13.8.2018 PROFETIA: HÄN ON MESSIAAN SUKUJUURESTA / PYHÄ HENKI LASKEUTUU ALAS / HERRAN VIERAILU TULOSSA PERUUN

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani rakkaat ihmiset. Tänään HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani keskustelujen sarjassa, alkaen viime yönä, viime yönä, kun HERRA vieraili luonani. JEHOVA ELOHIM, ISÄ JUMALA, Hän nosti minut ylös ja vei Israeliin. Ja kun saavutimme Israelin, Hän alkoi näyttämään ihmisten tilanteen, Hänen liittokansansa Israelin. Sitten tämän jälkeen ISÄ JUMALA itse, alkoi näyttämään Hänen sukujuurensa, joka puhuu kanssanne, Israelissa. Hän järjesti sen sukulinjan ja sanoi, katso, sinä olet MESSIAAN sukujuuresta. Sinun jälkeesi MESSIAS tulisi. Olet MESSIAAN sukulinjasta.

Joten tämä oli valtava keskustelu viime yönä, kun HERRA vei minut Israeliin. Hän vei Hänen Kaksi Profeettaansa Israeliin. Sitten Hän järjesteli sen sukulinjan ja näytti minulle, että Hän, joka puhuu kanssanne, Hänen sukujuurensa on yhteydessä MESSIAASEEN. Ja sitten Hänen jälkeen, näet, että sen jälkeen tulisi MESSIAS. Sitten tämän jälkeen suuri keskustelu alkoi ja israelilaiset alkoivat tulemaan. He alkoivat tulemaan ja sanoivat, Katso! Hän kuuluu Kuninkaan sukulinjaan. Hän kuulu Kuninkaan sukujuureen. He kutsuvat Häntä Kuninkaaksi, Hamelech. Hän kuuluu Kuninkaan sukulinjaan ja sitten Hän pystyi saarnaamaan, alkaa saarnaamaan liittokansalle, juutalaisille, HERRAN Siunatuille ihmisille, israelilaisille. Uudestaan Hän on MESSIAAN sukujuuresta, MESSIAAN sukua.

Joten tämä oli todella valtava keskustelu viime yönä ja sitten tänään, kun valmistauduin lähtemään ja Piispat olivat saapuneet tänne kokousta varten. Yhtäkkiä HERRA kaatoi minut ja en pystynyt lähteä ja sitten Hän alkoi puhumaan kanssani hyvin shokeeraavalla tavalla ja vei minut aina Peruun saakka. Ensimmäisessä osassa, tänä iltapäivänä Hän vei minut Peruun. HERRAN Henki vei minut joka puolelle Perua. Näen joitakin alueita, joissa on huolenaiheita, näen joitakin hylättyjä rakennuksia ja joitakin peligro -alueita, vaarallisia paikkoja. Näen kulmarakennuksen, rakennuksen, jossa on kulma, sekä risteyksen, luulen, että se on tien risteys, toinen tie vie vasemmalle, toinen sivulle. Se todella seisoo suoraan siinä.  Ja sitten yhden rakennuksen, jonka ikkunat on rikottu. Näen korkean tornin ja jonkun sotilaan siellä aseen kanssa. Hän vie minut halki eri puolille Perua, Hän vie minut halki Liman kaupunkia ja sitten Perun eri alueita. Joten HERRAN Henki on jo kentällä. Hän jo työskentelee kentällä, valvoen maan tilaa ja raportoi, ja HERRA kartoittaa alueita, joissa on huolenaiheita tänä hetkenä. 

Kuten te kaikki tiedätte, että juuri nyt kaikki Taivaalliset Lähettiläät ovat keskittyneet Peruun. HERRA Puhuu Perusta, Lima Perusta ja tästä vierailusta, joka on tulossa sinne. Sitten tämän jälkeen näen, kun saavun Peruun, siellä on suuri mediakonferenssi, joka on järjestetty. Suuri lehdistötilaisuus, mediatilaisuus. Sitten sen mediakonferenssin jälkeen näen toisen kokouksen ja he odottavat siellä, sen järjestäjät, jotka ovat hyvin kallisarvoisia KRISTUKSEN lampaita. Kaikki he ovat hyvin hyvin kalliita ihmisiä HERRAN edessä. Se tapa, miten Hän esittelee heidät minulle, Hän todella rakastaa heitä hyvin paljon, perulaisia.

Näen heidän kokouksessa siellä jossain, kuinka he istuvat pyöreän pöydän ääressä, ne järjestäjät. Se mediakonferenssi oli hieman myöhään, joten lähetin viestin, että kerro, että olen silti tulossa siihen media konferenssiin, jossa kaikki media oli paikalla, kun saavuin paikalle. Sitten tämän jälkeen menen puhumaan niille järjestäjille, pastoreille ja muille ihmisille ja he ovat tulleet sinne ja he istuvat pyöreän pöydän ääressä. Tulen heidän luokseen ja alan puhumana heille HERRAN Vierailusta Perussa ja mitä HERRA Sanoo tuolle kansakunnalle tässä hetkessä ja Etelä-Amerikan maanosalle.

