14.3.2018 PROFETIA VÄLITTÖMÄSTÄ SEURAKUNNAN POIS TEMPAAMISESTA - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänä aamuna, tänään, kun olemme tulossa iltapäivää kohden, tullen noin kello 11 keskipäivällä. Ja asiat menevät eteenpäin hyvin nopeasti, hyvin hyvin nopeasti. HERRA laittoi minut sinne, missä olin ja sitten yhtäkkiä Hän kaatoi minut. Ja sitten yhtäkkiä ylöstempaus tapahtui. Yhtäkkiä seurakunta temmattiin pois.

Uudestaan, tänään tullessamme iltapäivään, lähelle iltapäivää. Siellä missä olin, HERRA, Hän kaatoi minut. Ja sitten yhtäkkiä, oli shokki, Se tapahtui melkein kuin maanjäristys. Se oli shokki tällä tavoin, ja ylöstempaus tapahtui. Seurakunta temmattiin pois välittömästi. Tämä tarkoittaa, että asiat etenevät hyvin hyvin nopeasti.

Muistan, kuinka 15. tammikuuta vuonna 2017 viime vuonna, kun HERRA näytti minulle Taivaan sisäänkäynnin. Hän toi minut hyvin lähelle Taivaan sisäänkäyntiä noin 20 jalan päähän. Ja näin seurakunnan menevän sisälle ja ne loisteliaan kirkkaat portaat, joita he kiipesivät. Nyt ne kirkkaat portaat ovat jo ilmestyneet, ja nyt HERRA näyttää minulle tämän. Hän vihdoin näyttää minulle, että seurakunta temmataan tällä tavoin.

Tästä syystä sanoin, että tämä on superkiireellistä. Tästä syystä annoin tämän sanoman radiotiimille, valmistella tässä hetkessä, valmistaa kuuntelijoita tässä hetkessä, jotta he, jotka ovat viisaita, he, joilla on korvat, he, jotka ovat kuulolla, he, jotka tietävät ne portit, joista HERRA Puhuu juuri nyt. He, jotka tietävät ne kanavat, joista HERRA kommunikoi nyt, joiden kautta Taivas kommunikoi maailman kanssa, jotta he voivat tulla kuulolle ja kuulla, että MESSIAS on tulossa ja seurakuntaa ollaan juuri ottamaisillaan.

Ja kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä. Tästä syystä minun tuli tulla luoksenne kiireellisesti. Hyvin kiireellisesti, koska se voisi tapahtua minä hetkenä hyvänsä. Se voi olla 10 vuotta tästä hetkestä, 10 kuukautta tästä hetkestä, 10 viikkoa tästä hetkestä, 10 tuntia tästä hetkestä, 10 minuuttia tästä hetkestä, 10 sekuntia tästä hetkestä. Tästä syystä minun tuli tulla luoksenne superkiireellisesti. Tästä syystä Sanoin kiireellinen, kiireellinen ja välitön.

Tänään HERRA on jälleen näyttänyt minulle seurakunnan ylöstempauksen. Hän on näyttänyt minulle, kuinka ne erotetut pyhät otetaan pois yhtäkkiä, välittömästi, temmataan pois maailmasta. Se tapahtui melkein aivan kuin napsahdus, se on välähdys, silmänräpäys, kuin maanjäristys, kuin salamavalo, joka tapahtui, ja heidät otettiin pois. Ja mikä ihmetytti minua, niin sen jälkeen maailma syöksyi täydelliseen pimeyteen.

Ja pystyn näkemään joitakin ihmisiä ympärilläni, jotka eivät tule menemään sisälle. HERRA näyttää heidät nyt. Tästä syystä olen varoittanut synnistä. Olen varoittanut seksuaalisesta himosta ja seksuaalisynnistä. Pystyn näkemään joitakin ihmisiä, jotka epäonnistuvat pääsemään sisälle. Ja nyt kun he alkavat kävellä pimeydessä, he alkavat nyt lyömään jalkojaan, HERRA laittaa heidät lyömään jalkansa kiviin. He sanovat, en näe, on liian pimeää, en pysty näkemään, joten he törmäävät jalkansa kiviin, he lyövät jalkansa kiviin. Kävellen kuin horjahdellen, aivan kuin he kompastuisivat ja kaatuisivat. Se on liian pimeää, se on pilkkopimeää, täysi pimeys.

