12.11.2017 PROFETIA HÄLYTYS: GALAKSIN HISTORIALLISESTA RAVISTELEMISESTA MAAILMANKAIKKEUDEN ÄÄRIMMÄISESSÄ LAIDASSA - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA ELOHIM, HERRA JEHOVA EL OLAM, JEHOVA ADONAI, JEHOVA BARA, JEHOVA MACHSI, JEHOVA MAOZ, JEHOVA MAGEN, JEHOVA MAOZ, JEHOVA CHEZEQ, JEHOVA minun Valkeuteni, JEHOVA ELI, JEHOVA ELYON, JEHOVA ORI, JEHOVA GANAN, JEHOVA HAMELECH, Kuningas, HASOPHET, Tuomari, Vanhurskas Tuomari, JEHOVA HOSEINU, JEHOVA GOEL, JEHOVA JIREH, JEHOVA TSORI, JEHOVA SHALOM, JEHOVA ROHI, JEHOVA MISQUABBI, Hän on Puhunut kanssani viime yönä.

Ja tässä keskustelussa, joka HERRALLA oli kanssani viime yönä, HERRA JEHOVA vei minut syvälle avaruuteen. Ja kun Hän vei minut syvälle avaruuteen viime yönä, eilisyönä, Hän todella vei minut ääriin, sinne maailmankaikkeuden loppuun, siihen viimeiseen galaksiin universumissa. Ja tämä on se paikka, josta HERRAN Ääni Puhuu juuri tällä hetkellä. Ja Hän Puhui sieltä äärestä. Hän vei minut aina sinne viimeisimpään galaksiin saakka. Galaksiin, joka oli todella äärissä, joka venyi ääriin saakka. Se oli todella kaikista kauimpana maailmankaikkeudessa. Ja sitten HERRA pyysi minua puhumaan sieltä käsin.

Ja tuossa paikassa HERRA jälleen käski minua ravistelemaan maailmankaikkeutta, ravistelemaan planeettoja, ja oli valtava galaksien ravisteleminen, joka tapahtui sillä puolella. Hyvin hyvin massiivinen ravistelu tapahtui samalla tavalla taas. Aivan kuten se, joka tapahtui 17. elokuuta vuonna 2017. Tässä, joka tapahtui 17. elokuuta 2017, kun HERRA vei minut syvälle avaruuden syvyyksiin, noin 135 miljoonaa valovuotta täältä, joka on triljoonia ja triljoonia maileja ja kilometrejä täältä. Kukaan ihminen ei voi mennä sinne, ihmiskunta ei voi koskaan päästä sinne.

Mutta tuona aikana, kun Hän käski minua julistamaan kahden neutronitähden yhteentörmäyksen, kun nostin ylös käteni, vain läsnäoloni siellä, kun vain saavuin sinne, niin sitten tämä yhteentörmäys tapahtui. Sama asia tapahtui viime yönä siellä viimeisessä galaksissa. Hän todella vei minut sinne äärimmäiseen ääreen. Ja sitten Hän käski minua laittamaan täytäntöön tuon galaksin valtavan ravistelun siellä ääressä, ja se tulee järisyttämään koko maailmankaikkeutta. Mutta siellä, vain saapuessani sinne, kun läsnäoloni oli siellä tällä tavoin, täyttämällä Hänen toimeksiantonsa, vain läsnäoloni, nostamalla vasemman profeetallisen käteni.

Ja siellä tapahtui valtava ravistelu, joka tapahtui sillä puolella, siellä ääressä, syvällä lopussa, viimeisessä galaksissa, se on todella hyvin kaukana, äärimmäisen kaukana. Hän antoi minun tietää, että se on saavuttamattomissa, se on todella kaukana. Näin, että se ääri näytti melkein kuin hopeareunukselta. Siellä oli galaksin kimmeltävä ääri. Sen ääri. Ja sitten oli se todella valtava ravistelu, joka tapahtui planeetoissa.

Tällaisia aikoja siis elämme. Millaisia päiviä nämä ovatkaan, joita me elämme. Totisesti, nämä ovat Hänen Kirkkautensa päiviä, Hänen Palvelijansa päiviä. Joten on tulossa valtava ravistelu ylhäällä taivaissa. Taivaan JUMALA tulee ravistelemaan taivaita valtavalla voimalla, uskomattomalla voimalla, käsittämättömällä voimalla, voimalla, jota ei voi käsittää tässä elämässä, jota ei voi ymmärtää tässä elämässä. Ja tämä tulee olemaan valtava ihme tässä ajassa, aikakaudessa, jonka olemme saavuttaneet, aikakaudessa, johon maailma on astunut.