Nyt viimeisessä osassa keskustelua iltapäivällä se todellinen syy, miksi Hän ei ole sallinut minun astua ulos tänään on sen tähden, sen kolmannen osan, että HERRA vei minut paikkoihin ja katson ylös ja näen Taivaan avautuvan. Ja kun Taivas avautuu, sitten näen HERRAN Kirkkauden loistavan alas sinne missä seisoin. Sitten näen superkirkkaan Kyyhkysen, ISÄ JUMALAN ITSENSÄ PYHÄN HENGEN laskeutuvan aina Taivaasta saakka. Superkirkas. Se loisti Kirkkautta, kun se tuli. ”pa, pa, pa pa pa pa pa pa pa” läpättäen siipiään. ”Pa pa pa pa pa pa”, läpättäen siipiään, kun Hän tuli. ”Pa pa pa pa pa pa pa pa”, kunnes Hän laskeutui pääni päälle. Ja Hän teki: Pa pa pa pa pa pa pa pa, läpättäen siipiään. ”Pa pa pa pa pa pa”. Hänen siipensä läpättivät: ”Pa pa pa pa pa pa pa pa”. Mennen ylös ja tullen alas: ”Pa pa pa pa pa pa pa pa”. Laskeutuen pääni päälle jälleen ja räpytellen siipiään. ”Pa pa pa pa pa pa pa pa”. Nousten ylös ja mennen ympäri ja laskeutuen pääni päälle. Sitten tämän jälkeen Hän nousi takaisin Taivaaseen.

Joten tämä on hyvin valtava hetki seurakunnan historiassa, rakkaat ihmiset. Uudestaan, viimeisessä osassa tätä keskustelua, HERRA vie minut paikkaan. Hän laittaa minut katsomaan taivaalle, Taivaaseen, ja näen Taivaan avautuvan ja HERRAN Kirkkaus loisti säteenä sinne missä seisoin ja sen jälkeen näen tämän valtavan ISÄ JUMALAN Vierailun. ISÄ JUMALAN PYHÄ HENKI tulee alas itse ruumiillisessa muodossa. Hän tulee läpättäen siipiään: ”Pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa”, kun Hän oli tulossa alas. Sitä enemmän, kun Hän oli tulossa alas, Kirkkaus ja loiste säteili ja loisti, kun Hän tuli ja sitten Hän laskeutui pääni ylle: ”Pa pa pa pa pa pa pa pa”, lyöden siipiään: ”Pa pa pa pa pa pa pa pa”, sitten Hän nousee ylös noin puoli metriä ja tulee alas: ”Pa pa pa pa pa pa pa pa pa”, pääni päälle. ”Pa pa pa pa pa”. Sitten Hän liikkuu jälleen vasemmalle, mennen takaisin. Ja sitten: ”Pa pa pa pa pa pa”. Sitten Hän liikkuu jälleen oikealle, tullen takaisin: ”Pa pa pa”. Asettuen ylleni, Hänen jalkansa koskettavat päätäni: ”Pa pa pa pa”, räpytellen siipiään. Ja sitten yhtäkkiä nyt Hän lähti kohti sitä sisäänkäyntiä, joka oli avoinna. Ja näin Hänen menevän sisälle Taivaaseen.

Tämä on valtavaa aikaa, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa. Suuri vierailu on meneillään maailmassa. Ja HERRA on Ohjeistanut parannuksenteon. Kaikki kansakunnat on nyt kutsuttu parannuksentekoon. Jotta he voisivat kääntyä pois synnistä ja vastaanottaa JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRAKSEEN ja Pelastajakseen. Vain Ristin uskonto, vain MESSIAS pystyy vapauttamaan kansakunnat Taivaan Loisteliaaseen Valtakuntaan. Ei ole muuta tietä.

Ja Hän on nyt kutsunut seurakunnat, saarnastuolin maailmanlaajuisesti kääntymään pois synnistä, puhdistamaan seurakunnan. Jotta sen säteily voitaisiin nähdä; hieno pellava, hohtavan puhdas, jonka näet Ilm. 19:8, joka on se seurakunnan vanhurskaus, jota sen tulisi loistaa nyt. Saarnastuolin tulee nyt valmistaa KRISTUKSEN lampaat siihen hienoon pellavaan hohtavan puhtaaseen, HERRAN vanhurskauteen seurakunnassa. Jotta pyhyys olisi kristillisen palvonnan kokemuksen keskiössä tänä hetkenä.

HERRA on siis kutsunut kansakunnat nyt valmistamaan tien MESSIAAN tulemusta varten. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan, rakkaat ihmiset. Tämä on siis valtavaa aikaa. Jopa tämä vierailu, jonka olen juuri jakanut kanssanne. Te tiedätte, että ainoastaan MESSIAALLA on tämä vierailu. Ja juuri nyt luen Matteuksen evankeliumia. Matt. 3:16, Hän Sanoo; ja luen Amplified -käännöstä:

 

16 Kun Jeesus oli kastettu, nousi hän kohta vedestä, ja katso, taivaat aukenivat, ja hän [Johannes Kastaja] näki Jumalan Hengen [JUMALAN PYHÄN HENGEN] tulevan alas niinkuin kyyhkysen ja laskeutuvan [asettuen] hänen päällensä.