Ja näen paljon ihmisiä jäävän jälkeen. Seurakunta otetaan. He, jotka eivät olleet pyhiä, jotka eivät noudattaneet vanhurskautta. Mutta kaikista mielenkiintoisinta ja surullisinta on se, että HERRA näyttää minulle nyt heidät ympärilläni, jotka jäävät jälkeen. Nuo ihmiset, jotka ovat työskennelleet ympärilläni. Tästä syystä aina sanoin, että kun operoit niiden KAHDEN HERRAN TODISTAJAN kanssa, tämän peljättävän HERRAN PROFEETAN kanssa, sinun tulee mennä eteenpäin hyvin varovaisesti ja se on vakava vastuu. Et voi palvella miten sattuu, et voi kohdella Häntä välinpitämättömästi. HERRA ottaa nuo asiat hyvin vakavasti. Näin joitakin ihmisiä, jotka työskentelvät ympärilläni täällä, jotka jäivät jälkeen tämän välinpitämättömyyden tähden, jonka näette, ja jossa he joskus ovat täällä. Ja ihmettelen, miksi he tekevät noin. Olen varoittanut pitkän aikaa. Olen sanonut, että olkaa varovaisia, ISÄ katsoo teitä hyvin tarkkaan.

Mutta olen nähnyt, että seurakunta otetaan, se pyhä seurakunta. Jos on mitään sanomaa ottaa nyt, niin se on, että kaikki ihmiset ympäri maailmaa neljällä maailman äärellä ymmärtää, että se näky ja profetia, jonka annoin viime vuonna 15.1.2017 seurakunnasta, joka menee sisälle Kirkkaaseen Taivaan Valtakuntaan, astuen niitä Kirkkaita JUMALAN portaita, tämä profetia on alkanut avautua nyt ja me olemme niin siunattuja, että HERRA täyttää ja levittää auki tätä Profetiaa osissa.

Ensimmäisessä osassa, kun Hän näytti minulle ne portaat eilen, aloin ymmärtää heti, että seurakunnan pois ottaminen tulee myös seuraamaan seuraavaksi. Ja sanoin saman eilen lähetyksessä. Nyt kun tämä päivä saapui, niin Hän näyttää minulle, kuinka seurakunta temmataan pois. Hän on siis laskenut sen alas auttamaan ihmisiä, auttamaan Kristuksen seurakuntaa, auttamaan uskovia.

Kääntykää pois vääristä profeetoistanne ja niistä valheista, siitä hölynpölystä, jota he opettavat teille siellä ulkona. Pyydän, olkaa pyhät ja menkää sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Aika on lopussa! HERRA on laskenut alas Taivaan Portaat, tarkoittaen, että Hän on valmis vastaanottamaan ja Taivas on valmis vastaanottamaan Loisteliaan Kirkkaan seurakunnan.

Joten tehköön kaikki parannuksen, aika on nyt ohi! Kaikki ihmiset tehköön parannuksen ja vastaanottakoon JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRANAAN. Vaikka oletkin ehkä muslimi tai olet hindu tai olet ateisti, katso vain niitä portaita, jotka kiipeävät ylös kohti JUMALAN Valtakuntaa, ja vastaanota JEESUS ja menet sisälle Ikuisuuteen. Kääntykää pois heistä, jotka saarnaavat halpaa armoa, jotka eivät opeta teille vanhurskautta ja pyhyyttä. Olkaa pyhät, vastaanottakaa JEESUS. MESSIAS on tulossa hakemaan seurakunnan. Portaat on laskettu alas. Ja siinä unessa, siinä unessa, tuossa unessa Hän mainitsi, että portaat, ne portaat pysyvät paikoillaan, kunnes seurakunta kiipeää sinne sisälle. Tämä on yksi osa, jonka melkein unohdin kertoa teille.

