin profeettoihin, ateismiin, välinpitämättömyyteen, maailmallisuuteen, haaleuteen ja niin edelleen. Joten tämä oli se keskustelu liittyen MESSIAAN tulemukseen.

Tästä syystä halusin tulla luoksenne siunatut ihmiset tässä maassa ja sen lisäksi he, jotka ovat kuulolla joka puolella maailmaa, koska olemme vastaanottaneet paljon kysymyksiä joka puolelta maailmaa, että mitä tämä tarkoittaa lähestyessämme MESSIAAN tulemusta? MESSIAS on tulossa, mutta on tarve valmistautua! JUMALAN Valtaistuimelta on suuri huoli siitä, että ihmiskunta ei ole valmiina. Joten Hän sanoo: MESSIAS on tulossa ja ihmiskunta ei ole valmistautunut. Joten tämä on se koko keskustelu, joka meillä on täällä. Tämä on se koko keskustelu, joka Taivaalla on seurakunnan kanssa, joka Taivaalla on maailman kanssa, maailman kansakuntien kanssa.

Sanoin, että sen sisällä on se, kuinka valmistautua: Kääntykää pois seksuaalisynnistä Meksikonlahdella. Hän tietoisesti puhui heille ja sen jatkumona kaikista maailman rannoista, rannoista Mombasassa, Keniassa täällä. Ne ovat täynnä seksuaalisyntiä. Joten Hän odotti, että kun Hän toi tämän viestin koskien niitä seksuaalisynnin rantoja, Meksikon kaupungin rantoja, Panaman kaupungin rantoja, mitä tahansa rantoja ne ovatkaan, Meksikonlahden meren rantoja, Louisianasta aina alas saakka. Muistamme liian hyvin, että nyt JUMALA rakastaa maailman kansakuntia. On niin paljon tämänkaltaisia rantoja, meren rantoja koko maailmassa; Aasiassa, Afrikassa, Keniassa täällä, Mombasa on tunnettu. Ja niistä tulee seksuaalisynnin paikkoja.

Se on ihmeellistä, koska voit melkein piirtää viivan, sen mukaan miten HERRA Puhuu ja sitten alkaa piirtämään punaisia pisteitä synnin painoarvosta. Muistakaa Karibia. HERRA vieläkin nuhtelee seksuaalisyntiä. Tämä on se syy, miksi Hän iski heihin ja asetti kaikki saaret yhdelle viivalle ja löi noihin kaikkiin kansakuntiin, hävittäen joitakin saaria, kuten Barbudan, jossa on sitä niin sanottua valkoista vettä, jossa homoseksuaalit, homot pitävät heidän juhliaan, homoseksuaalien häitä. Homoseksuaalien yksityislentokoneet laskeutuvat sinne häitä varten, joka puolelta maailmaa.

Uudestaan, tuossa kun hurrikaani Irma ja hurrikaani Maria tuli Puerto Ricoon ja kaikkiin näihin paikkoihin, se kaikki liittyi seksuaalisyntiin. Muistamme liian hyvin vuoden 2005 kesäkuun, kun olin Embussa ja annoin profetian siellä. Vieläkin muistan sen olleen 16. kesäkuuta, ennen kuin annoin sen Nairobin Kaupungintalossa 18. kesäkuuta tuona samana vuonna 2005, kun annoin sen profetian hurrikaani Katriinasta, joka tulisi New Orleansiin. Uudestaan, kuulet minun sanovan, että HERRA on vienyt minut Meksikonlahden rannoille ja Hän on näyttänyt minulle seksuaalisyntiä ja alastomuutta. Itseasiassa Hän näytti minulle lehtiä, joissa naisia, pornolehtiä, joita myytiin. Hän vei minut sinne rannoille ja Hän laittoi minut poimimaan joitakin niistä lehdistä ja katsomaan. Niissä oli todistusaineistoa, että nyt, enkö ole oikeassa tuomitessani nämä ihmiset! Eikö nämä ihmiset tule tuomita?

Näin ihmisten ostavan niitä lehtiä. Näin ihmisten poimivan niitä lehtiä, ennen kuin hurrikaani Katriina iski kuin atomipommi, joten pystyt yhdistämään toisiinsa ne pisteet viivoilla ja Hän sanoo: seksuaalisyntiä rannoilla, seksuaalisyntiä, seksuaalisyntiä, sillä kun Hän Puhuu siitä, miksi hurrikaani iski Houston Teksasiin, se on seksuaalisynnin takia. Kun Hän Puhuu hurrikaani Michaelista, se on seksuaalisynnin takia. Hurrikaani Katriina -seksuaalisynti. Maanjäristykset, jotka tulivat Meksikoon -seksuaalisynti ja epäjumalanpalvonta. Katsokaa Chileä, jossa oli 8.8. suuruusluokan maanjäristys ja puhuin siitä Chilen kansallisessa televisiossa. Menin siellä eri seurakuntiin ja HERRA paransi ihmisiä siellä. Siellä oli nainen, jolla ei ollut kuin silmäkuoppa, jossa ei ollut silmää. Lääkärit olivat sanoneet: Unohda koko juttu! Silmä ei voi muodostua sinne. Uusi silmä luotiin! Voimallisia asioita, rakkaat ihmiset.