Joten on tulossa valtava Taivaiden järkkyminen maan yläpuolella. Ja tämä tulee olemaan paljon suurempi ravistelu. Se on melkein samanlainen kuin se viimeisin Profetia, jonka annoin tästä ravistelusta 17. elokuuta. Kun Hän otti minut ja käski minun nostamaan vasemman profeetallisen käteni, ja iskemään tuohon täydelliseen galaksiin, joka oli enemmän vasemmalla puolella. Sitten näin planeettojen romahtamisen. Se oli hyvin peljättävä hetki katsella, kun galaksi, melkein kokonainen galaksi tuli alas hyvin shokeeraavassa episodissa, joka ravisteli koko maailmakaikkeutta, kuin ei koskaan ennen.

Miksi tämä tapahtuu tällä hetkellä, kalliit ihmiset? MESSIAS on tulossa. HERRA käyttää tätä valmistaakseen tien Loisteliaan Kirkasta JUMALAN Valtakuntaa varten, ikuista Taivaan Valtakuntaa varten, järkkymätöntä Taivaan Valtakuntaa varten. Ja luen nyt Hepr. 12, jakeesta 25 eteenpäin, Hän Sanoo:

25 Katsokaa, ettette torju luotanne häntä, joka puhuu;

Se alkaa jakeesta 24, jos haluatte ymmärtää hänet, joka Puhuu. Aloitetaan jakeesta 22, jotta te kaikki ymmärrätte paremmin.

22 vaan te olette käyneet Siionin vuoren tykö ja elävän Jumalan kaupungin, taivaallisen Jerusalemin tykö, ja kymmenien tuhansien enkelien tykö, 23 taivaissa kirjoitettujen esikoisten juhlajoukon ja seurakunnan tykö, ja tuomarin tykö, joka on kaikkien Jumala, ja täydellisiksi tulleitten vanhurskasten henkien tykö, 24 ja uuden liiton välimiehen, Jeesuksen, tykö, ja vihmontaveren tykö, joka puhuu parempaa kuin Aabelin veri. 22 vaan te olette käyneet Siionin vuoren tykö ja elävän Jumalan kaupungin

Toistan:

taivaallisen Jerusalemin tykö, ja kymmenien tuhansien enkelien tykö, 23 taivaissa kirjoitettujen esikoisten juhlajoukon ja seurakunnan tykö, ja tuomarin tykö, joka on kaikkien Jumala, ja täydellisiksi tulleitten vanhurskasten henkien tykö, 

Sitten jae 24, rakkaat ihmiset:

24 ja uuden liiton välimiehen, Jeesuksen, tykö, ja vihmontaveren tykö, joka puhuu parempaa kuin Aabelin veri.

Nyt, jae 25 on avain:

25 Katsokaa, ettette torju luotanne häntä, joka puhuu; sillä jos nuo, jotka torjuivat luotaan hänet, joka ilmoitti Jumalan tahdon maan päällä, eivät voineet päästä pakoon, niin paljoa vähemmän me, jos käännymme pois hänestä, joka ilmoittaa sen taivaista.

Jakeessa 26, Hän Sanoo:

26 Silloin hänen äänensä järkytti maata, mutta nyt hän on luvannut sanoen: "Vielä kerran minä liikutan maan, jopa taivaankin".

Jakeessa 27, Hän Sanoo:

27 Mutta tuo "vielä kerran" osoittaa, että ne, mitkä järkkyvät, koska ovat luotuja, tulevat muuttumaan

Tarkoittaen, luotuja asioita.

että ne, jotka eivät järky, pysyisivät. 28 Sentähden, koska me saamme valtakunnan, joka ei järky, olkaamme kiitolliset ja siten palvelkaamme Jumalaa, hänelle mielihyväksi, pyhällä arkuudella ja pelolla; 29 sillä meidän Jumalamme on kuluttavainen tuli.

Järkähtämättömän Valtakunnan järkähtämätön JUMALA. Joten, rakkaat ihmiset, järkähtämättömän JUMALAN Loisteliaan kirkas, järkähtämätön Valtakunta on käsillä, se on aivan käsillä. Ja Pyhän Hengen Persoona istui edessäni ja Hän Puhui kanssani. Ja Hän Sanoi, että: JUMALAN Valtakunnan tulemus on aivan käsillä.  

