14.11.2017 PROFETIA: KAHDESTA TÄHDESTÄ, JOTKA MUODOSTAVAT PIMENNYKSEN ENNEN VALTAVAA YHTEENTÖRMÄYSTÄ TOISTENSA KANSSA - PROFEETTA DR. OWUOR

Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Viime yönä HERRA, Hän Puhui kanssani hyvin, hyvin valtavalla tavalla, todella shokeeraavalla tavalla. Ja tämä on se keskustelu, jonka haluan jakaa kanssanne nyt. HERRA, Taivaan Kuningas, luomakunnan Kuningas, Kirkkauden Kuningas, Israelin väkevä JUMALA, Hän Puhui kanssani viime yönä hyvin, hyvin shokeeraavalla ja todella valtavalla tavalla. Ja haluan jakaa sen maailman kansakunnille, kansakunnille, jotka Hän loi, kansakunnille, joita hän valmistaa nyt todella kiireessä MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle.

Tässä shokeeraavassa keskustelussa HERRAN Ääni on syvällä avaruudessa. HERRAN JEHOVAN, HERRAN JEHOVAN ELOHIMIN Ääni, JEHOVAN EL OLAMIN, JEHOVA ORIN, JEHOVAN HAMELECHIN, Vanhurskaan Tuomarin, JEHOVAN ELYONIN, MEKADDISHKENIN, JEHOVA EL HOSEINUN, ELOHEEKAN, JUMALAN, meidän sielujemme Paimenen, kaikkien kansakuntien Vapahtajan Ääni, Hänen, jota ilman ei ole Pelastajaa, Hänen, jonka näet Jesajan kirjassa 43:11, kun Hän Sanoo: "Minä, minä Olen Herra, eikä ole muuta Pelastajaa kuin Minä." Israelin JUMALA Puhui kanssani viime yönä. Uudelleen, Israelin valtava ja hirvittävä JUMALA, Hän, joka vei Israelin kansan pois Egyptistä, Hän puhui kanssani hyvin valtavalla, hyvin shokeeraavalla tavalla tänä yönä, kun hän vei minut tänään 14. marraskuuta vuonna 2017 ja nosti minut ylös, ja vei minut syvälle avaruuteen.

Ja siellä syvällä avaruudessa HERRA, Hän käski minua käskemään, Hän antoi minulle käskyn, että minun tulee käskeä kahta tähteä ja työntää niitä vasemmalla profeetallisella kädelläni, jotta ne törmäisivät kaikista historiallisimmalla tavalla, jollaista ei ole koskaan ennen nähty. Muistan, kuinka HERRAN Kirkkaus käski minua vierelläni käskien minua työntämään niitä kahta tähteä. En tiedä, ovatko ne neutronitähtiä vai tavallisia tähtiä, mutta ne näyttivät ennemminkin kuin kahdelta neutronitähdeltä. Ja kun työnsin niitä vasemmalla profeetallisella kädelläni, HERRAN hirmuisella kädellä ojentaen kättäni työntämään niitä kahta törmäämään, kun vain aloin ojentamaan kättäni niitä kohti, ne työntyivät ja toinen työnnettiin hieman nopeammin kuin se toinen, matkaten sitä toista kohti ja törmäämään sen kanssa.

Se oli todella spektaakkelimainen, valtava hetki, nähdä ne nuo kaksi tähteä jahtaavan toisiaan. Mikä oli kaikista hämmästyttävintä, on se, että kun ojensin vasemman profeetallisen käteni, työntääkseni niitä, ne menivät sijoiltaan, ne menivät pois paikaltaan, pois kiertoradoiltaan. Ja toinen alkoi ajaa takaa toista ja se liikkui niin valtavalla voimalla, jollaista en ole koskaan ennen nähnyt. Ja valtavalla nopeudella, valon nopeudella. Ja kun tuo tähti liikkui sen kaltaisella hirmuisella valon nopeudella ja voimalla matkallaan törmäämään sitä toista kohti, oli ihmeellistä, että ne kävivät läpi kaksi vaihetta.