Menin ympäri Chilen kertoen heille, että se tulee tapahtumaan. Jälleen kerran, mikä oli se ongelma siellä? Seksuaalisynti. Sain myös tietää sen tietyn päivän, milloin maanjäristys tulisi iskemään, koska näet minun esittävän, kuinka ne tytöt tulisivat tanssimaan tuona päivänä ja päivällä heillä olisi homoseksuaalien juhla siellä Chilen merenrannoilla. Aasia. Ensimmäinen Aasian tsunami tuli seksuaalisynnin tähden. Voin viedä teidät takaisin vuoteen 2004 lokakuuhun, kun saavuin maisemiin tähän maahan täällä Keniassa. Tuona lokakuuna HERRA näyttää minulle HERRAN Alttarin, joka on rikki ja saastutettu. Hän käskee minua ennallistamaan HERRAN Alttarin. Näen aivan kuin olisin ylhäällä taivaalla ja poimin joitakin kiviä ja rakennan HERRAN Alttaria taivaalle, ehkä noin yhden kilometrin maan kamarasta. Se oli hämmästyttävä uni.

HERRAN Alttari oli rikki lokakuussa 2004. Rakennan sitä ja otan suuria kiviä ja asetan ne paikoilleen ja sementoin ne ja rakennan sitä. Joten näen itseni rakentamassa, rakentamassa, rakentamassa. Yksi niistä Kahdesta oli alhaalla ja toinen rakentamassa ja he vaihtavat paikkaa. Tämä ojentaa kiven ja se toinen asettaa sen kiven. Se toinen tulee alas ja ojentaa sen kiven sille toiselle. He vaihtelevat paikkaa samaan aikaan, rakentaen HERRAN Alttaria 2004 lokakuussa. Siksi lokakuussa 2004 tulin maisemiin ja sanoin: HERRAN Alttari on saastutettu! Olen nähnyt rikkinäisen HERRAN Alttarin. HERRAN Alttari on nyt rikki! Se pitää ennallistaa. HERRA on lähettänyt minut ennallistamaan Alttarin. Uudelleen rakennetaan HERRAN Alttari! Se on rikki. Ihmiset ovat rikkoneet sen, ihmiset, jotka saarnaavat toista evankeliumia, seksuaalisynti, valheet. Tämä on se, miten tämä narratiivi tuli ulos, kun saavuin maisemiin. Kun saavuin seurakuntaan, seurakunnan hengelliseen maisemaan.

Tehkää parannus, tehkää parannus ja ennallistakaa ja uudelleen rakentakaa HERRAN Alttari! Hän pohjimmiltaan sanoi, että HERRAN Alttari on sydämesi. Se on palvonnan paikka. Se on PYHÄN HENGEN asumus. Tämä on se, jossa HERRAN HENKI on. Tämä on Hänen asumuksensa. Tämä on Hänen temppelinsä. Tämä on se, kuinka tämä narratiivi lokakuulta 2004 alkoi. Sitten saapuu 2005, kun pidin TV-ohjelmia tässä maassa ja menin Kenian television KBC -kanavalle ja sanoin: Nyt, kun HERRA on lähettänyt minut, tulette näkemään, että koko maailma on tulossa muuttumaan. Tulee olemaan synnytystuskien alkaminen. He ovat nähneet paljon raunioita ja ne Kaksi HERRAN Enkeliä ovat tulleet Taivaasta ja He ovat menneet joka puolella maailmaa. Hän Puhui Heistä Kahdesta ja He pitelivät kirjakääröä tällä tavoin. Muistatteko ne Kaksi, jotka tulivat Taivaasta. He menivät joka puolelle maailmaa ja ne rauniot joka puolella maailmaa. Hän Puhui Heistä Kahdesta, jotka näette nyt tehtynä Kahdeksi täällä. He pitelivät kirjakääröä kädessään.

He menivät ja oli paljon raunioita maailmassa. Jos menette takaisin tuohon profetiaan 2005, että nyt maailma tulee olemaan täynnä raunioita ja tuhoa. Nyt kun HERRA on lähettänyt minut, niin odottakaa ja nähkää mitä tulee tapahtumaan maailmalle. Nyt katsokaa, mitä tapahtui maailmalle. Hän sanoi, että tämä tulee olemaan synnytystuskien alkua. Alku nollalähtölaskentaa Kuninkaan tuloon, MESSIAAN tulemukseen, HERRAN tulemukseen, Vapahtajan tulemukseen, JUMALAN Valtakunnan tuloon. Nyt voit nähdä ne rauniot maailmassa. Siitä saakka tuho ja hävitys iski maailmaan. He menivät yhdessä ympäri maailmaa tällä tavoin. Näin Heidän menevän joka puolella, ne Kaksi ja He ovat vieläkin joka puolella maailmaa. Vuonna 2005 livenä KBC -kanavalla. Näet sen jälkeen sen Aasian tsunamin, joka on tapahtunut. Ne toiset tsunamit ja hurrikaanit, jotka profetoin. Ne maanjäristykset ja sodat, jotka tapahtuvat Syyriassa, Libyassa, Irakissa, massiivinen tuho ja hävitys.

