14.1.2018 PROFETIA: VALTAVA HERRAN KIRKKAUDEN VIERAILU TULOSSA TIETTYYN PAIKKAAN JA KANSAKUNTIIN - PROFEETTA DR. OWUOR

Rakkaat ihmiset, mikä siunaus tulla luoksenne tänä aamuna, halki seurakuntienne. Ja tiedän, että Australiassa on varmaan myöhään illalla, on tulossa hyvin myöhäinen ilta Australiassa. Ja on varmaan hyvin, hyvin varhainen aamu toisella puolella, Usassa. Ja halki tämän maan, kello on ehkä noin 11.30, 11.25, 11.26. Mikä siunaus tulla luoksenne tänä aamuna, teidän seurakuntiinne. Teidän palvonnan paikkoihinne, ja Puhumaan teille sen, mitä HERRA on Sanonut tänä aamuna, sen, mitä HERRA on Puhunut valtaistuimelta Taivaassa tänä aamuna.

Tänä aamuna, tiedän, että ensinnäkin, meillä on ihmisiä, meillä on monia, monia uusia ihmisiä, jotka ovat kävelleet palvonnan huoneeseen, HERRAN huoneeseen tänä päivänä. Monilla, monilla Alttareilla on uusi vieraita, ihmisiä, jotka ovat nähneet ne viimeisimmät parantumiset, sen parantumisten vyöryn. Tiedän, että monet, monet Alttarit ovat vastaanottaneet monia vieraita tänään. Olette vastaanottaneet monia vierailijoita tänään. Ihmiset, jotka ovat nähneet ne valtavat parantumiset; ne rammat, jotka ovat nousseet ylös, ne sadat rammat, jotka nousivat ylös niissä viimeisimmissä parantumisissa, jotka ovat tapahtuneet täällä. Ne monet, monet sokeat silmät, joita me emme ole vielä edes juhlineet, ja jotka nyt näkevät, ja jotka tänään kävelivät seurakuntaan, nähden Tänään rammat kävelivät seurakuntaan ollen syntyneet täysin rampoina, hyljäten [kävelylaitteensa]. Kasvaimet hävinneinä, reikäiset, huokoiset päät, ja kaikki nämä, parantuneina.

Tiedän, että monet vieraat ovat seurakunnassa, ensinnäkin ja tärkeimpänä, ennen kuin tuon teille sen, mitä HERRA on Puhunut tänä aamuna. Haluaisin toivottaa teidät tervetulleiksi HERRAN huoneeseen, ja antaa teidän ymmärtää, että tämä on HERRAN huone. Tämä on HERRAN huone. Ja kolmannen kerran. Tämä on HERRAN huone. Ja tähän paikkaan HERRA on minut lähettänyt valmistamaan seurakunnan MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Joten todella, te olette kytkettynä ja kuulolla, ja te olette tulleet oikeaan paikkaan. Ja me olemme odottaneet, me olemme odottaneet, että te tulisitte.

Ja siksi suuri evankeliointi on tapahtumassa halki maailman halki maailman saavuttaen satoja miljoonia ihmisiä. Jotta he saisivat tietää, että MESSIAS on tulossa. Ja että HERRA on lähettänyt Sanansaattajan valtavan parannuksenteon ja synnistä pois kääntymisen ja vanhurskauteen kääntymisen ja tien valmistamisen Sanoman kanssa MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten, sen pyhän tien. Te muistatte todella hyvin, että Hepr. 12:14, Hän Sanoo: Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen. Ja sitten Hän Sanoo: sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa. Joten te olette totisesti tulleet oikeaan paikkaan.