Näen kaksi vaihetta. Näin kaksi vaihetta siellä, minne HERRA oli nostanut minut panemaan täytäntöön Hänen suunnitelmansa ja missionsa luomakunnalle tässä hetkessä, tässä aikakaudessa. Loisteliaan Kirkkaan Kuninkaan, MESSIAAN Tulemusta varten valmistaen tietä HERRAN Tulemukselle, HERRAN KRISTUKSEN Tulemukselle. Kun työnsin tuota tähteä, se lähti uskomattomalla nopeudella, valon nopeudella ja voimalla. Näen kaksi vaihetta. Ne menevät ensimmäiseen vaiheeseen, jossa kaikista tärkein asia, mikä tapahtuu, on, että ne muodostavat pimennyksen ennen kuin ne törmäävät. Pimennyksen. Ja se on sen kaltainen pimennys, että se ei ole täydellinen pimennys. Se toinen tähti on nostettuna hieman ylemmäs, korotettuna hieman korkeammalle. Ja tämä toinen tähti on 3/4 etäisyydellä. Ja näen vielä enemmän valoa tulevan siitä toisesta tähdestä. Ja tämä toinen tähti varjostaa sen toisen tähden valoa. Joten ne muodostavat pimennyksen kahdessa vaiheessa. Ja siinä ensimmäisessä vaiheessa näen tämän ensimmäisen tähden tulevan lähemmäs sitä toista. Ja se toinen on hieman nostettuna ylemmäs. Ja tämä toinen on melkein 3/4 matkan päässä siitä kätkien, peittäen sen toisen tähden valon. Tuon toisen tähden valo tulee kuitenkin vieläkin esiin hyvin kirkkaana.

Mutta, uudelleen, siinä prosessissa jahdaten toisiaan takaa todella rajusti siellä, ollen rajuin koko maailmankaikkeudessa, kosmoksessa, JUMALAN luomakunnassa tässä maailmassa ja universumissa koskaan, silloin ne tulevat toiseen vaiheeseen, jossa pimennys on nyt melkein kokonaan muodostunut. Mutta vieläkin kurkistellen toiselle puolelle, sen toisen tähden reunat yhä kurkistellen sieltä. Ja silloin valtava, historiallinen yhteentörmäys tapahtuu maan yläpuolella täällä. Joten juuri nyt, tänään, 14. marraskuuta vuonna 2017, noin klo 17:20 Itä-Afrikan aikaa, Profetoin valtavan yhteentörmäyksen maan yläpuolella täällä, kahden taivaankappaleen yhteentörmäyksen, joka tulee ällistyttämään, shokeeraamaan, kauhistuttamaan, hämmentämään ja saamaan kaikki maailman kansakunnat ja kaikki muut planeetat järkkymään.

HERRA on nyt julistanut, että tulee olemaan valtava, historiallinen kaikkien kansakuntien ravisteleminen, kun Hän ravistelee jälleen koko maailmankaikkeutta. Tämän tietyn taivaankappaleiden yhteentörmäys maapallon yläpuolella, Profetoin tänään, 14. marraskuuta vuonna 2017. Tämän tietyn yhteentörmäyksen planeetoissa ylhäällä täällä, kahdessa tähdessä ylhäällä täällä, taivaankappaleissa ylhäällä täällä, jonka Profetoin noin klo 17:20 Itä-Afrikan aikaa, 14. marraskuuta 2017. Tämä tietty tässä on todella shokeeraavaa, koska se tulee suoraan niiden kahden neutronitähden yhteentörmäyksen jälkeen, joka ravisteli koko maailmankaikkeutta ja sai koko kosmoksen, koko JUMALAN luomakunnan, kaikki taivaankappaleet, koko universumin järkkymään ja huojumaan vaarallisesti, aivan kuin ne romahtaisivat. Tämä tietty tässä tulee, ollessamme valaistuja viimeisimmästä yhteentörmäyksestä, kun kansakunnat ovat nyt tietoisia taivaankappaleiden yhteentörmäyksen painoarvosta ja kauhusta ylhäällä täällä. Ja niistä vakavista seuraamuksista, joita se kantaa koko luomakunnalle, ovatpa ne sitten hyper-mega kokoisia, suuria, super-suuria tai pieniä, maapallo mukaan lukien.

Ja tämän tietyn yhteentörmäyksen, Profetoin tänään, 14. marraskuuta 2017, joka tapahtuu maan yläpuolella täällä. Tätä tiettyä yhteentörmäystä tullaan katselemaan. Näen ihmisiä eräällä paikalla, näen markkinapaikan. Ja sitten näen ihmisiä, jotka ovat tiedemiehiä; tiedemiehiä, astronomeja, astrofyysikoita. Näen heidän katselevan teleskoopeillaan ja he näkevät, he havaitsevat nämä kaksi neutronitähteä, nämä kaksi tähteä, nämä kaksi taivaankappaletta, ennen kuin ne jysähtävät, ennen kuin ne törmäävät jättiläismäisessä yhteentörmäyksessä, tuossa monumentaalisessa yhteentörmäyksessä. He pystyvät havaitsemaan ne, tiedemiehet pystyvät löytämään ne ennen kuin ne törmäävät ja näkemään ne. Näen tiedemiesten katselevan niitä teleskoopeillaan nähden ne sen tähtitieteellisen, saavuttamattoman etäisyyden päässä.