Katsokaa kuinka paljon rauniota ne hurrikaanit ovat saaneet aikaiseksi, maanjäristykset ovat saaneet aikaiseksi. Koska Hän sanoi, nyt hävitys on tulossa maailmaan. Hän on nähnyt paljon raunioita ja se oli kuin aurinko, mutta se oli myös tuli. Luulin sen olevan auringonlaskun, kun lähdimme tuohon suuntaan, mutta se oli myös Tuli! Kun menimme, niin se tuli tuli ja paloi joka puolella. Se oli tuli. Ensin se näytti aivan auringonlaskulta, kun lähestyimme lähemmäksi, niin ymmärsin, että se oli se Tuli, joka oli vapautettu, kun ne Kaksi liikkuivat. Se ei ole auringonlasku horisontissa, vaan tuli, jonka He olivat vapauttaneet. Se tuho ja rauniot. Voitte nähdä sen profetian 5. marraskuuta 2017 ja täyttymisen lokakuussa 2018. Se oli melkein yksi vuosi. Voitte nähdä JUMALAN kärsivällisyyden. Voitte todella nähdä, että tuo aika siitä, kun profetia oli julistettu sen täyttymiseen, se aikaväli puhuu suuresti ja kertoo JUMALAN kärsivällisyydestä. Kuinka kärsivällinen Hän on.

Hän puhuu parannuksenteon tärkeydestä ja oleellisuudesta HERRAN edessä. Hän antoi heille aikaa tehdä parannus. Hän haluaa heidän tekevän parannuksen. Hän haluaa kaikkien kansakuntien tekevän parannuksen. Hän haluaa heidän tekevän parannuksen. Hän antoi heille aikaa. Voitte nähdä, että HERRA ei ole epäoikeudenmukainen, eikä epäreilu. Jokaisen varoituksen kanssa Hän normaalisti antaa neuvon, ulospääsy suunnitelman. Jos teet näin, se ei tule lankeamaan teihin. Ja jos varoitan, että kansakunta tullaan tuhoamaan ja jos tuo kansakunta, jota varoitin kääntyy pois pahuudesta ja synnistä, niin kadun. Toinen versio sanoo, että teen parannusta siitä suuresta pahuudesta, jonka suunnittelin teille. Hän on hyvin kärsivällinen. Hän antoi yhden vuoden Meksikonlahdelle, Amerikan Yhdysvalloille, seksuaalisynnin rannoille tehdä parannuksen. Sen jatkumona Hän myös puhuu rannoille, kuten Mombasassa Keniassa täällä. Kaikille niille rannoille, jossa on alastomuutta, bikineitä ja niin edelleen. Tämä häpeä, räikeä häpeä, joka on tullut ihmiskunnan ylle alastomuuden, pornografian ja homoseksuaalisuuden takia. Danielin kirja 2. Muistan, kuinka Hän näytti minulle tämän saman keskustelun, joka Hänellä oli Danielin kanssa. Daniel 2:34-35, Hän sanoo:

34 Sinun sitä katsellessasi irtautui kivilohkare-ei ihmiskäden voimasta-ja iski kuvapatsasta jalkoihin, jotka olivat rautaa ja savea, ja murskasi ne. 35 Silloin musertuivat yhdellä haavaa rauta, savi, vaski, hopea ja kulta, ja niiden kävi kuin akanain kesäisillä puimatantereilla: tuuli vei ne, eikä niistä löydetty jälkeäkään. Mutta kivestä, joka oli kuvapatsaan murskannut, tuli suuri vuori, ja se täytti koko maan. (Daniel 2:34-35.)

Tämä on se koko asia, josta puhumme. Tämä on se, mitä ne Kaksi Profeettaa julistavat maailmalle. Tästä syytä HERRA on näyttänyt tämän näyn minulle useasti. Hän sanoo, että tämä kaikki tuho, jonka näet. Kaikki tämä, jonka näet tapahtuvan, kun hurrikaani Michael tulee, hurrikaani Katriina ja hurrikaani kuka, ne massiiviset historialliset maanjäristykset. Ne, jotka iskivät monen tonnin ydinpommin lailla. Hän sanoo, että se on tämä julistus, jonka olen juuri lukenut Daniel 2:34-35 ja kun luet 44-45, siinä on se selitys. Hän sanoo:

44 Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti, 45 niinkuin sinä näit, että kivilohkare irtautui vuoresta-ei ihmiskäden voimasta-ja murskasi raudan, vasken, saven, hopean ja kullan. Suuri Jumala on ilmoittanut kuninkaalle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva. Ja uni on tosi ja sen selitys luotettava." (Daniel 2:44-45)

