12.4.2019 PROFETIA: JUMALAN VAKAVIN TUOMIO TULOSSA KENIAAN

Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Siunatut ihmiset HERRA JAHVE, Hän on Puhunut kanssani tänään, tänä aamuna, siunatut ihmiset. HERRA JEHOVA JAHVE, Israelin Väkevä JUMALA, kaikkien ihmisten Luoja, Taivaan ja maan Luoja, JEHOVA EL OLAM, iankaikkinen JUMALA, Hän on Puhunut kanssani tänä aamuna todella todella vakavassa keskustelussa. Ja tässä keskustelussa HERRA Puhui kanssani HERRAN Tuomiosta tulossa Keniaan.

Ja tässä HERRAN Tuomiossa tulossa Keniaan, HERRA näytti minulle silloin kaikista ankarimman Tuomion ikinä. Kaikista ankarimman Tuomion ikinä tulossa Kenian kansakuntaan. Ja näen Kenian yrittävän sulkea oven sille Tuomiolle. Mutta se oli hieman liian myöhään. Se oli kaikista ankarin, se shokeerasi minua todella paljon. Se shokeerasi minua todella todella paljon nähdä se JUMALAN viha, joka on tulossa Keniaan. Kaikista ankarin JEHOVA ELOHIMIN, JEHOVA EL OLAMIN, JEHOVA SEBAOTIN viha, kaikista ankarin Tuomio, kaikista ankarin HERRAN Tuomio, jonka Hän näytti minulle tänään, tulevan Keniaan. Se shokeerasi minua todella paljon.

Silloin ymmärsin, että HERRA on vihainen, teidän Luojanne on nyt vihainen. Joten kun heräsin, tarkastelin kaikkea, mitä Kenia on tehnyt ja ymmärsin, että Kenia on vakavasti loukannut HERRAA ja rikkonut Häntä vastaan. Kenia on vakavasti rikkonut Luojaansa vastaan. Joten kun Kenia yritti koskea näihin Kahteen kaikista Loisteliaimman Kirkkaaseen ikuisuuden Profeettaan, niin Kenia todella todella satutti HERRAA, korjaamattomasti, sitä ei voi korjata. HERRA Puhuu, kuinka Hän on tulossa iskemään Keniaa kaikista historiallisimmalla tavalla, jota kaikki kansakunnat tulevat pelkäämään.

Nyt ymmärrän, että kenelle paljon rakkautta on annettu, siltä paljon vastuuta odotetaan. Nyt ymmärrän, että kun Hän näytti ne Ihmeet ja rammat kävelevät massoittain, tuhansissaan, sokeat näkevät massoittain, tuhansissaan, mukaan lukien nyt Kemumo Kisiissä. Tämä on ehkä kuudes päivä, kun hän näkee ja nyt tekee asioita; ihmiset nauhoittavat häntä tekemässä asioita opetellen, kuinka kävellä, kuinka koskettaa tavaroita, kysyen asioita.

Joten kun HERRA tekee näitä asioita, niin ymmärrän nyt, että on suuri vastuu, joka teiltä odotetaan. Kuurot, mykät, halvaantuneet, lepra, kuollut ruumis on nostettu kuolleista täällä. Nyt ymmärrän, että kun te yrititte koskea näihin Profeettoihin, joihin HERRA on kaikista eniten loistanut Kirkkautta, Heihin, jotka liikkuvat Kaksi Heitä, Kaksi, HERRAN Kahteen Profeettaan, jotka kävelevät Kaksi yhdessä.

Ensimmäistä kertaa luomisesta saakka Kaksi liikkuen yhdessä. Eri persoonallisuudet, eri Persoonat liikkuen Kaksi yhdessä. Yksi on aina taustalla, ja vaihtaen asemaansa yhdestä toiseen jokaisen muutaman sekunnin välein. Etummainen menee eteen, taaimmainen menee eteen, ja vaihdellen ja väreillen. Tämä Ihme, kun HERRA tekee tämän ja tuo Heidät maahanne, niin on suuri vastuu, joka menee Heidän isännöimisensä kanssa.

Te ette voi tehdä virhettä! Teidän viisautenne ei voi pettää teitä näiden Kahden kanssa! ISÄN Kirkkaus on peittänyt Heidät, kokonaan. Te ette voi! Te ette voi tehdä virhettä! Te ette voi yrittää tehdä Heistä heimolaisianne, tehdä Heistä kansalaisianne. Te ette voi yrittää aiheuttaa, pakottaa, sillä He kävelevät todella pyhästi, nyt te yritätte pakottaa skandaalin, pakottaa skandaalinne, te ette voi! Te ette, te ette tule pääsemään pakoon sen kanssa.

Olen nähnyt kaikista ankarimman HERRAN Tuomion kaikista, tulevan Keniaan. Ja Kenia yritti sulkea oven HERRAN Tuomiolle, mutta anteeksi vain, se oli liian myöhäistä, se oli jo tullut.  Todella ankara. Silloin näin ne HERRAN Kaksi Profeettaa palvelevan ja saarnaavan Keskuspuistossa. Näin yhden Heistä olevan kasvokkain yhteen suuntaan ja toisen kasvokkain toiseen suuntaan. He saarnasivat yhdessä.