Tämän Palvelustyön visio ja missio on MESSIAAN tulemus, josta HERRA on jatkanut minulle Puhumistaan tullen tempaamaan pois Loisteliaan kirkkaan seurakunnan, viemään Loisteliaan kirkkaan seurakunnan sisälle Loisteliaan Kirkkaaseen JUMALAN Valtakuntaan, jota varten seurakunta luotiin. Me kaikki tiedämme, että seurakuntaa ei luotu elämään maan päällä ja joutumaan kadotukseen. Seurakuntaa ei luotu elämään vain 70 vuotta, 80 vuotta, en tiedä, mistä maasta te tulette. Joissakin teidän maissanne eliniän odotus on 100 vuotta, se on 70 vuotta, se on 60, tai 55, 54, 56. Mutta olen sanonut, että vaikka teidän eliniän odotuksenne kehittyneissä maissa tai Keniassa, tai missä tahansa, onkin 200 vuotta, niin se on rajallinen aika. Seurakunta luotiin elämään Ikuisuuteen saakka. Toisin sanoen, elämään Iankaikkista elämää, Ikuista elämää. Toisin sanoen, elämään Iankaikkista elämää, Ikuista elämää.

Ja siksi tämän Palvelustyön visio ja missio, teille, jotka olette uusia seurakunnassa, on että MESSIAS on tulossa. Jopa se Sanoma, jonka tuomaan teille tänään liittyy MESSIAAN tulemukseen. Ja täten, tämän Palvelustyön missio on valmistaa seurakunta. Ja Raamattu määrittelee hyvin selvästi koskien sitä, mikä seurakunta tulee pääsemään Taivaaseen. Me olemme niin Siunattuja, että HERRA antoi meille tämän ohjekirjan, tämän viitekirjan, jota kutsutaan Raamatuksi. Ja tässä Kirjassa Hän määrittelee sen tarkan seurakunnan, jota Hän kutsuu pyhäksi morsiamekseen, Kirkkauden seurakunnaksi, joka pääsee sisälle Ikuisuuteen.

Voimme siis itseasiassa käyttää tätä Kirjaa [saamaan selville] morsiamen kuvailen, sen ominaisuuspiirteet, ominaisuudet, heidän identiteettinsä. Sen seurakunnan tunnusmerkit, jota HERRA juhlii morsiamena, joka näkee Iankaikkisuuden, joka pääsee sisälle Taivaaseen. Jotta he voisivat valmistautua. Tästä siis tuli Tien valmistamisen Missio, tämän Palvelustyön Missio. Ja tässä Palvelustyössä nuhtelen syntiä. Me nuhtelemme syntiä, sillä me olemme tietoisia siitä, mitä synti voi tehdä kieltääkseen sinulta Ikuisuutesi, sinun Taivaallisen perintösi. Kieltää sinulta Taivaan, Ikuisuuden perintösi. Ja siksi tässä paikassa nuhtelen syntiä, me nuhtelemme syntiä. valehtelemisen syntiä, vääriä profetioita, valheapostoleja, väärää saarnaamista, valheellisuutta, moraalittomuutta, seksuaalisyntiä, kaikkea sitä syntiä. Kaikkea syntiä nuhdellaan täällä.

Joten tervetuloa HERRAN huoneeseen teille, jotka olette juuri tulleet sisälle. Tässä paikassa on synnin nuhtelemista. Ja on myös vanhurskauden ja pyhyyden keskittäminen teidän elämässänne. Joten kun tulet tänne, me itseasiassa muovaamme sinut, ja me pystymme täydentämään sinua niiden välineiden kanssa, jotka tulevat auttamaan sinua, kantamaan elämääsi, uudelleen järjestämään elämäsi auttaen sinua vaeltamaan pyhässä kristillisessä elämässä, jotta voisit nyt säteillä KRISTUKSEN elämää. Ja tiedän, että olet tullut sen Valkeuden tähden, jonka olet nähnyt. Ja KRISTUKSEN Valkeus tulee monin monin tavoin. Kaikissa näissä parantumisissa, jotka tapahtuvat, kaikissa näissä asioissa, jotka puhuvat JUMALAN hyväksynnästä tämän Palvelustyön yllä. Joten tämän Palvelustyön visio on, että MESSIAAN tulemus on lähellä. Missio on valmistaa tie meidän sydämissämme, uskovien sydämissä, seurakunnan sydämessä, kristittyjen uskovien sydämissä, jotta he voisivat olla pyhiä ja olla vanhurskaita, ja päästä sisälle JUMALAN Loisteliaaseen Ikuiseen Valtakuntaan.