Tämä on kaikki se, mistä HERRA Puhuu JUMALAN loisteliaan Valtakunnan tulemuksesta. Kaikki tämä tuho ja hävitys, jonka näette, jotka nämä Kaksi ovat tuoneet maailmaan. Se valtava voima tuhoaa maailman valtakunnat, asettaen JUMALAN Valtakunnan. MESSIAS on tulossa! JUMALAN Valtakunta on tulossa. Muistatte edellisenä iltana Keskuspuiston kokousta, ITSE ISÄ JUMALA tuli ja Puhui niille Kahdelle Äänellään. Hän Puhui Äänellään ja sanoi heille, 2. Moos. 3:14. Sitten Hän kirjoitti sen Taivaalle omalla kädellään. 2. Moos. 3:14, ihmeellistä rakkaat ihmiset. Jossa Hän puhuu voimasta, Hänen Nimensä voimasta, missä Hän esittelee itsensä. Se on ihmeellistä. Hän lähettää ne Kaksi Keskuspuistoon. Tämä on se, kun Hän lähettää Heidät Keskuspuistoon, HERRAN Kokoukseen Keskuspuistoon, jossa Hän teki tyrmistyttäviä hämmästyttäviä asioita. Antakaahan, kun puhun hetkisen, 2. Moos. 3:14. Hän Puhui Äänellään ja sitten kirjoitti sen seinälle ja sitten Hän sanoi: 2. Moos. 3:14. Ja sitten Hän sanoi, että voima on jakeessa 14. Ihmeellistä. Näet, että juuri nyt on kaksi keskustelua meneillään maailmassa. Toinen keskustelu on JUMALAN Tuomiosta ja toinen keskustelu Herätyksestä, Siunauksesta, Kirkkaudesta, JUMALAN rakkaudesta, JUMALAN armosta, valmistaen siunatut JUMALAN lapset vanhurskauteen ja pyhyyteen, jotta he voivat mennä sisälle JAHVEN kirkkaaseen Valtakuntaan. Kuinka ällistyttävää, rakkaat ihmiset.

Kuinka shokeeraavaa, että kaksi keskustelua on meneillään, ennen kuin luen 2. Moos. 3:14. Sillä näet, että Hän lyö niitä Amerikan Yhdysvaltojen rantoja, Meksikonlahdella. Hän pyyhkäisee läpi Floridan, kohti Georgiaa, kunnes se menee läpi sen itärannikon. Tämä on niin massiivinen voima. Ja tällä puolen ne rammat pienet lapset kävelevät Heidän ympärillään ja He halaavat heitä ja he kupsahtavat Heidän jalkojensa juurelle ja halaavat Heitä, kävelevät Heidän kanssaan, nauraen heidän kanssaan. He makaavat matolla, kieriskelevät siellä. He kävelevät niiden Kahden välissä. Hän näytti, kuinka ne Kaksi operoivat niiden entisien rampojen lasten kanssa. Se oli shokeeraavaa ja peljättävää, kuinka ne Kaksi kävelivät niiden monien rampojen lasten kanssa. Yksi jää hieman jälkeen joksikin aikaa ja katsoo ja sitten saavuttaa sen toisen ja ne lapset kävelevät ympäriinsä. He pitävät kiinni heidän kädestään, halaten heitä, siunaten heitä, kävellen heidän kanssaan.

Kuinka tämä on mahdollista? On kaksi keskustelua, on samanaikainen keskustelu meneillään. Toinen keskustelu koskee JUMALAN Vihaa, evakuoiden ja ajaen ihmiset pois Floridasta. Ajaen ihmiset pois Meksikonlahden rannoilta, mitä Hän varoitti. Kirjaimellisesti ajaen heidät kaikki pois. Tästä syystä näet, että se kuolleiden määrä oli alhainen, koska Hän ajoi heidät pois sieltä. Jos ette voi tehdä parannusta, ajan teidät pois täältä! Menkää pois täältä! Tästä syystä kuulet heidän sanovan uutisissa, että palasin takaisin ja näin miltä taloni näyttää. Minä vain päätin, että muutan pois täältä toiseen paikkaan. Hän ajoi heidät pois sieltä!

Tällä puolen näet ne Siunaukset. Se eräs lapsi, joka oli rampa, jonka näin Rio De Janeirosta ja sitten Eldoretissa, 4-vuotta sitten. Hän vieläkin kävelee. Hän juoksee kortin kanssa. He juoksevat. He kirjoittavat kortteja. He kirjoittavat kortteja, kuten Blessing. He kirjoittavat kortteja tällä toisella puolella. Avaan kirjeitä ja ne sanovat: Kiitos, minä vieläkin kävelen ja olen nyt sillä ja sillä luokalla koulussa. Vieläkin kävelen. Katso, olen pukeutunut korkokenkiin. Täysin täysin täysin rampa. Lääkärit olivat sanoneet, että heidän täytyy operoida hänen aivonsa täällä Kenian televisiossa. He keräsivät rahaa lahjoituksina, viedäkseen hänet ulkomaille operoitavaksi, löytääkseen, että mitä tämä on aivoissa, joka on rampauttanut tämän lapsen. Hän ei pysty kuulemaan, kävelemään, täysin rammat jalat, täysin rampa. Heikot kädet. Neljä vuotta tämän jälkeen näitte Kiitosjuhlassa, että hän oli ensimmäinen, joka juoksi. Kun hän näki ne Kaksi HERRAN Profeettaa, Hän juoksi kortin kanssa. Tämä on se kortti, jonka olen kirjoittanut sinulle. Tällä puolen on toinen tarina. Erilainen kertomus, rakkaat ihmiset. Kuinka tämä on mahdollista?

