14.4.2019 PROFETIA - VAKAVA HERRAN TUOMIO: HISTORIALLINEN KUIVUUS TULOSSA KENIAAN

 
Tämä on se, mitä tapahtuu nyt. Tiedän, että olette parannuksenteon kokouksissanne halki koko tämän kansakunnan. Ja mahdollisesti myös maailmanlaajuisesti. Mutta HERRA on esitellyt valtavan suuren ajoneuvon ja se on todella suuri ajoneuvo. Se on todella suuri. En tiedä, ovatko ne mahdollisesti 30 tai 40 metriä korkeita. Sen ajoneuvon renkaat ovat todella todella suuret, hyvin valtava ajoneuvo, loisteliaan kirkas ajoneuvo, puhtaan valkoinen loisteliaan kirkas ajoneuvo, jonka renkaat ovat todella valtavat. Ne näyttävät olevan 30-40 metrin korkuiset, kun ne ovat pystyssä. Todella suuret renkaat, kuten voitte kuvitella. Ja niitä renkaita on melkoisen paljon, ei ole vain yhtä neljän settiä. On melko paljon renkaita. Ja se on valtavan suuri ajoneuvo.
 
Ja tämä ajoneuvo kulkee halki maan. Ja tuossa maassa on täysi kuivuus. Täysi täysi, ei ollenkaan sadetta. Kunnes maaperä on tullut punertavaksi. Maaperä on tullut punertavaksi. Eikä ole edes yhtäkään lehteä, ei yhtäkään lehteä. Ei edes yksikään lehti ole versonut, noussut ylös, kasvanut maassa. Joten maa on täysin oranssihtava punertava maaperä, oranssihtava maaperä.
 
Ja tätä ajoneuvoa ajaa ne Kaksi HERRAN Väkevintä Profeettaa, ja seurakunta on sisällä tässä ajoneuvossa. Mutta on kulkeminen läpi yhden mahdollisesti suurimman nälänhädän, joka on ollut koskaan tässä maassa. Eikä ole yhtään sadetta. On kuivaa eikä ole yhtään sadetta. Eikä ole edes yhtäkään lehteä. Ja se ajoneuvo kulkee eteenpäin taistellen todella voimallisesti kulkien sen läpi, ja on niin paljon tomua, joka hyppii ylös, ponnahtaen, singoten taivaalle.
 
Ja tämä on se, mitä HERRA on näyttänyt minulle jälleen. Tämä valtavan suuri ajoneuvo kipuaa, se kasvaa, se kulkee kaikkialle. Se kulkee paikkoihin, se kipuaa kukkuloille. Eikä ole yhtäkään lehteä, ei yhtäkään lehteä, ei yhtä pientäkään lehteä, aivan kuten näette, kuinka lehti on kasvanut maaperässä. Ei edes yhtäkään lehteä. On täysin täysin täysin kuivaa. Ja tätä ajoneuvoa ajaa ne Kaksi JAHVEN Peljättävintä Profeettaa.
 
Nyt, antakaahan kun sanon seuraavan. Tulen lukemaan teille sananpaikan tässä, jotta voitte kehittää täyden ymmärryksen, miksi teidän tulee tehdä parannus hyvin hyvin vakavasti ja ankarasti HERRAN edessä. Nyt, se suurin pelko on, että ne Kaksi HERRAN Palvelijaa, jotka ovat kävelleet tässä maassa, näette Heidät Kokouksissa, olette nauhoittaneet Heidät useaan kertaan. Teillä kaikilla on siis ollut mahdollisuus nähdä ne Kaksi HERRAN Profeettaa, tässä maassa. Ja muissa maissa, missä Heidät on paljastettu.
 
Joten se suurin pelko, mikä meillä on ollut, on että pelkäsimme aina tämän suuren rakkauden ja Siunauksen ja parantumisen ja Ihmeiden ja Herätyksen keskellä, että HERRA JAHVE yhtenä kertana, päättää eräänä kertana lopulta; swahiliksi he sanovat, sanon swaliliksi ja sitten englanniksi. Antakaahan kun sanon sen englanniksi nyt. Kun ihmiset nauhoittavat nämä Kaksi Profeetta Kokouksissa, he ottavat kamerat ja nauhoittavat Heidät. He näkevät Heidän kävelevän yhdessä. Yksi kävelee tähän suuntaan, toinen on toiseen suuntaan. Joskus he nauhoittavat Heidät juhlimassa yhdessä. Yksi on hiukan pidempi kuin se toinen. Se suurin pelko, mikä meillä on aina ollut, on että HERRA saattaa eräänä päivänä Sanoa: Tämä on jo tapeeksi! Minun täytyy nyt esitellä, keitä nämä Kaksi Profeettaa ovat tälle maalle.
 
Ja kaikista peljättävimmällä tavalla olemme aina pelänneet, että Hän voi päättää esitellä Heidät hirvittävällä ja kaikista peljättävimmällä, ankarimmalla tavalla koskaan, niin että kaikki voisivat pelätä Heitä ikuisesti. Jotta ei olisi yhtäkään mustamaalausta enää, ei yhtään herjausta, ei ilkeyttä, ei valheita kirjoitettuna Heitä vastaan lehdistössä. Tämä on se kaikista suurin pelko, mitä näillä Kahdella HERRAN Profeetalla on aina ollut.
 
