10.4.2019 PROFETIA MAANJÄRISTYKSESTÄ TULOSSA KENIAAN

 
Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA SEBAOT, Sotajoukkojen HERRA, Taivaan Sotajoukkojen HERRA, Hän on Puhunut Hänen Kahden Palvelijansa kanssa tänä yönä, tänä viime yönä. Ja näen massiivisen maanjäristyksen tulevan Keniaan. Näen vakavan maanjäristyksen iskevän Keniaan, todella vakavan maanjäristyksen, todella todella vakavan maanjäristyksen iskevän Keniaan. Näen vakavan maanjäristyksen tulevan Keniaan.
 
Jos luette Raamatusta, Matt. 24:7, tulee olemaan tällaisia aikoja ennen kuin MESSIAS tulee. On nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Maanjäristyksiä ja nälänhätää tulee monin paikoin. Näemme hyvin selvästi Raamatussa, kuinka HERRA Puhui maanjäristyksistä. Kuitenkin nyt, kun tämä tapahtuu Keniassa, niin HERRA julistaa Kenialle, että on ankara maanjäristys tulossa.
 
HERRA on oikeudenmukainen ja kohtuullinen. Joten Hän pyytää parannuksentekoa. Tämä tarkoittaa, että Kokouksessa, joka on tulossa 19.5., ei kukaan, jota kutsutaan kenialaiseksi, voi sivuuttaa sitä Kokousta Keskuspuistossa. Antaen tälle kansakunnalle mahdollisuuden mennä HERRAN eteen ja tehdä parannus.
 
Uudestaan, olen nähnyt todella ankaran maanjäristyksen tulevan Keniaan, todella todella ankaran, todella massiivisen maanjäristyksen tulevan Keniaan. HERRA on Puhunut tämän ja sen tähden tämän maan täytyy tehdä parannus. HERRAN Tuomio on tulossa maahan. Ja tiedän, että eräänä hetkenä tulen seisomaan HERRAN edessä todella merkittävässä, todella suuressa, todella valtavan suuressa Kansallisessa parannuksenteossa, sovinnossa ja parantumisessa, joka tulee tapahtumaan. Tulemme järjestämään tämän todella hyvin viranomaisten kanssa.
 
Eräänä hetkenä minun tulee seistä HERRAN edessä ja anoa Kenian tapauksen puolesta HERRAN edessä, anoen Kenian puolesta HERRAN edessä. Kuitenkin, tätä koskien, 19.5., ei kukaan, jota kutsutaan kenialaiseksi, voi sivuuttaa Kokousta Keskuspuistossa, antaen teille mahdollisuuden mennä HERRAN eteen ja tehdä parannus. Ja kääntyä pois synnistä. Muistattehan kun olin Keskuspuistossa hiljattaisimmassa Kokouksessa 24.3., ja aloin ylistää ja palvoa surussa, murheessa, tuskassa, kärsimyksessä. Ja sitten Sanoin, että HERRAN Tuomio on tulossa. Kaksi tuntia sen jälkeen massiivinen maanjäristys ravisteli tätä maata.
 
Joten rakkaat ihmiset, HERRA on oikeudenmukainen ja Hän on kohtuullinen. Kun me teemme parannuksen, niin Hän hellittää. Raamattu sanoo Jeremian kirjassa 18, jos teillä on mahdollisuus, voitte lukea koko matkan alas jakeesta 1 eteenpäin. Hän Sanoo:
 
"Minä voin päättää, että (tuomitsen), revin kansan tai valtakunnan. Mutta jos se kansa luopuu (synnistään), minä muutan mieleni enkä anna rangaistukseni kohdata sitä."
 
HERRA on siis hyvin oikeudenmukainen. Oikeudenmukainen varoitus tulee reilun neuvon kanssa. HERRA on antanut Kenialle ratkaisun, pakoreitin, joka on parannuksenteko. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Olkaa pyhät. Ne Kaksi Profeettaa ovat täällä. Olkaa hyvin varovaisia, kuinka te käsittelette Heitä. He ovat todellinen Siunaus, aivan kuten voitte nähdä; sokeat silmät avautuvat pelkästään Heidän julistuksestaan julistaen tulevaa Parantumiskokousta. Rammat kävelevät, kuurot kuulevat. Ihmeitä tapahtuu täällä. Kenia on nyt valittu pakanakansojen keskuudessa kantamaan tätä Herätystä.
 
Kuitenkin, on vakava vastuu. Raamattu sanoo hyvin selvästi, että olen asettanut Minun Sanani, Minun Nimeni ja Minun Kirkkauteni Heidän ylleen. Älkää siis tuoko Heidän eteensä teidän tottelemattomuuttanne, teidän luopumustanne. Muutoin He tulevat johtamaan teidän JUMALAN Valtakuntaan, jos te seuraatte Heidän neuvoaan.
 
Raamattu antaa varoituksen ennen kuin nämä Kaksi Profeettaa lähetettiin. Hän Sanoo, että Hän on laskenut Heidän ylleen, Hän on asettanut Heihin Hänen Nimensä, Hänen Kirkkautensa, Hänen voimansa, Hänen auktoriteettinsa. Jopa aurinko taputtaa. Jopa neutronitähdet törmäävät ja koko universumi järkkyy. Ja He valmistavat seurakuntaa pyhänä ja vanhurskaana pyhyydessä MESSIAAN tulemusta varten.
 
Kääntykää pois synnistä. Aivan kuten Raamattu sanoo, että siinä armon hyvyydessä, HERRAMME JEESUKSEN armossa, kun He valmistavat tietä JEESUKSELLE, pyydän, on olemassa vastuu. Olkaa pyhät, olkaa vanhurskaat. Kääntykää pois synnistä, kääntykää pois korruptiosta. Jos katsotte uskovien elämää tänä päivänä, on korruptiota, jopa seurakunnassa. Moraalittomuutta. MESSIAS on tulossa. Kiitos. Todah Shalom.
 
(Profeetta Dr. Owuor. 10.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Mercurial Superfly Heritage FG

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)