Yhteen Heistä HERRA loisti jälleen Kirkkautta, Hän oli täysin peitossa. Se toinen liikkui tähän suuntaan, ja niin edelleen. Te ette voi tehdä virhettä tässä! Julistaen JUMALAN Valtakuntaa, Edelläkävijät, jotka julistavat MESSIAAN tulemusta. Te ette voi tehdä virhettä, koskaan! Teidän tulee kirota lihanne. Te ette voi koskea! MESSIAAN Edelläkävijät, jotka julistavat MESSIAAN tulemusta. Te ette voi koskea Heihin! Julistaen JUMALAN Valtakunnan tulemusta. Te ette voi koskea! Te ette voi! JUMALAN PYHÄ HENKI ruumiillisessa muodossa on asettunut Heidän ylleen, aivan niin kuin Hän teki MESSIAALLE.

Te ette voi koskea Heihin! Tai muuten teihin tulee sattumaan. Se tulee sattumaan teihin. Hän tulee murskaamaan teidät. Sillä ei ole väliä, kuinka monta rampaa on kävellyt. Se tulee murskaamaan teidät! Te ette voi julkaista sellaista lehdissänne. Te ette voi mustamaalata Heitä! Ette koskaan. Koskaan! Ei ikinä ei koskaan! Taivas ei tule koskaan antamaan teille anteeksi. HERRA ei tule koskaan antamaan teille anteeksi. Taivas ei tule koskaan antamaan teille anteeksi. Te ette voi!

Näen teidän juoksevan. Näen teidän juoksevan. Teillä ei ole mitään paikkaa, minne juosta. Teillä ei ole mitään paikkaa, minne päästä. Kukaan ei voi juosta pakoon JUMALAN Tuomiota. Te ette voi koskea! Te ette koske! Te ette koske Heihin, ja sitten pääse pakoon sen kanssa! Ei koskaan ei ikinä! Ei koskaan! Ei koskaan! Te ette voi koskea! Te ette koske! Se on paha. Asiat ovat huonosti, asiat ovat huonosti nyt. Te ette voi koskea! Te ette voi koskea, ja sitten pääse pakoon sen kanssa! 2. Moos. 23:21, jakeesta 20 eteenpäin, Hän Sanoo:

"Katso, minä lähetän enkelin sinun edellesi varjelemaan sinua tiellä ja johdattamaan sinua siihen paikkaan, jonka minä olen valmistanut. Ole varuillasi hänen edessään ja kuule häntä"

Kuuntele Hänen Ääntään.

"äläkä pahoita hänen mieltänsä."

Älkää tuoko kapinaanne Hänen eteensä. Älkää tuoko luopumustanne Hänen eteensä, sillä Hän ei tule antamaan teille anteeksi.

"Hän ei jätä teidän rikoksianne (kapinaanne) rankaisematta, sillä minun nimeni on hänessä. Mutta jos sinä kuulet häntä"

Jos kuuntelet tarkkaan Hänen Ääntään,

"ja teet kaikki, mitä minä käsken, niin minä olen sinun vihollistesi vihollinen ja vastustajaisi vastustaja.” (2. Moos. 23:20-22)

Hän Sanoo: Te ette voi! Te ette voi! Se on käytännössä katsoen anteeksiantamatonta. Hän ei tule antamaan teille anteeksi. Ei koskaan! Hän Sanoo, Jeremian kirjan luvussa 18:7 eteenpäin, Hän Sanoo:

”Yhden kerran minä uhkaan temmata pois, hajottaa ja hävittää kansan ja valtakunnan;"

Sillä tavalla, kuten Hän julistaa nyt. Hän julistaa, että Kenia tullaan tempaamaan pois ja tuhoamaan.

"mutta jos se kansa kääntyy pois pahuudestaan, josta minä sitä uhkasin, niin minä kadun sitä pahaa, jota ajattelin tehdä sille."

Te ette voi päästä pakoon sen kanssa. Hän Sanoo, että osoittaen sen tien, johtaen siihen paikkaan, jonka Minä olen teille valmistanut. Mutta te ette voi koskea! Hän ei tule antamaan sitä teille anteeksi. Nyt te tiedätte, että He ovat tulleet JUMALAN JAHVEN Valtaistuimelta. Nyt te tiedätte, viimeinkin te tiedätte! 2. Aik. 7:13 eteenpäin:

”Jos minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan."

Mutta minä näin tänä aamuna, tänä viime yönä valtavia heinäsirkkoja, jotka söivät kaikkia, kaikkea, kaikkea lihaa.

"jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan, tahi jos minä lähetän ruton kansaani, mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä (ja synnistä), niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi."

Ja Hän Sanoo:

"Nyt minun silmäni ovat avoinna, ja minun korvani tarkkaavat rukouksia tässä paikassa.” (2. Aik. 7:13-14)

Hän Sanoo: Parannuksenteko. Kaikki ihmisolennet, kaikki sielut tässä maassa 19.5. eivät voi koskaan ikinä missata Keskuspuistoa (Kokousta) täällä Nairobissa. Jos on yksikään sielu tässä maassa, joka haluaa pelastaa tämän maan, niin te juoksette Keskuspuistoon 19.5. ja huudatte HERRAN puoleen. Sillä Hän Sanoo, Hän ei anna teille anteeksi, että koskitte Heihin. Ja MESSIAS on tulossa! Jos menetätte tämän Herätyksen, niin menette helvettiin kansakuntana, Sanoo HERRA.

(Profeetta Dr. Owuor. 12.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Vendita Di Noleggio Nike Air Pegasus 83

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)