He ovat aina tienneet, että Heidän Missionsa on hyvin hyvin kiivas. Heidän Missionsa on kohdata antikristus ja väärä profeetta ja taistella heitä vastaan, taistella heitä vastaan sinä aikana, kun seurakunta on otettu pois. Joten se Missio vaatii Taistelijoita. He ovat Taistelijoita, joita ei ole vielä paljastettu. Sillä nyt kaikki se, mitä te näette on hyvyyttä; rammat kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat.
 
Mutta ihmisen liha, se miten tunnemme ihmisen lihan; voi olla itsetyytyväisyyttä js tuttavallisuutta. Ja sen tähden olemme aina pelänneet, että eräänä hetkenä HERRA saattaa päättää, että tiedättehän, tämä on nyt se aika esitellä, keitä nämä Kaksi Profeettaa ovat. Ja miksi Heitä kutsutaan Väkevimmiksi, kaikista Peljättävimmiksi Profeetoiksi, jotka on koskaan lähetetty maailmaan. Ja että HERRA saattaa päättää esitellä Heidät kaikista peljättävimmällä tavalla, joka saa kaikki pelkäämään Heitä ja juoksemaan pois Heidän luotaan ikuisiksi ajoiksi.
 
Uudestaan, näen valtavan suuren ajoneuvon, ja ne Kaksi HERRAN Profeettaa ohjaavat sitä ajoneuvoa ja seurakunta on siellä sisällä. Ja se ajoneuvo kulkee läpi maaston, maaperän, missä ei edes yksikään lehti ole kasvanut siinä maassa. Täysin kuiva. Täysi kuivuus. Täysi sulkeminen. Ja se maaperä, yritän erottaa sen, se on aina tällainen, se on punertavan kaltainen ja pölyinen. Raamattu sanoo hyvin selvästi, se sanoo tässä Jeremian kirjan luvussa 18, ja myös Toinen Aikakirja 7, luen jakeesta 13. Ensin 2. Aikakirja ennen Jeremiaa. Toinen Aikakirja 7:13, Hän Sanoo:
 
”Jos minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan tahi jos minä lähetän ruton kansaani, mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy,"
 
Hän ei Sano, että jatkavat mustamaalaamaan Hänen Kahta Profeettaansa vielä enemmän. Hän Sanoo:
 
"nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä,"
 
Tarkoittaen: parannuksenteko. Tehkää parannus!
 
"niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi."
 
Uudestaan, toistan. Luen 2. Aik. 7:13-14. Jakeen 13 ja 14:
 
”Jos minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan tahi jos minä lähetän ruton kansaani, mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy,"
 
Ei mustamaalaa JUMALAA, vaan
 
"nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä,"
 
Tarkoittaen, tekevät parannuksen.
 
"niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.” (2. Aik. 7:13-14)
 
Jeremia 18. Jeremia 18, siunatut ihmiset. Luen jakeet 7-9. Jakeet 7 ja 8 ovat riittävät. Hän Sanoo:
 
”Yhden kerran minä uhkaan temmata pois, hajottaa ja hävittää kansan ja valtakunnan;"
 
Uudestaan:
 
"temmata pois, hajottaa ja hävittää"
 
Aivan kuten Hän julistaa Kenialle tänään.
 
"mutta jos se kansa kääntyy pois pahuudestaan, josta minä sitä uhkasin, niin minä kadun sitä pahaa, jota ajattelin tehdä sille." (Jer. 18:7-8)
 
Siunatut ihmiset, tehkää parannus! Tehkää parannus seurakunnissanne. Tehkää parannus! Tehkää parannus! Tehkää parannus tai muuten joudutte kadotukseen. Tehkää parannus! Siunatut ihmiset, tehkää parannus! Ja kun te menette HERRAN eteen, niin pyydän anoen, tehkää parannus! Pyydän anoen, tehkää parannus! Tehkää parannus! Kenia, tehkää parannus! Tehkää parannus siitä mustamaalauksesta, mitä tämä maa teki HERRAA vastaan. Siitä herjauksesta ja ilkeydestä, siitä kunnianloukkauksesta.
 
Kun HERRA ainoastaan toi vanhurskauden. Hän ainoastaan toi pyhyyden. Hän ainoastaan toi JUMALAN Valtakunnan, Hän toi Taivaan Portaat. Hän toi ainoastaan parantumisen rammoille, sokeille, kuuroille, mykille, halvaantuneille, verenvuototaudeille, syöville, kasvaimille, lepralle, HIV-Aidsille, verisairauksille, diabetekselle, ja kaikelle muulle. Tehkää parannus, Kenia!
 
Joten tänään kun menette HERRAN eteen, niin pyydän anoen: Tehkää parannus! Sillä nyt olen kertonut teille, mitä on edessä päin. Tehkää parannus, jotta se ei tapahtuisi tälle maalle. HERRA saattaa esitellä nämä Profeetat teille kaikista hirvittävimmällä ja raivokkaimmalla tavalla, joka saa aikaan, että te kaikki juoksette pois Heidän luotaan ikuisiksi ajoiksi.
 
Tehkää parannus! MESSIAS on tulossa! Tehkää parannus! Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Pyydän anoen, tehkää parannus, jotta te ette kaikki hukkuisi tämän maan päällä. Tehkää parannus ja palatkaa JEESUKSEN luokse. Olkaa uudestisyntyneitä ja olkaa pyhiä. Vastaanottakaa PYHÄ HENKI. Ottakaa upotuskaste. Tehkää parannus, Kenia!
 
(Profeetta Dr. Owuor. 14.4.2019. www.jesusislordradio.info)

jordan shoes for sale outlet black

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)