Rakkaat ihmiset, tämä on valtavaa, historiallista aikaa seurakunnan historiassa, seurakunnan elämässä. Ja nyt te voitte nähdä, että HERRA JUMALA Kaikkivaltias etsii syvää kunnioitusta seurakunnasta. Hän on nyt tekemässä hyvin selväksi, että on olemassa Ikuinen, järkähtämätön Valtakunta, joka on tulossa. Ja Hän on toteuttamassa taivaan voimien järkkymistä, aivan niin kuin Hän lupasi Joelin kirjassa ja Luukkaan evankeliumissa 21:26. Joten tässä Profetiassa Hän vei minut äärimmäisyyteen. Hän vei minut viimeiselle galaksille, maailmankaikkeuden ääreen. Se on valtava, uskomaton paikka, jossa olla. Ja tältä viimeiseltä galaksilta voin antaa enemmän yksityiskohtia. Siellä oli vähemmän happea tuossa paikassa. Joten hengittäessäni huomasin, että, happea oli vähemmän tuossa ääressä. Hän antoi minun tietää, että siellä oli vähemmän happea tuossa ääressä. Ja sitten, Hän on tulossa ravistelemaan maailmankaikkeutta jälleen.

HERRAN Ääni on Taivaallisissa, HERRAN Ääni on taivaalla, HERRAN Ääni on syvällä avaruudessa. Ja Hän antoi minun ymmärtää, että maailmankaikkeuden tuolla puolen on toinen avaruus, avaruuden ulkopuolella. Joten voitte kuvitella itse, kuinka suunnaton, kuinka suuri, kuinka ylempi, kuinka ylivertainen, kuinka laaja, kuinka väkevä, kuinka valtava meidän JEHOVA JUMALAMME onkaan. Hän ei ole sinun isoveljesi. Hänen Nimensä on JEHOVA JAHVE, JEHOVA JIREH, JEHOVA KABODHI, JEHOVA TSORI, JEHOVA YASHA, JEHOVA TSIDKHENU, JEHOVA HAMELECH, JEHOVA BARA, MAGEN, MAOZ, MASCHI, MEPHALTI, MISQUABBI. Hän ei ole sinun isoveljesi. Hän on HERRA JUMALA Kaikkivaltias, Israelin peljättävä ja hirvittävä JUMALA. Hän on suuri JUMALA.

Jos maailmankaikkeus voi olla näin suuri ja Hän loi sen, niin kuinka suuri onkaan JEHOVA. JEHOVA on erilainen kuin nämä hassut, pienet epäjumalat, joita näet palvottavan täällä maailmassa. Hän on nyt vakiinnuttanut, että vain HÄN, JEHOVA on JUMALA. Vain Hän, joka voi ravistella maailmankaikkeutta, on arvollinen saamaan palvonnan. Ainoastaan Hän on JUMALA. Ja tuolla ulkona on suurempia planeettoja kuin maapallo. Joten totisesti, se on suuri etuoikeus, että Hän on valinnut meidät palvomaan Häntä

Joten valmistakaamme tie, rakkaat ihmiset, ehdottoman syvässä kunnioituksessa. Ja olkoon meillä nyt oikea näkökanta JUMALAA koskien, että HERRA JUMALA Kaikkivaltias on niin valtava, Hän on niin suuri, Hän on niin voimallinen. Joten se, että Hän sallii meidän palvoa Häntä jopa tämänkaltaisessa alennustilassa, jonka näet täällä maailmassa, se on ehdottomasti etuoikeus ja armoa.

Olen nähnyt MESSIAAN tulevan, rakkaat ihmiset. Ja siellä oli rajallisesti happea siellä ääressä, siellä viimeisellä galaksilla. Siellä on niin monia triljoonia planeettoja, joita jopa tiede ei ole vielä löytänyt. Jopa astrofyysikot eivät ole vielä löytäneet niitä. Astronomit eivät ole vielä pystyneet näkemään. Hän siis vei minut ääreen ja siellä oli vähemmän happea, joten hengitin hieman vaikeasti siellä. Ja Hän halusi minun tietävän, että siellä puolella on vähemmän happea. Joten, rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa.

