14.11.2017 PROFETIA (Osa 2): NEUTRONITÄHTIEN YHTEENTÖRMÄYS & KOKO MAAILMANKAIKKEUDEN SHOKEERAAVA RAVISTELEMINEN - PROFEETTA DR. OWUOR

Ylistys HERRALLE. HERRA JEHOVA, Hän on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA, 14. marraskuuta vuonna 2017, tuona 14. marraskuuta tänä vuonna 2017, HERRA on jälleen Puhunut kanssani kahden neutronitähden yhteentörmäyksestä. Ja tuossa keskustelussa HERRA, Hän tuli ja Hän herätti minut. Ja kun Hän herätti minut, Hän sanoi minulle: Mennään. Ja sitten Hän vei minut kauas syvälle syvimpään avaruuteen. Ja tuossa paikassa HERRA antoi minulle käskyn, jotta käskisin, Hän antoi minulle tiukan Ohjeistuksen, käskyn, jotta käskisin käyttäen vasenta Profeetallista kättäni, kahden neutronitähden yhteentörmäyksen. 

Ja muistan, että kun vain ojensin käteni, niin ne lähtivät liikkumaan, ne vapautettiin valon nopeudella. Mutta yksi niistä liikkuu hieman nopeammin, se, joka oli lähellä, minun vierelläni, se liikkui hieman nopeammin kuin se toinen. Ja kun ne ovat matkallaan yhteentörmäystään kohti, niin se mikä nousee esiin, on, että ne muodostavat pimennyksen. Ja se pimennys on sellainen, että se on, yksi niistä on melkein täysikokoinen, ja se toinen tulee peittämään sen 3/4 matkan päässä. Joten valo tulee yhä ulos huomiota herättävästi, valkoinen valo, valkoinen valo, valkoinen valo. Valkoinen valo tulee ulos sen toisen tähden reunoilta, joka menee pimennykseen, tässä Profetiassa Neutronitähden yhteentörmäyksestä, jonka annan tänään. Joten se toinen peittää sen toisen noin 3/4 matkan päässä. Ja sitten valkoinen valo loistaa yhä ulos ja valaisee sen toisen tähden reunoista.  

Ja sitten siinä prosessissa HERRA toi minut takaisin maapallolle sellaisella sanoinkuvaamattomalla vauhdilla, vauhdilla, jota voidaan vain kuvailla sanoilla, Kaikkialla Läsnäoleva. Valtavalla vauhdilla, en tiedä, kuinka monta triljoonaa, triljoonaa, triljoonaa, triljoonaa kertaa valon nopeutta nopeammin. Joten kun nuo kaksi neutronitähteä olivat matkallaan kohti yhteentörmäystä sen jälkeen, kun käskin niitä törmäämään yhteen käyttäen vasenta Profeetallista kättäni, kirjaimellisesti itseasiassa työntäen niitä, fyysisesti työntäen niitä, niin ne muodostavat pimennyksen. 

Mutta kun ne muodostavat sen pimennyksen ja ne ovat juuri törmäämäisillään toisiinsa, HERRA tuo minut takaisin maapallolle. Ja on kaksi teleskooppia. On tiedemiehiä kahdessa paikassa, sillä näen kaksi teleskooppia. Hän toi minut nyt näkemään, missä nuo astronomit ovat. Ja Hän sallii minun näkevän sen naapuruston siellä. Se ei ole kehittynyt maa. Se ei ole naapurusto kehittyneessä maassa. Sillä näen joitakin markkinakojuja, aivan kuin kioskeja myyden hedelmiä ja vihanneksia, ja nimeä vain. Ja se on sellainen naapurusto, joka ei ole hyvin rakennettu. Joten siellä näen ihmisiä, tervehdin heitä; minulla on paljon enemmän yksityiskohtia. Ja siellä on myös talo, jonka näen. Ja luulen, että tuossa talossa asuu yksi niistä tiedemiehistä. Se näyttää aivan kuin asuintalolta, ja on yläkerta. Ja nuo kojut myyden niitä vihanneksia, ja nimeä vain.