Nyt, tullen siihen Sanomaan, jonka kanssa tulen luoksenne tänä aamuna. HERRA on Puhunut kanssani tänä aamuna hyvin hyvin valtavalla tavalla. Ja tämä on se tämän Palvelustyön kauneus, teille, jotka olette juuri tulleet tähän Palvelustyöhön, että täällä te tulette kuulemaan suoraan JUMALAN Valtaistuimelta, ISÄ JUMALALTA, meidän HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN ISÄLTÄ, meidän HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALALTA, valtavalta Israelin Iankaikkiselta JUMALALTA, JEHOVA NISSI, JEHOVA MAGEN, HERRA minun Kilpeni, HERRA minun Tornini, JEHOVA MAOZ, HERRA JEHOVA MISQUABBI, HERRA minun Korkea Tornini, JEHOVA ORI, minun Valkeuteni Tässä paikassa tulet kuulemaan suoraan JUMALAN Valtaistuinsalista.

Tällä samalla henkäyksellä, haluan nyt jakaa kanssanne, mitä HERRA JEHOVA on Puhunut seurakunnasta tänä aamuna, sen Sanoman, jonka Hän on välittänyt teille. Se syy, miksi olen keskeyttänyt teidän kokouksenne, jotta te voisitte olla tietoisia. Muistakaa Jerusalemissa, kun JEESUS meni, niin Hän kulki ympäri temppeliä ja temppelin ovet olivat suljettuina, siellä sisällä he palvoivat. He harjoittivat normaalia palvontaansa. Mutta JEESUS kulki ympäri temppelin pihalla, eivätkä he edes olleet tietoisia, että MESSIAS, heidän Taivaan JUMALANSA Sanansaattaja, oli ulkona, ulkopihalla. Hän kulki ympäri ulkopihaa, ja sitten Hän käveli pois. Ja temppelin sisällä he rukoilivat, 'HERRA, lähetä meille MESSIAS', 'HERRA, lähetä meille MESSIAS, Hän, joka on Loisteliaan Kirkas, Voideltu'. Ja silti MESSIAS oli ulkona täällä. Joten he harjoittivat heidän perinteisiä ja normaaleja ohjelmiaan seurakunnissaan. Joten HERRA JEESUS oli ulkopihalla, Hän kulki ympäriinsä siellä, ja sitten Hän lähti pois. Samaan aikaan, kun sisäpuolella he rukoilivat, 'HERRA, lähetä meille MESSIAS, HERRA, lähetä meille, Voideltu, HERRA, lähetä meille KRISTUS! Sinä lupasit, että lähettäisit Hänet.'

Se on siis kaunis asia, että kun HERRA Puhuu kanssani, niin voin keskeyttää teidän kokouksenne. Se itseasiassa puhuu teidän valmistautuneisuudestanne, se puhuu seurakunnasta, joka ei ole kytkettynä ja liitettynä joihinkin maallisiin ja maailmallisiin ohjelmiin, johtaen teidän perinteisiä kokouksianne, joilla ei ole mitään merkitystä Hengelliselle suunnalle. Mutta tämä puhuu teidän valmistautuneisuudestanne. Siitä, että minä hetkenä vain, te voitte aina pystyä kuulemaan HERRALTA, että teidän kokouksianne johdetaan nyt JUMALAN suunnitelman mukaan, Taivaan paradigman mukaan. Siitä, että te olette nyt relevantteja, te kuljette samoissa askelissa Pyhän Hengen kanssa. Nyt, tällä tavoin, se syy, miksi tulen luoksenne, rakkaat ihmiset, KRISTUKSEN seurakunta, tänä hetkenä, tänä aamuna, on, koska HERRA on Puhunut kanssani tänä aamuna. Ja tiedän, että ensi viikonloppuna on merkittävä Parantumiskokous.