Ja HERRA toi minut avaruudesta, kun työnsin nuo kaksi tähteä törmäämään, niiden liikkuessa valon nopeudella, HERRA toi minut takaisin maahan triljoonia ja triljoonia ja triljoonia kertoja valon nopeutta nopeammin. Ja tulin ajassa taaksepäin ja sain kiinni nuo astronomit ja tiedemiehet. Ja silloin pystyin laittamaan myös omat silmäni heidän teleskooppeihinsa. Ja näin ne kaksi tähteä ennen kuin ne törmäsivät. Katsoin siis tiedemiesten teleskooppien läpi kahdesti, ei kerran, vaan kahdesti. Ja näin ne kaksi pimennyksen vaihetta. Sen jälkeen HERRA toi minut jälleen takaisin triljoonia ja triljoonia ja triljoonia ja triljoonia kertoja valon nopeutta ja salaman nopeutta nopeammin. Ja silloin ehdin nyt nähdä sen viimeisen pimennyksen, sillä toisella puolella, syvällä avaruudessa.

Ja todistin JUMALAN käskyn toteutumista ja sitä valtavaa yhteentörmäystä taivaan yläpuolella täällä, syvällä avaruudessa sekä sitä uskomatonta järistystä, avaruuden järistystä, ravistelua kaikissa planeetoissa, jotka JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA MEKADDISHKEN, JEHOVA ELOHEINU, valtava, hirvittävä Israelin JUMALA on koskaan luonut. Valtava, historiallinen, universaali järistys ravisteli kaikkia planeettoja, mukaan lukien niitä suurempia aurinkoja, jotka ovat 600 biljoonaa kertaa suurempia kuin meidän aurinkomme. Ne huojuivat ja melkein jysähtivät toistensa päälle. Eih!

Kuinka peljättävä hetki maailmankaikkeuden historiassa, että Hän voi lähettää Hänen peljättävän Palvelijansa, kaikkein kauhistuttavimman Profeetan panemaan täytäntöön kaikista kauhistuttavimman universaalin maanjäristyksen, universaalin järistyksen, joka ravistelee Taivaallisia voimia, taivaankappaleita, kunnes ne melkein jysähtävät toisiansa vasten, ja melkein johtavat kaikista suurimpaan äkilliseen luhistumiseen, jollaista on koskaan nähty. Eih! Millaisia päivä nämä oikein ovat? Millainen Palvelija tämä oikein on, että HERRA voi vapauttaa hänet tällaisella valtavalla voimalla, sanoinkuvaamattomalla voimalla laittamaan täytäntöön, käynnistämään, toteuttamaan universaalin maanjäristyksen, joka ravistelee jopa isoimpiakin planeettoja, joka saa jopa meidän aurinkomme näyttämään pieneltä pisteeltä paperilla! Eih! Jos te näkisitte, mitä minä olen nähnyt, te totisesti tietäisitte, että aika on muuttunut Taivaassa, minun JUMALANI Valtaistuimella, valtavan Israelin JUMALAN, hirmuisen JUMALAN, JEHOVAN, Chaver shelin, JEHOVAN, Ystäväni Valtaistuimella.

Voi, kuinka toivon, että olisit nähnyt, mitä minä olen nähnyt, niin olisit valmistautunut MESSIAAN tulemukseen eilen, olisit hylännyt kaikenlaisen synnin, luopumuksen, saastutuksen. Olisit linjannut elämäsi JUMALAN käskyn, tämän ajankohdan määräysten kanssa, vanhurskauteen palaamisen, pyhyyteen palaamisen, ehdottoman pyhyyteen palaamisen kanssa. Olen nähnyt historiallisen yhteentörmäyksen tapahtuvan syvällä avaruudessa maan yläpuolella. Se tulee ravistelemaan kaikkia maailman kansakuntia ja maapallo tulee vapisemaan kuin paperinpala. Eih! Millaisia päivä nämä oikein ovat? Ne suurimmat auringot, jotka ovat suurempia kuin meidän aurinkomme tässä aurinkokunnassa, ne suurimmat tähdet, jotka ovat 600 biljoonaa kertaa suurempia kuin meidän aurinkomme, ne tulevat huojumaan kuin paperinpala.