Tämä on se, mitä juuri tapahtui muutama tunti sitten, noin 3-4 tuntia sitten, tämä on se, mitä juuri tapahtui täällä tänään. Ja sen jälkeen näette nyt Jesajan kirjassa; Jes. 61, näette nyt, että sen jälkeen HERRA kävelee HERRAN temppeliin ja Hän lukee seuraavan. Hän lukee:

1 Herran, Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut [ja pätevöittänyt] minut julistamaan ilosanomaa nöyrille [köyhille ja vaivatuille], lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan [fyysisille ja hengellisille] vangituille vapautusta [ja vankiloiden ja niiden silmien avautumista, jotka ovat sidottuja], 2 julistamaan Herran otollista vuotta [ja Hänen mielisuosionsa vuotta] ja meidän Jumalamme kostonpäivää, lohduttamaan kaikkia [jotka ovat] murheellisia, 3 [antamaan lohdutuksen ja ilon heille, jotka murehtivat Siionissa ja] panemaan Siionin murheellisten päähän [kauniin] -juhlapäähineen tuhkan sijaan, iloöljyä murheen sijaan, ylistyksen vaipan [raskaan taakan ja] masentuneen hengen sijaan;

Tämä on siis valtavaa aikaa, rakkaat ihmiset. Hän Sanoi, että vaihtamaan ylistykseen taakoitetun ja masentuneen hengen. Jotta heitä voitaisiin kutsua vanhurskauden tammiksi. Ylhäisiksi, vahvoiksi, erotetuiksi, suorassa seisoen, oikeutettuina, ja JUMALAN edessä oikein seisoen. HERRAN istutukseksi. Ja Hän Sanoo: Jotta Hänet kirkastettaisiin.

Joten rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa. Tämä on Hän, josta Kirjoitukset kirjoittivat, kun HERRA lupasi maailman kansakunnille Malakian kirjassa 3:1-5 ja Malakian kirjassa 4:5-6, että: Katso, lähetän teille Profeetta Elian, joka tulee valmistamaan kaiken ennen kuin se peljättävä HERRAN päivää saapuu.

Joten rakkaat ihmiset, HERRA on vienyt minut Israeliin ja Hän on näyttänyt Hänen sukujuurensa, joka Puhuu kanssanne, ja sukulaisuuden MESSIAASEEN tänään. Ja sitten HERRA on myös avannut Taivaan ja JUMALAN PYHÄ HENKI Itse on laskeutunut alas ja asettunut Hänen ylleen, joka Puhuu kanssanne tänään.

Ja muistakaa, että kun JUMALAN PYHÄ HENKI tulee alas, ISÄ JUMALA, JUMALAN Kolminaisuuden Jäsen tulee alas, ISÄ JUMALA. Hän ei koskaan tule alas yksin. ISÄ JUMALA oli siellä ja JUMALAN POIKA oli siellä. He normaalisti tulevat alas painavassa Taivaallisessa saattueessa koko Taivaallisen joukon kanssa. Siksi näet Siinain vuorella, että he eivät saaneet koskettaa edes vuoren juurelle niiden Taivaallisten Etujoukkojen tähden, jotka olivat kyllästäneet sen ja tulleet vierailun edellä.

Tämä on siis valtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Ja MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Valmistakaa tie. Muuttakaa tienne, tehkää parannus, kääntykää pois synnistä. Hyljätkää tämän maailman moraalinen rappio. Keskittykää Taivaalliseen aarteeseen. Keskity perintöösi JEESUKSESSA KRISTUKSESSA MESSIAASSA. Olen nähnyt KUNINKAAN tulevan. Ja Israelissa Hän Sanoi: Katso, Hän on KUNINKAAN sukulainen. Hän on KUNINKAAN sukulainen. Joten ne heprealaiset ihmiset tulivat ja aloin antamaan heille HERRAN Sanomaa, että heidän tulee vastaanottaa JEESUS KRISTUS HERRAKSEEN, Yeshua Hamasiach, juutalaisten MESSIAS, ja että Hän on tulossa vapauttamaan heidät. 

Mutta tänä hetkenä seurakunnan tulee valmistautua kipuamaan niitä Taivaan loisteliaita Portaita ja menemään sisälle Ikuisuuden Loisteliaaseen Valtakuntaan. Ja siksi Hän, joka Puhuu kanssanne, on lähetetty ohjamaan seurakunta turvaan, turvalliseen ulospääsyyn täältä. Sillä sen jälkeen tulee valtava konflikti, jossa on mukana Hän, joka Puhuu kanssanne. HERRA Siunatkoon teitä. Todah rabah, todah lachem, todah todah.

(Lähde: Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Air Max 90 VT QS

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)