14.4.2019 PROFETIA JUMALAN TUOMIOSTA TULOSSA KENIAAN – SYÖJÄSIRKAT JA MYRKYLLISET HYÖNTEISET

JEHOVA on Puhunut kanssani, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA HASOPHET, HERRA vanhurskas Tuomari, Hän on Puhunut kanssani jälleen siitä valtavasta sietämättömästä Tuomiosta, joka on tulossa Keniaan. Näen tällä kertaa, kuinka Hän on vapauttanut paljon syöjäsirkkoja. En ole koskaan nähnyt niin paljon. Ne peittivät koko kansakunnan, koko kansakunnan maaperän ja aina ylös saakka taivaalle, ehkä noin kilometrin verran taivaalle saakka. Ne törmäilivät toisiinsa. Syöjäsirkkoja oli joka puolella maata. Näen paljon tuhosirkkoja, jotka ovat peittäneet koko maan ja myös noin kilometrin ylöspäin. Ne törmäilevät toisiinsa, ne ovat niin tiheässä, että ei pääse läpi kulkemaan. Yritin sulkea oven, Kenian oven, jotta syöjäsirkat eivät tulisi sisälle, mutta paljon syöjäsirkkoja tuli Keniaan.

Ne murskasivat maan ja söivät maan ja mursivat maan. Kun heräsin, niin jälleen HERRA laittoi minut nukkumaan. Kun nukahdin, Hän näytti minulle nämä hyvin myrkylliset hyönteiset, myrkylliset. Ne alkoivat pistämään ihmisiä. Luulen, että ne kävelevät maassa, ne eivät lennä. Ne alkoivat pistämään ihmisiä ja olivat suunnattoman myrkyllisiä. Ne pistivät ihmisiä ja kun ihmiset yrittivät astua niiden päälle murskatakseen ne, ne ovat kuolemattomia. Ne eivät kuole. Ette voi murskata niitä. Näen paljon hyönteisiä, jotka purevat ja pistävät ihmisiä ja ne ovat uskomattoman myrkyllisiä, melkein 7 kertaa myrkyllisempiä kuin käärmeen myrkky. Se on hirvittävä, sietämätön ja surkea tilanne maassa.

Tämä on hyvin vakavaa, mitä on tapahtunut tässä maassa. MESSIAS on tulossa! Huhtikuussa vuonna 2004 puhuin läntisellä pallonpuoliskolla ja sanoin, että se tulee olemaan Benjamin Netanjahu 2, Benjamin Netanjahu 2, kun seisoin JUMALAN Valtaistuimen edessä. Ja silloin Johannes Kastaja tuli ja Puhui kanssani ja silloin HERRAN Henki tuli ja nosti minut ylös. Antakaa, kun näytän teille, mitä on tapahtumassa ennen MESSIAAN Tulemusta. Hän vei minut taivaalle Jerusalemin ylle. Näin kaksi vallan vaihdosta. 2. huhtikuuta 2004, kun heräsin, sanoin, että se tulee olemaan Benjamin Netanjahu 2. Sitten tämän jälkeen näin vallanvaihdoksen, oikeistohallituksen, vallanvaihdoksen, joka tapahtui Israelissa. Kaksi vallanvaihdosta. Sitten sanoin, että se tulisi olemaan Benjamin Netanjahu 2. Tämän jälkeen Hän vei minut takaisin JUMALAN Valtaistuimelle ja katso JUMALAN Karitsa tuli. Vaate oli loistelias ja kirkastuin. Tämä Kirkastuminen on tapahtunut.

Näen valtavavan JUMALAN Tuomion iskevän tähän maahan. Tehkää parannus! Tehkää parannus JEESUKSESSA KRISTUKSESSA! Tehkää parannus Kenia! Tehkää parannus ja kääntykää pois pahuudesta! Muistakaa, että teidän ja HERRAN JEHOVAN välillä, teidän täytyy kumartua ja palvoa HERRA! HERRA ei voi palvoa ketään. Hän ei voi palvoa Keniaa. Hän on HERRA. Hän on Luoja. Yhden täytyy kumartua, polvistua ja sen täytyy olla Kenia! Kaikki nämä Tuomiot ovat tulleet, jotta voisitte tehdä parannuksen. Ja voitte tehdä parannuksen, kun ikkuna on vielä auki tässä hetkessä, jotta nämä asiat eivät tapahtuisi teille.

Olen nähnyt ja elänyt ne tässä maassa. Hän on puhunut pedosta. Hän on puhunut miekasta. Hän on puhunut kuivuudesta, nälänhädästä, kuolemasta, kuivuudesta ja janosta, ei vettä. Hän on Puhunut nämä hirvittävät Tuomiot tälle maalle. Nyt näen paljon syöjäsirkkoja, jotka ovat täyttäneet maan. Tämän jälkeen pistävät hyönteiset alkavat pistämään ihmisiä vakavalla myrkyllä.

Tehkää parannus Kenia! Tehkää parannus! Tehkää parannus Kenia! Tehkää parannus JEESUKSESSA KRISTUKSESSA! Tehkää parannus! Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! Tehkää parannus Kenia! Kenia, tehkää parannus! Tehkää parannus nyt! Tehkää parannus! Kenia, tehkää parannus! Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! Tehkää parannus ja kääntykää HERRAN tykö! Kenia, tehkää parannus! Tehkää parannus nyt Kenia! Tee parannus Kenia! Kenia, tee parannus! MESSIAS on tulossa. Tehkää parannus!

(Profeetta Dr. Owuor. 14.4.2019. www.jesusislordradio.info)
 

Men's Adidas EQT Support ADV 'Black Camo' [BB2792]

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)