Mitä täällä oikein tapahtuu? Neljän vuoden jälkeen hän on tullut sanomaan: Katso, minä vieläkin kävelen. Minun jalkani ovat vahvemmat ja nyt minulle on korkokengät, juosten ympäriinsä. Kun kysyin häneltä, mikä oli ongelmasi ennen kuin paranit? Hän vastaa, se oli päässä ja jaloissa. He puhuvat JEESUKSEN kauniista kertomuksesta, kauniista JEESUS NASARETILAISEN kertomuksesta tällä puolen.  Ja toisella puolella heidät ajetaan pois lastensa kanssa. Mitä oikein tapahtuu rakkaat ihmiset? Mitä oikein tapahtuu maailmassa? Ja Keskuspuistossa Hän lähettää minulle 2. Moos. 3:14. Hän kirjaimellisesti kirjoittaa 2. Moos. 3:14. Hän sanoo seuraavaa:

”Jumala vastasi Moosekselle: "Minä olen se, joka minä olen". Ja hän sanoi vielä: "Sano israelilaisille näin: 'Minä olen' lähetti minut teidän luoksenne". (2. Moos. 3:14)

Tämä on hyvin voimallista ja sitten tuona aamuna Hän tulee ja Pilvessään Keskuspuistoon ja Hän laskeutuu tämän Profeetan ylle tässä. Valtavaa! Aivan, kuten sanoen, tämä on Hän! Tuona aamuna Hän tulee Keskuspuistoon. Kun he saapuvat Keskuspuistoon, sitten Hän tulee Pilvessään kuin savu ja laskeutuu Hänen ylleen. Kuinka valtavaa rakkaat ihmiset. Kuinka shokeeraavaa, kuinka väkevää, kuinka tyrmistyttävää, kuinka voimallista, kuinka mahtavaa, kuinka loisteliasta, kuinka Taivaallista, kuinka pyhää, kuinka vanhurskasta, kuinka kaunista! Hän lähettää nämä Kaksi Keskuspuiston kokoukseen. Hän sanoo: Kerro heille, että MINÄ OLEN SE, JOKA MINÄ OLEN. Ja kerro heille, että MINÄ OLEN on lähettänyt Heidät luoksenne. Sitten Ääni sanoi, ja se voima on jakeessa 14. Tarkoittaen, että Hän on antanut Heille voimansa.

Tästä syystä näet niin paljon rampoja, joiden kanssa He kävelivät juuri olleessa Kiitosjuhlassa. Nyt ne kuvat ja videot ovat tulossa ulos www.jesusislordradio.info ja www.repentandpreparetheway.org Voitte nähdä kaikki ne tapahtumat. Ne klipit tulevat ulos nyt. Kävellen monien rampojen kanssa. Siellä on rampoja aikuisia ja rampoja lapsia. Kävellen useiden sokeiden kanssa. Siellä on heitä, jotka olivat sokeita 16 vuotta. Lääkärit sanoivat, että heidän silmänsä olivat täysin tuhoutuneet. Sitten kun He julistivat täältä, ne Kaksi hirvittävää Profeettaa julistivat Nairobista ja sitten fyysinen kosketus! HERRAN JEESUKSEN Käsi fyysisesti kosketti sitä naista, joka puhuu toista kieltä. Hän puhuu merua. Hän ei puhu swahilia, eikä englantia. Hän kosketti häntä fyysisesti tehden uudet silmät hänelle. Nyt hän näkee selvästi ja tervehtii ihmisiä. 16 vuotta sokeudessa, ei ole vitsi. Tällä toisella puolella, tämä on se tarina, joka teillä on.

Tästä syystä tänään haluan puhua monille kansakunnille, että teillä on mahdollisuus täällä. Kun Kenia vastaanotti Heidät, Kenia ei tiennyt, että Heitä olisi Kaksi. Tästä syystä he olivat välinpitämättömiä vastaanottaessaan Heidät, mutta nyt teillä on enemmän tietoa. Tiedätte Heidän voiman ja auktoriteettinsa. Tiedätte, että ISÄ on lähettänyt Heidät. Heitä on Kaksi. Joskus näet heidät kolmeksi tehtynä, josta jaan ajan kuluessa, jotka pukeutuvat Heidän olemukseensa näyttääkseen mitä tulee tapahtumaan suuressa Ahdistuksen ajassa, kun seurakunta on otettu pois, kun vihdoin PYHÄN HENGEN Persoona on vihdoin Heidän kanssaan. Se on valtava, valtava valtava keskustelu tällä toisella puolella, rakkauden keskustelu, siunaten lapsia, kävellen rampojen kanssa. Ja toisella puolella viha ja tuomio, ajaen heidät pois. Seksuaalisyntiä.

Tällä puolen näet pienten lasten pukeutuneen pyhästi. Toisella puolella lapset ovat alasti aina lapsuudesta saakka, jolloin vanhemmat alkavat opettamaan heille sellaista. HERRA on huolissaan. Hän sanoo, että MESSIAS on tulossa. Taivaan Valtakunta on lähellä, mutta kansakunnat eivät ole valmiita ja tämän tulisi olla toivo kansakunnille. Haluan tulla kaikkiin kansakuntiin, sanoo HERRA, jotta kaikille voidaan antaa mahdollisuus mennä sisälle JAHVEN Kirkkaaseen Valtakuntaan. Tämä on näiden Kahden Missio.

”Jumala vastasi Moosekselle: "Minä olen se, joka minä olen". Ja hän sanoi vielä: "Sano israelilaisille näin: 'Minä olen' lähetti minut teidän luoksenne". (2. Moos. 3:14).

