11.8.2020 PROFETIA: ISÄ JUMALA KUTSUU KAIKKIA KANSAKUNTIA TEKEMÄÄN PARANNUKSEN

Aamen. Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. Uudestaan, viime yönä Sotajoukkojen HERRA, Hän on Puhunut kanssani, ja HERRA on Puhunut parannuksenteosta. On tarve maailman kansakunnille tehdä parannus! On todella ilmiselvää tänä hetkenä, että HERRAN Tuomio kulkee halki maan kamaran. Voitte nähdä sen Tuomion, joka Puhuttiin Beirutia vastaan Libanonissa. Voitte nähdä sen Tuomion, joka Puhuttiin koronaviruksessa, joka on tuhonnut ja järkyttänyt maailmaa ja nyt rampauttanut koulutuksen, rampauttanut suurimman osan toiminnoista; lentoyhtiöt eivät ole päässeet takaisin kapasiteettiinsa. He puhuvat 2025, 2024, ennen kuin, jos koronavirus tulee koskaan päättymään. Monet eri alat ovat irtisanoneet työntekijänsä.

Joten tarve parannuksenteolle on ilmiselvä. Sen tulisi olla hyvin hyvin ilmiselvää. Mutta HERRA on Puhunut tarpeesta kansakunnille tehdä parannus, sen ajan tähden, missä ajassa olemme. MESSIAS on tulossa! Se on joka tapauksessa hyödyllistä tehdä parannus. Se on etu. Sillä Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Mutta jos teidät tullaan löytämään valmiina, silloin teillä on ikuisuus. Teillä on suurin perintö, jota ei voida koskaan mitata tässä elämässä. Ikuisuus Taivaan Valtakunnassa. Tuo ikuisuus Taivaassa on täysi kontrasti ikuisuudelle helvetin tulessa.

HERRA Puhuu siis rakkaudestaan käsin ja lisätystä armosta ja laupeudesta käsin. Toisin sanoen, Hän on halukas antamaan anteeksi synnin. Toisin sanoen, Hän haluaa kansakuntien valmistautuvan. Hän ei halua kansakuntien sivuuttavan sitä tosiasiaa, että maailman Pelastaja on tulossa, mutta ihmiset liikkuvat tehden normaaleja toimiaan sivuuttaen tuon kutsuhuudon. Vain JEESUS KRISTUS kuoli tämän maailman puolesta, ihmiskunnan puolesta. Joten HERRA on kutsunut parannuksenteon, jotta kansakunnat tekisivät parannuksen. Silloin HERRA tulee ennalleen asettamaan heidät. Ylöstempaus ei ole vielä tapahtunut.

Tämä on siis todella oikea aika HERRALLE kutsua kansakunnat parannuksentekoon. Seurakunta; seurakunnan tulee johdattaa kansakunnat, missä tahansa heidät löydetäänkin, jos seurakunta löydetään tuosta kansakunnasta, niin heidän tulee ohjata heitä ja antaa heille oikea neuvo. Antaa heidän ymmärtää, että koko tämä koronavirus profetoitiin, että se on tulossa, sillä MESSIAS on tulossa. Se on merkki siitä, mitä on tulossa Suuressa Ahdistuksen ajassa; 3,5 vuotta Ahdistuksen ajan ensimmäistä puolikasta ja 3,5 vuotta Ahdistuksen ajan viimeistä puolikasta, jota kutsutaan Suureksi Ahdistuksen ajaksi. MESSIAS itse profetoi Suuren Ahdistuksen ajan. Joten kyllä, totisesti, se tulee tapahtumaan.

Joten tämä on paljon Siunausta, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Joka kerta, kun HERRA kutsuu ihmiset, kansakunnat tekemään parannuksen, se on valtavan suurta rakkautta. HERRA on siis Puhunut kanssani ääneen kuultavalla Äänellä, että kansakuntien tulee tehdä parannus! Seurakunnan tulee tehdä parannus! Tämä on hetki parannuksenteolle.

HERRA on myös näyttänyt minulle suuren kansanjoukon ihmisiä, kävelin ja he seurasivat minua, kun kävelin kohti Porttia, JUMALAN Valtakuntaa, Taivaan sisäänkäyntiä. On siis toivoa! Kun katsotte Ilmestyskirjan lukua 7:9, se on kansanjoukko, jota kukaan ei voi laskea. Olkaa kuitenkin varovaisia! Sillä tuo suuri joukko löydetään Suuren Ahdistuksen ajan sydämessä. Voisiko olla, että heidät ensin teloitettiin, sen tähden, että he vastaanottivat KRISTUKSEN, että he seisoivat KRISTUKSEN kanssa.