Ja silloin tuossa paikassa siellä oli niitä astronomeja ja astrofyysikoita, jotka käyttivät teleskooppia, laitetta. Sitten HERRA sallii minun laittavan silmäni yhteen teleskoopeista heidän kanssaan. He näkivät, he katselivat ja katselivat sen lävitse. Mutta sitten Hän sallii minun tulevan ja laittavan silmäni yhteen niistä teleskoopeista, siihen, joka on vasemmalla puolellani tuossa kansakunnassa. Ja tehdessäni näin, avaan tuon laitteen. Ja tuo laite pystyy nyt näkemään pystyen näkemään ne kaksi neutronitähteä ennen kuin ne törmäävät. Joten nyt tiedemiehet, kun he tulivat katsomaan, he pystyivät nähdä jopa sen pimennyksen, joka muodostui. Itseasiassa he tekivät hyvät muistiinpanot siitä pimennyksestä, sen pimennyksen kahdesta vaiheesta. 

Ja sitten menen toisen teleskoopin luo ja katson sen läpi silmilläni asettaen silmäni siihen silmä-osaan. Ja sitten avaan myös sen laitteen. Ja sitten nuo tiedemiehet pystyvät nyt myös näkemään nuo kaksi neutronitähteä ennen kuin ne törmäävät. Sen jälkeen HERRA vie minut takaisin syvälle avaruuteen ja ehdin nähdä sen pimennyksen toisen vaiheen, sen viimeisen vaiheen ennen kuin nuo kaksi neutronitähteä lopulta törmäävät. 

Profetoin siis tänään valtavan, historiallisen yhteentörmäyksen, joka tulee tapahtumaan ylhäällä täällä maapallon yläpuolella. Syvällä avaruudessa ylhäällä täällä maapallon yläpuolella tulee olemaan valtava kahden neutronitähden yhteentörmäys, jonka JUMALA on käskenyt minut työntämään, jotta ne törmäisivät. Yksi tämän hetken Ihmeistä. Ja ne säteilevät valkoista valoa, valkoista valoa, voimallista valkoista valoa. Ja ne menevät pimennykseen; ensimmäiseen vaiheeseen, viimeiseen vaiheeseen ja sitten ne törmäävät. Ja maailmankaikkeuden ravisteleminen on todella uskomatonta. Se on niin shokeeraavaa, että se kauhistuttaa kaikki planeetat ja kaikki kansakunnat, maailman kansakunnat tässä maailmassa.  

En tiedä, missä maassa nuo tiedemiehet ensimmäisinä sen näkevät. Mutta yksi teleskoopeista on ehkä Meksikossa, ehkä se on se teleskooppi, sillä vuorella Meksikossa nimeltään Colima tai Popo, missä ikinä se onkaan, missä tuo teleskooppi on. Ehkä se on toisessa maassa. Mutta toinen teleskooppi, en tiedä missä toisessa maassa se on, ehkä teollisuusmaassa. Mutta on kaksi teleskooppia, joiden läpi pystyn katsomaan, ja avaamaan nuo laitteet, jotta he voivat nähdä. 

On siis kahden tähden yhteentörmäys. On tulossa yhteentörmäys planeetoissa maan yläpuolella, syvällä avaruudessa maapallon yllä. Ja se tulee ravistelemaan uudelleen koko maailmankaikkeutta. Tulee olemaan pelon tila, kun maailmankaikkeus huojuu kaikkien sen painavien, painavien, painavien planeettojen kanssa. Jotkut niistä ovat 600 biljoonaa kertaa painavampia kuin aurinko, jotkut niistä triljoonia kertoja suurempia kuin nuo neutronitähdet. Mutta niitä ravistellaan vaarallisesti, ja ne huojuvat aivan kuin ne olisivat juuri romahtamassa. Tämä on Joel 2:30-31 ja Luke 21:26, jonka HERRA viimein täyttää vahvistaen kansakunnille, että MESSIAS on tulossa, jotta kansakunnat voisivat valmistautua. 

Kun kaikki nämä asiat tulevat tapahtumaan, kun HERRA viimein käyttää minua jälleen ravistelemaan koko maailmankaikkeutta käyttäen HERRAN vanhurskasta, Pyhää kättä, HERRAN vasenta Profeetallista kättä, silloin tullaan tietämään, että totisesti, HERRA JUMALA Kaikkivaltias, ainoastaan Hän on JUMALA, Israelin Pyhä JUMALA, JEHOVA ELOHIM. Ja että JEESUS KRISTUS MESSIAS on tulossa. Ja että maailman kansakuntien tulee nyt valmistautua. Niiden tulee tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä. Ja valmistautua MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Ja että minä olen HERRAN Palvelija, se Profeetta, se hirmuinen Palvelija, se hirmuinen Sanansaattaja, joka luvattiin Malakian kirjassa. Hän, joka tulee ja kääntää kaikkien ihmisten sydämet takaisin ISÄN luo, heidän Taivaallisen ISÄNSÄ luo.  