'Minä Olen' on lähettänyt minut teidän luoksenne. Katsokaa Jes. 45:6. Jesaja 45:6. Mitä Hän Sanoo? Hän Sanoo: 

6 jotta tiedettäisiin auringon noususta sen laskemille asti, että paitsi minua ei ole yhtäkään: minä olen Herra, eikä toista ole,

Tämä on se, mitä HERRA Sanoo kansakunnille, kun Hän Puhui kanssani ja Hän lähetti minut Nairobin keskuspuistoon. Ja Hän antoi minulle sauvan, ja siten Hän kirjoitti minulle seinälle. 2. Moos. 3:14, rakkaat ihmiset. Hän Sanoo, että Minä Olen Iankaikkinen JUMALA, Minä Olen se, joka Olen. Minä Olen, en muutu. Toisin sanoen, Hän Sanoo, että Minä Olen itsestäni olemassa oleva JUMALA, ja olemassaoloni on riippumaton kaikesta muusta olemassaolosta. Olen itsestäni olemassa oleva JUMALA. Minä Olen se, joka Olen. Toisin sanoen, Olen HERRA, jonka olemassaolo ei ole rajattu ajan todellisuuteen. Mene ja kerro heille, että Olen uupumaton JUMALA. Eilen Minulla oli sama voima, tänään minulla on sama energia, tulevaisuudessa Minulla tulee olemaan se, miljoona, triljoona vuotta sitten Minulla oli se. Tarkoittaen, että JUMALA on uupumaton JUMALA. Hänen voimansa on uupumaton.

Hän on tulossa parantamaan sinut. Hän voi parantaa kenialaiset. Hän voi parantaa nigerialaiset, Hän voi parantaa ghanalaiset, Hän voi parantaa perulaiset, Hän voi parantaa brittiläiset, Hän voi parantaa botswanalaiset, Hän voi parantaa etelä-afrikkalaiset, Hän voi parantaa aasialaiset, Hän voi parantaa kiinalaiset, Hän voi parantaa etelä-korealaiset, Hän voi parantaa chileläiset, Hän voi parantaa amerikkalaiset, Hän voi parantaa eurooppalaiset, Hän voi parantaa kaikki, mukaan lukien Australian.

'Minä Olen' itsestäni olemassa oleva JUMALA, uupumaton JUMALA, jonka olemassaolo on ajan todellisuuden ulkopuolella. 'Minä Olen' riippumaton muista tekijöistä. Kerro heille, että 'Minä Olen' on lähettänyt sinut. Tämä on se voima, jonka näet käskevän merta tulemaan ulos ja iskevän koko siihen kapeaan niemimaahan, Meksikonlahdelle ja Amerikan Yhdysvaltoihin.

Toisin sanoen, HERRA huutaa metelöiden ja itkee sen tähden, että te ihmiset tuntisitte Hänet. Hän Sanoo, että on etuja Hänen tuntemisessaan. Katsokaa niitä rampoja, jotka kävelevät, niitä sokeita. Me emme edes käsitelleet kuuroja. Siellä oli niin paljon kuuroja, ja he juoksivat perässäni. Luulin, että heidän korvansa olivat juuri poksahtaneet auki siellä, mutta ei! He vain juoksivat perässäni, kertoakseni minulle, että katso, kun julistit 16.9.2018, niin nyt korvani ovat avautuneet. He kaikki tekivät tällä tavoin: Tämä korva on auki! Auki! Auki! Kuinka mahtavaa, rakkaat ihmiset, JUMALAN voima. Kun lääkärit eivät voi auttaa, silloin JUMALA voi!

'Minä Olen se, joka Olen'. 'Minä Olen' on lähettänyt minut kansakuntiin. 'Minä Olen' on lähettänyt minut Lima Peruun. 'Minä Olen' on lähettänyt minut El Salvadoriin. 'Minä Olen' on lähettänyt minut Brasiliaan. Se 'Suuri Minä Olen', 'Minä Olen se, joka Olen'. Se tarkoittaa, että Hän on se uskollinen JUMALA, joka ei muutu. Se, mitä Hän teki Kenialle, Hän voi tehdä sen kaikille kansakunnille. Se, mitä Hän teki Kenialle, Hän voi tehdä sinulle, Hän voi tehdä sinua varten, Hän voi tehdä puolestasi.

Hän Sanoo, ja lukiessasi Jes. 43:11. Ja tuona aamuna, tuona yönä 4. heinäkuuta, joka on kansallinen vapaapäivä Usassa, kun tuli alas, silloin Hän kirjoitti, näin Hänen Kätensä kirjoittavan Jes. 43:11 ja jae 1, tässä järjestyksessä. Ja juoksin ympäriinsä kysyen, mitä se tarkoittaa. He sanoivat, ei ei, lue se vain siinä järjestyksessä, miten Hän on kirjoittanut sen, lue se vain siinä järjestyksessä. Se on se, missä se sanoma on. Lue se vain. Meillä ei ole sinulle vastausta, mutta varmista, että luet sen siinä järjestyksessä. Älä muuta sitä, lue se vain niin miten se on. Eih! Ja nyt kun luin jakeen, Hän Sanoo:

11 Minä, minä olen Herra, eikä ole muuta pelastajaa, kuin minä.

Tarkoittaen, että 'Minä Olen se Suuri Minä Olen', Itsestäni olemassa oleva JUMALA, Kaikkivoipa JUMALA, Minä Olen Iankaikkinen JUMALA. Ja ei ole muuta Jumalaa kuin Minä. Olin olemassa ennen, Olen olemassa tänään, olen olemassa tulevaisuudessa, 'Minä Olen'. Et voi siis kääntyä muiden jumalien puoleen, niiden seksuaalisynnin epäjumalien puoleen siellä Meksikonlahden niemimaalla. Et voi! Niiden San Miguelin epäjumalien puoleen Meksikossa, Meksikon maassa, niiden ’santa marioiden’ puoleen, kaikkien niiden 'santojen', pyhimysten. Et voi kääntyä muiden epäjumalien puoleen.