Mutta kuinka moni ihminen, te, jotka olette kytkettynä ja kuulolla, pystytte kestämään teloituksen, jotta voisitte päästä sisälle? Voitte nähdä, kuinka tällä sukupolvella on melkoisen todella alhainen kivun ja kärsimyksen kestämisen sietokynnys. Mikä vain pieni asia ja he kieltävät JEESUKSEN. Ette siis halua ottaa riskejä! Jopa kuten Ilmestyskirjan luku 7:9 puhuu siitä lukemattomasta kansanjoukosta JUMALAN Valtaistuimen edessä, mutta se tapahtuu Suuren Ahdistuksen ajan sydämessä. Ette halua olla siellä. Ette halua, että teidät teloitetaan ensin, jotta pääsette Taivaaseen. Joten HERRA kutsuu kansakuntia parannuksentekoon tänä hetkenä.

Sitten kuulin toisen ohjelman, jota Vanhempi Piispa Joan johti siellä, sanoen, että Kenia ei ole isännöinyt HERRAN Kahta Profeettaa oikein. Näen monien sähköpostien tulvivan sisälle sanoen, että tiedättehän, emme ole isännöineet teitä hyvin, ja niin edelleen. Mutta Kenia on isännöinyt HERRAN Kahta Profeettaa hyvin, todella todella hyvin. Sen tähden pystyin kutsumaan ISÄ JUMALAN Vierailemaan täällä. Tämä seurakunta, Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyö. Juuri nyt, kun puhumme, Vanhempi Arkkipiispa on leiriytynyt Päätoimistoille melkein kuusi kuukautta Globaalin lähetyksen tähden. Kabingu on leiriytynyt tänne, Michael Nieswand on leiriytynyt tänne, insinööri Laban on leiriytynyt tänne, Laban Theongo.

Joten kansakunta, Piispat, kaikki te Piispat ulkona tuolla, tiedätte, että olette isännöineet HERRAN Kahta Profeettaa todella hyvin. He, jotka eivät ole nähneet valkeutta, heillä tulee olemaan heidän päivänsä, jolloin he näkevät valkeuden, toivottavasti, ennen kuin on liian myöhäistä. Joten näin teidän vetävän ja johtavan ohjelmaa radiossa.

Mutta näettehän, se on totta, HERRA vaatii kunnioitusta Hänen Palvelijoitansa kohtaan. Voitte nähdä sen monumentaalisen asian, jota he tekevät halki maapallon. Se kertoo teille, että nämä ovat HERRAN monumentaaliset Profeetat. Se on ilmiselvää, jopa heidän kanssakäymisensä JUMALAN kanssa. He kutsuvat ISÄ JUMALAN itsensä alas ja Hän tulee heidän luokseen. He Puhuvat Taivaalle ja Taivas avautuu Lima Perussa, hetkessä. Jos katsotte tapaa, jolla he puhuvat Taivaalle, perulaiset myös katsovat ylöspäin ja osoittavat, todistavat tuota keskustelua. Entäpä, jos JUMALA ei vastaakaan, ihmiset katsovat ylöspäin, he ovat tietoisia, että Hän puhuu JUMALALLE ylhäällä siellä. Sitten JUMALA kunnioittaa Heitä. Tämä kertoo teille, että nämä ovat monumentaalisia Profeettoja. Se on totta, JUMALA vaatii kunnioitusta. Mutta Kenia on kunnioittanut heitä. Joten älkää lyökö itseänne.