Se voima ja auktoriteetti, se valtava voima, jonka HERRA on myöntänyt vasempaan profeetalliseen käteeni, olen nähnyt sen toteuttavan JEHOVA JUMALAN suunnitelman syvällä avaruudessa. Se on uskomatonta, se on kauhistuttavaa. MESSIAS on tulossa. HERRAN KRISTUS on tulossa takaisin, Kirkkauden Kuningas on tulossa, koska se räjähdys, joka tuli ulos tästä yhteentörmäyksestä, oli sietämätön. Sietämätön. Se ravisteli maailmankaikkeutta tavalla, jollaista ei ole koskaan ikinä aiemmin nähty.

HERRA on määrätietoinen tällä kertaa. Tämä tietty, HERRA pyysi minua julistamaan, että tämä tässä tulee tapahtumaan nyt pian, tiukasti perustuen kieleni Sanoihin. Tämä tässä tulee tapahtumaan nyt pian, tiukasti perustuen kieleni Sanoihin. Pian. Et odota enää pidempään, sillä aika on ohi. Ja HERRAN Ääni on nyt syvällä avaruudessa. Hän Puhuu avaruuden syvyydestä käsin nyt. Tulossa on valtava törmäys, joka tapahtuu ylhäällä maan yläpuolella, täällä syvällä avaruudessa. Olen nähnyt sen. HERRA on lähettänyt minut ja antanut minulle voiman toteuttaa sen. Ja olen käyttänyt vasenta profeetallista kättäni ja se tulee olemaan sietämätöntä, se tulee olemaan sietämätöntä, se on kauheaa. Profetoin historiallisen törmäyksen, joka on juuri tapahtumassa ylhäällä taivaalla täällä, Taivaissa yläpuolella. Ja se ravistelee taivaankappaleita, ja sellaista ei ole koskaan ennen nähty. Raamattu sanoo Luukaan evankeliumin luvussa 21, jakeesta 25 eteenpäin, luen Amplified - käännöstä:

25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus (levottomuus ja tuska), kansoilla maan päällä ja epätoivo [[ollen ilman resursseja, puutteessa, hämmentyneinä, epäilevinä, eivätkä tiedä, mihin suuntaan kääntyisivät], kun meri ja aallot pauhaavat (kaikuen). 

Ja Hän Sanoo jakeessa 26:

26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä [todella] taivaitten voimat järkkyvät (ja ne saadaan horjumaan). 

Tarkoittaen, repeämään, romahtamaan.

27 Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella (yliluonnollisella ja musertavalla) voimalla ja [kaikella Hänen kuninkaallisella] kirkkaudella (majesteettisuudessa ja loistossa).

Rakkaat ihmiset, olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Ja Raamattu sanoo, että kun näet näiden taivaankappaleiden järkkymisen tässä, kuinka tahansa isoja tai pieniä ne ovatkaan, niiden horjumisen, maailmankaikkeuden vapisemisen, kaikkien galaksien ja planeettojen huojumisen, sinun tulee nostaa pääsi ja kätesi, sillä, katso, Vapahtajasi on tulossa, MESSIAS on tulossa. Olen nähnyt HERRAN JEHOVAN lähettävän hänet, joka Puhuu kanssanne syvälle avaruuteen, avaruuden syvyyksiin. Kuunnelkaa minua, Taivaan enkelit, kuunnelkaa minua maailman kansakunnat, kuunnelkaa minua enkelit ja Taivaallinen joukko JEHOVA JUMALAN Valtakunnassa Taivaassa.

HERRA JEHOVA on käskenyt minua työntämään tähdet törmäämään. Ja olen nähnyt tämän historiallisen yhteentörmäyksen maan yläpuolella, syvällä avaruudessa. Kuunnelkaa kieleni Sanoja, te maailman kansakunnat, kuunnelkaa kieleni Julistuksia, te Taivaan joukot JUMALANI Valtakunnassa. HERRA JEHOVA on ohjeistanut minua vasemman profeetallisen käteni kanssa käskemään tuon taivaankappaleiden yhteentörmäyksen maan yläpuolella. Ja olen nähnyt tämän historiallisen törmäyksen, olen nähnyt tämän historiallisen järistyksen, koko JUMALAN 1. Mooseksen kirjassa luoman luomakunnan vapisemisen ja ravistelun. Ja se loi sietämätöntä kauhua, hämmennystä, maailmankaikkeuden vapisemisen ja ravistelun. Olen nähnyt jopa taivaankappaleiden ravistelemisen, olen nähnyt jopa avaruuden rakenteen melkein repeytyvän. Se oli uskomatonta, ihmiset juoksivat edes takaisin.

