15.5.2019 PROFETIA JUMALAN PILVESTÄ

Siunatut ihmiset, HERRA on juuri puhunut kanssani tänään. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla. Haluan jakaa kanssanne tämän keskustelun, jonka HERRA on Puhunut. Se on valtava keskustelu, jonka JUMALA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA ELOHIM, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA, JEHOVA SEBAOT, SOTAJOUKKOJEN HERRA. Haluan jakaa keskustelun, joka Hänellä on ollut kanssani noin klo 10, tullen 10.36 Itä-Afrikan aikaa tänä aamuna. Tänä aamuna, kun puhumme täällä, JEHOVA JUMALAN Pilvi tuli aina Taivaasta alas saakka peittäen minut täysin, peittäen minut täysin. Uudestaan, noin kaksi tuntia sitten tai vähemmän, HERRA vaivutti minut uneen ja sitten Hänen Pilvensä, kaikista voimallisin valkoinen super loisteliaan kirkas JAHVEN ISÄ JUMALAN pyhin Pilvi. Pari tuntia sitten. Ehkä alle kaksi tuntia sitten.

Hän tuli aina Taivaasta saakka ja peitti minut. Annahan kun annan teille yksityiskohdat tästä hyvin shokeeraavasta vierailusta, joka on juuri tapahtunut täällä. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani Kokouksesta, joka on tulossa. On Kokous, joka on tulossa. JEHOVA vie minut sinne. Näen, että tuossa Kokouksessa on tiukat turvatoimet. Ihmiset ovat tulleet. Jotkut heistä ovat tulleet eri puolilta maata. Ihmiset ovat tulleet tuohon Kokoukseen. Tuossa paikassa näyttää, että jotkut ovat tulleet myös eri maista. Tuo kokous on täynnä ja ihmiset istuvat. Näen tiukat turvallisuustoimet tuossa Kokouksessa. Ihmiset istuvat tuossa Kokouksessa.

Sitten yhtäkkiä, kun HERRAN Väkevin Väkevin Profeetta nosti kätensä siellä missä Hän istui, Hänen vasemman profeetallisen kätensä, siellä missä Hän istui. Hän sanoi sillä pohjimmiltaan jotakin. Kun Hän nosti kätensä tällä tavoin, kun Hän yritti puhua siellä missä Hän oli. Sitten väkevä väkevä JUMALAN PYHÄN HENGEN voima tuli ja pyyhkäisi kokouksen yli. Paljon ihmisiä kaadettiin alas tuossa Kokouksessa. Monia ihmisiä pyyhkäistiin alas tuolla tavoin. Sitten yhdessä kohtaa pyysin ihmisiä nostamaan ylös kätensä. Kun he nostivat ylös kätensä, silloin puhuin PYHÄLLE HENGELLE, JUMALAN PYHÄLLE HENGELLE. Hän tuli ja pyyhkäisi heidät alas jälleen. Jotkut ihmiset pyöriskelevät alhaalla maassa.

Tuossa Kokouksessa on tulossa hyvin suuri vierailu, JUMALAN Vierailu, JUMALA JAHVEN. Sitten tuona aikana yhtäkkiä JUMALAN Pilvi tulee ja laskeutuu ylleni. JUMALAN Pilvi, valkoinen Pilven Pilari laskeutuu ylleni tällä tavoin ja se on shokeeraava hetki. Kaikki alkavat itkeä ja valittaa ja he menevät makaamaan alas vatsoilleen, kun puhdas valkoinen JUMALAN Pilvi lähtee, Hän lähtee, Hän lähtee, joten JUMALAN Pilvi kieppuu ylläni ja se on pitkä pilari, joka tulee Taivaasta kieppuen ylläni tällä tavoin. Menin myös alas ja aloin itkemään. Aloin itkemään, että HERRA on peittänyt minut Kirkkaudellaan. ISÄ JUMALA on täällä.