Haluan juhlia suurta Herätystä, avaten ylistyslauluja; Jeesus Jeesus, noita kauniita lauluja. Ihmiset juhlikoot vain wigele gele-juhlinnalla halki maan tänä iltana. Vanhempi Piispa Joan, tyttäreni, Siunaan sinua. Jos pystyt jatkamaan tämän pidempään, klo 04 aamuyöhön saakka, tuomme teille ruoan studiolle, jotta johdamme suurta Herätystä halki maan noiden kauniiden laulujen kanssa. Näettehän, kuinka ihmiset kuten Vanhempi Piispa Joan, ovat palvelleet HERRAA koko sydämellään. Margharet Wambui, Wambogo ovat palvelleet HERRAA koko sydämellään. Lydia koko sydämellään, Hilda koko sydämellään. He ovat astuneet ulos. Te olette siis palvelleet, joten avatkaa puhelimet, juhlikaa JUMALAN Tekoja. Sillä katsokaa, Taivas odottaa teitä! Te olette niitä, jotka olette astuneet esille ja tehneet parannuksen ja valinneet vanhurskauden Tien. Taistellaan, että enemmän kansakuntia tulee mukaan, että enemmän ihmisiä tulee muista kirkkokunnista! Näettehän, kuinka Keniassa meillä on niin monia seurakuntia, jotka ovat ylittäneet tullen mukaan. Nyt sähköpostimme ovat täynnä raportteja Piispoista ja Pastoreista, Pastoreista ja seurakunnista, jotka tulevat mukaan.

Joten pyydän, jos se on ok, vanhempi Piispa Joan, avaa suuri Herätys, sillä te ihmiset olette isännöineet HERRAA hyvin. Te olette antaneet elämänne palvelemaan HERRAA siinä, mistä on tullut maamerkki, siitä on tullut tämän hetken Myöhemmän Vierailun tavaramerkki, josta kuului huolehtia. Olette tulleet ulos huolehtimaan siitä, joten Siunaan teitä Kenian kansakunta, että olette isännöineet HERRAN Kahta Profeettaa hyvin. Tiedättehän, muut kansakunnat tulevat myös tekemään, mitä pystyvät, mutta voitte nähdä todella selvästi, että JUMALAN mielisuosio on täällä.

HERRA on Siunannut kaikkia heitä, jotka ovat tässä Palvelustyössä; Nigeriasta, etelä-Afrikasta, Botswanasta; koko matkan Australiasta, teillä on Vanhempi Arkkipiispa Amish, teillä on Semenyet siellä, teillä on monia, Simwe, sähköpostit, joihin vastaan siellä, ihmisiä, jotka haluavat tavoittaa siellä. Näette, että Australia on aina kärkisijoilla Twitterissä, joten voitte huomata, että suuret joukot seuraavat JUMALAN Sanomaa. Suomi, Eurooppa, Saksa, Latinalainen Amerikka, Usa, Etelä-Korea, todella voimallista!

Joten avatkaa puhelinlinjat ja juhlikaa sitä suurta viisautta, suurta valaistumista, jonka JUMALA toi teille, jotta voitte nähdä tämän valkeuden, jossa ISÄ JUMALA itse on. Jotta voimme saavuttaa enemmän ihmisiä. Joten älkää olko huolissanne niin paljon, että ette ole isännöineet hyvin. Olette isännöineet HERRAA todella hyvin suuren kunnioituksen kanssa. Jopa johtajisto maassa on kunnioittanut HERRAA. Se on pääperiaate maassa. Joten pyydän, juhlikaa sitä, kuinka Piispat ovat isännöineet, Aluevalvojat ovat isännöineet, Pastorit ovat isännöineet, te ihmiset, Joan radiotiimisi kanssa olette isännöineet HERRAN Kahta Profeettaa todella hyvin antaen itsenne johtamaan, huolehtimaan tästä Taivaallisesta Herätyksestä. Te olette todella avain JUMALAN silmien edessä Taivaassa, ja lesket ja orvot ja seurakunnan palvelijat.

MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie, siunatut ihmiset. Mutta tänä iltana juhlitaan JUMALAN Tekoja Namibiassa, JUMALAN Tekoja Maputossa, DRC Kongossa, Brazzavillessa Kongossa, JUMALAN Tekoja Suomessa, kaikissa niissä paikoissa, missä JUMALA on Vieraillut. Etelä-Koreassa, kuurot korvat avautuivat siellä hetkessä, sillä suurella Maailmancupin stadionilla. Venezuelassa. Avatkaa vain radio ja juhlikaa HERRAA wigele gele -juhlinnan kanssa talosta taloon soittaen suloisia lauluja, ihmeellisiä lauluja, kuten Jeesus Jeesus, haluan tuntea sinua enemmän ja enemmän koko elämäni. Kauniita lauluja. HERRA Siunatkoon teitä. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 11.8.2020)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)