Ja jos maailman kansakunnat epäonnistuvat kuuntelemaan minua, niin HERRA tulee iskemään maata ja maailmankaikkeutta tällaisilla tapahtumilla. Ja että MESSIAS on tulossa. Ja että kaikki muut jumalat ovat epäjumalia ja hyödyttömiä, palvontakelvottomia, eivät arvollisia saamaan palvonnan. Että ainoastaan Israelin JUMALA, JEHOVA EL OLAM, EL OLAM, ELI, on arvollinen saamaan palvontamme. Ja että MESSIAS, Kuningas on tulossa.  

Uudelleen, Profetoin valtavan, shokeeraavan kahden tähden, neutronitähden yhteentörmäyksen ylhäällä täällä maan yläpuolella syvällä avaruudessa. HERRA on jo lähettänyt minut ja olen käyttänyt vasenta Profeetallista kättäni työntämään niitä, ja ne liikkuivat valon nopeutta nopeammin. Ja ne muodostivat pimennyksen. Yksi niistä on kohotettuna ja se toinen peittää. Ja se toinen, jonka tulemme näkemään täältä maasta käsin, kun teleskoopit on avattu, kun laitteet on avattu, on se, joka antaa meille valon, valkoisen valon. Ja toinen peittää sen 3/4 matkan päässä, ja peittää sen. Sitten näemme sen valon säteilevän, valaisevan siitä toisesta, jota pimennetään, piilotetaan.   

Profetoin valtavan tapahtuman planeetoissa maan yläpuolella syvällä avaruudessa, kahden planeetallisen kappaleen yhteentörmäyksen. Taivaankappaleiden järkkyminen, jonka Raamattu lupasi, tulee nyt täyttymään. MESSIAS on tulossa.  Maailmankaikkeuden ravisteleminen tulee tapahtumaan, painovoima-aallot tulevat järkkymään rajusti. Ja melkein repäisemään avaruuden rakenteen. Tämä tulee olemaan paha. 

Kansakunnat tulevat olemaan pelotettuja, he tulevat pelkäämään. Tulee olemaan paniikki, aivan kuin ihmiset yrittäisivät juosta pakoon. Maa tulee huojumaan. Mega-hyperjättiläismäiset tähdet, kuten Cygni ja Miras Majoris, ne tulevat vapisemaan, ne tulevat huojumaan, ne tulevat järkkymään vaarallisesti heiluen avain kuin ne voisivat romahtaa.  

Kun nämä asiat tulevat tapahtumaan, rakkaat ihmiset. Kuulkaa minua, Taivaan enkelit, kun nämä asiat tapahtuvat, pyydän, kuulkaa minua, maailman kansakunnat, HERRA on Puhunut kanssani. Kuulkaa minua, Taivaalliset joukot, HERRA, Taivaan JUMALA, Hän on Puhunut kanssani, ISÄ JUMALA, JEHOVA JAHVE, Hän on Puhunut kanssani yhteentörmäyksestä planeetoissa, ylhäällä täällä, avaruudessa maan yläpuolella. Ja se tulee ravistelemaan kansakuntia ja ravistelemaan maailmankaikkeutta ja ravistelemaan planeettoja. Taivaallisia voimia täällä maapallon yläpuolella tullaan ravistelemaan, ja ne tulevat horjumaan. 

Ja kun nämä asiat tapahtuvat, silloin te tulette tietämään, että Hän on lähettänyt minut voimalla, maksimivoimalla julistamaan MESSIAAN Loisteliaan tulemuksen. Ja että tämä on se Sanansaattaja, jonka Raamattu lupasi. Ja että MESSIAS on tulossa. Kansakuntien tulee tehdä parannus ja valmistaa HERRALLE tie; kääntyä pois synnistä, olla vanhurskas, olla pyhä. Ja että HERRAN Suu, Hän on totisesti Puhunut. Shalom.

(Profetia 14.11.2017, annettu radiossa 16.11.2017 aiemmasta nauhoituksesta. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)