Sillä Hän Sanoo, että 'Minä Olen JEHOVA, Minä Olen se, joka Minä Olen'. Ja tämä 'Minä Olen' on JAHVE. Sen merkitys on JAHVE. 'Minä Olen HERRA JAHVE, JAHVE. Kuinka mahtavaa! Hän Sanoo, 'Minä Olen' uupumaton JUMALA. Minun energiani on uupumaton, Minun olemassaoloni on uupumaton, Minun voimani on uupumaton. Minun pyhyyteni on loppumaton. Kaikki Minussa on uupumatonta. Minä Olen JUMALA. Teidän tulee kuunnella Minua. Te ette voi epäonnistua kuuntelemaan minua. Te ette voi sivuuttaa Minua, muuten tulen myrskyn lailla yllenne. Tulen myrskyn lailla yllenne hurrikaani Michaelin kanssa.

Kaikki maailman rannat on nyt tuotu varoituksen alle. Hän on asettanut heidät varoituksen alle, jotta he tekisivät parannuksen. Toisin sanoen, koska Hän on itsestään voimassa oleva JUMALA, uupumaton JUMALA, JUMALA, joka on olemassa tekijöiden ulkopuolella täällä ja ajan ulkopuolella, niin Hän Sanoo, että nyt kaikkien ihmisten tulee mukautua Hänen alaisuuteensa. Siksi Hän lähettää nämä Kaksi Profeettaa kutsumaan valtameret tulemaan ulos, antaen heille yhden vuoden ajan tehdä parannuksen. Jos he eivät tottele, niin valtameri on kuuliainen ja menee ja myrskyää niille samoille rannoille. Tarkalleen niille samoille rannoille, joista Hän Puhui, niihin tarkkoihin paikkoihin, joita Hän varoitti, rakkaat ihmiset.

Kuinka hirvittävät ne ajat, joita me elämme. Yhdellä puolella on toinen keskustelu; Hän pitää kiinni rammoista lapsista, Hän Siunaa heitä. Hän antaa heille Fantaa, limsaa juotavaksi. Ja sillä toisella puolella Hän ajaa heitä heidän vanhempiensa kanssa takaa, niin että he juoksevat pakoon henkensä edestä. Yhden asian, tottelemattomuuden tähden. Yhden asian tähden, joka on tottelemattomuus. Joh. 8:58, Hän Sanoo:

58 Jeesus sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: ennenkuin Aabraham syntyi, olen minä ollut".

Ja nyt Hän on tuonut meille JEESUKSEN, uupumattoman JUMALAN, itsestään olemassa olevan JUMALAN. Hän on tuonut meille JEESUKSEN myös nyt, jotta Hän voisi johdattaa meidät Hänen Itsensä luokse, kantaen sitä samaa JUMALAN uupumattomuutta, samaa JUMALAN voimaa. Kuinka mahtavaa! 'Minä Olen se, joka Olen. Sen Profetian 5.11.2017 täyttymys lokakuussa 2018. Samat rannat Meksikonlahdella, ne seksuaalisynnin rannat. Ja sitten se valtameri. Hän Sanoo, näen hurrikaanin. Tämä oli se käsky Atlantin valtamerelle muodostaa myrsky ja ajaa heitä takaa.

Ja tässä samassa Profetiassa varoitettiin Saksaa. Heillä on siis todellinen mahdollisuus tehdä parannus, Saksan pohjois-osalla, niillä rannoilla. HERRA kutsuu kansakuntia parannuksentekoon. Ja tässä samassa Profetiassa varoitettiin Saksaa. Heillä on todellinen mahdollisuus tehdä parannus, siellä on myös niitä rantoja. HERRA kutsuu kansakuntia parannuksentekoon. Hän kutsuu jokaista kansakuntaa kääntymään parannuksentekoon. Hän kutsuu tämän maailman ihmisiä parannuksentekoon. HERRA JEHOVA pyytää parannuksentekoa. Se teema siinä keskustelussa oli parannuksenteko, että he voivat tehdä parannuksen ja kääntyä pois synnistä, kaikki maailman kansakunnat. Kun tämä tapahtuu, silloin tiedät, että JUMALAN Valtakunta on lähellä. Se suuri epäjumalan patsas murskataan ja tuhotaan. Se kivi, jota käytetään tuhoamaan ne, se ei ole ihmiskäden leikkaama. Se on leikattu JUMALAN vuoresta. Tarkoittaen, että JUMALAN Valtakuntaa ei rakenneta ihmisvoimin.

Lopettakaa ihmisyritykset seurakunnassa. Lopettakaa ne ihmisyritykset elämässänne. Kivi, ei ihmiskäden leikkaama. Kivi, joka iski siihen patsaaseen ja tuhosi sen ja siitä tuli kuin tomua. Teidän tulisi nähdä se uni, kuinka se tomu peitti minut ja se kivi peitti koko maailman, tarkoittaen, että JUMALAN Valtakunta on tulossa. Ne Sanasaattajat, jotka tulevat asettamaan Valtakunnan, ovat täällä. Murskaten ja tuhoten kaikki suuret patsaat, ne kaikki suuret jumalat, maailman epäjumalat, valmistaen tietä, jotta JUMALAN Valtakunta voidaan asettaa, kun MESSIAS tulee.

