15.5.2018 HERRAN SANOMA VANHURSKAUDESTA - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA on Puhunut kanssani rakkaat ihmiset, viime yönä kalliit ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani pitkän keskustelun, hyvin hyvin pitkän keskustelun, kestäen, en tiedä luultavasti noin 5 tuntia. Hyvin hyvin pitkän taukoamattoman keskustelun ja tuossa keskustelussa HERRA Puhui hyvin hyvin voimallisesti. Se oli hyvin väkevä ja voimallinen keskustelu.

Ja HERRA JEHOVA, Hän käytti suutani. PYHÄN HENGEN PERSOONA käytti suutani puhumaan. Puhuin tälle sukupolvelle. Puhuin tälle seurakunnalle, tämän sukupolven ihmisille, tämän maailman ihmisille, maailman kansakunnille, tämän hetken Kristuksen ruumiille. Se oli taukoamaton noin 5 tuntia viime yönä. Se on hyvin historiallinen keskustelu. Puhuin kuultavalla äänellä. Mitä HERRAN HENKI, PYHÄ HENKI, PYHÄN HENGEN PERSOONA laittoi kielelleni puhua, oli vanhurskaus, vanhurskaus. Muista vanhurskaus. Sano lapsillesi, että vaeltavat vanhurskaudessa. Muistuta aviomiestäsi vanhurskaudesta. Muistuta vaimoasi vanhurskaudesta. Ja kerro naapureillesi vanhurskaudesta. Anna mahdollisuus. Anna mahdollisuus kaikille, koska aika on kulunut loppuun. Aika on lopussa nyt. Kaikki puhukoot vanhurskaudesta.

Puhu jopa naapureillesi vanhurskaudesta. Kenet tahansa tapaatkin, kerro heille vanhurskaudesta. Anna mahdollisuus kaikille tietää vanhurskaudesta JEESUKSESSA KRISTUKSESSA. Ja sano heille, että noudattavat vanhurskautta. Vaeltakoot vanhurskaudessa, eläen elämäänsä vanhurskaudessa. Kerro heille, että vanhurskaus on tärkeää. Heidän tulisi pyrkiä olemaan vanhurskaita. Vanhurskaus on se millä on merkitystä, koska aika on lopussa. Olkoon he nyt vanhurskaudessa. Eläköön elämäänsä vanhurskaudessa ja tehköön kaiken mitä he tekevät vanhurskaudessa. Tämä on jotakin, mitä heidän tulee jakaa ystävilleen ja kertoa ystävilleen vanhurskaudesta. Tämä keskustelu oli taukoamaton 5 tuntia viime yönä.

Joten kalliit ihmiset, HERRA on Puhunut vanhurskaudesta ja alleviivannut vanhurskauden merkitystä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan viime yönä hyvin shokeeraavalla tavalla. Joten kun heräsin, mutta se keskustelu oli hyvin iloinen. Oli todella iloinen tuossa keskustelussa, koska Hän todella todisti vanhurskaudesta ihmisille. Kerroin ihmisille, että kertovat heidän lapsilleen vanhurskaudesta tuossa unessa. Ja sanoin ihmisille, että kertovat heidän perheelleen, työkavereilleen, vaimoilleen, aviomiehilleen, sukulaisilleen, sedilleen, enoilleen ja tädeilleen, että jokaisen tulisi kertoa toisilleen vanhurskaudesta, koska aika on lopussa. Me tiedämme

erittäin hyvin, että Raamattu sanoo Psalmit 112:6:

"Sillä ei hän ikinä horju; vanhurskas säilyy ikuisessa muistossa."

Ja myös Matteus 6:33, Hän sanoo:

"Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan."

Joten vanhurskaus on niin tärkeää. Ilmestyskirja 19:6-9, on sananpaikka, joka juhlii seurakunnan ylöstempausta ja seurakunnan menoa loisteliaaseen ikuiseen iankaikkiseen JUMALAN Valtakuntaan. Uudestaan, tuossa sananpaikassa kuulet: hienointa pellavaa, hohtavan puhdasta annettiin seurakunnalle pukeutua. Sitten Hän sanoo, että hieno pellava tarkoittaa seurakunnan vanhurskautta. Uudelleen, tuossa sananpaikassa kuulet: Ja seurakunnan annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen. Ja Hän Sanoo: se liina on pyhien vanhurskautus." Ja 1. Piet. 3:14, (King James -käännös sanoo):

14 Vaan vaikka saisittekin kärsiä vanhurskauden tähden, olette kuitenkin autuaita. "Mutta älkää antako heidän pelkonsa peljättää itseänne, älkääkä hämmästykö",

Miksi? Sillä saat Ikuisen palkkion; saat Elämän kruunun, Kirkkauden kruunun, vanhurskauden kruunun. Ja vanhurskauden kruunu, 2. Kor. 5:21, Hän Sanoo:

21 Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi. 