Mutta tänä aamuna JEHOVA on Puhunut kanssani hyvin valtavassa ja epätavallisessa keskustelussa.  Menin erääseen paikkaan, ja johdin Parantumiskokousta tuossa paikassa. Ja kun pidin kokousta ja tuossa paikassa Taivas avautui, ja JUMALAN valtava Kirkkaus tulia alas, valkoistakin valkoisempi, valkoisempi ja kirkkaampi kuin aurinko. Ja ne laskeutuivat ennemminkin kuin lumihiutaleet. Ne laskeutuivat, se Kirkkaus, valtava Kirkkaus valui ylleni siellä, missä seisoin tuossa paikassa, sillä Alttarilla, kun palvelin HERRAN edessä ja kansakunnan edessä. Se voima, HERRAN Kirkkautta laskeutui niin paljon. Se tuli alas kuin lumihiutaleet, ja paljon, valtavan valon loiste. Ja sen sisällä pystyit näkemään paljon Kirkkautta, joka valui kuin lumihiutaleet valuen alas, valuen alas. Se oli niin valtava näky nähdä. Ja sitten tuona hetkenä, kun katsoin sitä HERRAN Kirkkautta, sitä loistavaa, säteilevää ja spektaakkelimaista HERRAN Kirkkautta, joka virtasi Taivaasta, niin silloin näin, näin JUMALAN Pyhän Hengen. Näin Kyyhkysen. Näin Itse Pyhän Hengen, näin Hänen laskeutuvan alas kuin Kyyhkynen. Ja sitten Hän laskeutui alas ja Hän asettui ylleni siellä, missä saarnasin. Ja en tiedä, mutta minulla on tunne, että HERRA salli joidenkin ihmisten saavan Hänet kiinni ja nauhoittavan Hänet.

Tämä tulee olemaan valtavaa aikaa seurakunnan historiassa. HERRA salli joidenkin ihmisten itseasiassa nauhoittavan Hänet. Tulee siis olemaan valtava vierailu tänä vuonna 2018. Se on vuosi, joka on alkanut valtavalla voimalla. Olemme nähneet satojen rampojen paranevan, kun HERRA on johdattanut minut täältä asunnostani Nairobissa, julistamaan valtavan HERRAN parantumisen. Satoja rampoja on noussut ylös. Ihmisiä on parantunut myös halki kansakuntien; Suomessa, Norsunluurannikolla, Mosambiquessa. Valtavia parantumisia on tapahtunut. Meillä on myös raportteja, en ole vielä varmentanut, mutta meillä on raportteja, että jopa Australiassa, niin kaukana kuin Australiassa. Joten kun aloitan HERRAN Missiot tänä vuonna moniin kansakuntiin. Ja tiedän, että monet kansakunnat kuuntelevat. Me yritämme katsoa, jos voisimme sovittaa monia kansakuntia lisää, kuten Malesia, kuten Hongkong. Sovittaen enemmän maita, kuten Etelä-Korea. Me todella yritämme. Mutta kuitenkin, aloittaessamme HERRAN Missiot, kun HERRA lähettää minut kansakuntiin tänä vuonna, 2018, kansakuntiin, ja kalenteri jatkuen vuoteen 2020 ja 2019, niin haluan teidän tietävän, että HERRA Sanoo tällä tavoin tässä keskustelussa, että tulee olemaan valtava vierailu. Tulee olemaan toinen taso, Hänen vierailunsa toinen taso.

