12.10.2016: KAIKKEIN VAKAVIN PROFETIA: MESSIAS ON TULOSSA - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHEINU, JEHOVA EL OLAM, Israelin väkevä väkevä JUMALA, koko maailmankaikkeuden Luoja. Hän, joka loi Jerusalemin, Hän katsoi hyväksi ja julisti, kyllä, Jerusalem on maailman keskipiste. Nyt, Hän on Puhunut kanssani tänään. Viime yönä, sen valjetessa tähän päivään, Hän Puhui kanssani hyvin hyvin väkevällä tavalla.

Tällä kertaa HERRA JUMALA Kaikkivaltias, Hän lähetti jälleen Taivaasta sanansaattajansa, joka tuli alas ja istui kanssani. Uudelleen, HERRA lähetti hyvin korkea-arvoisen sanansaattajansa Taivaasta viime yönä, sen valjetessa tähän päivään. Se oli pitkä keskustelu. Hän lähetti Taivaasta korkea-arvoisen sanansaattajansa, joka tuli alas ja istui kanssani.

Hänellä oli vakava keskustelu kanssani maailman tilasta ja asioista, jotka tulevat pian tapahtumaan. Siitä mitä tulee tapahtumaan maailmassa sekä tämän Palvelijan missioista tämän aikakauden toiselle puolen, hänen, joka puhuu kansanne nyt. Ja monia muita keskusteluja, joita en voi jakaa tässä. Uudelleen, Hän lähetti sanansaattajansa Valtaistuinsalista ja tämä sanansaattaja istui alas kanssani tässä väkevässä väkevässä unessa. Hän puhui minulle kahden kesken maailman tilasta nyt sekä maailmasta ja siitä aikakaudesta, joka on tuleva. Hän näytti minulle myös hieman tästä tulevasta ajasta, joka on edessämme ja myös tämän sanansaattajan roolin, hänen, joka puhuu kanssanne nyt.

Kun hän oli lopettelemassa ja ennen kuin hän lähti ja meni takaisin Taivaaseen, kun hän oli lopettamassa, sitten hän sanoi, mene ja kerro heille, että MESSIAS on Tulossa! Sitten näin itseni menevän taas joka puolelle maailmaa ja julistin MESSIAAN loisteliasta Tulemusta, KRISTUKSEN paluuta.

Näen hiukan edelle, ja on hieman enemmän draamaa edessä, ja myös konflikti, hyvin hyvin vakava konflikti. Mutta nyt kuitenkin, hän sanoi, mene ja kerro heille, että MESSIAS on Tulossa! Ne, jotka ovat viisaita, valmistautukoon vanhurskaudessa, tehköön parannuksen seisoen pyhyydessä, alkaen valmistamaan seurakuntaa, uskovien sydämiä. Jotta teidän sydämenne voivat olla valmiina nyt.

Tämä on todella voimallinen hetki, koska tämä keskustelu tulee juuri viimeisimmän keskustelun jäljessä, jossa Hän vei minut Jerusalemiin ja Hän näytti minulle Daavidin valtaistuimen tarkan paikan. Ja sen tarkan paikan, jossa Daavid istui ja soitti harppua HERRALLE. Hän vei minut ajassa taaksepäin ja pystyin näkemään Daavidin valtaistuimen. Näin asioiden tapahtuvan, ihmisten kävelevän siellä ja näin itse kuningas Daavidin. Näin myös kuningas Salomon.

Ja hän teki minulle hyvin selväksi, että MESSIAS on Tulossa hallitsemaan tuolla samalla valtaistuimella. Joten tämä puhuu hyvin selvästi HERRAN Tulemuksesta, ajan olemisesta lopussa ja tärkeydestä valmistautua. He, joilla on korvat jatkakoon valmistautumista HERRAN Tulemusta varten. Shalom."

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 12.10.2016. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)