Tuossa hetkessä Michael Nieswand, Piispa Michael Nieswand, joka on mediatiimimme johtaja. Hän nauhoitti tämän tapahtuman, kun JUMALAN Pilvi oli ylläni. Sitten näin suoraan edessäni valtavan suuren Pilven Pilarin. Suuren Pilven Pilarin, joka ilmestyi eteeni kieppuen tällä tavoin hyvin voimallisesti. Sitten sanoin Michael Nieswandille, joka oli suoraan edessäni, mutta hieman vasemmalla. Sanoin, Michael Nieswand, katso HERRA vierailee täällä. Katso Pilven Pilaria takana. Joten Michael käänsi kameransa. Sitten hän pystyy taltioimaan hänet, taltioimaan sen valtavan suuren Pilven, joka kieppuu Taivaasta koko matkan ja koskettaa alas seisoen Hänen Profeettansa edessä.

Michael nauhoittaa tämän Pilven, sillä hälytin hänelle siitä, että katso, sinä kuvaat tämän Pilarin, joka on ylläni. Katso se suuri Pilari seisoo täällä edessäni. Hän kääntyy ja nauhoittaa sen valtavimman valkoisen Pilarin, joka kieppuu kuin Pilvi kuin savu tällä tavoin ja yhdistäen, ja on ylhäällä, seisten ryhdikkyydessä Hänen Profeettansa, Hänen Väkevimmän Profeettansa edessä. Silloin Michael nauhoittaa tämän, JAHVEN, Israelin JUMALAN Pilven, Michael pystyy nauhoittamaan sen videolle, ja monet muutkin ihmiset pystyvät. Ja sitten Michael Nieswand tulee luokseni ja sanoo, ISÄNI, ISÄNI, katso mitä olen nauhoittanut, ISÄNI!

Ja kun tarkastelen, mitä Michael Nieswand on nauhoittanut, nyt Pilven sisällä on Hän, joka Puhuu kanssanne, hiukan suurempana, mutta yllään erilaiset vaatteet. Hänellä on yllään täysin valkoista; valkoiset kengät, valkoiset vaatteet, sellaiset, joita Hän käyttää Parantumiskokouksessa, suurissa Kokouksissa, silloin kun Hän menee ulos. Valkoiset vaatteet Pilven Pilarin sisällä, ja tässä Hänellä on yllään erilaiset vaatteet. Joten Michael sanoo, katsokaa ISÄNI, ISÄNI, katsokaa, mitä olen nauhoittanut! Silloin He pystyvät nyt näkemään ne Kaksi Profeettaa Ilmestyskirjan luvusta 11. Yksi Heistä on Pilven sisällä, mutta nostettuna ylös, Pilven sisällä. Ylhäällä, kohotettuna Pilven sisällä valtavan kokoisena. Ja se toinen, Pilvi seisoi Hänen yllään, tällä puolella. Tämä on Vierailu, joka on juuri tapahtunut, alle kaksi tuntia sitten.

Tämä on Vierailu, joka on juuri tapahtunut minulle täällä alle kaksi tuntia sitten. HERRA on Puhunut Kokouksesta, joka on tulossa. Joten en tiedä, onko se Keskuspuiston (Kokous), vai onko se JUMALAN Pilven Toimistojen, Päätoimistojen avaaminen. Mutta en tiedä, mikä Kokous se on. Se miten sen näen, siellä on myös paljon turvamiehiä siellä. En tiedä, missä se on. Ehkä se on Keskuspuiston (Kokous), tai se on JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Pilven Toimistojen avaaminen täällä Nairobissa. Mutta on suuri Vierailu, joka on tulossa, Siunatut ihmiset.