Me tiedämme todella hyvin, että kun HERRA JEESUS KRISTUS kastettiin Jordanin joessa, ja sitten Taivas avautui ja HERRAN Henki laskeutui valtavassa lennossa ja Kirkkaudessa. Ja Kyyhkynen, Pyhä Henki laskeutui alas niin kuin Kyyhkynen, niin se oli itseasiassa symboli JUMALAN hyväksynnästä Häntä kohtaan. Se tapahtui itseasiassa vakiinnuttamaan Hänen suhteensa ISÄ JUMALAN kanssa kansakunnan edessä. Vakiinnuttaen heille, että tämä on Hän. Se oli itseasiassa puhumaan puhtaudesta ja rehellisyydestä ja Totuudesta, jonka Hän oli tuonut. Siitä puhtaudesta, jonka Hän on tuonut ihmiskunnalle, joka on langennut, siitä rehellisyydestä, jonka Hän on tuonut ihmiskunnalle, joka oli langennut, siitä Totuudesta, jonka Hän oli tuonut ihmiskunnalle, joka oli langennut. Se puhuu myös JUMALAN Taivaallisesta hyväksynnästä, kuten olen sanonut, Hänen yllään. Ja se puhui niin paljon siitä kauniista paikasta. Ja näette, että HERRAN Henki tuli myös parantamaan. Joten nämä asiat kuuluvat myös tähän, kun HERRA nyt tänä hetkenä alkamassa paljastamaan Hänen Palvelijaansa kansakunnille, joka valmistaa Tien KRISTUKSEN JEESUKSEN MESSIAAN Loisteliaan Kirkasta Tulemusta varten.

Tämä on valtava vierailu, että JUMALAN Pyhä Henki on vieraillut luonani täällä tänään, ja niin valtavalla tavalla, ja Puhuen minulle siitä Missioista. Kun Hän tuli ja laskeutui meidän HERRAMME JEESUSKEN KRISTUKSEN ylle Jordanin joella, niin se tapahtui pääasiassa puhuen meidän JUMALAMME hyväksynnästä Taivaassa. Sillä Hän sanoi: Katsokaa, tämä on Minun rakas Poikani, johon olen mielistynyt. Se oli siis valtava hyväksyntä koko maailman edessä, kaikkien kansakuntien edessä. Hyväksyntä Hänen Missiostaan, myös Hänen identiteettinsä hyväksyntä. Tämä on Hän, jota te olette odottaneet. Ja kuinka valtava aika, että HERRA käyttää nyt samaa Raamatullista tapaa tuomaan sen identiteetin, tuomaan sen hyväksynnän tälle Palvelustyölle. Jotta kansakunnat voisivat tietää, että Sanansaattaja, joka valmistaa Tien MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten, on täällä. Ja hän julistaa vanhurskautta. Ja hän on nähnyt MESSIAAN Tulemuksen. Ja hän julistaa kansakunnille: Kääntykää pois synnistä! tehkää parannus! Olkaa pyhät! Seisokaa oikeassa asemassa JUMALANNE kanssa, MESSIAS on tulossa!

Kuinka voimallista, rakkaat ihmiset, että JUMALAN Pyhä Henki Itse on vieraillut luonani tänä aamuna. Jotta voisin seistä edessänne ja Taivaan Neuvonannon edessä, ja kertoa teille, että JUMALAN Pyhä Henki laskeutui ylleni tänä aamuna, laskeutui valtavassa Kirkkaudessa. Oli valtava vierailu puhuen siitä, mitä on tulossa seurakunnalle, kansakunnalle, valmistaen tien, puhuen JUAMALAN, ISÄ JUMALAN hyväksynnästä, koskien tätä Missiota, koskien tätä Sanansaattajaa. Kuinka voimallista! MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset, Kirkkauden Kuningas on tulossa. Olkaamme pyhät, kääntykäämme pois valheista, kääntykäämme pois seksuaalisynnistä, moraalittomuudesta, missä vain muodossa se onkaan, maailmallisuudesta, luopumuksesta, kaikesta, joka on ottanut pois seurakunnan auktoriteetin ja Kirkkauden.