21 Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi.

Joten, rakkaat ihmiset, HERRA on vakuuttanut, vahvistanut, korottanut vanhurskauden viime yönä 5 tunnin pituisessa historiallisessa keskustelussa kanssani. Ja tuossa keskustelussa Hän käytti suutani, joten puhuin Ääneen 5 tunnin ajan: Vanhurskaus! Vanhurskaus! Vanhurskaus! Opeta se lapsillesi, sillä aika on lopussa, aika on ohi! Vanhurskaus, vanhurskaus! Aika on ohitse! Vanhurskautta, lapsillesi, aviomiehellesi, muistuta naapureitasi, kerro ystävillesi. Sillä Hän sanoo, tämä on jotakin, jota et voi pitää itselläsi. Sinun tulee jakaa se kaikkien muiden kanssa, joiden kanssa voit. Puhu heille vanhurskaudesta, vanhurskaudesta, vanhurskaudesta. Rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa!

HERRA Puhuu nämä asiat harkitusti ja tarkoituksellisesti tänä hetkenä. Ja voit nähdä, että Hän on tullut esiin täydessä voimassa. Hän on tullut esiin avoimesti ja rohkeasti, laskien ne Taivaan Portaat alas taivaalle; laskien Hänen Kaksi Todistajaansa taivaalle aina koko matkan alas; kirjoittaen Kirjoituksen taivaalle, levittäen Hänen Kirkkautensa ympäriinsä, ja sitten kirjoittaen tekstin Hänen Kahdelle peljättävälle Todistajalleen taivaalle; tehden Hänen Todistajansa kahdeksi avoimesti ja julkisesti, ihmiset voivat ottaa kuvia heistä kahdesta, ihmiset näkevät heidän palvelevan ja saarnaavan yhdessä.

Raamattu on täyttymässä tämän sukupolven edessä. HERRA on tullut alas Hänen Pilvessään, laskien sateen alas teltan sisäpuolelle, rammat kävelevät. HERRA on tehnyt rohkeita asioita avoimesti, saavuttaakseen tämän sukupolven yhden Sanoman kanssa, että: Aika on lopussa! MESSIAS on tulossa! Valmistautukaa! Hän on tehnyt parhaansa, Hän on astunut ulos paikaltaan. HERRA on lähtenyt 1 miljoonan mailin päästä sieltä, missä Hänen olisi kuulunut toimia, edistääkseen ja saavuttaakseen seurakunnan, yrittäen auttaa tätä seurakuntaa, jotta seurakunta voisi astua sisälle. Hän on tullut esiin avoimesti kertomaan kansakunnille, että: MESSIAS voi tulla minä hetkenä hyvänsä nyt! MESSIAS on tulossa!

Ja viime yönä kaikista tärkein mittapuu Taivaaseen sisälle pääsyyn: Vanhurskaus; kerro heille vanhurskaudesta. Varmista, että olet vanhurskas. Elä vanhurskasta elämää. Mitä ikinä teetkin, muista vanhurskaus. Puhu vanhurskaudesta lapsillesi, pyydä aviomiestäsi kävelemään vanhurskaudessa, pyydä vaimoasi olemaan vanhurskas, muista naapureitasi ja muistuta heitä vanhurskaudesta, ja työpaikoillanne, kerro heille vanhurskaudesta. Koko yön aamuun saakka Puhuen vanhurskaudesta. Itseasiassa noin 03 aamuyöllä saakka, noin 5 tunnin ajan. 5 tuntia putkeen, tämä on historiallista. Ja tämä kertoo teille siitä vakavasta painoarvosta, koskien vanhurskautta tässä hetkessä ja ajassa, johon olemme astuneet sisälle.

Uudestaan, kukaan ei tiedä aikaa eikä hetkeä, mutta eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? He, joilla on korvat, valmistakoon Tien JEESUKSEN MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten, olkoot pyhät ja vanhurskaat. Toda toda, toda rabah. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor, 15.5.2018, Jesus is LORD –radio, www.jesusislordradio.info)

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)