Olen nähnyt ISÄ JUMALAN Pilven alas Taivaasta ja peittävän minut Kokouksessa. Ja sitten olen nähnyt Pilven, valtavan Pilarin seisovan edessäni. Ja sitten olen nähnyt niiden Kahden Ilmestyskirjan luvun Profeetan palvelevan ja saarnaavan Pilven sisällä, JEHOVA JAHVEN Pilven sisällä. Joten olen ohjeistanut Michaelia, ja sitten hän on kiireinen nauhoittaessaan yhtä Profeetoista tällä puolella, sitä kuinka Pilven Pilari on yhden Profeetan yllä. Sitten tämä Profeetta kiinnittää huomion, Michaelin huomion siihen suureen Pilveen, joka seisoo Hänen edessään täällä. Ja sitten nyt pystytte näkemään ne Kaksi Profeettaa, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä. Joten Michael pystyy nauhoittamaan, ja monet ihmiset, ne Kaksi Kultaista Lampunjalkaa, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä.

Mutta voitte nähdä, kuinka Pilvi tulee ja peittää kummatkin Heistä, erikseen. Yhden Heistä hiukan Enkelimäisemmässä muodostelmassa, Hän on hiukan pidempi, pidempi, nostettuna ylös maasta, korkeammalla, mutta Pilven sisällä. Hän on täysin valkea, yllään valkoiset kengät, valkoiset vaatteet. Ja toisella oli yllään siviilivaatteet. Tämä on siis tämän hetken Vierailu. Tämä on se, mihin kansakunnat ovat törmänneet. Ja luen Raamattua nyt Psalmien kirjan luvusta 19. Luen Psalmien kirjan luvun 19 jakeesta 4:

"Niiden mittanuora ulottuu yli kaiken maan ja niiden sanat maanpiirin ääriin. Auringolle hän on tehnyt niihin majan."

Uudestaan:

"Niiden mittanuora ulottuu yli kaiken maan ja niiden sanat maanpiirin ääriin. Auringolle hän on tehnyt niihin majan. Se on niin kuin ylkä, joka tulee kammiostaan, se riemuitsee kuin sankari rataansa juostessaan."

Ja Amplified -käännöksessä, Hän Sanoo. Psalmien kirjassa 19:4, Hän Sanoo:

"Heidän äänensä on kuitenkin ilmiselvä, se menee ulos halki koko maailman, he sanovat maailman ääriin, Taivaista HERRA on tehnyt telttamajan auringolle."  

Ja New American Standard -käännöksessä, Hän Sanoo:

"Niiden mittanuora on mennyt halki kaiken maan, ja heidän puheensa maailman ääriin. Auringolle hän on tehnyt niihin majan."

Ja tämän mittanuoran, josta Hän Puhuu, näemme Ilmestyskirjan luvussa 11, mittakeppi, sauvan kaltainen ruoko, joka annettiin Heille, mittamaan palvontaa, ja mittaamaan Ahdistuksen ajan temppelin tapahtumia, jossa antikristus tulee istumaan. Joten He tuovat moitteen, He nuhtelevat seurakuntaa, pakanaseurakuntaa, ja He nuhtelevat Israelia. Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset! Olen nähnyt HERRAN Vierailun. Vastaanottakaa JEESUS, ja olkaa uudestisyntyneitä. Ottakaa täysi upotuskaste, ja PYHÄN HENGEN kaste ja Tulen kaste. Ja olkaa pyhät ja vanhurskaat. KUNINGAS on tulossa. Minun KUNINKAANI on tulossa, minun HERRANI on tulossa. MESSIAS on tulossa! Valmistakaa HERRALLE Tie. MESSIAS on tulossa! Olkaa pyhät, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA.

Olen nähnyt ne Kaksi Kultaista Lampunjalkaa, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä. Ja olen nähnyt Heidän seisovan kaiken maan HERRAN edessä, Israelin Väkevän JUMALAN edessä, JEHOVA EL GIBBORIN, Väkevän JUMALAN edessä. Ja olen nähnyt JEHOVAN, Israelin JUMALAN tulevan ja peittävän kummatkin Heistä Hänen Pilvellään, identifioidakseen Heidät tälle sukupolvelle ja maailmankaikkeudelle ja enkeleille Taivaassa ja koko Taivaalliselle joukolle. MESSIAS on tulossa! Todah rabah, todah lachem, todah todah, todah Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor 15.5.2019. www.jesusislordradio.info)  

air max 90 essential style

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)