Tuossa samassa unessa Hän kertoi minulle, että nuo Taivaan portaat tulevat pysymään taivaalla paikallaan, niitä ei tulla siirtämään, ennen kuin seurakunta astuu sisälle. Tämä tarkoittaa, että tämä tulee tapahtumaan pian, rakkaat ihmiset. Kuinka paljon rakkautta! Hän, joka Sanoo, päivää ja hetkeä ei kukaan tiedä, nyt Hän auttaa teitä. Hänen on täytynyt nähdä, että seurakunnan tila on todella huono. Hän nyt auttaa teitä täyttämään tuon Profetian osissa. Sillä tuossa Profetiassa näin, kuinka heidät otettiin ylös, kun portaat laskettiin alas, kun he astuivat noille portaille. Mutta nyt Hänen armostaan Hän on nyt laskenut alas nuo portaat, ja kertonut minulle, että nuo portaat pysyvät paikoillaan, kunnes seurakunta on päässyt sisälle, nuo portaat tulevat pysymään taivaalla täällä, kunnes seurakunta astuu sisälle.

Ja tämä kertoo teille hyvin selvästi, että se tulee tapahtumaan hyvin pian, rakkaat ihmiset. Me emme tiedä päivää emmekä hetkeä, kuitenkin, voitte nähdä ne merkit, se aikakausi on täällä. Sanoma on selvä, Sanansaattaja on Puhunut, pasuunaan on soitettu. Sillä ei ole väliä oletko poliisivirkailija, pankkiiri, kaupan kassa, lääkäri, sairaanhoitaja, lentäjä, lentoemäntä, insinööri, rakentaja, arkkitehti, olet vain leski, joka asuu kylällä, vain kotivaimo, olet työtön, työllistetty, olet työnhakija, mitä tahansa. Sillä ei ole väliä nyt.

Kaikki se, millä on väliä, on, että kaikki maailman neljä kulmaa tehkööt parannuksen. Ja kääntyköön pois synnistä ja vastaanottakoon JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRANAAN. HERRAN MESSIAAN, joka kuoli heidän puolestaan Ristillä, joka kuoli kaikkien meidän puolestamme Ristillä. Vastaanottakoon he Hänet nyt. Kaikki ihmiset vastaanottakoon Hänet, kaikki kansakunnat vastaanottakoot Hänet. Ja olkoon kaikilla mahdollisuus päästä sisälle Loisteliaan Kirkkaaseen Rauhan, Taivaan, JUMALAN Valtakuntaan. Jos ette, niin on paikka heille, jotka eivät pääse sisälle Taivaaseen, sen nimi on helvetti, se on ikuinen tuli. Kukaan ei halua mennä ikuiseen tuleen.

Kaikki te, jotka olette kuulolla kuunnellen minua, ehkä sillä ulkona te olette ministereitä tai hallituksen ministereitä, tai te olette hallituksen jäseniä. Sillä ei ole enää väliä, lääkäri, lakimies, kirurgi, kuka tahansa. Työtön, kylän nainen, kylän mies, palvelijanainen, sillä ei ole väliä. Tehkää vain parannus! tehkäämme parannus! Parannus! Parannus! ja kääntykää pois synnistä! Ja vastaanottakaa JEESUS HERRAKSENNE ja olkaa pyhät. Silloin teillä tulee olemaan Ikuisuus JUMALAN kanssa.

HERRAN suu on Puhunut kanssanne tänään, rakkaat ihmiset. Ja tämä on Hän, jonka Raamatun Kirjoitukset lupasivat, että HERRA tulee lähettämään teille Sanansaattajan, erityisen Sanansaattajan valmistamaan kansakunnat tähän hetkeen, JUMALAN Loisteliasta Valtakuntaa varten, sen Edelläkävijän, joka tulee luoksenne lapion kanssa valmistaen Tien, sen Loisteliaan Tien MESSIASTA varten, Pyhyyden valtatien, rakkaat ihmiset. Eikö HERRA olekin Puhunut kanssanne? Shalom. Toda rabah.

(Profetia 14.3.2018. Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)