Tiedän, että suuri Ahdistuksen aika on edessä täällä, mutta kaikki tämä on siitä kronologiassa Valtakunnan asettamisessa. Jos Heillä on näin paljon voimaa siinä aikakaudessa ennen Suurta Ahdistuksen aikaa, JUMALALTA saatu voima. Hän sanoo, että tulen antamaan voiman Kahdelle Todistajalleni. Tämä voima on tuota aikakautta varten. Ei tätä. Jos nyt Hän voi esitellä Heidät näin suuressa voimassa, niin kuinka paljon enemmän voimaa ja hävitystä olen nähnytkään tapahtuvan Suuressa Ahdistuksen ajassa. Ette halua olla siellä. Haluatteko todella nähdä sen suuren Ahdistuksen ajan? Sitten valmistakaa tie. Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa! Pysykää poissa tästä. Menkää sisälle Taivaan turvaan. Menkää sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Kääntykää pois synnistä. MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Se on voimallinen sanoma. Se on vakava sanoma. Se on parannuksenteon ja pyhyyden sanoma. Se on sanoma parannuksenteosta ja vanhurskauteen palaamisesta. Se on sanoma, jota et voi toivoa pois. Näitä Sanansaattajia et voi toivoa pois.

Kuinka upeaa, että HERRA on tehnyt tämän huomioonottamisen. Tämän tiedon, että et voi toivoa Heitä pois. Et voi sivuuttaa Heitä! Hän sanoo: MINÄ OLEN SE, JOKA MINÄ OLEN. Toisin sanoen, minä olen kaikkialla läsnäoleva JUMALA. Et voi tehdä mitään. Sinun täytyy mukautua Minun kanssani, mukautua Minun tekoihini, olosuhteisiini, Minun käskyihini, Minun sääntöihini, Minun julistuksiini. MINÄ OLEN SE, JOKA MINÄ OLEN. Ja Hän Puhuu Floridalle. Hän Puhuu Meksikonlahdelle. Hän Puhuu Amerikan Yhdysvalloille. Myös Puhuen seksuaalisynnin rannoille Keniassa, Mombasassa. Myös Puhuen seksuaalisynnin rannoille Australiassa, aina Eurooppaa ja Karibialle saakka, Latinalaiseen Amerikkaan, Väli-Amerikkaan ja Etelä-Amerikkaan asti, Kanadaan, Aasia, Eurooppaan ja joka puolelle. Hän puhuu heille tämän saman keskustelun. Saman keskustelun.

Hän sanoo: MINÄ OLEN TÄÄLLÄ. Minä olin, mutta Minä olen. Minä tulen olemaan, mutta MINÄ OLEN. MINÄ OLEN SE, JOKA MINÄ OLEN. Katsot taakse: MINÄ OLEN. Tulet tähän päivään: MINÄ OLEN. Tulevaisuudessa MINÄ OLEN. Se JUMALA, joka ei ole kuollut. Kaikkivaltias JUMALA. Sinulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin hyväksyä ja vastaanottaa JEESUS ja olla uudestisyntynyt. Sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa. Sinun täytyy mukautua Häneen ja Hänen tekoihinsa. Hänen olemassaolonsa on erilainen kaikista muista olemassaoloista. Hänen olemassaolonsa ei ole ajassa rajoitettu. Hänen olemassaolonsa on itsenäinen. Loppumaton voima. Tästä syystä tähän päivään saakka Hän vieläkin luo uusia silmiä, sarveiskalvoja, uusia polvilumpioita. Katsokaa sitä kaunista tarinaa, joka Kenialla on! Kaksi uutta polvilumpiota laitetaan paikoilleen. HERRA laittoi yhdellä käskyllä kaksi polvilumpiota demonstroiden sen suuren MINÄ OLEN voiman. MINÄ OLEN on lähettänyt minut luoksenne.

Kuunnelkaa minua maailman kansakunnat! Kuunnelkaa minua maailman kansakunnat! MINÄ OLEN on lähettänyt minut luoksenne. MINÄ OLEN voimassa valmistamaan tietä MINÄ OLEN Valtakunnalle. Hänen MESSIAANSA Valtakunnalle, KRISTUKSELLE, VOIDELLULLE, JUMALAN Valtakunnalle. Hän on rajoittamaton JUMALA. Hän on JUMALA, joka on olemassa iankaikkisesti, ehtymätön JUMALA. Uskollisuus on myös ikuinen. Hän voi tehdä teille saman, mitä Hän tekee Kenialle juuri nyt. Siten he, jotka tuntevat Hänet Nimeltä, MINÄ OLEN. Nyt he luottavat Häneen. Katsokaa, kuinka Kenia luottaa nyt Häneen. Itken kaikkien kansakuntien puolesta, että opitte myös luottamaan Häneen. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa! Kääntykää pois synnistä. Tehkää parannus! Olkaa pyhät, rakkaat ihmiset. Shalom toda. Shalom shalom toda.

(Lähde: 16.10.2018. Profeetta Dr.  Owuor / www.jesusislordradio.info)

 

Nike Zoom All Out Flyknit

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)