Hän on tullut asettamaan ennalleen seurakunnan. Raamattu sanoo Ilm. 19, lukiessasi jakeet 6-9. Me olemme lukeneet sen halki maailman. Ja Hän sanoo: Ja seurakunnan annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen. Ja seurakunnan annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen. Sille seurakunnalle, joka juhlii JUMALAN Karitsan Hääillallista. Sille seurakunnalle, joka pääsee sisälle Taivaaseen. Sille seurakunnalle, joka viime vuonna 15. tammikuuta 2017; HERRA vei minut aina Taivaan Porteille, Taivaan Ovelle saakka, ja näin sen menevän sisälle. Rakkaat ihmiset, tuo seurakunta olet sinä, niin kauan kuin tulet pitämään ylläsi hienoa pellavaa loisteliaan puhdasta, jonka näet Ilm. 19:8, ja se on pyhyys, se on vanhurskaus. Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa!

Ja haluan ottaa tämän tilaisuuden Siunata kaikkia seurakuntia. Tiedän, että eilen Siunasin Nairobin Pääalttaria. Siunaan Piispa kenraalimajuri Kyakaa, Siunaan papistoa siellä, ja koko seurakuntaa. Ja Siunaan Piispa Amos Wanderaa, ja Siunaan koko papistoa siellä ja koko seurakuntaa siellä. Mutta nyt otan tämän tilaisuuden Siunatakseni kaikkia teidän seurakuntianne, kaikkia Piispojanne, koko johtoanne.  Tämä on se paras hetki olla uudestisyntynyt kristitty. Tämä on parasta aikaa olla uudestisyntynyt, sillä tämä on voiman hetki, tämä on vierailun hetki, Kirkkauden hetki, seurakunnan hetki. Tänä hetkenä seurakunnan tulee nousta ylös ja johtaa kansakunnat JEESUKSEN luo, ja valmistaa kansakunnat MESSSIAALLE. Rakkaat ihmiset, olen Siunannut teitä, missä tahansa olettekin asettuneina, jopa halki tämän maan, halki kansakunnan. Kampalassa, Ugandassa.  Olen Siunannut teitä kaikkia, olen Siunannut koko seurakuntaa. Arkkipiispa John Kitiota, olen Siunannut Arkkipiispa Israelia, olen Siunannut Arkkipiispa Maquengoa, Trinidadia, olen Siunannut koko johtoa, jopa Etelä-Koreaa. Olen Siunannut seurakuntaa Keniassa.

Ensi viikonloppuna on valtava Parantumiskokous, yhteinen Juhlinta- ja Parantumiskokous. On niin paljon rampoja, nyt yli 203, jotka nousivat ylös viime Parantumiskokouksessa. Me tulemme juhlimaan niitä, kun HERRA tulee parantamaan lisää ihmisiä. Mutta olen Siunannut teitä kaikkia, olen Siunannut terveyttänne, Siunannut pelastustanne, Siunannut vanhurskauttanne, Siunannut Ikuisuuttanne, Siunannut turvallisuuttanne, huolenpitoanne, kaikkea auringon alla. Tämä on seurakunnan hetki, seurakunnan hetki nousta ylös ja loistakaa KRISTUKSEN Valkeutta. Menkää nyt kokouksiinne tietäen, että HERRA on Puhunut valtavasta vierailusta. Olkoot kaikki teistä tuosta vierailusta osallisia. Nähkööt jokainen teistä Ikuisuuden. JEHOVA ROHI, teidän sielujenne Paimen Hän paimentakoon teidät tähän Loisteliaan Kirkkaaseen vanhurskauteen, Loisteliaan Kirkkaaseen pyhyyteen, JEHOVAN Kirkkaaseen Valtakuntaan.

Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Tämä on hän, josta Raamattu kirjoitti, hän jonka Raamattu lupasi, joka tulisi valmistamaan kansakunnat. Kuinka mahtavaa! HERRA on Puhunut hyväksynnän, ja hyvin kiinnostavalla tavalla. Jotkut ihmiset nauhoittavat Hänet, he pystyvät nauhoittamaan Pyhän Hengen. HERRA Siunatkoon teitä perheidenne kanssa, seurakuntianne, seurakunnan johtajianne ja pyrkimyksiänne, jotta voisitte olla pyhiä. Shalom Shalom. Todah rabah. Toda lahem. Toda.

(Profetia 14.1.2018. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)