Tämä on hän, jonka Raamattu lupasi. Raamattu kirjoitti ja lupasi, että Hän tulisi lähettämään tämän Väkevän Sanansaattajan, Väkevimmän Profeetan tulemaan ja ravistelemaan asioita. Ja tuomaan alas vuoret, ja alentamaan kaikki ne asiat, jotka ovat luotuja, ja jotka korottavat itsensä KRISTUKSEN yläpuolelle. Ja valmistamaan tien MESSIAAN Tulemukselle. Tämä on hän, josta oli kirjoitettu, että Hän tulee lähettämään enkelin johdattamaan sinut Lupaukseen. Ja että tämä enkeli ei tule hyväksymään sinun alennustilaasi, eikä hyväksymään sinun luopumustasi ja mustamaalaustasi. He, jotka tulevat kuuntelemaan häntä, totisesti, tulevat näkemään Loisteliaan kirkkaan, Ikuisen Rauhan Valtakunnan, Kirkkauden Valtakunnan, JEHOVAN Valtakunnan, Uuden Jerusalemin.

Nyt, tässä keskustelussa, joka HERRALLA on ollut kanssani viime yönä, HERRAN Ääni on syvällä avaruudessa. Ja voin nyt jakaa toisen osan tätä keskustelua. Toisessa osassa tätä keskustelua, kun HERRA vei minut syvälle universumin loppuun, maailmankaikkeuden loppuun, maailmankaikkeuden viimeiseen galaksiin, universumin loppuun. Tuossa paikassa, voin nyt paljastaa, että HERRAN Kirkkaus, HERRAN Pilvi oli siellä kanssani. Ja kun HERRA ohjeisti minua, Hänen Pilvensä leijui joka puolella tuota paikkaa, ja joka puolella Hänen ympärillään, joka Puhuu kanssanne.

Uudestaan, voin nyt tuoda tämän tietoonne. Siinä ensimmäisessä keskustelussa, kun HERRA vei minut sinne galaksiin, joka oli enemmän vasemmalla puolella, tuona aikana myös Kirkkauden Pilvi oli joka puolella Hänen ympärillään, joka puhuu kanssanne nyt. Puhuen Hänelle Äänellään ja ohjeistaen Häntä tuossa paikassa. Mutta tänä yönä nyt HERRA on sallinut minun paljastaa tämän toisen osan.

Siellä viimeisessä galaksissa, minne HERRA vei minut viime yönä, eilisyönä, edellisyönä. Sinne maailmankaikkeuden loppuun, se oli todella loppu, siellä oli rajallinen määrä happea. Siellä on rajallisesti happea. Kuitenkin kun HERRA ohjeisti minua, niin Hänen Pilvensä leijaili joka puolella tuota paikkaa, peittäen Hänet, joka puhuu kanssanne, Hänen Väkevän Profeettansa, siellä syvässä avaruudessa, avaruuden lopussa.

Hän antoi minun tietää, että ihmiskunta ei ole vielä löytänyt, he eivät ole vielä löytäneet sitä loppua. Se on syvää avaruutta, he eivät voi nähdä sinne saakka, se on liian kaukana. He eivät koskaan tule näkemään. Joka tapauksessa tuossa pisteessä, siellä HERRAN Pilvi, Hänen Kirkkautensa Pilvi liikkui joka puolella sitä paikkaa, kun Hän ohjeisti minua laittamaan täytäntöön Taivaan käskyn.

Joten nämä ovat valtavia peljättäviä HERRAN päiviä, Hänen palvelijansa päiviä. Nämä ovat Päiviä, kun HERRA on tullut koko voimassaan asettamaan sen, että Hän yksin on JUMALA ja että MESSIAS on tulossa. Hän on tulossa valtavassa voimassa, Kirkkaudessa, Hän tulee voittoisana Kuninkaana. Mutta ennen kuin Hän tulee, voit nähdä, että on niin paljon järkkymistä. Ja jos tien valmistaminen Loisteliaan Kirkkaalle Kuninkaalle, MESSIAALLE tulee näin suuressa voimassa, niin kuinka paljon voimallisempi on MESSIAAN Loistelias Tulemus?

Joten tämä on upea mahdollisuus tälle sukupolvelle. Te olette siunattu sukupolvi, joka voi valmistaa tien. Ja vastaanottaa MESSIAAN ja päästä sisälle ikuisuuteen. Shalom. He, joilla on korvat, kuulkoot HERRAN Ääntä. Aamen.

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSSA

(Suomennos Profetiasta 12.11.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)