Olen nähnyt pimennyksen niiden matkalla kohti yhteentörmäystä. Joten tänään Puhuen avaruuden syvyyksistä, syvältä avaruudesta käsin, olen käskenyt tähtien törmäämisen maan yläpuolella, valmistamaan tien MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. Jotta kaikki taivaankappaleet voitaisiin myös ravistella hereille torkkumisesta, jotta hekin voisivat tietää, että MESSIAS, Kirkkauden Kuningas on tulossa suuressa voimassa hakemaan morsiamen, hakemaan loisteliaan kirkkaan seurakunnan, hakemaan pyhän seurakunnan. Olen nähnyt HERRAN ravistelevan koko maailmankaikkeutta, valmistaakseen tien MESSIAAN Tulemukselle.

Nämä Sanat olen julistanut hirvittävällä profeetallisella kielelläni ja laittanut ne täytäntöön minun vasemmalla profeetallisella kädelläni, ja näin tulee olemaan. Joten kun ne tapahtuvat, silloin te tiedätte, että ainoastaan JEHOVA, Israelin JUMALA, Hän on JUMALA. Vain HERRA JEHOVA, Hän on JUMALA ja Häntä tulee palvoa. Ja kaikki muut epäjumalat tulee nyt murskata.

Ja että minä olen Hänen Palvelijansa, se luvattu Sanansaattaja Raamatussa. Hän, jonka kirjoitukset Raamatussa lupasivat, joka tulisi valtavalla, historiallisella voimalla ravistelemaan maailmankaikkeutta, tuomaan alas ne voimat, jotka ovat, ja valmistamaan tien järkkymätöntä JUMALAN Valtakuntaa varten. Olen nähnyt valtavan yhteentörmäyksen ylhäällä taivaissa. Ja tällä kertaa olen nähnyt tiedemiesten observoivan sitä. Olen katsonut itse siihen teleskooppiin. Katsoin heidän kanssaan ja näin, että he pystyivät havaitsemaan, löytämään ne ennen tuota yhteentörmäystä, ja sitten yhteentörmäyksen aikana.

Tämä on hän, josta Raamattu Puhui, kun HERRA lupasi, että Hän lähettäisi teille Sanansaattajan, Hän lähettäisi Elian, suuren Profeetan, peljättävän Profeetan, kauhistuttavan JEHOVAN Profeetan, kauhistuttavan Israelin Profeetan. Ja hän tekisi näitä kauhistuttavia asioita, saaden kansakunnat heräämään torkkumisesta, ja tietämään, että aika on ohi, ja että MESSIAS on Tulossa. Ja palaamaan pyhyyteen ja vanhurskauteen, ja hylkäämään seksuaalisynnin, jotta kaikki väärät profeetat teurastettaisiin nyt, jotta kaikki valheapostolit tuotaisiin nyt teurastettavaksi. Jotta KRISTUKSEN seurakunta voisi nyt palata vanhurskauteen ja valmistaa Loisteliaan HERRAN vaatteen JUMALAN Karitsan häitä varten.

Juuri nyt kansakunnat istuvat Ikuisuuden partaalla. Ja nämä ovat maamerkkejä lähestyttäessä kohti MESSIAAN Tulemuksen hirmuista päivää. Tämä on hän, josta Profeetta Malakia puhui ja sanoi, että hän tulisi ja kääntäisi kansakuntien sydämet takaisin ISÄN tykö. Tämä on hän, josta MESSIAS Puhui, kun Hän Sanoi, että tulisi olemaan taivaankappaleiden järkkyminen ennen Hänen paluutaan. Tämä on hän, josta Profeetta Joel puhui, kun hän sanoi, että hän ilmestyisi näyttämölle ja ravistelisi Taivaita maapallon yläpuolella ennen kuin MESSIAS tulee. Valmistakaa tie! Shalom chaverim. Shalom, Shalom. Toda rabah. Toda lahem. Toda. Yom tov.

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSSA

(Profetia 14.11.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)